View Full Version : namelock - poraz kolejny sposob na zarobek?!
kowalfps
29-04-2012, 09:34
Witam , kolejny temat odnosnie NAMELOCKOW
Chcialem zaproponowac wprowadzenie namelockow , poprzez sms 10zl+VAT
Nie tylko gracze bede sie cieszyc z tego ale i ots dostanie kolejny zastrzyk finansowy. Mysle ze cena nie jest wygorowana i wiele osob by go kupowal , kupujac postac nieraz sa tak idiotyczne nicki ze az sie nie chce :)
Mysle ze opcja jest dobra zarowno dla nas graczy jak i Mortiisa.
Ryśku xD
29-04-2012, 09:36
Ja jestem , na tak ponieważ prosiłem się o namelocka tyle , razy ale nie mogłem dostać.
`Palldino
29-04-2012, 09:38
no to raczej juz 30+ or nawet wiecej bo wtedy 3/4 serwa bedzie mialo namelocka...
~#*Nalesniczek Zla*#~
29-04-2012, 09:52
Jestem za ale cena powinna być wyższa tak od pacc runki w górę 23-32zł i braku możliwości sprzedaży namelocków w grze za kcc...
Sasha Rookslayer
29-04-2012, 09:52
Jestem na Nie... co z tego, że wzomcni to finansowo server?
Dziwnie to będzie wyglądało, że ktoś co chwile może mieć inny name :<
Namelocki są dawany, jeśli dana postać ma niewłasciwą nazwe, podobną do znanej osoby, lub obrażliwą. Jestem na Nie..
jakby takie coś powstało to minimum przelew za 100zł, żeby nie miał tego każdy po kolei, btw. Mortiis zjebałby sprawę wprowadzając aż takie uproszczenie : o
Adachi.D
29-04-2012, 10:23
Jestem na Nie... co z tego, że wzomcni to finansowo server?
Dziwnie to będzie wyglądało, że ktoś co chwile może mieć inny name :<
Namelocki są dawany, jeśli dana postać ma niewłasciwą nazwe, podobną do znanej osoby, lub obrażliwą. Jestem na Nie..
Podbijam.
Jestem na nie, to było by kolejne głupie posunięcie administracji. Co z tego, że sms kosztowałby 30zł, a nawet 100zł przelewem ? Jest dużo bananów na tym serwerze, a osób mających dp zajebane kcc też nie brakuje...
kowalfps
29-04-2012, 10:29
no i co z tego , jesli kosztowalby 30zl to malo osob by go robilo : ) tu chodzi o dawke finansowa dla serwera a to ze sie name beda zmieniac to co z tego?:)
RekruT #21
29-04-2012, 10:58
Jestem na tak. Jeśli by ktoś chciał to by sobie zmienił nick:D
Jestem na tak. Jeśli by ktoś chciał to by sobie zmienił nick:D
Jakby ktoś chciał sobie zmienić nick, to mógł się zastanowić przy kupowaniu/robieniu postaci :)
#t
Jestem na nie, ktoś mógłby się pod kogoś podszyć, whatever. Poza tym, od dawania nlocków jest Administracja za złamanie któregoś z punktu Regulaminu (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/).
może i wzmocni server pieniężnie ale osłabi to poziom graczy grających na serverze tak jak było to kiedyś gdy nie było statystyków przez jakiś czas
znów by było narzekanie
RekruT #21
29-04-2012, 12:23
Kazek Ty chyba nie rozumiesz... Zmienić a wymyślić to co innego chyba...
Lord Greg
29-04-2012, 12:32
Nie, połowa serva pozmienia nick'i -,-
Dragon Slash
29-04-2012, 12:41
Głupszej propozycji nie czytałem ;x
nie
Kingpin.
29-04-2012, 12:43
Kolejna propozycja odnośnie namelocków i kolejna głupia propozycja, jestem na nie, niech się zajmą czymś kreatywnym, a co do nicku, to zanim wpiszesz sobie jakiś nick to zastanów się 57258237523579353 razy i nie będzie potrzeby zmieniać.
No na bank! Stoisz sobie w city, a tu leci ci jakiś Trele Morele z 3k lvlem i teraz rozkminiaj, co za idiota dał sobie taki nick. Nie miną 2 tygodnie i znó sobie zmieni nick na jeszcze głupszy, a ty się znów domyślaj kto to jest.
Jestem na nie!
Akurat Twój przykład jest żałosny, bo masz na stronie opcję w której widzisz kto dostał namelocka oraz z jakiego nicku na jaki zmienił _/
Czy ty myślisz, że za każdym razem kiedy zobaczę kogoś z jakimś nowym nickiem to będę sobie wchodził na jakąś obsraną stronkę żeby sprawdzić co to za kiep? Nie, bo zwyczajnie mi się nie chce. Nie będzie głupich namelocków i nie będzie fatygowania się ze sprawdzaniem kto jest kto... Tyle ode mnie.
