View Full Version : Kolejny awans
Paul.Dirac
03-06-2012, 11:41
Witam!
Jednak chce być top1 z eków xD. Droga do celu:
http://i50.tinypic.com/2gy3mf7.jpg
Tak właśnie skończycie jak ten sasha rookslayer, zabity i upokorzony. Każdy tak z was skończy, bo jest tylko jeden król otsa: JA
Krulowiec
03-06-2012, 11:46
Za dużo filmów science fiction, musisz trochę odpocząć.
mtflyfek
03-06-2012, 11:48
Jednak jestes zalosnym czlowiekiem
"Tak właśnie skończycie jak ten sasha rookslayer, zabity i upokorzony. Każdy tak z was skończy, bo jest tylko jeden król otsa: JA"
Ten napis swiadczy o tym jaki jestes. Nie GZ
niezły pozer jesteś.
padałeś zawsze jak pamiętam,tylko z kimś cwany jesteś.
nie gz młokosie.
Sasha Rookslayer
03-06-2012, 12:02
Tak właśnie skończycie jak ten sasha rookslayer, zabity i upokorzony. Każdy tak z was skończy, bo jest tylko jeden król otsa: JA
Ty to naprawde masz napierdolo*e w głowie swojej XD
O mnie to codziennie musisz wspominać, nie?
Odeszłeś już hmm 4 razy, a jednak dalej grasz :O
Oczywiście NIE GZ, jesteś zero c(:
Przez takich debili jak ty coraz więcej ludzi myśli o aborcji... Nie gratuluję.
.Animal.
03-06-2012, 12:06
Nie gz naczelny idioto serwa :/
Paul.Dirac
03-06-2012, 12:12
Tyle razy leżałeś pod moimi kulami i wyzywasz mnie. A co może nie prawda?.
Zreszta jak więszośc graczy, a więc wyciagnąłem wnioski. Te sytuacje mają miejsce więc : jestem mistrzem co nie!
# sasha/*Podobno kupowałem od ciebie kcc na allegro: to napisz nick z allegro. */
RekruT #21
03-06-2012, 12:28
Gz .
Delorian17
03-06-2012, 12:37
Nie gz plebsie.
Udajesz inteligenta w wypowiedziedziach ale słabo ci to wychodzi.
A tak w ogóle odszedłeś podobno z tego "syfu".
BEKA Z CIEBIE GIMBUSIE XDXD
@wiadoma rzecz, że nie gratuluję, ale szczerze mówiąc potrafisz mnie rozbawić - dzięki
Widzę spełnianie tibijskich marzeń :o
Nie ma czego gratulować, idź posłuchać bonusa rtv _/
Adachi.D
03-06-2012, 17:52
Gz lvla pol. Leć se dalej, ale nie pisaj tych marnych pożegnań, bo z siebie idiote i no life robisz...
NaMomencie
03-06-2012, 22:23
Ja pierdole, gownie, idz napisz pozegnanie XDDDD
Lethornek
03-06-2012, 22:54
Saszo ! On odszedł, nie odeszedł :oooooo
/t
Brawo Yeti !
Chciałeś zabłysnąć a tu dupa zbita. Oczywiscie Gratuluacje leca dla doroslego Saszy ;*
Odeszłeś
-.- nie rób siary..xd
#beka typie, 2 x odchodziłeś i cały czas grasz, Ty ***** wiesz co to pożegnanie się ?! robisz z siebie barana, sorry robicie bo sharujecie konto i już za te pożegnanie Wasze powinien być ban, bo sami się przyznaliśmy, że sharowaliście. BEKA Z BRACI
znowu wrociles? czy nigdy nie odszedles? smieszny jestes, kazdego cisniesz a wiesz jaka jest prawda, jestes niczym, studencie 2 kierunkow.
