View Full Version : Update!
Może ktoś wypowie się z administracji i odpowie na te pytanie?? Kiedy będzie tak długo oczekiwany przez wszystkich graczy update??
Bo to już 1.06.2012 r.... Coraz więcej ludzi odchodzi. A update jak dalej nie widać..
RekruT #21
01-06-2012, 19:38
Nie ma i pewnie nie prędko będzie:(
mam nadzieje że wkrótce będzie.
________
Dachu Druid 1-336
Knight Dachu 1-973
Szybki Samuraj 1-656
Luvix 850-960...?
Doktor Szypka Konefka
01-06-2012, 19:43
Dzis jest twoj dzien, mam nadzieje ze twoje marzenie sie spełni :D!
Sorc Aka Siochacz
01-06-2012, 19:45
Update pewnie wprowadzą 1.09.2012r :D
Nic tylko czekać aż bd 5 osób online przez kilka miesięcy i serw close ;/
.Animal.
01-06-2012, 19:45
Administracja myśli że czekacie już tyle to możecie poczekać jeszcze drugie tyle ;)
Piszecie na administrację, a sami gracze zepsuli gre swoimi dziecinnymi spinami/zachowaniem. ;)
Po co te tematy? Ludzie dajcie sobie spokój. Będzie, to będzie update, wystarczy tylko poczekac.
Sasha Rookslayer
01-06-2012, 21:01
Mortiis pisał w tamtym tygodniu, że Update będzie w tym. Więc poczekamy jeszcze do Niedzieli :D, ale znając życię będzie on w Grudniu.
Oni pewnie Sami nie wiedzą, kiedy będzie tak długo oczekiwana Aktualizacja.
W grudniu lub za rok 1.06.2013 xDDD
@matj
ALE MASZ HUMOR, ***** DAJ GO
@t
będzie, poczekacie to nic wam się nie stanie : |
Lagga v3
01-06-2012, 22:55
Mam nadzieję , że w ogóle nie będzie i serwer upadnie w przeciągu kilku miesięcy.
wyjebane
NaMomencie
01-06-2012, 23:04
Po chuj wam update ? :O I co on da? Takie 'ADAŚ' czy chuj wie co może zrobi questa na świadectwo ukonczenia gimbazy :confused:
Myślę, że ten update by nic nie zmienił nadal by grało tyle osób ile gra, to nie te czasy co codziennie grało po 250 osób a w wakacje dochodziło do 300+ :) A kiedy będzie to tego nikt nie wiem, mogą pisać że będzie w tym tygodniu i jak zawsze trzeba będzie poczekać jeszcze przynajmniej z 2 tygodnie :/
Skeptikz
01-06-2012, 23:11
chodzi o to ze mortiis wylaczyc servera nie moze wiec czeka az sami odejdziecie, ma wyjebane zrozumcie to ze co 2 zdanie adminow to sciema a reszta tutorow bez szkoly to tylko "patyki" zeby nie napisac pionki i nic nie wiedza
udalo mi sie sprzedac postacie przed upadkiem, jak widac mortiisowi interes wypalil wiec apo off?
gdyby chcial to wzialby 2 dni wolnego w pracy i zrobil update sam.
wezcie ludzie ogarnijcie i usuncie konta na forum, nie logujcie do gry przez tydzien, niech bedzie 0 online, wtedy dowiecie sie czy mortiisowi zalezy na serverze lub tez bedzie mial wyje... i go wylaczy.
chociaz watpie bo sa osoby typu kimusia ktore bez tibii zycia nie widza.
\/urlop/l4?
gdyby chcialzrobic upa to przez te pol rokuniemoglby wziac wolnego? wez przestan x/dDDDDDDDDDDDDDDd
@up
widac ze nie pracowałeś nigdy w normalnej pracy.. Wolnego nie mozesz sobie od tak wziąc.. musisz na nie za slużyć i pracować juz jakis czas a nie ze pare miechów pracujesz i wolne bierzesz... pozatym nie wiem czy jest sens marnowac 2 dni urlopu na jakiegos serwa... juz bym wolal te 2 dni spędzić na działeczce czy cos..
Update bedzie kiedy bedzie.. nie wiem co tak płaczecie... idzcie na dwor i po oddychajcie swierzym powierzem a nie wciagacie tylko smród brudnych skarpet z pokoju..
