Zaloguj się

View Full Version : S?uchawki

Vivek
08-06-2012, 11:15
Jako iż nie mam najmniejszego pojęcia o takim sprzęcie, zgłaszam się z pro¶b± do was. Zepsułem już 3 parę słuchawek, najdroższe za 60zł, dlatego chcę kupić co¶ lepszego najlepiej do 300zł, nie musz± być jakie¶ bardzo dobre, wystarczy, że będ± niezniszczalne.

Ciekawi mnie też wasza opinia na temat bezprzewodowych słuchawek do pc. W skrócie, czy opłaca się takie kupić?

@soi
Nie dodałem, wole żeby mickro był przy słuchawkach nie na kablu.

Demon
08-06-2012, 11:31
Ciekawi mnie też wasza opinia na temat bezprzewodowych słuchawek do pc. W skrócie, czy opłaca się takie kupić?
znajomy ma, jakie, nie powiem, bo nie wiem, ale do¶ć ciekawa sprawa, że stoj±c pod domem dalej rozmawiał przez skype, je¶li Ci się takie co¶ przyda, to bierz

Soi
08-06-2012, 12:16
Polecam zwykle Sennheisery nauszne, ten podstawowy model za okolo 100zl, mam juz ponad rok i mozna powiedziec, ze wygladaja i dzialaja jak nowe, a jakosc tez bdb.

-Sennheiser HD 201

A bezprzewodowe mialem, ale u mnie nie ma roznicy czy przewodowe czy nie, mieszkam w bloku + jak uzywam sluchawek to gram, wiec i tak i tak przy biurku ;c

Cynmus
08-06-2012, 12:46
ja polecam siberie v2 to chyba s± najlepsze słuchawki w tym przedziale cenowym mam je 2 lata s± niezniszczalne

A moja opinia na temat bez przewodowych SA one dobre jedynie do gadania Skype/vt/ts jesli potrzebujesz jaki¶ słuchawek do gier typu bf3/cs1.6 itp to bierz syberie

P.S. Chyba ze wolisz zaoszczędzić to kup gamecomy 367 je tez posiadałem miałem je około 3 lat lecz po-prostu nie wystarczały mi na moje możliwo¶ć gry w Cs.