Jarken v2
29-04-2012, 13:03
Ja jestem , na tak ponieważ prosiłem się o namelocka tyle , razy ale nie mogłem dostać.
Weź nie wstawiaj tych przecinków tam gdzie ci sie chce bo za **** nie umiem rozkminić o co ci chodzi.
#
Jestem na nie. Po pierwsze zasililibyście jeszcze bardziej kieszeń Mortiisa, po co? Po drugie wyobrażasz sobie ten spam durnymi nickami gimbów i nie tylko?
Kingpin.
29-04-2012, 13:04
No na bank! Stoisz sobie w city, a tu leci ci jakiś Trele Morele z 3k lvlem i teraz rozkminiaj, co za idiota dał sobie taki nick. Nie miną 2 tygodnie i znó sobie zmieni nick na jeszcze głupszy, a ty się znów domyślaj kto to jest.
Jestem na nie!
Akurat Twój przykład jest żałosny, bo masz na stronie opcję w której widzisz kto dostał namelocka oraz z jakiego nicku na jaki zmienił _/
Krulowiec
29-04-2012, 13:05
dobra interpunkcja :|
# topic
jestem na nie, przecież to by było żałosne :o
Jestem na NIE!...
Chcesz mieć fajny nick? To sobie zrób postać i nią graj, a nie kupuj...
Bez sensu, żeby co chwila latał jakiś "nowy" idiota z innym nickiem!
Mega fatalny pomysł. Postacie które mają po 6 lat, nagle przez jakiegoś dzieciaka z 20zł na koncie mają zmienić nick bo mu się nie podoba ?
Oczywiście, że jestem na nie.
sUpEr , Jebniemy komuś UW albo eq pózniej kupujemy namelocka i szukaj wiatru w polu haha, genialne poprostu :D
Nie
Alber Einstein return
29-04-2012, 16:59
Genialny pomsył. uważam też że bany pieniężne powinny być wprowadzone za złe formaty nazwy postaci xD albo ban na ip przez całe życie.
Sorki ziomeq ale takie pomysły to nawet do dupy nie są po prostu zabierasz przestrzeń dyskową.
Ja bym wolał, żeby wreszcie zostało cos wprowadzone radykalnego, żeby kcc zaczęło znikać z serwa a nie zł z kieszenia.
scimex pallll
29-04-2012, 18:43
Jest duzo oszustow na APO.
Np. taki Maciekziom lub Mc Mari ojebali w chuj ludzi i nagle zmieniaja nick i co dalej ? (to juz pomysl sam co bedzie sie dzialo).
Jestem na Nie, chyba ze kosz zmiany nicku by kosztowal 100zl jak pisal Demon.
Ja tam jestem na tak, przecież na intergaming są poprzednie nicki postaci więc nawet jak złodziej zmieni to przy sprawdzaniu go będzie wiadomo kto to jest. I bez przesady z tym 100zł xd max 20zł + jak raz się zmieni to już drugi raz nikt nie będzie mógł zmienić.
Nie kazdy gracz zna na strone "intergaming" XD
Dosc ze na Apo zrobil sie syf, to jeszcze by mozna zmieniac nick...
Patryk1551
29-04-2012, 19:41
Ja tam jestem na tak, przecież na intergaming są poprzednie nicki postaci więc nawet jak złodziej zmieni to przy sprawdzaniu go będzie wiadomo kto to jest. I bez przesady z tym 100zł xd max 20zł + jak raz się zmieni to już drugi raz nikt nie będzie mógł zmienić.
Oczywiście na nie. Durny pomysł. 3/4 serwera by nick zmieniało teraz. A jak chcesz mieć fajny nick to zrób sobie nowego chara.
nie, dzieciaki co chwile zmieniałyby nicki + h lvle tak samo i weź się tu połap kto jest kto..
Zarexoholik?
29-04-2012, 23:46
Jak chcesz mieć nick, który ci odpowiada to sobie taki ustaw przy tworzeniu postaci. Nikt nikomu nie kazał kupować postaci. NIE.
Lethornek
30-04-2012, 00:05
Jasne że tak ! Jeszcze GM za sms'a 2.46zł !
Tak serio beznadziejna propozycja.
Tak super pomysł jestem na Tak
przydało by sie jeszcze
S set - 5zł
Kaptur-12zł
Klapy - 6 zł
Panda-4.55 zł
Shamanki - 20 zł
shaman mask -25 zl
shaman armor - 30 zl
shaman bootsy- 25 zl
Promocja
Shaman set - tylko 90 zł oszczędzasz 10 złotych
100k expa- 40 zł
+100 szacunku od ekipy apo - 50 zł
I ty kolego mówisz że ekipa ma mało zarabiać?