@up
za slużyć, po oddychajcie swierzym
Właśnie pokazałeś swój poziom(a właściwie jego brak xd)
Co do update to nawet już mnie nie interesuje kiedy będzie. Postacie mam na rooku i na mainie. Wprowadzą to coś pogram. Póki co-wyjebane i nie loguje do gry, bo tu nie ma co robić. Nie zrobią update-ludzie nie będą grali co już teraz widać...
chodzi o to ze mortiis wylaczyc servera nie moze wiec czeka az sami odejdziecie, ma wyjebane zrozumcie to ze co 2 zdanie adminow to sciema a reszta tutorow bez szkoly to tylko "patyki" zeby nie napisac pionki i nic nie wiedza
udalo mi sie sprzedac postacie przed upadkiem, jak widac mortiisowi interes wypalil wiec apo off?
gdyby chcial to wzialby 2 dni wolnego w pracy i zrobil update sam.
wezcie ludzie ogarnijcie i usuncie konta na forum, nie logujcie do gry przez tydzien, niech bedzie 0 online, wtedy dowiecie sie czy mortiisowi zalezy na serverze lub tez bedzie mial wyje... i go wylaczy.
chociaz watpie bo sa osoby typu kimusia ktore bez tibii zycia nie widza.
\/urlop/l4?
gdyby chcialzrobic upa to przez te pol rokuniemoglby wziac wolnego? wez przestan x/dDDDDDDDDDDDDDDd
Twój post jest naprawdę żałosny i pokazałeś poziom jaki tutaj jest prezentowany. Żałosne, co nie? Pamiętaj, ale pod żadnym pozorem nie masz prawa tak mówic o nich. Nie są pionkami, sami się zgłosili do pracy. Niektórzy nie mają czasu, Mortiis - studia, Tygrys - studia, Santano - pilny wyjazdy, praca, chuj wie co jeszcze. Ale nie można tak gadac.
Bye dzieciuch..
Usernames
02-06-2012, 00:01
Po co czekacie na coś co nigdy nie będzie miec miejsce tutaj? - update. Server upadnie, Mortiis rzuci studia bo nie będzie mial na opłatę ich, dzieci z apo się potną i powieszą. Może bedzie apo w telewizji to będzie to jakas reklama dla otsa i moze się ponownie wzniesie online graczy.
Paul.Dirac
02-06-2012, 09:06
Apo ma długie korzenie, tylu graczy chce ratować serwer. Traktujmy gre jako zabawę na dziś a nie na za rok, za dwa lata. Ogromna jest panika, ale zauważcie, że mimo tego przez cały dzień lognie około 300+ różnych graczy do gry i to jest ten upadek?. NIc się złego nie stanie jak up będzie raz na rok albo 2 lata, na 100% będzie ktoś grał xD. Obiecali nam upa już dawno temu, a słowo ich jest gówno warte- xD. Ja już na 100% packi nie kupie w jakimkolwiek okresie apo- nawet ogromnego rozkwitu xD. Skep dobrze napisałeś, wreszcie widze przemyślałeś co napisałem xD, trzeba wyciągać wnioski z obserwacji, a nie lizac dupe komuś gdzie juz brak czekolady.
Ryśku xD
02-06-2012, 10:04
Zawsze był podawany konkretny termin ale nigdy nie było w terminie xD
Będzie na pewno bądźcie cierpliwi :rolleyes::rolleyes:
Bo to już 1.06.2012 r....
Dzięki za info, nie mam w domu kalendarza.
#topic
Jak będzie to będzie, a jak ci nie pasuje to elo. Nikt cie tu nie trzyma.
Skeptikz
02-06-2012, 13:05
wychodzi na to, ze przez rok maja same pilne wyjazdy , brak dniawolnego od pracy?
Misia <3
02-06-2012, 13:24
Mortiis - studia, Tygrys - studia, Santano - pilny wyjazdy, praca, chuj wie co jeszcze
Serwer 7.6 OFF
Może tak by było najlepiej, bo skoro APO zarejestrowane jest jako firma (i czerpia z niej - fakt - znikome zyski) to niech "właściciel" owej "firmy" się zajmie jej "klientami" cholera jasna, a jak nie ma na to czasu to ogłaszamy tak zwane "bankructwo" i zamykamy firmę czyli serwer APO...
