View Full Version : Skyfall [2012]
Zarexoholik?
21-05-2012, 19:32
ZWIASTUN (http://www.filmweb.pl/news/WIDEO:+Pierwszy+zwiastun+%22Skyfall%22-85485)
Kolejna część Bonda, oglądałem/mam wszystkie części - moim zdaniem zapowiada się świetnie.
Ryśku xD
21-05-2012, 21:05
Wszystkie filmy z bondem są zajebiste na pewno sprawdzę .
dobra akcja, fajne panny, dobre auta!
scimex pallll
23-05-2012, 23:21
Zawsze filmy Bonda byly zajebiste.
Lojalność wobec M zostanie wystawiona na próbę, kiedy jej przeszłość wyjdzie na jaw. Gdy MI6 zostanie zaatakowane, James Bond będzie musiał zniszczyć zagrożenie bez względu na osobiste sympatie.
6kw1UVovByw
Wybieram się za 2h na premierę, film trwa 2,5h więc raczej jutro napiszę krótką opinię na temat tego filmu ^^
Wybieracie się do kina?
@Edit
No film tak jak niżej Azielu$ napisał spełnił moje oczekiwania. Aż się zdziwiłem jak to jest możliwe stworzyć takie realistyczne sceny jak ta z metrem w tunelu itd. Film jak najbardziej godny pójścia do kina :) Polecam!
Byłem dzisiaj w nocy na premierze i muszę przyznać, że film spełnił moje oczekiwania. Niczego nie brakowało, nawet nie tęskniłem za tymi wszystkimi bajerami (niewidzialnymi samochodami, wymyślnymi zegarkami itp.). Ogółem film godny polecenia.
Sernick Knight
27-10-2012, 22:40
Wczoraj byłem na premierze, dostałem akurat od znajomego 2 zaproszenia, film zajebisty serio warto iść!
Shakur Shooter !!!
28-10-2012, 12:15
ciekawe jaki bd ale to juz nie bd to samo co z brosmanem z tym aktorem sa chujowe bondy ale ciekawie sie zapowiada
Kovalchuk
28-10-2012, 12:52
doklanie, najlepsze sa stare bondy z szonem konery brosmanem.
wie ktos, czy jest juz gdzies na necie za free ?
Kovalchuk
11-11-2012, 14:04
Panowie musialem odswiezyc, ponawiam pytanie jest moze gdzies on line skyfall ?
Panowie musialem odswiezyc, ponawiam pytanie jest moze gdzies on line skyfall ?
Na zalukaj.pl jest, ale w dennej jakości i bez napisów. Niestety. :c Trzeba czekać.
#down
Po angielsku.
Ja nie wiem jakim cudem, ale jakos miesiac temu ogladalem go w niezlej jakosci z napisami, nie pamietam juz gdzie... XDDD ale kazdy nawet w Niemczech sie dziwil ze juz ogladalem jak oni dopiero sie dowiedzieli ze wychodzi (:
nie pomoge wam gdzie go ogladalem bo nie pamietam, moge tylko polecic bo dobry film :D!
Mr$ Quean
11-11-2012, 17:12
Film z Bondem nie może być mniej niż zajebisty :D tak było i nadal jest. Genialne.
Kovalchuk
13-11-2012, 20:44
tak samo ogladalem teda bodajze na playtube przed rzekoma premiera ;p
Byłem w kinie. Podobało mi się, trochę inny niż na poprzednich wersjach, ale fajne, chociaż to nie za bardzo mój gatunek filmu.
Kovalchuk
15-11-2012, 20:21
refysz dot. pytania o film online w w miare fjanej jakosci ma ktos ? :P
#edit
Jak nie już znalazłem, zapodam linka i idę oglądać ;-)
http://www.playtube.pl/53076-skyfall-2012-napisy.html
refysz dot. pytania o film online w w miare fjanej jakosci ma ktos ? :P
Nie znajdziesz fajnej jakości jak film jeszcze nawet na DVD nie wyszedł..
Zarexoholik?
20-11-2012, 16:11
Nie znajdziesz fajnej jakości jak film jeszcze nawet na DVD nie wyszedł..
Na necie są już w dobrej jakości...
#topic
Wybrałem się do kina i śmiało mogę napisać, że całkiem fajna część. Nie podobała mi się tylko końcówka filmu gdzie bronili M w tym dworku Skyfall - w tym momencie straszna bajka.
Zii Baba
21-11-2012, 11:13
dobra akcja, fajne panny, dobre auta!
Dobra akcja, okej, fajne panny ? Zauwazylem jedna, ta muszynke co go poszczelila, dobre auta ? No tutaj... Jedyne dobre tzn fajne auto to ten stary Aston Martin DB, reszta to porazka, nie w stylu BONDA...
Ogolnie mozna polecic film, nie jest zly, nie jest tez jakis zajebisty, raczej przecietny...
N-series
26-11-2012, 20:50
Byłem wczoraj w pasażu w wrocku w multikinie z moja dziewczyną:),film mi się podobał , nie bylem zwiedzony
Palladyn Zlosci
03-12-2012, 17:07
Bylem w kinie na tym filmie, dobry efekty zajebiste ogolnie +
Mr Cwelcarz
04-12-2012, 15:56
no byłem w kinie, bardzo dobry film efekty specjalne rowniez bardzo dobre :D a co do fabuły to nie tak bardzo dobra jak efekty lecz w miare dobra
adamina80
13-12-2012, 13:15
właśnie fabuła mnie zawiodła, i coraz starszy Bond :P mam nadzieję, że go wymienią na młodszego :P
właśnie fabuła mnie zawiodła, i coraz starszy Bond :P mam nadzieję, że go wymienią na młodszego :P
przykładowo w 2005 Bond ma lat 35 to niby czemu w 2012 ma mieć 30? trylogia też musi mieć jakiś sens ogólny
polecam film, bardzo przyjemnie się ogląda, tylko jakby nie patrzeć ktoś musi mieć tą zajawke na Bonda i te sprawy
Zawiodłem się trochę na Skyfallu. Ten Bond jakiś taki niebondowaty.
niebondowaty bo już stary jest :P czas zmienić go na nowszy model :P
Skyfall nie jest złym filmem. A dla mnie i tak najlepszy był Pierce Brosnan:)
Zarexoholik?
04-01-2013, 01:51
Zawiodłem się trochę na Skyfallu. Ten Bond jakiś taki niebondowaty.
Gdzie się podziały gadżety?!
niebondowaty bo już stary jest :P czas zmienić go na nowszy model :P
A Moore był młody?
Skyfall nie jest złym filmem. A dla mnie i tak najlepszy był Pierce Brosnan:)
Podbijam, idealnie pasował na Bonda.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.