Dawno tu nie byłem :)
Widzę, że ładny lvl wbiłeś, Gratuluje ;p
scimex pallll
04-06-2012, 20:14
Moge tylko ci pogratulowac glupoty.
mtflyfek
04-06-2012, 20:50
Wiecie co wam powiem? Powoli mi sie po pierwsze koncza hoty na Aisztaina i drugiego matola Rekruta aka Leonidass. Sa to dwa posmiewiska serwera. Ale niestety. Szkoda mi ich powoli troche bo robia z siebie matolów a chyba sobie nie zdaja sprawy z tego. Moze chlopaki odpocznijcie od tego, od tej gry na dluzszy czas. Nie GZ zeby offtopa nie bylo
John Cena
04-06-2012, 22:30
Nie wiem po co ty dodajesz ssy jak każdy prawie piszę słowa typu " nie rób siary" itp robisz z siebie pośmiewisko tymi swoimi tekstami a co do ssa to 'Nie Gz "
Sasha Rookslayer
05-06-2012, 21:21
Odeszłeś, czy nie odeszłeś:confused:, Każdego to ciekawi. Powiedz mi jedno, czemu z siebie robisz takiego błazna, myślisz, że jesteś zabawny? Jak tam myślisz, to się grubo mylisz. Ostanie pytanie, Jestem twoim Autorytetem XD?
''Odeszłeś - piszę to dla beki downy XD''
#t
Wypowiedziałem się, lecz jeszcze raz napiszę. Duże Nie GZ!
Apo cię trzyma za ręce i nogi XD!
Odeszłeś, czy nie odeszłeś:confused:
wyzej cie juz poprawiali, galganie bez szkoly :/
@t
nie gz ;]];;]
Odeszłeś, czy nie odeszłeś:confused:, Każdego to ciekawi. Powiedz mi jedno, czemu z siebie robisz takiego błazna, myślisz, że jesteś zabawny? Jak tam myślisz, to się grubo mylisz. Ostanie pytanie, Jestem twoim Autorytetem XD?
#t
Jesteś takim samym bezmózgiem jak on...
#t
Nie gratuluję, bo nie ma czego.
Przez takich debili jak ty coraz więcej ludzi myśli o aborcji... Nie gratuluję.
XD ! Oczywiście nie gratuluję bo nie ma czego . Jestem ciekaw ile razy jeszcze odejdziesz .
Jesteś kompletnym matołem bez szkoły. Nic nie potrafisz docenić, nawet jak jest najazd to lurujesz potwory w dymki bo nie umiesz ich zabić. Oczywiście nie gratuluję.
Zarexoholik?
07-06-2012, 15:36
bo jest tylko jedno gówno otsa: JA
Podbijam. Gratulacje. :)
Wystarczy, że w lustro spojrzy :D
Sucho. Jak patrzę w lustro to widzę twojego szefa.
Panie Zarexie ...
Cieszę się, że wreszcie zrozumiałeś kto jest PANEM.
jak chcesz mieć jakieś gówno, to idź się najeść, poczekaj trochę, zawitaj do kibla i tam je sobie ulep.
Interesujące.
Rusz trochę tą swoją pustą głową .. podobno jesteś pełnoletni, a ja Cię osobiście nie znam więc odrobina kultury z mojej strony względem Twojej osoby jest wskazana. Uwierz, to nie boli. Serio ? Na jego miejscu dawno bym dawno spierdolił spod twoich skrzydeł. Szkoda psychiki.
Moja 'pusta głowa' zdała maturę, a twoja będąc w zawodówce nawet do niej nie przystąpi. Cieszę się, że okazujesz mi szacunek - masz rację - to jest wskazane.
on napisał tak prze Panie Zarexie ...
bo jest tylko jeden król otsa: JA
jak chcesz mieć jakieś gówno, to idź się najeść, poczekaj trochę, zawitaj do kibla i tam je sobie ulep.
Cieszę się, że wreszcie zrozumiałeś kto jest PANEM.
