Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Wymiennicy

Kowalz
27-05-2012, 13:37
Mozna pomysle nad jakas zmiana wymiennikow? :O prosic sie ich , oraz ich obecnosc 1/10 jest ciezka : o nie dosc ze misiac trzeba czekac to zastac wielmoznych panow to tez trzeba miec szczescie.

np. Do Sciexa pisze tydzien , zero odp
Benn - zero odp
Precision - nie robi wymian
Lukas? raz przez 5 min na 3 dni
WTF?!

Kimus The Master
27-05-2012, 13:50
Jak któryś z nich znajdzie czas to pewnie będzie wymianiać
Radził bym trochę poczekać i nie zakładac glupich tematów,...

Demon
27-05-2012, 13:59
podobno jebać APO i na nim nie grasz, a płaczesz jak najgorszy pajac serwera : o

@jest dobrze, kiedyś było ich mniej i też nie płakaliście

Splaxor
27-05-2012, 14:22
Wymiennicy nie mieli czasu, więc zrobili rekrutację. Wybrali nowych i nadal nie mają czasu wymieniać. Najlepiej jakby byli online 25/8 czekając aż ktoś będzie chciał wymieniać.

@Do autora
Zrozum, że to także są ludzie, a nie maszyny...

Adachi.D
27-05-2012, 14:37
@up
25/8 ? Humorek dopisuje... Skoro mają taką funkcję to powinni ją wypełniać jak należy...

-Palldino
27-05-2012, 14:50
Wymiennicy nie mieli czasu, więc zrobili rekrutację. Wybrali nowych i nadal nie mają czasu wymieniać. Najlepiej jakby byli online 25/8 czekając aż ktoś będzie chciał wymieniać.

@Do autora
Zrozum, że to także są ludzie, a nie maszyny...

po to zostali nowi wybrani zeby nie musieli siedziec 24/7 ;]

@@@
tera jest jeszcze gorzej niz wczesniej XD

Armianin
27-05-2012, 15:15
Z tym się nie zgodze. Zapomniałeś dodać Bonusa, a on ma prawie zawsze czas.. Co do niego napisze, to on mi od razu ODP i mnie wymieni.
A co do Benn'a to z tym się zgodze, że powinien zdradzić posadę. Na gg mu napisałem 2-3 miesiące temu? I jeszcze nie odpisał. W grze go wgl nie widze, a ostatnią wymiane chyba jeszcze w tamtym roku przeprowadził..

Kowalz
27-05-2012, 16:06
podobno jebać APO i na nim nie grasz, a płaczesz jak najgorszy pajac serwera : o

@jest dobrze, kiedyś było ich mniej i też nie płakaliście

Ryj , prosze :) nie wiem gdzie czytales o tym ze nie gram :) zreszta wiecej pisac nie musze , spinasz sie tylko na forum jol? rotfl

Nie ma mozliwosci wymiany , pisze juz ktorys raz i brak reakcji z ich strony. Wiec jesli nie maja czasu to niech odwolaja sie ze stanowiska i niech ktos kto GRA na apo sie tym zajmuje :)

Precision
27-05-2012, 16:10
Niektórzy korzystają z uroku pogody, a nie tibii siedząc całe popołudnie, czekając aż ktoś się zgłosi na wymianę postaci. Sam mam zawieszone wymiany z pewnych względów gdyż nie mam na to obecnie czasu, ale od wakacji na pewno wznowione swoje wymiany chociaż nie będę wymieniał tak jak kiedyś - czasu jest mniej. Wybraliśmy nowe osoby, ale one też nie zawsze mają czas, niestety. W grę nie wchodzi nowa rekrutacja bo będzie to samo, wybór osoby na wymiany jest to niestety nie taka prosta sprawa. Cierpliwości, na pewno ktoś wejdzie was wymienić.

.Animal.
27-05-2012, 16:37
Może zrobić 2-3 godziny dla wymienników każdy wymiennik wybierze sobie dzień w tygodniu i godziny w których mu pasuje i by wymieniał. Więcej wymienników powoduje to że wymiennik A nie będzie wchodził bo będzie myślał ze jest wymiennik B C D i to on wymieni.

Sorc Aka Siochacz
27-05-2012, 17:06
Ostatnio chciałem wymienić się i od 4 dni spamowałem do Bonus'a ,Haat'a, Benn'a i nic jedynie Bonus odpisał ze gada z tata i nie ma czasu pomimo że wymiana trwa zaledwie chwilke to ma to w du**e , po jakiego ch*ja są wymiennicy że jak są online gg to odpiszą ze nie maja czasu tak przez kilka dni to samo.
Teraz jest gorzej niż było wczesniej tyle na mój temat

Sciex
27-05-2012, 18:40
@up
25/8 ? Humorek dopisuje... Skoro mają taką funkcję to powinni ją wypełniać jak należy...

Rozumiem ze mam siedziec po 24/7 i czekac az ktos napisze? SPOKO!

np. Do Sciexa pisze tydzien , zero odp

Niestety nie mam juz tyle czasu co kiedys ale i tak staram sie kazdemu pomoc wtedy kiedy mam chwile czasu.

Jak któryś z nich znajdzie czas to pewnie będzie wymianiać
Radził bym trochę poczekać i nie zakładac glupich tematów,...

Zgadzam sie z tym poniewaz takie glupie tematy do niczego nie prowadza.

@@@
tera jest jeszcze gorzej niz wczesniej XD

Jest gorzej bo ja nie wymieniam. Kazdy dobrze o tym wie ile poswiecilem wymianom niestety sie to skonczylo.

#t

Jezeli naprawde jest tak strasznie z tymi wymianami to postaram sie przez najblizsze pare dni poswiecic troche czasu na to by Wam pomoc przy wymianach.

dziq76pl
27-05-2012, 18:53
@Do autora tematu
Słuchaj typie: Na dworze jest piękna pogoda, koniec roku się zbliża więc niektórzy imprezują albo poprawiają ocenki ... Więc cierpliwości

RekruT #21
27-05-2012, 22:11
Sciex nikt Cie o to nie prosi. Są inni wymiennicy wiec jak chcesz odpocząć to ja nie widzę problemu.

Knight Lukas
27-05-2012, 22:54
Był weekend nie miałem czasu siedzieć cały czas przy kompie i czekać aż ktoś napisze, w tygodniu chodzę do szkoły ale po szkole jestem na kompie czasami o 13, czasami o 16 lub 18. Postaram się trochę częściej przeprowadzać wymiany, lecz Wy, gracze, sami nie ułatwiacie pracy pisząc o wymiany 10x tych samych postaci skoro sami dobrze wiecie, że była niedawno wymieniana lub nie macie rk i szukacie go bezskutecznie podczas wymiany(która trwa 20min...) co tylko sprawia, że inni muszą czekać.

Może chcielibyście wymienników na telefon, dzwonisz i jest?

Artis
28-05-2012, 08:07
Dajcie im czas, ja sam musiałem zrezygnowac z powodu Waszego zjebanego ego, które się panoszy na tym forum, i oczywiście w grze też.

Ryśku xD
28-05-2012, 09:13
Bo akurat komuś chce się teraz wymieniać i od razu muszą być te osoby?
Napisz na gg umów się na dany dzień i godzinę i tak będzie najlepiej.

Kowalz
28-05-2012, 14:12
@rysku
tak pajacu , napisalem i chcialem juz w tym momencie , pisalem od kilku dni w tej sprawie? rotfl

@topic

tu nie chodzi o spine , ale o interwencje :) albo napiszcie kiedy macie czas i juz ?