View Full Version : Sko?czcie z t? fars? ko?czenia tego gównianego Upa!
Witam!
Niby mortiis jest taki dorosły , a zachowuje się jak zwykły gówniarz. Po prostu zamknijcie juz ten serwer i nie szukajcie na siłe wolnego czasu, którego albo nie macie albo nie chcecie mieć na prowadzenie dalej tego gównianego serwa. A ten wasz up możesz sobie schowac w ciemnym kieszeniu.
Myślcie, że te wybory do administracji jakiś przypadkowych kidów coś zmieniły na serwie. Wogóle orientujesz się kiedy ostatni raz był najazd?, Albo jakis event?. Ta wasza administracja tylko banuje, nic więcej: za co?, za byle gówno, wejdą na czat, zobacza wulgaryzm i ban, bez orientacji czemu gracz napisał to słowo - ( czym został sprowokowany!). Ci maniacy z administracji, to są zwykli, uzaleznieni gracze Tibijscy! Ja nie obczajam i ty tymi wariatami chcesz podnieść atrakcyjność serwa?, /*może i są wyjątki, może albo juz były wyjatki */ smiech-hehehe... .
bezsensu, zebyśmy teraz obrażali sie nawzajem albo jeden drugiemu lizali dupe, po prostu zróbcie z tym jakis porządek i za rok ruszcie.
Przecież widać , że administracja nie martwi sie o dlasze losy serwa. Tygrys ostatnimi siłami wymyślił 30 min. maraton- dobrze, że nie zemdlał z wycieńczenia i nie zostawił tak na kilka tygodni - exp x50 smiech-hehehe... . Ziomale dajcie wreszcie spokój, tylko nakręcacie graczy a i tak gówno śmierdzące z tego zostaje. Ten wasz up zaspokoi maniaków na kilka tygodni a potem znowu będzie to samo więc... . Moglibyście wreszcie otworzyc temat i zapytac graczy co myslą i jak widzą odzyskanie apo- co zmienić żeby było fajniej?- ale to już tyle razy jest wałkowane a wy nie macie siły. Nara flaki, wietrzna pogoda jest lepiej nie wyłażic z domu.
Prosze o krótkie posty bez pytań , żeby (" np, mortiis, tygrys baz szatano") kiedy przez przypadek logna i przeczytaja temat, żeby nie przemeczyli sie od czytania i rozkminy. Chyba nie chcemy żeby im układy mózgowe sie przegrzały, bo wtedy jeszcze nam zejdą i conajmniej pół roku zejdzie im regeneracja. Propoznuje po poscie codziennie, to może wam sie układy mózgowe nie przegrzeją i co 24 h znowu będzie mozna uzyc orzecha na kolejna dawke wiedzy która wam i tak sie do niczego nie przyda XD. IRONIA odpwiednia do waszych kłamstw.
Sasha Rookslayer
20-05-2012, 09:26
Paul nygusie, tymi wszystkimi tematami jakie robisz nic nie zdziałasz, a tylko ośmieszysz Sam siebie XD.
Ryśku xD
20-05-2012, 10:12
Ośmieszasz samego siebie , serwer nie upadnie tak szybko a może nowy update przyciągnie więcej ludzi.
Czy jak gdzieś pisałem, że serwer upada?
Czytałem wczorajszy twój post: ktos tam pytał się, ek czy ms jest lepszy?. A ty co napisałeś rp, do bystrych ziomek no nie nalezysz.
A z tym ośmieszaniem to może po części i racja, trzeba radykalnie z tym gównem ........ święta racja .
Adachi.D
20-05-2012, 10:35
Paul nygusie, tymi wszystkimi tematami jakie robisz nic nie zdziałasz, a tylko ośmieszysz Sam siebie XD.
[x3]
@top
Nie grasz, a tak martwisz się o byt serwera ? Ogarnij się... Człowieku, tylko narzekasz. Miałem o Tobie dobrą opinię, ale coraz bardziej utwierdzasz się w Swojej durnej i chorej idei... Tak więc powiem Ci jedno... Nie grasz ? To wyjdź mi stąd...
