View Full Version : Co wy na to jakby powsta? 2 serwer real tibia?
serwer 7.6 stoi i nigdy nie było restartu charów więc administracja gdyby zechciała pobawić się w założeniu serwera real tibia 2 to by na tym dobrze wyszła powiedzmy że exp by był max x2 ewentualnie to i tamto poprawić/dodać.
Sasha Rookslayer
12-05-2012, 01:40
Noo, odrazu real tibia 3,4 i 5 co?
Exp 0,5 i tylko raty i roty do zabijania?
Napewno milion/trylion ludzi bd grało.
Yyy, eee, yyy, Jestem na Nie!
Pyrtówka
12-05-2012, 08:01
Ja pier*ole ogarnijcie się ludzie. Po co psuć server 7.6 jakimiś pierdołami. Santano napisał, że teraz bedzie miał czas i się powoli ogarnie serva, więc myśle, że ludzi nabędzie (jeśli o to wam się rozchodzi)
Wiesz ile to by pochlonelo czasu? Zrobili by ten restart i 2x exp. by musieli zmieniac wszystkie questy i robic nowe potwory.
narazie nie jest tragicznie może administracja będzie miała teraz trochę więcej czasu na serwer no i być może wkrótce będzie wyczekiwany up :)
.vimpex.
12-05-2012, 09:44
Jestem na NIE, nie rozumiecie, że administracja nie ma czasu dla głównego serwera (7.6), a na chuj robić kolejny, skoro gówno z tego będzie?! :confused:
smieszny jestes kolezko myslisz ze Mortiis utrzymal by server 9.+ ;? chyba kpisz zaraz by same pingi lecialy wiecej server by byl off jak on ;<
John Cena
12-05-2012, 11:18
Jestem na nie ,ponieważ nie po to dopracowywali serwer 7.6 żeby założyć jakieś gówno z którym by się męczyli...
Skeptikz
12-05-2012, 11:28
nie moga ogarnac 1 servera 7.6 w 20 na ktorym gra 50 osob a ty chcesz otwierac nastepne bagno?
nic nie da nastepny server bo ludzie nie chca grac na apo, powodem jest olew administracji a nie hoty/uw jak pisza ci wyzej
b
hahahaha... powiedz mi kto normalny przyjdzie na serwer exp x2 gdzie banuja za caveboty? :D 99% normalnych ludzi by wolalo isc na rl tibie i przynajmniej miec pewnosc, ze serwer nie pojdzie sie walic po roku i all chary nie pojda do kosza.
+ z twojego postu nie wynika czy to ma byc drugi serwer, czy zamiast 7.6 ale w obu przypadkach na nie! Tak samo bylo z 8.4 nie bylo sie komu nim zajmowac, brak upow itd, serwer padl. A jezeli by mieli resetowac 7.6 to niech wyplaca h lvlom po pareset zl za stracony czas to moze sie zgodza, bo nie po to ludzie expili tyle czasu zeby resetowac, zwlaszcza ze moga za spora kase te chary sprzedac na allegro, o kasie i itemach nie wspomne. Nie, Nie, Nie- 3x nie, dziekujemy.
@down
wiem jaki jest regulamin... ale w innym wypadku jakos nie widze zeby ponad 50% graczy sie zgodzila na reset... a pierdolniecie resetu charow przez administracje bez ustalenia tego z graczami byloby jak staniecie nad przepascia i liczenie na to, ze wiatr moze mocniej nie zawieje i nie spierd*** sie razem z tym serwerem w przepasc ;]
oczywiscie na NIE! wystarczy ze cos zrobia z tym servem ktory jest teraz;)!
RekruT #21
12-05-2012, 15:05
Jestem na NIE! Głupi pomysł. Lepiej niech dobrze się zajmą tym serwerem...
^Gpiotras~
12-05-2012, 15:15
Jak chce RL tibie, ide na RL tibie, a nie gram na OTS'ach z mapą Realu ; o .
Kolejny głupi pomysł z Waszej strony. Nie wiem na co liczycie, ale oni nie pójdą, nigdy.
Skeptikz
12-05-2012, 22:02
pozostaje tylko zachęcić was do gry na rlu? przez tydzien jest exp/skile/ m lvl x2.
Co ja na to? Niech sobie powstanie, ja na nim nie pogram tak samo jak wielu innych :)
Nie rajcuje mnie takie pogrywanie na expie x2. Wolę wbić na orszabuma, wybocić się i iść na jakieś OB. Na takim serwerze bym pograł.
Ja pier*ole ogarnijcie się ludzie. Po co psuć server 7.6 jakimiś pierdołami. Santano napisał, że teraz bedzie miał czas i się powoli ogarnie serva, więc myśle, że ludzi nabędzie (jeśli o to wam się rozchodzi)
Stary tego serwa zepsuć dalej już nie można.
#topic
takie serwery mają po 400 graczy na edycje, ale nie. niech 7.6 stoi na którym gra ledwo 100 osób. Każdego znajomego, którego kiedyś pytałem czy by grał na APO reagował tak: "Pojebało Cię? HAHAHA na tym serwie co exp jest x5 a biegają już po 3000 levele?"
Nie gram w tibie, jest mi to obojętne joł
Misia <3
13-05-2012, 00:09
Santano napisał, że teraz bedzie miał czas i się powoli ogarnie serva
Yyyy... Telewizor O.o
#Topic
jesten na nie, wiem ze serv troszke podupada, ale wiecie ze to wina 3k lv i itemek ;[
Mozna bylo by to ogarnac, a nie tworzyć jakis nowy serv...
#Jarken
XDDDD podbijam ;p
Jarken v2
13-05-2012, 01:50
Jak na lato a na serio idź się jebnij w czoło, wypierdalaj sprzed komputera rowy kopać, co chwile jakaś nowa głupia propozycja z nowym serwerem. graj na starym 7.6 bo widzisz że chujostwo jest, zasilaj kieszeń mortiiska glanowca, bo te 70 osób w sobotnie wieczory nie wyrabia już!!
Dajcie sobie spokój z nowymi serwerami tym bardziej w czasie wakacji :) rozumiem , że to każdego sprawa co robi ale nie lepiej spędzać ten czas gdzieś z znajomymi z kobietą ? plaża , piłka , domki ? Jest masa możliwości niż wbijanie pixelowego ludzika.
Eh, za wszelką cenę chcecie "ulepszyć" apo :| Nawet jakby był jakiś nowy server, to pojawi się płacz o byłe gówniany powó.
Chcecie rl serw, to logujcie sie na tibia.com i grajcie do woli, może tam Wam upy podejdą.
Rookslayer Maniek
13-05-2012, 21:55
Troszkę bez sensu.
Jeśli robić coś z APO to tylko restart postaci i zaczynanie od takich samych rate jakie były nic innego.
Tyle w tym temacie, bo nie ma się co rozpisywać.
Ryśku xD
14-05-2012, 08:38
Administracja by miała bardzo dużo pracy przy tym.
Moim zdaniem mógłby powstać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.