Zaloguj się

View Full Version : Kwadrans maratonu

hubajt
26-04-2012, 09:51
Witam, a więc krótko i na temat. Moja propozycja to kolejny kwadrans maratonu, który już dawno się nie odbył. Co wy na to ??
Ostatnie były w odstępie czasu około 1-2 miesiące, więc myślę, że chyba już czas :)

iks De

Xofer
26-04-2012, 10:23
Może będzie, może nie będzie, ludzie, zrozumcie, że Tygrys i Szatano nie mają czasu aktualnie ..
Jak to ktoś pisał w jakimś temacie, Santano problemy ze szkołą, a Tygrys - nie pamiętam..
Poza tym, więsz ile to jest kwadrans? :)

Adachi.D
26-04-2012, 10:43
Może będzie, może nie będzie, ludzie, zrozumcie, że Tygrys i Szatano nie mają czasu aktualnie ..
Jak to ktoś pisał w jakimś temacie, Santano problemy ze szkołą, a Tygrys - nie pamiętam..
Poza tym, więsz ile to jest kwadrans? :)

Tygrys nie ma 15 minut ? Pozdro.
To nie nasza inicjatywa, możesz złożyć skargę i wyrazić swoją opinię na ten temat. :(

You Mee
26-04-2012, 12:42
Moze byc, ale jak Tygrys napisal, ze beda to beda, tylko pewnie zajmuja sie upem;)

~#*Nalesniczek Zla*#~
26-04-2012, 13:11
Przecież kwadrans maratonu to chwila i jakiś jeden plik ale oni na nic nie moją czasu więc wiecie... xD

WAŁKI Z SERVEREM I PO STRONIE ADMINISTRACJI I PO STRONIE GRACZY ,APO UPADŁO I NIE MA CO PŁAKAĆ LEPIEJ POPYCZYĆ NA RL!

Hide
26-04-2012, 15:28
nie będzie x50 exp'a ;o straszne ..

#robią up'a. A po za tym za to jest odpowiedzialny tygrys, jak mu się nie chce ma prawo tego nie robić.

RekruT #21
26-04-2012, 15:42
No mógł by być :)

Sasha Rookslayer
26-04-2012, 16:02
Ehh, Tygrys nie ma narazie czasu, więc nie zrobi...
Czy te 15 min jest, aż tak ważne? raczej nie, więc poczekacie jeszcze troszke :)
Niech pierw zrobią tą Aktualizacje, a nie jakieś bzdety.
Napewno Tygrys nie zostawi tak Maratonu, może zrobi przez 30 min przez 2 dni, zobaczymy, ale napewno coś da nam dobrego, za to, że tyle go nie ma.

Zarexoholik?
26-04-2012, 20:46
Jestem na TAK, choć i tak wiem, że ten maraton będzie takim samym niewypałem jak poprzednie. Zajebiste lagi + nie wiadomo, o której dokładnie.

.Vimpexx.
26-04-2012, 22:48
Jestem na TAK, choć i tak wiem, że ten maraton będzie takim samym niewypałem jak poprzednie. Zajebiste lagi + nie wiadomo, o której dokładnie.

Dlatego będziesz zmuszony siedzieć 24h.

@Topic

Jest mi to obojętne, leję na te maratony, bo nigdy na nich nie byłem, brak czasu.
Będzie czas, to zrobią ;p

Alber Einstein return
27-04-2012, 06:44
Moze byc, ale jak Tygrys napisal, ze beda to beda, tylko pewnie zajmuja sie upem;). /*brak swiadomości zycia*/

Przeczytaj ten swój post pajacu bez mózgu i wykształcenia.

Sascha dobrze napisał: co niby zmienią te 15 min.?. Jakaś reklama?.

Poczekajmy!. Skoro bedzie to najwiekszy up w historii apo.

# down // ironia w cytowaniu . Znajdz sobie przyjaciela i sobie z nim pisz na priv, ja mam na ciebie wyjebke nq.

You Mee
27-04-2012, 09:51
. /*brak swiadomości zycia*/

Przeczytaj ten swój post pajacu bez mózgu i wykształcenia.

Sascha dobrze napisał: co niby zmienią te 15 min.?. Jakaś reklama?.

Poczekajmy!. Skoro bedzie to najwiekszy up w historii apo.

TY na serio chcesz sie do mnie rownac ? XDDD 90% moich wypowiedzi to jest ironia, ale kretyn taki jak ty nie zczai w ogole o co chodzi, skoro chcesz na powaznie pisac, zapraszam gdzies na priv:)

wypowiadalem sie.

Kingpin.
27-04-2012, 13:06
Nie Ty będziesz ustalać kiedy będzie czas na kwadrans maratonu, od tego jest administracja jestem na nie.

Dideek
28-04-2012, 09:56
Po chooy Ci ten kwadrans jak przy 100 graczach i maratonie są lagi ? :|
Nie.

Shakur Shooter !!!
28-04-2012, 10:10
Administracja nie interesuje sie serverem od jakiegoś czasu i upada serv zreszta ładna pogoda jest i nikomu niechce sie grać na apo

Xayn : )
28-04-2012, 11:09
Mógłby być, zapewne bedzie jakos po update, lub krótko przed nim : )

Artis
28-04-2012, 15:50
Mi tam obojętnie, czy będzie ten Wasz maraton czy nie.

Mr Fsza
29-04-2012, 11:13
zrobią to zrobią, nie zrobią to nie będzie proste.

na APO im większy poziom tym więcej EXPA masz .
mi się wydaje, że on powinien MALEĆ na nie ROSNĄĆ

bo gdy dodają jakieś potworki za 1mln exp za 1 to jest tak jak exp 50 !

NIE