A moim zdaniem APO strasznie sie zmienilo... najlepiej to bylo na OLD apo... kiedy to mialo sie 400 czy 500 lvl i bylo sie kims...
Nie chce tutaj sugerowac resetu postaci bo wiele osob pewnie po takim dzialaniu by sie pociela ;D tylko mowie ze... to APO to juz nie to samo... i zaden up tego nie zmieni..
Zobaczymy czym sie Ekipa teraz popisze ;]
Hehe kolejny temat.
Jak dla mnie apo nigdy już się nie podniesie - nie chcę mi się uzasadniać tego bo już wiele razy pisałem tak więc jeśli chodzi o ten temat to zaraz zostanie zamknięty bo tylko to moderatorzy potrafią. Ich standardowa śpiewka to " już było xxx takich tematów więc zamykam ". Ogólnie widać Wasze uzależnienie od postaci bo osoba grająca dla beki dla rozrywki przechodzi na inny serwer podczas gdy coś na tym pierwszym się nie podoba. Większość graczy gra dla warów i wbija w postacie które stracą.
scimex pallll
20-05-2012, 11:52
Jesli ci sie cos nie podoba na APO, to nie graj ciao.
Pierdolisz glupoty a nadal tutaj grasz beka ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co prawda to prawda... po co tu grasz i zakladasz takie tematy? :D niczego tym nie zmienisz
#3 post up- coś w tej twojej wypowiedz jest sesnownie ujetego uzależnienie od chara. Kupisz pacc na jakims gównianym otsie to tylko po dupie dostaniesz - zero satysfakcji.
A ty sciemex zerze, ja nie pierdolę tylko wymagam a to jest ogromna różnica. To becz co mnie to. Chciałbym jakos wykorzystać jakąś część tych 300 dni pacc.
http://i46.tinypic.com/154d275.jpg
NaMomencie
20-05-2012, 12:13
@
Moim zdaniem to ty w gimnazjum dalej siedzisz. Watpie ze taki bezmózg na studia poszedl. XDDDDDD Wyzywasz administracje w kazdym swoim poscie, wypierdalaj tworzyc swojego ots'a na którym bedziesz jedynym gm'em i graczem.
Ośmieszasz samego siebie , serwer nie upadnie tak szybko a może nowy update przyciągnie więcej ludzi.
Każdy update jaki miał miejsce od 2010r pieprzył serwer z dnia na dzień coraz bardziej :confused:
a tylko ośmieszysz Sam siebie XD.
Coś o ośmieszaniu samego siebie wiesz, prawda? ;)
A moim zdaniem APO strasznie sie zmienilo... najlepiej to bylo na OLD apo... kiedy to mialo sie 400 czy 500 lvl i bylo sie kims...
Kimś to ty możesz być w realnym życiu, ale w świecie pixeli bycie kimś? Jeżeli to Twoje największe marzenie, życzę Ci z całego serca aby się spełniło
@Topic
Możecie pisać co tylko chcecie, a APO i tak już nic nie zmieni, żadne wasze update które są robione rok, a po tygodniu już są zrobione questy :rolleyes:
.LOGEST.
20-05-2012, 12:59
Jak się nie podoba to nie grajcie, w tej chwili są takie lev, że rozpracowanie każdego nowego questa zajmuje chwile, więc w czym problem?
Dobrze się gra
Znowu musze patrzec na ten Twoj bezsensowny temat... Nie pasuje to nie graj przeciez nikt Cie tu nie trzyma! A tak w ogole z tego co widzialem ostatnio napisales pozegnanie a dalej grasz:( Oj "nygusie nygusie" kiedy Ty w koncu wydoroslejesz.
Czytając tak zabawny temat aż pokuszę się o skomentowanie go.
