Zaloguj się

View Full Version : Vienio, Koras, Pyskaty - Murek (KLIP)

Takarji
09-05-2012, 16:20
Vienio, Koras, Pyskaty - Murek
bxABw0YFzgs&feature

Album: Prosto Mixtape Kebs;
Artist: Vienio, Koras, Pyskaty, Hania;
Title: Murek;
Producer: Zbylu;
Scratch/cutz: DJ Kebs, DJ Technik;

Demon
09-05-2012, 16:31
zmarnowany beat, wiem, że zostanę zjebany przez pół forum, bo przecież takie ksywy jak pyskaty czy vienio to klasa ponad wszystko :\

Tumanbuga
09-05-2012, 17:21
zmarnowany beat, wiem, że zostanę zjebany przez pół forum, bo przecież takie ksywy jak pyskaty czy vienio to klasa ponad wszystko :\

Chciałem Cie w sumie zjebać na początku ale tak po głębszym zastanowieniu to słuchałem tego tracka już kilka razy i zero jaranka , średniawka w wykonaniu Vienia i Korasa no i Pyskaty ratujący kawałek , bit jest spoko . Jak ktoś nie oglądał jeszcze klipu a ma wolny internet to nawet tego nie włączajcie , szkoda czasu na oglądanie machania łapami i do tego w jakimś chujovym świetle.

Ryśku xD
09-05-2012, 17:52
Parę razy przesłuchałem ale jedynie co mnie jara to zwrota pyskatego.

Kaziu Extreme
09-05-2012, 17:54
Track jak caly mixtape, szit : [.

SedaN*
09-05-2012, 18:31
Track już dawno słuchałem i to nie raz.. ale wkurwia mnie to, że zawsze muszę czekać na sam koniec, aby usłyszeć zwrotke pyskatego, przedrzeć się przez to anty flow korasa.. Generalnie kawałek fajny, ale przesłuchałem pare razy i mi mnie tak do niego nie ciągnie ;D pyskaty dobrze pojechał, vienio w sumie też bo lubie jego glos no a koras slabo.

Krac
09-05-2012, 20:04
może nie track ale teledysk zjebany, do takiego tekstu można było przyjebać dobry teledysk z innym scenariuszem niż tylko machanie łapami i stanie na ulicy