PDA

View Full Version : Myszka

Palladyn Zlosci
02-06-2012, 08:20
Siema !

Mam myszkę bezprzewodową, zawsze jak nic na kompie nie robię, wyłączam go to myszkę też daję na off. Mycha mi z ok. miesiąc wytrzyma, i trzeba baterie zmienić.
Wam też tak krótko trzyma ?
Facet od którego kupiłem myszkę mówił żeby ja wyłączać i powinna rok wytrzymać na jednej baterii.
P.S.
Energizer baterie mam to chyba nie taka zwykła za 2 zł ?

Ryśku xD
02-06-2012, 08:23
Też mam myszkę bezprzewodową Logitech ale mi trzyma okołu 2 miesięcy.
Kup lepsze baterie :rolleyes:

polecam
energaizer alkaliczne ;)

Palladyn Zlosci
02-06-2012, 09:58
Jaka lepsza baterie od energaizer czy panasonic polecasz ?

Bambucha Rook
02-06-2012, 17:06
Jaka lepsza baterie od energaizer czy panasonic polecasz ?

dla mnie najlepszym rozwiazaniem (chociaz nie posiadam takiego typu myszki) sa akumulatorki tzn baterie do ładowania wydajesz około 60 zł i masz w tym ładowarke i te najpopularniejszw baterie lub tez inne rozmiary takie baterie mozna ładowac do 2k razy (w zaleznosci od firmy) sam mam takie do pilota zegara gameboya i kiedys do myszki bezprzewodowej ktora trzymała po 3 msc i ładujesz dzien i od nowa a takie baterie posiadam 3 lub 4 rok mowie Ci nie pozałujesz xD niby dziwna inwestycja ale sie opłaca

#Edit
Znalazlem bardzo dobre baterie + ladowarka tylko ze z przeysłka 105 zl ale sa 4 akumulatorki http://allegro.pl/fotoit-ladowarka-philips-multilife-scb1480nb-i2370868486.html oplaca sie na pewno

Demon
03-06-2012, 10:47
dla mnie najlepszym rozwiazaniem (chociaz nie posiadam takiego typu myszki) sa akumulatorki tzn baterie do ładowania wydajesz około 60 zł i masz w tym ładowarke i te najpopularniejszw baterie lub tez inne rozmiary takie baterie mozna ładowac do 2k razy (w zaleznosci od firmy) sam mam takie do pilota zegara gameboya i kiedys do myszki bezprzewodowej ktora trzymała po 3 msc i ładujesz dzien i od nowa a takie baterie posiadam 3 lub 4 rok mowie Ci nie pozałujesz xD niby dziwna inwestycja ale sie opłaca
podbijam, ale musisz wiedzieć co i gdzie kupujesz, bo nie każda ładowarka/bateria jest taka jak pisze Bambucha ; _ )