PDA

View Full Version : Dla Gmów i Tut.

psyhol_psyhol
25-04-2012, 01:33
Przyjmójcie jeszcze wiecej nowych gmów i tut. to co sie dzieje na apo to jedna wielka sogoma gram tu tyle lat i poprostu braknie mi słów nie wiem czym sugeruje sie Mortiis Tygrys i Santano Biorąć nowych gmów i tut. najazd powienien prowadzić 1 gm a prowadzi go 10 osob kiedy chce i gdzie chce wogle 0 organizacji. Teraz wróce do problemu sharami niektórzi z h lvlami sharuja zgłaszałem nie raz dostawali bana nastepnego dnia odbanowany dotyczy to miedzy innymi Tygrysa który ma kontakt z graczami z old apo miło było cie szłyszeć Tygrys na Skype :)

Alber Einstein return
25-04-2012, 07:20
Niektórzy gracze pisali mi w temacie, że jedyną rzeczą którą można zrobić to z tąd odejść. Szkoda, tylko że zapenwne duża część mojego pacc sie marnuje bo sie po prostu nie chce grać!.
narq

Tidy
25-04-2012, 07:42
Idą wakacje, dzieci pograją.. później pochodzi jeszcze z dwa miesiące i padnie.

Adachi.D
25-04-2012, 09:51
Idą wakacje, dzieci pograją.. później pochodzi jeszcze z dwa miesiące i padnie.

Jestem tego samego zdania.
Nie widzę już przyszłości tego serwera, chyba wracam na rl'a... :(

Creatynka
25-04-2012, 12:51
Zawsze gdy zaczynala sie wiosna liczba graczy malala , w wakacje troche sie zwiekszyla a w zimie gralo po 250 + . Wiec uwazam ze apo jeszcze dlugo postoi.

scimex pallll
25-04-2012, 12:52
Nie podoba się to nie graj płaczku, nikt do gry cię nie zmusza. Wszystko jest nie tak jakbyś chciał, więc po co tutaj grasz? Po co wypowiadasz się na forum, przecież niczego nie zmienisz.

Zgadzam sie.

Od pare lat gadacie ze APO upada i upada.....

Kingpin.
25-04-2012, 12:54
Nie podoba się to nie graj płaczku, nikt do gry cię nie zmusza. Wszystko jest nie tak jakbyś chciał, więc po co tutaj grasz? Po co wypowiadasz się na forum, przecież niczego nie zmienisz.

A Ty nic do tematu błaźnie osiedlowy nie wniosłeś, powinieneś otrzymać warna.

Co prawda to prawda, najazd robi kilku GM, ale dużo ich nie ma , mam nadzieje że to się zmieni i będzie prowadzony jak za dawnych czasów przez jednego.

Xzaz!t
25-04-2012, 15:40
Kiedyś grało 800 osób, a w ekipie było 4 osoby? I jakoś wszystko było ogarnięte, teraz gra 200 osób i jest 30 ludzi w ekipie i? I jeden wielki SYF :confused:

.LOGEST.
25-04-2012, 15:47
Kiedyś grało 800 osób, a w ekipie było 4 osoby? I jakoś wszystko było ogarnięte, teraz gra 200 osób i jest 30 ludzi w ekipie i? I jeden wielki SYF :confused:

teraz gra 100 osób

Bezsensu zakładacie te tematy skoro nic z nich nie wynika i nic nie zmienią.