Dziękuję za uwagę, dobranoc ;]
Serwer 7.6 OFF
Może tak by było najlepiej, bo skoro APO zarejestrowane jest jako firma (i czerpia z niej - fakt - znikome zyski) to niech "właściciel" owej "firmy" się zajmie jej "klientami" cholera jasna, a jak nie ma na to czasu to ogłaszamy tak zwane "bankructwo" i zamykamy firmę czyli serwer APO...
Dziękuję za uwagę, dobranoc ;]
co racja, to racja. posłużę się Twoim tokiem rozumowania i dajmy na to jednak, że APO=firma.
jak wszystkim wiadomo, firma nie powinna wprowadzać klientów w błąd, a niestety na APO jest to na porządku dziennym. ciągle słyszymy, że update w tym miesiącu, w tym tygodniu, w ten weekend, a tu jednak zostajemy "wydupceni" i update nie ma przez kolejne parę miesięcy odkąd się tak zapowiadało. drugą sprawą jest to, że aby firma trzymała się naprawdę długo i miała z tego odpowiednie zyski, powinna dbać o klienta jak i o POK, gdzie przyjmuje się, że prawidłowy poziom POK powinien wynosić 95%, lecz na APO jest on znikomy, przez co odchodzą klienci (gracze). następną sprawą, która i tak podchodzi pod POK, jest bezpieczeństwo oraz przyjemność z gry, której tutaj niestety nie zaznajemy. co za przyjemność jest kogoś zabić i potem wyczytywać obelgi w naszą stronę od bezkarnych osób? co prawda - obowiązuje i powinno obowiązywać prawo dżungli, no ale do pewnych granic, bo osoby ze słabą psychiką nie są w stanie wytrzymać wyczytywanych bluzgów, obelg i nie powinniście patrzeć na to z takiej strony, że to jest tej osoby wina, że ma słabą psychikę która mu często siada. do czego tutaj zmierzam? aby w końcu zwrócono uwagę na wszystkie spinające się osoby, a osoby już karane za wulgaryzmy, banować bez ostrzeżenia. tak samo jak i każdy z wyższej półki powinien być bezstronny, faworyzacja graczy nie jest mile widziana u nikogo.
ja rozumiem, można nie mieć czasu, ale po co oszukiwać tysiące osób? nie byłoby tej całej szopki gdyby nie był zapowiadany przez administratorów update, który nie wchodzi długo od zamierzanej daty.
Lord Greg
02-06-2012, 13:58
I co wam da ten UP ?. Po 10 dniach questy porobią i znów bd nuda. Apo to już nie to co kiedyś..;/. Pozostaje tylko zakończyc tą gre i tyle.
Wyłączcie ten server i będzie spokój :/
I tak tego upa prędko nie bedzie :(
Xayn : )
02-06-2012, 14:33
@top
myślicie że oni poza apo nie mają innych obowiązków ? server to nie jest ich główne utrzymanie zapewne więc jak chcecie to odchodzcie, bo np. mnie ciekawi co dodadza w typ update i dla mnie moze on byc nawet w polowie wakacji.
Dark Slug
02-06-2012, 15:45
To że apo upada to nie tylko wina graczy i adminów. Po prostu tibia 7.6 sie wypaliła, znajdzcie mi ots 7.6 gdzie gra 500 osób ? Teraz popularne są wersje od 8.6 wzwyż więc to zrozumiałe że 7.6 nie cieszy się powodzeniem. Wystarczy spojrzeć na taką hexane, gdzie gra po 800+ osób, czyli tyle ile kiedyś na apo.
Od kiedy serwer prywatny w Tibii można zarejestrowac jako firmę? Człowieku może byś się puknął w łeb i to raz a porządnie. Gdyby doszło do takiego czegoś Ciposft by się do tego dopierdolił za korzystanie z ich klienta do łączenia się z OT. Co wedle ich prawa jest to zabronione.