@Do przezabawnego i śmiesznego autora tematu:
Ten serwer już dawno upadł, a ty chcesz tu porządki robić :o
Jak widać mimo tego, że wszystko ci tu przeszkadza to dalej expisz, więc po co zawracasz głowę administracji jeśli będziesz tu grał bez względu na to czy ten update będzie czy też nie?
Ekipa ci nie odpowiada? Ty byś pewnie lepiej pełnił funkcję GMa z twoim IQ!
A teraz kończąc swojego posta i poświęcając swój czas żeby ci odpisać to chciałem ci uświadomić, że twoje posty są idiotyczne bez względu na ich tematykę i zrobiłbyś wszystkim przysługę jakbyś przestał istnieć na tym forum.
Skeptikz
20-05-2012, 14:30
Kazdy z was pisal pozegnanie a nadal gracie.
#Kimus The Master
Gdyby nie kierowalo tobą twoje uzaleznienie pisalbys to co paul!
Jestes niedorozwinietym doroslym czlowiekiem ktory nie potrafi nic innego tylko grac w gre dla ludzi bez przyszlosci.
Masz 22-23 lata z tego co wiem, jestes bez szkoly nie chcesz isc do pracy... o czym my w ogole piszemy? ;/
Nie bede komentowal wszystkich postow bo nie ma sensu, kazdy jest nie na temat.
Co do update, zmany mialy byc 3 miesiace temu? potem wszystko ucichlo, po jakiego chuja Mortiis pisal ze wprowadzi za max tydzien jesli wiedziel ze tego nie zrobil?
/\ up
co trudnego jest w banowaniu za przeklinanie? nic? ;d
a tylko od tego jest GM na apo...
#z 30 osob ma pozycje na forum a od 2 dni nikt nie usuwa mojego debilnego tematu w pozegnaniach
ja bym wam na złość zrobił we wrześniu, żebyście kurva płakali, wątpie, żeby płakali, że ktoś odejdzie, bo zawsze ktoś wyśle jebanego sms'a i się zaloguje
scimex pallll
20-05-2012, 16:31
Tak sobie mysle, ze byloby dobrze zeby APO wylaczyli i koniec marudzenia.
Albo mam lepszego pomysla !
Paul odkup APO i ustaw sobie ta marna gre jak chcesz i nie ma placzu :)
Przestańcie marnowac czas, tzreba expic. Ja juz moim paulem expie 17h, już tak długo, że mnie stamina nie widzi. Gracze na 3 wysyłamy sms na pacc runke:
SMS RUNA PACC +35 dni
Wyślij SMS o treści AP.RUNA na numer 91958
kod aktywacyjny:
Aby otrzymać kod dostępu do usługi wyślij SMS na numer 91958 o treści AP.RUNA koszt 23,37 PLN z VAT.
W sms'ie zwrotnym otrzymasz kod aktywacyjny.
Runę można odebrać tylko na serwerze APO 7.6 w depo głownego miasta lub na rooku.
Podanie kodu otrzymanego w sms przydzieli rune PACC dla konta: 250326
To wysyłamy all thx za uwage do jutra, bo musze jeszcze 10 lvl wbić w moim zyciu , sry naszym apowskim życiu. Widać to po zabójczej liczbie online ilu powaznie traktuje swoje zycie i b. dobrze grajmy no stop. pozdro do zaobaczenia w swiecie apo elo I zawsze z nas mortiis będzie miał beke bo tylu jest debili ale cóż!.
Ale ***** zenada zaloz wlasny ots i wprowadzaj takie zmiany jak oni wprowadzaja, bo jak up jest to juz duzy.. zobaczymy czy ogarniesz.. nikt nie kaze ci tu grac, nie podoba sie to wypierdalaj.. tyle w temacie elos
Przestańcie mysleć bo i tak wam to na dobre nie wyjdzie, expcie, i wysyłajcie sms na packi - polecam, apo wam za to podziękuje. See you odejdzmy razem? nara barany
@up
ty juz dawno przestales..
