Zaloguj się

View Full Version : Internet

Palladyn Zlosci
06-06-2012, 17:53
Siema, to znowu ja sorry ze ostatnio tak spamuje tymi tematami, ale ...
Mam neta 2mb z bratem na spole przez routera, i mi neta muli jak chój a brat nie wtf?
Tzn. Neta ze stronki internetowe przegladarki gry takie jak lol/ tibia przy wlaczeniu musze 20 minut poczekac zanim sie zaladuje ale potem w trakcie elegencko nie kratkuje nic, a stronki z 10 minut musze czekac az jakas sie zaladuje badz czasami wyskoczy komunikat ze nie ma neta ;/

-Palldino
06-06-2012, 18:55
a jak polaczony jestes? przez wifi? bo ja np przez wifi i czesto zasiegu nie lapie XD

Demon
06-06-2012, 20:21
może nie macie routera, który dzieli połączenie po równo na 2 kompy i poprostu on/ktoś zabiera wam łącze?

Palladyn Zlosci
06-06-2012, 20:25
Nie router jest dobrze podlaczony po rowno mamy.
Tez myslalem ze to moze od kompa jakis virus czy cos, formata zrobilem, ale jak gram w gry takie jak NFS/ GTA / Fifa to nie laguje nic.
@Palladino
Ja przez modem, radiowy net mam.

Bambucha Rook
06-06-2012, 21:04
Masz router obok swojego kompa? Kolega kiedys mial tak ze byl podzielony net na 2 kompy ale przy drugim kompie byl router i mu szlo w chooy ciezko a jak przestawil to hasal net normalnie. Sprawdz czy masz zabezpieczony net haslem bo moze byc ze ktos wajchuje Ci neta :D

Palladyn Zlosci
07-06-2012, 08:17
Routera mam przy swoim kompie, neta mam zabezpieczonego, z reszta ja na wsi mieszkam i nie ma kto zwedzic mi neta; ]

Demon
07-06-2012, 10:57
może wina karty sieciowej? zamiast kupować odrazu nową przełóż inną z innego kompa lub poprostu włóż swoją do innego slota chyba, że masz zintegrowaną to pożycz od kogoś, cena nowej karty do 25zł~