Rusz trochę tą swoją pustą głową .. podobno jesteś pełnoletni, a ja Cię osobiście nie znam więc odrobina kultury z mojej strony względem Twojej osoby jest wskazana. Uwierz, to nie boli.
Sucho. Jak patrzę w lustro to widzę twojego szefa.
Serio ? Na jego miejscu dawno bym dawno spierdolił spod twoich skrzydeł. Szkoda psychiki.
Blood Raven
07-06-2012, 17:52
''Odeszłeś - piszę to dla beki downy XD''
#t
Tłumacz się że dla beki, apropo trzymania za ręce i nogi to przyganiał kocioł garnkowi fajfusie (:
Wystarczy, że w lustro spojrzy :D
#top
Gz.
Pyrtówka
07-06-2012, 20:01
Jednak jestes zalosnym czlowiekiem
"Tak właśnie skończycie jak ten sasha rookslayer, zabity i upokorzony. Każdy tak z was skończy, bo jest tylko jeden król otsa: JA"
Ten napis swiadczy o tym jaki jestes. Nie GZ
Za dużo wrestlingu się naoglądałeś ;)
Old-Don Ja
08-06-2012, 00:34
Wiecie co wam powiem?:D
Wyjdźcie na dwór szkoda czasu na tą grę:D
Pozdro 600:D
Bravo Yeti [2]
miałem się zaśmiać, ale zrezygnuje.
Paul.Dirac
09-06-2012, 18:20
Uwielbiacie mnie, ale ja was mam w dupie. Coś jeszcze?. Po co spinacie skoro nic nie zmienicie?
Moja 'pusta głowa' zdała maturę, a twoja będąc w zawodówce nawet do niej nie przystąpi. Cieszę się, że okazujesz mi szacunek - masz rację - to jest wskazane.
Nie potrafię zrozumieć twojej logiki - chwalisz się na każdym kroku, że napisałeś maturę... no i co? Podejść może do niej każdy, a ty napisałeś ją na tyle chujowo, że dostałeś się na studia zaoczne, co oznacza jedno - dla państwa jesteś za głupi, żeby chciało pokryć koszta twojej edukacji...
Prawda boli, nie? :D
@Topic
Graty po raz drugi ;)
#Edit.
Fajna teoria, serio. Szkoda tylko, że nieprawdziwa. Insynuujesz jakieś głupoty, nie wiedząc jak jest w rzeczywistości. Nie baw się w detektywa, Sherlock Holmsa się za dużo naoglądałeś synku. :)
#topic
Gratuluję IQ.
Insynuuję? No po mojemu, to po prostu się nie dostałeś, bo primo - wolisz spędzać czas w tibii, secundo - po prostu jesteś hmm.. nieprzystosowany do obcowania w świecie ludzi inteligentnych (czyt. studia dziennie), więc zmuszony jesteś tyrać za 5zł/h w podrzędnej robocie, żeby płacić za zaoczne.
Oświeć mnie, jeśli jest inaczej "synku" :D
# Edit2
Uświadomię cię, bo widzę, że nie masz zielonego pojęcia na temat szkół wyższych. Studia zaoczne są dla ludzi, którzy mają już pracę, a chcą poprawić swoją wiedzę i "świecić dodatkowymi papierkami" takimi jak licencjat, czy magisterka.
Kretyńskie tłumaczenie :D
Z tego co wiem, to jesteśmy w tym samym wieku. Różnica jest między nami taka, że ja dostałem się bez problemu na dzienne, jednak Ty dałeś dupy i chodzisz weekendami. I nie pierdol , że masz świetną pracę po liceum, dla której nie poszedłeś na dzienne, bo pewnie ciśniesz w jakimś cinema city, albo mc donaldzie po 4-5zł/h :D
Przyznaj się, że zaoczne to szczyt twoich możliwości - każdy to wie, a usilnie temu zaprzeczasz :D
Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego jakiś tibijczyk tak bardzo interesuje się moim prywatnym życiem. Kolejny psychofan?
