View Full Version : Sens Kolekcjonowania
Nielegal Zbanowany
29-05-2012, 14:03
Wpadlem na 2 drogi i nie wiem ktora wybrac...wiec tak kolekcjonuje gry i plyty z muzyka i mam problem ze wole miec 1 kolekcje duza a nie 2 i male.
Pytanie moje jak sadzicie co lepiej kolekcjonowac zeby to mialo sens
odrzuca mnie z gier to ze wkoncu przestane miec na nie czas,przyjdzie praca,obowiazki itp.
a z plytami hmm napewno niektorych juz nie dam rady kupic typu naughty by nature czy jakis perelek z ameryki...
a wy jak sadzicie o tym wszystkim?
plyt mam kolo 70 a gier 22.
Płyty zawsze na propsie, gry idą do lamusa ;) Sam nie mam żadnej gry na pc wystawionej, tylko kilka gier z ps2. Reszta to płyty z muzyką.
.Animal.
29-05-2012, 14:21
Gry z wiekiem się szybko nudzą a muzyczka nigdy :)
Adachi.D
29-05-2012, 14:22
Po co kolekcjonujesz jakieś gówniane płyty ? Ten szajs psuje się sam z siebie... Lepiej kolekcjonuj sobie buty...
ofc. że muzyka, skoro kolekcjonujesz to wiadomo, że się interesujesz, a w gry wiecznie nie będziesz grał zwłaszcza, że wkońcu nadejdzie dzień pójścia do pracy, założenia rodziny etc. : - )
Ryśku xD
29-05-2012, 19:33
Raczej że muzykę zawsze zostanie pamiątka na lata. :rolleyes::rolleyes:
^Gpiotras~
29-05-2012, 21:49
Oczywiście, że winyle.
MP3 pójdzie z formatem. Płyta Ci sie porysuje. A wosk? Po tylu latach można odtwarzać ; ).
G_R_U_L_I_X
29-05-2012, 23:15
Ja zbieram też płytki, mam dużą kolekcje zwłaszcza Polskich wykonawców, ale coś czarnego też się znajdzie.
@top
Na gry nie będziesz mieć niedługo czasu, lub jak go znajdziesz i tak możesz ściągnąć daną gre z neta. Ze starymi płytami (muzyką) tak na pewno nie będzie, chodzi mi tu głownie o jakość.
Krulowiec
30-05-2012, 09:06
Pewnie, że płyty z muzyką. Kiedyś wsiądziesz do auta i zapuścisz sobie jakąś dobrą od razu przyjemna jazda. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.