Marek
25-04-2012, 15:52
Podziel to na razy dwa :) niedługo rozpoczną się wakacje i niektórzy wyjadą a niektórzy po prostu będę woleli spędzać czas na plaży , dworzu pociągając zimny browar :D

Sasha Rookslayer
25-04-2012, 18:02
Apo nie upadnie, bo nawet jakby grało te 30 osob, to znajdzie się ta jedna osoba, która będzie kradła telefon ojcu/matce i będzie wysyłała tego smsa na pacc rune/kod pacc. Jedynie co może upaśc to liczba osób grających ze 130 na 100 około. Co racja, to racja, że w Ekipie jest dużo osób, a prawie wgl nie robia najazdów/eventów, żeby jakoś urozmaicić grę (nie mówię o Mortiisie, Santano i Tygrysie, bo oni czasu nie mają - niech robią Upa) :). Ale Ferrum, Sayto i inne KOKSY powinny robić coś dla Urozmaicenia i nie przejmować się postami/spamami noobów, którzy pierdolą, że robią chujow* najazdy itp. Ja bym na to uwagi nie zwracał... Bo zwracacie na to uwagę, a potem macie ''preteks'', by nie robić najazdów. Tyle z mojej strony:).

Xerees
25-04-2012, 20:08
Nikt was tu nie trzyma. Nie musicie grać. Potem się dziwicie, że gra coraz mniej ludzi skoro w momencie gdy wchodzi nowy grać to jakiś kretyn spamuje "apo upada". Pozdrawiam normalych graczy.

Xayn : )
26-04-2012, 00:19
Apo nie upadnie, bo nawet jakby grało te 30 osob, to znajdzie się ta jedna osoba, która będzie kradła telefon ojcu/matce i będzie wysyłała tego smsa na pacc rune/kod pacc. Jedynie co może upaśc to liczba osób grających ze 130 na 100 około. Co racja, to racja, że w Ekipie jest dużo osób, a prawie wgl nie robia najazdów/eventów, żeby jakoś urozmaicić grę (nie mówię o Mortiisie, Santano i Tygrysie, bo oni czasu nie mają - niech robią Upa) :). Ale Ferrum, Sayto i inne KOKSY powinny robić coś dla Urozmaicenia i nie przejmować się postami/spamami noobów, którzy pierdolą, że robią chujow* najazdy itp. Ja bym na to uwagi nie zwracał... Bo zwracacie na to uwagę, a potem macie ''preteks'', by nie robić najazdów. Tyle z mojej strony:).

Musze Ci przyznac racje, jak sayto robil najazdy to plakali ze zle, teraz nie robia, tez jest zle, magikk zamiast raz na 2 tygodnie zrobic najazd, w sumie to 30-60 minut, to woli siedziec w trainie i czasami laskawie odpisac na rrv pisane na prv XD

#t
fajnie jakby do czasu Update dali jeszcze kilka najazdow, wiem ze sayto robił by je z checia ale nie moze : (.
Co do "upadku apo" musze stwierdzic, ze jak administracja nie zacznie sie zajmowac graczami czyli chodzi tu głównie o odpisywanie na RRV, to połowa odejdziei bedzie sie ch**owo grało.

Soi
26-04-2012, 07:10
Trwają ataki na serwer XXXXXX, z tego powodu wyłączyliśmy serwer gry w celu przeprowadzenia dodatkowych prac. Wszelkie doświadczenie utracone w wyniku śmierci poniesionych przez masskicki zostanie zwrócone. Przepraszamy za problemy!
Więcej informacji podamy wkrótce.

Aktualizacja 14:45
Zabezpieczamy serwer... Niestety prace mogą potrwać nawet do wieczora. Nie jesteśmy na obecną chwilę podać orientacyjnej daty startu hexXXXX. Jak tylko będziemy w stanie ją ustalić - poinformujemy Was o tym!

Aktualizacja 00:30
Serwer został ponownie uruchomiony. Przeprowadziliśmy szereg aktualizacji oprogramowania na serwerze oraz jądra systemu. Co najważniejsze, wprowadzona została ochrona przed atakami, które ostatnio nękały HexXXX. Filtry są w fazie eksperymentalnej, zablokowały symulowane ataki, aczkolwiek jak sprawdzą się w realnym środowisku zobaczymy niebawem.

Aktualizacja 02:30
Trwają dalsze ataki na serwer... Zalecamy zachować ostrożność w grze.

