PDA

View Full Version : [7.6] Capitan ?egna si? dzisiaj oficjalnie!

Noe aka Capitan
13-05-2012, 03:05
Witam wszystkich serdeczne :)

Nadszedł ten dzień gdzie naprawdę żegnam się z tym serwerem ile można tu grać ? myślę że 5.5 roku które poświeciłem serwerowi to i tak wiele poznałem tu wiele ciekawych ludzi i nawet tych którzy mnie nie trawią od początku mojej przygody na apo jak to się mówi live is brutal. Na serwerze nie gram 1.5 miesiąca ale dziś dopiero pisze posta , hmm dlaczego ?? bo myślałem że wrócę ale raczej już tak nie bd... Jedynie co mogę zrobić to nowym graczom na 200lvlu wyczyścić questa Ani II do czasu trwania mojego pacc 10dni + czekam na zgłoszenia.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=99401&page=3

Chce pozdrowić osoby z którymi na pewno jakiś kontakt będe utrzymywał

Calii - Nie było kolorowo od początku nie byłaś dla mnie miła lecz to się zmieniło. Bardzo Cię polubiłem mam nadzieję że nasz kontakt taki sam jak grałem.

Moon Red - Jedyny konkretny gość któremu mogłem tu zaufać nigdy mnie nie oszukał dziękuje ci za to ! kontakt zostaje :)

Czeczen(Xienus) - No byłeś jedna z niewielu osób które tu lubiłem :) kontakt jakiś tam zostanie :)!

Jagiełka Rook - Alkoholiku ty mój ! z tobą to raczej nie stracę kontaktu . I musimy oboje jakąś flaszkę oje** myślę że to w najbliższym czasie ustalimy to na gadu.

Naruto Kniht - Jesteś spoko kolesiem dzięki za pomoc jakiegokolwiek rodzaju mam nadzieje że nasz kontakt się nie urwie.

Wnoras - Nigdy twojego głosu na skype nie usłyszałem ale jestes ok kontakt bd :D

Już masz pozdrowienia! :D

Vimpleks - Z tobą to była naprawdę historia godna jakieś książki my się nie trawiliśmy przez 90% mojej gry myślę że to się jendak zmieniło i jakiś kontakt pozostanie.

Crusader Rts - Jesteś Żydkiem ale będe o tobie pamietać Tylko Łodzki Klub Sportowy !

Sasha Rookslayer - Generalne to wiesz że masz naje** w głowie mam nadzieję że będziesz się zagnębiać w tych pixelach do końca trwania serwera tylko pamiętaj o życiu realnym ! :) Goń Mr Fsza.

Nolia (Krzaq) - Ty jesteś gościem takim z którym jakbym miał do czynienia to bym go połamał jak (Sashe) tyle że Sasha jest bardziej ogarnięty niż ty . Czego ci życzyć? na pewno mózgu bo tego ci brakuje w dużym stopniu.

Specker aka Firma aka Żona (Old Dawipek ) - Ty jesteś najbardziej jebnie*** na tym serwerze lub byłeś bo podobno nie grasz. Życzę tobie żeby twoja wirtualna firma funkcjonowała na dobrym poziomie oraz żona którą wirtualnie posiadasz zaspokajała twoje potrzeby seksualne www.redtube.com

Na forum zostaje w grze będe co jakiś czas porozmawiać Siema.