Zaloguj się

View Full Version : Matka bije 8 miesieczne dziecko!

_woto_
12-05-2012, 10:00
http://www.youtube.com/watch?v=cebPMy3_qOI

Adachi.D
12-05-2012, 10:17
Ja bym tej matce z chęcią najebał.
@down
mhm

Krac
12-05-2012, 11:40
Ja bym tej matce z chęcią najebał.

Yhy :cool:

@top
Azja ...

ManiQ
12-05-2012, 13:40
Widzialem to na sadisticu i chyba nawet w dziale hard ,ale nie pamietam.

Viseq
12-05-2012, 14:19
Widzialem to na sadisticu i chyba nawet w dziale hard ,ale nie pamietam.

nom, na hardzie było. ogólnie nie ruszają mnie gorsze rzeczy, ale na takie jestem uczulony i to bardzo, obejrzałem kawałek i wyłączyłem. Bardzo żal mi takich dzieci, dlaczego muszą tak cierpieć nie rozumiem..
Co do matki tego dziecka, powiesić w chuj byłby spokój.

Zarexoholik?
12-05-2012, 15:21
Możesz wyzywać tę kobietę, ale to niczego nie zmieni. Takie jest życie, sprzedaj to na policję, czy na youtube zgłoś.

'Oxidosis'
12-05-2012, 15:47
Możesz wyzywać tę kobietę, ale to niczego nie zmieni. Takie jest życie, sprzedaj to na policję, czy na youtube zgłoś.

Widzę jednak, że albo nie potrafisz czytać, albo twój angielski jest na żenująco niskim poziomie.

Malaysia: A disturbing 4-minute home video (link below) shows Ira beating, kicking, pinching, and throwing objects at the defenseless 8 month old baby.

Another person who is taping the action is heard telling Ira, to stop her cruel actions. Most of those who have watched the video are deeply enraged by both the mother and the video taper -- the former for abusing the baby, and the latter for letting it happen without intervening.

The local Malaysian police have taken action against the woman and it is said that the woman was charged and jailed for 18 months in Petaling Jaya last year.

What is "new" is that the video has been released, is going viral, and gives us opportunity to protest against ALL child abuse, regardless of country or culture, and request appropriate sentences against perpetrators.

Ktoś II
12-05-2012, 16:20
nom, na hardzie było. ogólnie nie ruszają mnie gorsze rzeczy, ale na takie jestem uczulony i to bardzo, obejrzałem kawałek i wyłączyłem. Bardzo żal mi takich dzieci, dlaczego muszą tak cierpieć nie rozumiem..
Co do matki tego dziecka, powiesić w chuj byłby spokój.

Powiesić to za mało... Torturować tak długo, do puki sama nie umrze.

Popierdolone to wszystko. Matka nosiła w sobie 9 miesięcy dziecko,a teraz je bije. No kur*a krew mnie zalewa. Dożywocie w więzieniu o zaostrzonym rygorze takiej dać i niech cierpi za błędy.

Adex
13-05-2012, 00:54
Smieszni jesteście, co wy możecie zrobić internetowi napinacze :o
Jedynie co zgłoście to YouTube oraz na Policje a do tego kliknijcie Lubie To!
Szczerze nie rusza mnie to, dziękuje bardzo.

http://i45.tinypic.com/30nf9qv.jpg

http://i46.tinypic.com/264nu6w.jpg

PS.W Polsce też są takie przypadki i nikt mordy nie otwiera a te małe Araby i tak niedługo się wysadzą <bum>

Daaron
13-05-2012, 14:57
Dobrze gnojowi, niech się uczy szacunku.

Zolll
13-05-2012, 15:47
Fajnie mają w domu

Nie mam pojęcia, po jaką cholerę rodziła to dziecko? A, chyba po to, żeby ćwiczyć skill w "pillow fighting" :|

Soi
21-05-2012, 07:46
Po to ***** debile, ze maz ja wzial za ryj wsadzij kuta** w cip* i jest dzieciak, nikt je jo zdanie na 99% nie pytal czy chce czy nie, juz rozumiecie?

mimo to nie staram sie jej usprawiedliwiac.

scorviel
21-05-2012, 08:15
widocznie nalezalo sie małemu cwelowi :}

scimex pallll
21-05-2012, 09:49
Ale wy ludzie jestescie pojebani, te dziecko jest czlowiekiem nie wazne z jakiego kraju i tak ma takie same prawa jak my.
Ja bym zakurwil ta matke na smierc.