Jesteś fenomenem - pomimo ewidentnego przeciętniactwa robisz z siebie uosobienie sukcesu, porównując się do 95% tego forum mającego 14-16 lat (nikomu nie ujmując). Szczekasz na prawo i lewo o tym ,że masz maturę, a inni nie mają - no trudno, żeby ktoś w wieku lat 15 ją miał. Daję głowę, że tak "dobre" napisanie jej zaważyło na kontynuowaniu twojej edukacji na zaocznych :D
I odpowiadając na twoje pytanie: to punktowanie twoich 'sukcesów' (w twoim odczuciu bieganie na studia zaoczne, matura napisana na ~50% i praca w mc donaldzie, czy innej sieciówce jest sukcesem z tego co wypisujesz) mnie interesuje :D
W Tibię nie gram, przynajmniej na razie nie mam ochoty, ale nasuwa się kolejne pytanie, mianowicie: "Dlaczego wypisujesz farmazony o moim czasie spędzonym w grze, jakbyś sam nigdy nie grał?!".
Bo spędziłeś go znacznie więcej niż ja - ot co. :D
Zarexoholik?
10-06-2012, 11:58
Nie potrafię zrozumieć twojej logiki - chwalisz się na każdym kroku, że napisałeś maturę... no i co? Podejść może do niej każdy, a ty napisałeś ją na tyle chujowo, że dostałeś się na studia zaoczne, co oznacza jedno - dla państwa jesteś za głupi, żeby chciało pokryć koszta twojej edukacji...
Prawda boli, nie? :D
Fajna teoria, serio. Szkoda tylko, że nieprawdziwa. Insynuujesz jakieś głupoty, nie wiedząc jak jest w rzeczywistości. Nie baw się w detektywa, Sherlock Holmsa się za dużo naoglądałeś synku. :)
#topic
Gratuluję IQ.
Insynuuję? No po mojemu, to po prostu się nie dostałeś, bo primo - wolisz spędzać czas w tibii, secundo - po prostu jesteś hmm.. nieprzystosowany do obcowania w świecie ludzi inteligentnych (czyt. studia dziennie), więc zmuszony jesteś tyrać za 5zł/h w podrzędnej robocie, żeby płacić za zaoczne.
Oświeć mnie, jeśli jest inaczej "synku" :D
Uświadomię cię, bo widzę, że nie masz zielonego pojęcia na temat szkół wyższych. Studia zaoczne są dla ludzi, którzy mają już pracę, a chcą poprawić swoją wiedzę i "świecić dodatkowymi papierkami" takimi jak licencjat, czy magisterka. Zanotuj sobie, bo za kilka lat i ty skończysz gimnazjum, złożysz podanie do liceum, technikum, czy zawodówki. Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego jakiś tibijczyk tak bardzo interesuje się moim prywatnym życiem. Kolejny psychofan? W Tibię nie gram, przynajmniej na razie nie mam ochoty, ale nasuwa się kolejne pytanie, mianowicie: "Dlaczego wypisujesz farmazony o moim czasie spędzonym w grze, jakbyś sam nigdy nie grał?!".
debilizmy, które wypisałem
Interesujące - leki przestały działać?
Paul.Dirac
10-06-2012, 20:59
Zarex - rozkimiń to geniuszu xd. Teraz poleciałem z fantazja.
Mity religijne ze względów zasadniczych nie mają dla mnie znaczenia, choćby dlatego, że mity różnych religii przeczą sobie wzajemnie. Jest przecież czystym przypadkiem, że urodziłem się tutaj, w Europie, a nie w Azji, a od tego przecież nie powinno zależeć, co jest prawdą, a więc i to, w co mam wierzyć. Mogę przecież wierzyć tylko w to, co jest prawdziwe.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.