PDA

View Full Version : Ban Cysioo za nic ?!!!!!

CysiOOO
07-05-2012, 17:57
Witam, dostałem bana na nicku Cysioo za nic, gosciu sam mnie ciągle wyzywał ciągle zaczepiał, pisał cos takiego np " Cysioo: [60] Tygrys to szmata " i ja dostałem niby bana za to ?! Dziekuje bardzo za to ze poexpilem sobie na maratonie, naprawde. Ban za nic może byscie zobaczyli wczesniej co on pisal ten Daroo Rook.

Hegez89
07-05-2012, 18:17
Nie ten dział...

http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49

CysiOOO
07-05-2012, 18:18
Dobra, do zamknięcia to bo itak już bez sensu jest to. Przepraszam Magik za zachowanie ale byłem wnerwiony...
A co do Daroo Rook , to każdy potwierdzi że on sam szukał zaczepki kłócił się ze pisze się np " guwno " ze mam do szkoły isc, ze jestem gruby itp . Sam zaczynał jak mozesz Magik to sprawdz to jakos i wtedy zobaczysz.
Bana moge dostac nawet do konca wakacji ale itak wytrzymam bez tibii.
Także przepraszam Magik juz unbana nie chce bo itak bo expie..
Zwijam na dwór , cześć.

Mooncry
07-05-2012, 18:30
Fajnie, że dałeś się sprowokować temu gimbusowi. :)

rumun
07-05-2012, 19:53
Hahahah dobrze ze dostales zachowywales sie jak 10-letnie dziecko z ADHD!

Adachi.D
07-05-2012, 20:17
Super, coś jeszcze ? Trzeba było go olać. Bana dostałeś za nic ? Zawsze jest powód.

CysiOOO
07-05-2012, 22:14
Rumun ja sobie nie pozwole, żeby jakis bachor bedzie mnie wyzywał ciągle. Ze ty pozwalasz zeby cie wyzywali to wiesz, twój problem. Mnie jakis rolnik nie bedzie wyzywał, bo poprostu sie popisywał. :}

Bambucha Rook
08-05-2012, 07:25
Rumun ja sobie nie pozwole, żeby jakis bachor bedzie mnie wyzywał ciągle. Ze ty pozwalasz zeby cie wyzywali to wiesz, twój problem. Mnie jakis rolnik nie bedzie wyzywał, bo poprostu sie popisywał. :}

Pff?? Ktos sie spina przez neta to go olej/ignore?

#T
Tak bywa na tym serverze ze sie dostaje bana za nic ale do konca tez nie wiadomo jak bylo :D

Magik
08-05-2012, 07:42
Jak sam napisales, on Cie tylko zaczepial... A Ty go wyzywales od kur itd, uzywajac przy tym zdecydowanie za duzo inwektyw.
Cytat, ktory tutaj podales, a ktory on wysylal na kanale publicznym ma sie nijak do tej sytuacji, bo takie zachowania sa zwyczajnie ignorowane.