View Full Version : a tak od tak 2992 ; >
heja : ) a dawno nie wrzucałem niczego więc o to proszę coś ode mnie ; >
http://i39.tinypic.com/v6kb2e.png
8 lv and 3koo0
#down
a ty masz w randze Top User 200011 ? : )
ok, jest to twoje konto więc masz napisane tak jak chcesz : )
ja założyłem ten temat, więc napisałem jak ja chciałem : )
...
TAK!! masz racje, moja kasa, moja sprawa : PP dzia : )
8 lv and 3koo0
8 lvli do 3000000? humh?
#t
Super, naprawdę świetny.. wand :)
#down
a to akurat mnie mało interesuje :D Jego kasa, jego sprawa:) Po prostu dawno nie widziałem żeby wysokopoziomowa postać biegała ze Sprite Wandem.
8 lvli do 3000000? humh?
#t
Super, naprawdę świetny.. wand :)
Ma wanda bo pożyczył kase na chara :)
GZ gogo 3k ss zrobimy może razem na 3k? :p
~#*Nalesniczek Zla*#~
24-04-2012, 21:48
Ale z 3kO0o
To dobre ,ale szanuje Cię bo jesteś jednym wysokopoziomowym graczem który wbił/wybocił tak wysoki lvl na owym "syfie" otsie ;D
GrAtUlUjĘ!!!
GZ HIde! go go 3k!!!!!!!!!!!!!
Adachi.D
24-04-2012, 21:58
Gz. Pamiętam cie jak miałeś 700~ lvl xD leć do tego tszy k
Szacunek za expienie od Poczatku ta postaci.
GZ:confused:
O wow co ja pacze : o
Lecisz do czysetnego poziomu :/
1st Plutek^.^
25-04-2012, 16:52
O wow co ja pacze : o
Lecisz do czysetnego poziomu :/
do 300?:confused: YHYm masz racje ;p
@top
GZ Hide ;]
A wstawię i to wczoraj 2992 dziś 2995 ; > w końcu trzeba ten 3k wbić
http://i45.tinypic.com/2u88pdj.jpg
RekruT #21
25-04-2012, 17:44
Gratuluję HIDE! !!
Skoro apo upadlo, to po co tam grasz? zeby wbic 3k? naprawde masz chory leb, leszczu wyjdz na dwor, pobiegaj pokop w pilke, a nie napierdalasz te wardy.
PS
JESTES SLABA.
Skoro apo upadlo, to po co tam grasz? zeby wbic 3k? naprawde masz chory leb, leszczu wyjdz na dwor, pobiegaj pokop w pilke, a nie napierdalasz te wardy.
PS
JESTES SLABA.
On ma zamiar grac dłużej. Top 1 to jego cel życiowy, heh.
#topic
Jeszcze raz: gz życia.
#down
Nie miałem celów życiowych związanych z tibią, sorki.
Adachi.D
26-04-2012, 13:35
@Aziel
Nie zapominaj jaki ty byłeś kiedy grałeś. Krytykować innych każdy potrafi, ale przyznać się do złego to sztuka.
@t
GZ
PS
JESTES SLABA.
wyzywać to możesz swoją matkę ;< tak, upadło, bo nie jest takie jak kiedyś. A gram bo gram, bo tak mi się chce i nie przywiązuje do tego uwagi. Po prostu wolę wbić wbić tu jak siedzę na kompie niż robić co innego> a co ty przy nim robisz to mam wyjebane.
On ma zamiar grac dłużej. Top 1 to jego cel życiowy, heh.
sorka, nie mam żadnego celu w życiu, bo nie wiem co mnie zastanie następnego dnia
Jeszcze raz: gz życia.
dzięki, mi się podoba
Nie miałem celów życiowych związanych z tibią, sorki.
no to na chuj tak debilnie komentujesz ? nie wiesz jaki jestem na prawdę, zresztą nikt z "apo" tego nie wie i się nigdy nie dowiecie ;/
Prawda jest taka , że połowa osób krytykujących innych z takim 3klv to po prostu zazdrośnicy :) każdy z nich piszę ' weź wyjdź na dwór , pograj w piłkę , spotkaj się z kobietą ' a połowa sama maniaczy przy komputerze - już nie musi to być tibia ale głowę dam ściąć , że połowa którzy tak piszą to sami maniaczą przy kompach sporo. Wy chcecie się dowartościować w ten sposób ? To jego problem , że marnuję czas a może mu to sprawia przyjemność ? Nie każdy musi grać w piłkę. Jeden lubi pograć w wolnym czasie w tibie a drugi pić browar z ziomkami. Każdy ma wolny wybór. Po co w ogóle pisać takie posty ? Jeśli nie chcecie komuś pogratulować to nie piszcie w ogóle. Co Wam da takie coś , że takie bzdury napiszecie ? Na pewno wielkie NIC.
Piszę ten post bo cały czas spotykam się z komentarzami w stylu " wyjdź na dwór". A skąd wiecie gamonie czy ta osoba więcej czasu na nim nie spędza niż Wy sami ? Sami siedzicie na tych kompach i mulicie dupska a gadacie na innych. Żal....no ale widząc rl foto co niektórych z tego forum to samo się nasuwa ocb.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.