Jestem na nie, trzeba przemyśleć nick przed założeniem postaci, wtedy nie będzie płaczu. :(
Wieczny Knightt
30-04-2012, 12:11
Jestem za.
Bo sam bym skorzystal z tej opcji. A serwer i tak powoli chyli się ku upadkowi, może to by sachecilo nawet kilku kraczy do gry. Pozatym Mortiis oczywiscie by mial dodatkowy zarobek. :)
Pozatym może komuś sie nie podoba nick po kupnie postaci i by chcial zmienic. :)
I oczywiście dodać jakiś limit np 2 x mozna by bylo tylko zmienic nick. :D
szarmancki zdzislaw
02-05-2012, 21:04
powinieneś dostać upomnienie za robienie nowych tematów które są bezsensu i tylko starasz się zaistnieć na forum.
ps. 2 temat bez sądy
.Vimpexx.
02-05-2012, 21:12
Masz tak zrąbane pomysły, że czytać się nie opłaca, dlatego jestem na NIE!
A co wy sie tak bardzo troszczycie o tego naszego Mortiska
Chłopak na pewno dorobił sie tyle że ma na was Wyyebane
Kto widział Wypowiedz Mortisa na 4um w ciągu ostatnich 3 miesięcy?
Kto widział Mortisa na APO ?
Jesteście poyebanie że nadal kupujecie te paccki itp itd
a na Mortisa koncie jest już sporo kasy /jeździ Audicą ma dupe która urodzi mu dzieci
Są różne otsy
Jeden dział otsów to taki który daje przyjemność i są ciągle upy itp itd
a drugi dział to taki gdzie Typ chce się dorobić a po za tym ma wyyebane
Ogarnijcie sie wszyscy bo tak na prawdę jak widzę wypowiedź "Ja nie płacze ,wy płaczecie" to i tak wiem że każdy ma żal...
Pozostało tylko 4um jak dla mnie chodź i tak tu się nic nie dzieje
Same wałki,wałeczki
Dostałem bana za to że napisałem iż "mam wyyebane na to czy dostane bana " śmieszne prawda?
Pisząc wiadomość do Tygrysa po 2 tygodniach (jakimś cudem na niego trafiłem) Dostałem UB gdzie tu sprawiedliwość???
Adachi.D
02-05-2012, 23:16
@Miodek
Ty to lepiej przymknij ten nie wyparzony ryj i wypierdalaj na rl'a dobić drugi poziom doświadczenia.
Pisałeś kiedy kolwiek z Mortiisem nie tylko o grze ? Napewno nie, więc "nie oceniaj książki po okładce". Nikt nie karze ci tutaj grać, nikt nie znusza cię do przekazania darowizny na serwer. Gdybyś ruszył tym tępym łbem domyślił byś się dlaczego ten serwer istnieje tak jak każdy inny...
@PS
Gdyby nie Mortiis nie cisnąłbym cie teraz, zakompleksiony dzieciaku...
Jestem na TAK, pod warunkiem, że będzie to drogie, bo jak połowa serwera zmieni nick to jaki to będzie sens? Teraz namelocka można wygrać w jakiś konkursach itd. I to trzeba się nieźle narobić, więc jak już mówiłem, nie może być to tanie !!!
Przecież możesz sobie opis zrobić jako np. jakieś przekierowanie i tam wpisac jaki uważasz nick za odpowidając sobie np.
Paul Dirac -> nazwa postaci
Przecież to zajebisty pomsył. Za patent chce 6666 lvl i 666 kkcc thx za uwage, kcc prosze przelać na numer konta:
Rafał Tibijczyk
00-000 Tibia
nr. Konta liczby od przecinka w > jako rozwinięcie liczby stałej e do liczby liczb odpowiadającej liczbie liczb danych do konta!.
.Vimpexx.
17-05-2012, 21:29
Jesteś tak pojebany powalony, ta Tibia to Ci mózg zjadła...
Wyłącz komputer najlepiej.
Jak możesz dostać namelocka, jak nick mam poprawny?
OGAR
@Topic
Jestem na Nie, kolejna zjebana propozycja, elo.
:cool:
John Cena
18-05-2012, 08:08
Jestem na nie ,jak połowa serwa zmieni nicki to nie będzie można odróżnić kto jest kto ......
~#*Nalesniczek Zla*#~
18-05-2012, 14:21
Dokładnie ,a z resztą poco inwestować w server i cokolwiek tworzyć ,jak nikt na nim nie gra haha!
Jestem na NIE!
Pomyślcie potem bd na 4um "Nonamie i inne tego typu wyzywki"
@up Jesteś pipką która nie umie kroków haha ;pp PZDR
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.