Tematu chyba komentowac nie musze, ale jezeli bardzo chcecie, to liczba graczy nie jest wina administracji, po prostu apo ginie razem z klientem 7.6, razem z ludzmi z rocznikow 90+, ludzie wybieraja inne gry, inne zajecia, to normalne..
@nawiazujac do administracji tego serwera
Hah, czlowieku pomysl 5x GDYBYS TY MIAL "ZAJECIE" KTORE PRZYNOSI CI KASE W ZYCIU BYS Z NIEGO NIE ZREZYGNOWAL, CHYBA ZE PRZESTANIE PRZYNOSIC DOCHODY. Nauczcie sie tego debile, raz na zawsze... Gadanie, ze mortis ch** bo nie robi upow, no coz.. Moze nie ma czasu, moze ma wazniejsze rzeczy na glowie? A poki ma z tego kase to projektu nie zamknie. Ja majac 17 lat nie wyobrazam sobie spedzania tyle czasu nad upami itd, bo zycie prywatne by mi na to nie pozwolilo, a i tak gratuluje calej ekipie, ze majac tyle lat ile maja, ale mysle ze po 20 jest wiekszosc znajduja czas na to "gowno" i im sie chce cokolwiek robic. A takimi tematami im nie pomagacie. Pieniedzy pewnie z tego tez nie maja OGROMNYCH, wiec ja juz bym dawno na was lache wywalil.
+ tak, lize dupe bo mi placa po 10zl za kazdy tego typu post :)
Zarexoholik?
20-05-2012, 20:47
W grze o inteligencję przegrałbyś z Jolą Rutowicz synku. Miałeś nie grać, ale jak widać nadal się błaźnisz. Nikt nic nie robi - skoro tak sądzisz to po co tutaj jeszcze piszesz. Jaką ty masz przyjemność z gry skoro ciągle wypisujesz jakieś smuty przygnębieńcu.
zobaczymy co dalej będzie prawda jest taka że mało ludzi już w to gra ale ja osobiście mam to gdzieś co będzie to będzie :D
Mis Push Upek
21-05-2012, 14:00
Przeczytałem wszystkie posty, dostane pacc? :D
APO się zmieniło i to bardzo, ale poziom konwersacji na forum ani trochę.
Najlepsze w całym tym temacie jest to, że jeden debil poucza drugiego debila i na odwrót.
APO to czyjaś własność i to co z nią robi, to tylko i wyłącznie jego decyzja. Ty masz wybór, kupujesz pacc albo nie. Jeśli Ci się nie podoba jak serwer jest prowadzony lub nie spełnia Twoich oczekiwań, nie kupujesz pacc i nie grasz.
Więc to, że Ty "wymagasz", bo kupujesz pacc, jest śmieszne i nie na miejscu:)
Nie chciało mi się czytać tego co napisałeś, także uważam, że temat powinien zostać usunięty, gdyż jest xx tematem z kolei o takiej tematyce. Nikt Cie tu nie trzyma, nie graj, niby 25 lat, a piszesz jak połamany, broniący wirtualny świat.
Wrobel 2
21-05-2012, 18:31
Wszystko ma swój koniec i początek. Nic nie jest Feniks, nie odrodzi się z popiołu. Po prostu urok APO się wypalił, ludzie nie mają czasu na grę itd. Z mojego punktu widzenia, większość tutaj tę grę stawia na wyższym poziomie swojej hierarchii niż podstawowe. Ten serwer zawsze będzie aspektem niedokonanym. Myślenie zostawcie tym którzy od tego są. Można dawać propozycje itp. grajcie jak gracie do tej pory, narzekaniem nic nie zmienicie. A najlepiej znajdźcie inny LEPSZY sposób na spędzanie wolnego czasu.