Większa część doświadczenia utraconego podczas ostatnich masskicków została już zwrócona, zwrotka za dzień wczorajszy/dzisiejszy nastąpi podczas porannego zapisu serwera. Jeżeli nastąpią jakieś masskicki w przyszłości oczywiście doświadczenie będziemy również zwracać.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za wynikłe problemy!

Tak wyglada support na jednym z serwerow na ktorym gram.
Ja nie chce nikogo krytykowac, ale jak kto sobie biznes prowadzi tyle potem z niego zyskuje. Wiec nie dziwmy sie, ze jak u nas o wszystko sie trzeba prosic, wrecz blagac, zawsze nie maja czasu itd to potem liczba graczy spada. Rozumiem, nie maja czasu, ale skoro nie maja czasu to chyba czas serwer zamknac i tyle...

RekruT #21
26-04-2012, 09:19
Ten serwer nie upadnie :) A jeśli nie chcecie to nie grajcie.

Artis
26-04-2012, 09:32
Nikt z nas nie jest święty, ani zajebisty, a tym bardziej zaciekawiła mnie wypowiedź jednego tutaj z obecnych na temat najazdów robionych przez Sayto. Tak, tak moi drodzy, Wy ciągle na coś narzekacie, ciągle Wam jest coś za mało, nigdy nie potrafiliście im podziękowac za to co dla Was zrobili. Tygrys i Santano są w takim wieku, że nie będą ciągle zapierdalac dla Waszego widzimisię, tylko jak mogą to zrobią tego "upa". Jednak najlepiej jest poczekac jakiś czas i wtedy będzie ten upragniony przez wszystkich update.

#Soi
Znam wiele serwerów w świecie Open Tibii, gdzie support ma wyjebane na graczy i wolą z nich kosic kasę, niż robic cokolwiek pożytecznego dla nich. Wiele z nich to hipokryci i degeneraci :)

You Mee
26-04-2012, 10:45

Upadl 3 lata temu.

Piszac takie tematy, nic nie zdzialasz, sprobuj osobiscie do kogos napisac, moze ci ktos raczy odpisac, co sie w ogole dzieje, zamkna ten temat, badz zostawia i beda spinki jak z kazdego tematu, prawda jest taka, apo sie skonczylo, wszystko dobre co sie szybko konczy prawda?

Assassin Mateusz
26-04-2012, 16:35

Masz racje, zawsze zostanie jakies 30-40 no liferow, dla ktorych APO to zycie. :)

RekruT #21
26-04-2012, 18:54
Masz racje, zawsze zostanie jakies 30-40 no liferow, dla ktorych APO to zycie. :)

No może więcej niż 40 ale nie upadnie na pewno.

Alber Einstein return
26-04-2012, 19:43
Czasy swietnośc apo mineły!. Exp w spokoju jest fajny. Nie róbcie sobie nadziei, że serwer upadnie hahaha. Ogólnie z tego jest taka kasa, że na 100% nikt nie zrezygnuje kidy. Mortiis ma wyjebane, bo wie że tutaj niektóre dzieci chca sie dowartościowac w grze więc daje im pozycje i ma spokój przez kilka miechów.

Seth Drut
26-04-2012, 21:51
Może jakieś kropki, przecinki, czy inne znaki interpunkcyjne?
Ten serwer cały czas upada. W końcu nawet gracze, którzy są tu od kilku lat to zrozumieją, że nie warto poświęcać na ten serwer więcej czasu. Nowi GM'owie i tutorzy gówno tu dadzą.

Artis
27-04-2012, 15:23
Niestety mój drogi kolego, ale grubo się mylisz i ze szczerą prawdą odpowiem Ci, że tak naprawdę nie wiecie co oni robią, czy tak naprawdę jest - powiadam nigdy,nigdy się nie dowiecie :) Jak macie problem, to ***** nie grajcie tutaj. A co do pozycji, nie będę nikogo bronił, ale są pewne osoby, które zasługują na taką pozycję, niż niektórzy z Was.

Nawet Wam Ddos nie pomoże.

Dziękuję i szcześc Boże. Zamknijcie ten zjebany temat :)