PDA

View Full Version : Euro spoko?

Adex
03-05-2012, 23:51
Koko koko ch*j im w oko , pewnie już wiecie o czym mowa więc ja myślałem że wygra liber albo mc sobieski a tu jakieś babcie z chóru pod kościołem, skora ta piosenka ma padać gdy Polacy trafią gola to już ja już widzę trybuny kibiców drużyny przeciwnej jak składają się ze śmiechu. Więc mamy się szykować na Wioche 2012? Już rapujący 16 latek odwaliłby lepszą robotę i to dopiero byłoby odbicie polskiej rzeczywistosci !

Temat zostawiam jak zwykle do waszej interpretacji.

Sunshei
03-05-2012, 23:58
Szczerze ..... to parowka -.-

Maxymek
04-05-2012, 00:03
teraz to sie smieszne wydaje... ale troche racji masz ;D bo kurcze... raczej nikt nie bedzie mial takiej nuty na EURO!

SoniQ
04-05-2012, 00:21
beke mam z tych co hejtuja to :\ mi to sie osobiscie podoba i wole to niz jakichs wilkow wdz czy maryle he

a i wole krecic beke z tego niz ***** plakac o posmiewisko

Stroop
04-05-2012, 07:39
najlepsza piosenka z tych wszystkich. Nie chodzi o to, kto ją śpiewa, tylko jaka ona jest, wszystkie były tak smętne, że masakra, ta jedyna ma w sobie pierdolnięcie, i taka ma być, bo kibice się mają bawić, a nie czuć jak na pogrzebie

Ryśku xD
04-05-2012, 08:45
Najbardziej to mi się chce śmiać , z tej piosenki masakra jakaś.

SedaN*
04-05-2012, 11:59
Skończcie w końcu narzekać, ale w sumie ten naród niestety ma taką mentalność :< chyba lepsze jest to na temat, łatwo wpadające w ucho, każdy to może śpiewać niż jakieś hip hopy mc sobieskiego, który porównuje powstańców do polskiej reprezentacji.. już widzę jak każdy rapuje przy wejściu polskiej reprezentacji na stadion, tym bardziej, że jakieś libery czy mc sobieskie to noskille w polskim hh. Prosta i najlepsza metoda, kobitki się napracowały ;D lepsze to niż jakieś oklepane shakiry czy inne, a tak to jesteśmy wyjątkowi, ORGINALNI i o to chyba w tym wszystkim chodzi? ;) skończmy podążać za europą, ameryką, bądźmy wyjątkowi!

Midq
04-05-2012, 12:09
jak dla mnie ten hymn jest uosobieniem mentalnosci polakow i polskiej pilki, dalej siedzimy w erze Górskiego i chcemy by nasi grali tak jak jego orły ale niestety tak nie bedzie. piosenka sama w sobie fajna 9/10

.Vimpexx.
04-05-2012, 13:56
Koko koko ełro spoko, wg, mnie wiocha na maksa, ale będzię zabawa na trybunach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już powstają ciekawe remixy tego czegoś :confused:

Mooncry
04-05-2012, 13:58
Wieś jak te całe euro, dziękuje. ;)

MalyKSG
04-05-2012, 14:57
http://i50.tinypic.com/68ufc5.jpg
Tyle w temacie :). Jaki kraj takie euro.

Refresh
04-05-2012, 16:29
jaki kraj taka piosenka .

Kingpin.
04-05-2012, 17:54
Piosenka zajebista, wpada w ucho, nic lepszego do wyboru nie było.

Sasha Rookslayer
04-05-2012, 18:36
Koko koko ełro spoko, Polska ośmieszy się jak w Maroko..
Jestem niezadowolony z wybranej piosenki na Euro 2012. Liczyłem na Libera.

Krac
04-05-2012, 19:11
W sumie to gówno mnie to boli co tam będą grać. Po prostu zmienie obywatelstwo i po wstydzie.

Lagga v3
04-05-2012, 20:24
koko koko euro spoko znów przegramy w chuj wysoko , he

KILER
04-05-2012, 21:47
beka z tego, pojebani jestescie, ze hejtujecie HEJ. lepiej rapera dac przy ktorym kiwalyby sie tylko 'lyse paly' i do bicia na stadionach. dzieki takiej przyspiewce klimat na trybunach bedzie zajebisty ; ]

Viseq
04-05-2012, 23:57
beka z tego, pojebani jestescie, ze hejtujecie HEJ. lepiej rapera dac przy ktorym kiwalyby sie tylko 'lyse paly' i do bicia na stadionach. dzieki takiej przyspiewce klimat na trybunach bedzie zajebisty ; ]

Racja, nie ma co narzekać teraz. Mogli myśleć wcześniej i zaaranżować troszkę lepszych skillsów gdzie pokazaliby klasę a nie mc sobieski, bezbek.

co do piosenki nie ogarniam jak można coś takiego wypuścić na stadiony

Krulowiec
05-05-2012, 09:54
Dla mnie jest to trochę żałosne, dlaczego polska musi być zawsze taka zacofana. Trzeba skończyć z tymi stereotypami zazwyczaj gdy jest jakaś impreza wręczają medale i oczywiście kobiety ubrane w stroje ludowe. Polska zawsze będzie kojarzyła się z jakąś wiochą i robotą w polu.
Żałosny hymn.

# ~Bocianex~

Jak skończysz gimnazjum to może trochę zmądrzejesz :confused:

~Bocianex~
05-05-2012, 10:14
Dla mnie jest to trochę żałosne, dlaczego polska musi być zawsze taka zacofana. Trzeba skończyć z tymi stereotypami zazwyczaj gdy jest jakaś impreza wręczają medale i oczywiście kobiety ubrane w stroje ludowe. Polska zawsze będzie kojarzyła się z jakąś wiochą i robotą w polu.
Żałosny hymn.

Noo wez mogli dac jakas JP nutke to by kazdy sie dobrze bawil

Z tymi kobietami w ludowych strojach to tez przesada...powinno byc tak jak w japoni,ze 3 metrowe roboty rozdaja medale i cala widownia jest hologramem : )

Tumanbuga
05-05-2012, 10:24
Beka przecież tacy Angole czy Francuzi i tak nie będą wiedzieć co oznacza ten tekst więc o co sie przygłupy spinają ? Poleci wesoły bit jakaś przyśpiewka i tyle , a co to ***** 9 symfonia betowena ma lecieć i Edyta Górniak albo jakieś MC sobieskie wtf co to jest ?

Zagon345
08-05-2012, 13:14
Mam tylko tyle do powiedzenia
WIOCHA ...

Vendetta
08-05-2012, 15:35
Mam mieszane uczucia słysząc tą piosenkę, z jednej strony wpadający w ucho bit, a z drugiej trochę kijowy tekst. Ogólnie lata mi to, kto i co będzie śpiewał na euro.

.Animal.
08-05-2012, 16:45
Wole to przynajmniej rożni się od tych innych prezentacji oryginalnością.