Paul.Dirac.1986
21-05-2012, 19:18
Nie płaczcie po mnie, bo ja mam was w dupie. Są posty, naprawde wnoszące cos do całej sytuacji. Gracze boją sie pisać prawde, bo im admini konta usuna- hhahahahah. Mortiis jest dla mnie zerem bo kłamie i zdania nie zmienie. Tylu tu maniaków uzależnionych, którzy najlepszy okres w życiu poświęcą grze- hahahah. Itemy i konto zostanie rozdane o czywiście musze napisac odpwoeidni quiz z wiedzy z eng, maty i fizy, chemii, historii- net wam nie pomoże a w grze takich mądrość też nie ma ble XD. Expcie, bo szkoda czasu na zycie.
Dajcie spokój temu serwerowi. Jak dla mnie ten ots spełnił swoje zadanie jak i ekipa apo :) dała Wam lata rozrywki na dość dobrym poziomie - nie licząc ostatnich czasów. Czego Wy jeszcze chcecie ? Coś się zaczyna i coś się kończy a akurat w tym przypadku kończy się a 10% serwera która tak bardzo go broni ma przyćmione oczy i tego nie widzi i zacięcie Wmawia i wyzywa innych , że ten serwer nie upadł. Ten serwer już upadł ;) Co z tego , że gra 80 osób. To Was satysfakcjonuje ? A jakiego nowego gracza satysfakcjonuje - żadnego a przecież o takowych też chodzi. Nie wiem co Wami steruję i co siedzi w głowach co niektórych , że nie widzicie , że to dno już jest. Sam przyznam po ~~ 2-3 latach wróciłem na apo - dostałem niecałego 900rp z przenosin 8.42 kupiłem raz pacc i powbijałem troche lv myślałem , że da radę grać ale myliłem się i już nigdy nie wrócę na 7.6 .
Sasha Rookslayer
21-05-2012, 21:44
Dziś pisałem z Tygrysem odnośnie nowej, nadchodzącej Aktualizacji! Napisał mi, że daty dokładnie on nie zna, ani Mortiis. Napisał, że mało ma czasu na Update, ale zawsze coś zrobi, jak chociaż odrobine czasu znajdzie. Ludzie pytają się, co z Santano, więc również zapytałem o to Tygrysa. Odpowiedział mi, że ma problemy w szkole i teraz kuje + robi prawko. Mortiis również ma pracę, tak samo jak Tygrys i piszę skrypty. A Tygrys tworzy mape jak ma czas. Więc moi drodzy koledzy i pleby, proszę nie robić nowych tematów (tyczy się nygusa Paula) odnośnie Aktualizacji, bo sama Administracja nie wie, kiedy będzie. Oni nie mają po 15 lat, jak wy (90% na apo), więc mają swoje życie prywatne (praca, panna itp).
Czekamy na nową Aktualizację od 11.11.11, więc możemy poczekać do 11.11.12:(, lecz brzmi pytanie, czy liczba osób na APO jeszcze nie upadnie do 20-30? Bo server napewno nie upadnie i będzie włączony ciągle, a jak dojdzie do tego, że ma upaść, to Mortiis napewno nas o tym poinformuje miesiąć, lub 2 przed tym :).
Wystarczy czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
Temat do zamknięcia.
Mogę zadać jedno pytanie ? :) jak chcecie to zwyzywajcie mnie hejterzy :D
" czemu każdy na każdego jedzie a gracie na tym ots ? Czemu każdy mówi , że ma wyj....w pixele a gra ? "
Adachi.D
22-05-2012, 07:32
Mogę zadać jedno pytanie ? :) jak chcecie to zwyzywajcie mnie hejterzy :D
" czemu każdy na każdego jedzie a gracie na tym ots ? Czemu każdy mówi , że ma wyj....w pixele a gra ? "
Ja Ci odpowiem, kolego. Uwaga,
1. Uzależnienie.
2. Niedorozwinięcie.
3. Imbecylizm.
Myśle, że odpowiedziałem na twe nurtujące pytanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.