Hmm Upadte na apo?- a co to takiego? [ironia]
Napiszą wam, że "już nie długo, już wszystko gotowe tylko poprawki, już niebawem zobaczycie "największe update jak do tej pory"(które w 3 dni się zrobi). Nie ma na co czekać, już dawno mają olewkę na ten serwer ;)
Zyski z serwera coraz to mniejsze to i chęci mniej :) Tak było jest i będzie w życiu. Wiadome , że jakby nagle zaczęło grać 500 graczy i kasa by w większej ilości wpływała to też pewnie zaangażowanie byłoby inne a aktualnie to nawet nie wiem czy to aż tak się im opłaca bo większość KCC kupuję na allegro i pacc właśnie za KCC a nie za sms czy rl kasa.
mtflyfek
03-06-2012, 11:38
Ja wam powiem tyle. Gram tutaj dlugo i widze wklad kiedys a widze teraz administracji w ten serwer. Wiele juz zrobili ale tez duzo dorosli nie zawsze maja na to czas. To jest troche nie powazne ze najezdzacie na nich. Jestesiuniu. Jesli wam sie cos nie podoba to odejdzcie. Jesli chcecie upa to poczekajcie spokojnie. Ja tak mysle ze wiele to nie zmieni ze bd narzekac go dalej nie ma.. Czy ze ludzie odchodza. Tutaj byl tylko dawno temu czas gdy byly kolejki. A teraz? Teraz to juz nie ma czasem kogo w City zabic. Ale coz wszystko powoli sie konczy. I przygotujcie sie tak sobie mysle ze kiedys to apo upadnie. Mimo ze wy chcecie czy nie chcecie. To tylko tak mysle kwestia czasu. Bo powstalo wiele gier. Tutaj zostalo tylko klimat i ludzie poznani. Wiec mysle ze nie ma co narzekac. I tak dobrze ze wogole nie wylozyli laski na ten serwer. Choc to docencie
@up
widac ze nie pracowałeś nigdy w normalnej pracy.. Wolnego nie mozesz sobie od tak wziąc.. musisz na nie za slużyć i pracować juz jakis czas a nie ze pare miechów pracujesz i wolne bierzesz... pozatym nie wiem czy jest sens marnowac 2 dni urlopu na jakiegos serwa... juz bym wolal te 2 dni spędzić na działeczce czy cos..
Update bedzie kiedy bedzie.. nie wiem co tak płaczecie... idzcie na dwor i po oddychajcie swierzym powierzem a nie wciagacie tylko smród brudnych skarpet z pokoju..
Dostając umowę o pracę masz w roku do wykorzystania 26dni urlopu. Jeżeli go nie wykorzystasz to albo pracodawca Ci za niego zapłaci albo Ci przepadnie albo będziesz zmuszony do jego wykorzystania dlatego skoncz pierdolic człowieczku jak nie masz zielonego pojęcia.
@Top
Jak będzie to Ci powiem.
Sasha Rookslayer
04-06-2012, 16:18
Dostając umowę o pracę masz w roku do wykorzystania 26dni urlopu. Jeżeli go nie wykorzystasz to albo pracodawca Ci za niego zapłaci albo Ci przepadnie albo będziesz zmuszony do jego wykorzystania dlatego skoncz pierdolic człowieczku jak nie masz zielonego pojęcia.
Romus, to ty się nie znasz. Urlop 26 dniowy możesz dopiero dostać wtedy, gdy pracujesz ponad 10lat, a Mortiis, albo ktoś z ekipy napewno tyle nie pracuje. Oni pracują mniej niż 10 lat, więc wtedy urlop wypoczynkowy mogą mieć na max 10 dni.
@t.
Mortiis mi pisał, w tamtym tygodniu (2 tyg temu), że w kolejnym tygodniu (czyli do wczoraj Niedzieli) wprowadzą Upa :l Jednak jak zawsze nie dotrzymali słowa :l.. Upa nigdy nie będzie ;D
Tak tobie każdy wszystko pisze, jesteś tu takim ważnym pionkiem, że Mortiis/Tygrys/Santano dzwonią do ciebie i informują cie o każdym kroku :|
@topic
Będzie up to będzie, nie będzie to też będzie ;)
Przecież każdy up od 2010? gorszył APO z dnia na dzień :p
Delorian17
04-06-2012, 19:37
Jak ma być update, to będzie.
Poczekajcie.
John Cena
04-06-2012, 22:20
Udpade będzie kiedy będzie ekipa nie ma czasu na serwer bo ma swoje prywatne życie mogę się założyć że kiedy znajdą więcej czasu to zajmą się serwerem jak należy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.