View Full Version : Konkurs - pomysl na server
kowalfps
02-05-2012, 10:33
Witam , chcialem zaproponowac konkurs dla mlodych talentow. Widzimy ze wam nie chce sie nic robic.
Proponuje zoorganizowac konkrus na skrypterow i mapperow ktorzy chetnie wam pomoga , niech pokaza probki tego co potrafia , a wy mozecie to wykorzystac. Przeciez nie musiscie brac samych Gm'ow ktorzy tylko beda spamowac na Game-chat i karac banami za train bota bo taka robota jest smieszna :) gdy serv pada oni zamiast cos zrobic pozytecznego to tlumacza sie zmeczeniem po calym dniu sprawdzania trainow... Dajcie wykazac sie innym.
Prosze o wypowiedz jakiegos wyzej postanowionego czlonka Administracji
Adachi.D
02-05-2012, 10:58
Wiesz dobrze, że nie uzyskasz odpowiedzi od wyższych posadą ludzi, bo nie mają czasu, ew Magik może coś napisać. Osobiście nie wiem jak się do tego pomysłu odnieść. Z jednej strony użytkownicy wykazali by się i pomogli administracji, ale z drugiej strony to było by kolejne wykorzystanie jak w przypadku zamku w evul(pseudo zamku).
Faktycznie nowi mapperzy i skrypterzy by się przydali. Jestem na tak.
I tak nie bd konkursu a jak już by owy był to:
5 maja ogłoszenie
25 maja koniec czasu
5 sierpień sprawdzone prace i wybrany mapper i tak dalej
ahaha nie oszukujmy sie nie bd nic !
.Vimpexx.
02-05-2012, 14:49
Jestem na Nie, masz pomysł na serwer, to sobie zamów dedyka i zrób - proste. To jest APO i niech tak zostanie.
Sasha Rookslayer
02-05-2012, 18:27
Chłopcze, gdyby głowna Administracja potrzebowała skrypterów i mapperów to napewno by o tym napisała. Ty odrazu byś chciał robić Konkursy na Gm'a co? Abo na Full Eq. Administracja nic nie potrzebuje, żadnych nowych użytkowników, którzy im będa pomagali. Jedynie co im potrzebne to czas, które mają mało, albo wcale. Jestem na NIE.
kowalfps
02-05-2012, 22:58
Chłopcze, gdyby głowna Administracja potrzebowała skrypterów i mapperów to napewno by o tym napisała. Ty odrazu byś chciał robić Konkursy na Gm'a co? Abo na Full Eq. Administracja nic nie potrzebuje, żadnych nowych użytkowników, którzy im będa pomagali. Jedynie co im potrzebne to czas, które mają mało, albo wcale. Jestem na NIE.
Dlatego idioto to napisalem , jesli nie maja czasu niech inni ich wyrecza a oni tylko sobie wkleja ;)
Trololol :x
W sumie jedynie można zrobić na skrypty no oczywiście by było wszystko najpierw testowane na test server ;))))))))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.