View Full Version : Hi 3033 ; ))
W przerwie meczu udało mi się oddać taska ; >
jako 4 wbijam 3033 : PP
http://i49.tinypic.com/2w23q4x.jpg
zapraszam do komentowania : )
ja zawijam na 2 połowę, baja XD
B. zła precyzja, deads miał chyba cos 3040+ więc jest mała spinka
a to cwany misiu XD nie martw się ; > włączam powera i jazda :PP zaraz to śmignę : ))
Oglądasz mecz, ale i tak przez cały czas jego trwania myślisz o Tibii, ciśnienie jest tak wielkie, że grasz w przerwie - dobre i 15 minut expa!
Grałem w przerwie? wiesz, chyba niee.. tylko oddałem taska ; / którego wykonałem, ale nie zdążyłem oddać przed meczem, takie tam sprawy prywatne.. a jako, że wieczór miałem zaplanowany, to stwierdziłem, że załatwię "tą sprawę" w przerwie. I tyle, nie martw się, kiedy indziej pomęczę wardy ^^
Dziękować wszystkim :-) dobrym i złym.
Estilon here
08-06-2012, 19:19
Gratuluje, a teraz goń Edzio firsta czy jakoś tak co jest top1 lvl :D
Masz jeszcze ochote na exp? :P Gz :D
scimex pallll
08-06-2012, 20:29
Gz .
Zarexoholik?
08-06-2012, 20:33
Oglądasz mecz, ale i tak przez cały czas jego trwania myślisz o Tibii, ciśnienie jest tak wielkie, że grasz w przerwie - dobre i 15 minut expa!
Gratulacja tibijski wojowniku.
#niżej
pl idioto?
Paul.Dirac
08-06-2012, 20:55
Gratuluje!
Każdy ma prawo robić ze swoim marnym zyciem to co mu się podoba. A ty zeruxie o łbie globusa chcesz się wystawic, ale czym?.
Jesteś jedynym graczem, który od 0 smignał sam taki wypasiony lvl, a to jest wyczyn i jako gracz tibisjki masz w sobie powera godnego uwagi xD. POzdrawiam i czekam na duzo więcej, obyś był top1.
B. zła precyzja, deads miał chyba cos 3040+ więc jest mała spinka
Po co zarex spinasz- ty chyba jakis inny mecz oglądałeś skoro przerwy nie było- xD. Mam z ciebie beke i to konkretną. Hider nie uświadamiaj zarexa: jaki wczoraj mecz został rozegrany, niech dalej ogląda jak rodzina gra w fife xD.
Czarodziej Xardax
09-06-2012, 00:05
pizgaj do 3333 ; )
:o:):(:confused::mad::p;):D:rolleyes::cool::eek:
przeganiaj edzia Hide :) GZ
gz :X ale i tak na dachu sobie nie radzisz xd
RekruT #21
09-06-2012, 08:58
Gratulacje Hide:)
Kowalz nie ośmieszaj się proszę Cie!
mtflyfek
09-06-2012, 09:33
Rekrut to Ty sie osmieszasz przed wszystkim. To nie kazdy jest takim posmiewiskiem jak Ty.
A pozatym Hiderax wielkie graty ;)
Armianin
09-06-2012, 09:42
Wielkie gratulacje ! Ciśniesz tam do jakiego chcesz poziomu (TOP1) :D.?
RekruT #21
09-06-2012, 11:11
Rekrut to Ty sie osmieszasz przed wszystkim. To nie kazdy jest takim posmiewiskiem jak Ty.
A pozatym Hiderax wielkie graty ;)
Może wreszcie powiesz ki Ty jesteś hm? Morda jak nawet mnie nie znasz gównie.
Arcano Druid
09-06-2012, 11:13
Gratuluje i cisnij do 3.1k ;pp
Adachi.D
09-06-2012, 12:44
Gratulacje.
#offtop
Jeszcze większe gratulacje dla Rekruta, który myśli, że jest fajny. Największym pośmiewiskiem jesteś Ty, spinasz się w każdym temacie, ciskasz każdego kto ma lepsze pvp niż Ty... Lecz się, lecz, o ile nie jest za późno.
RekruT #21
09-06-2012, 14:55
Jeśli nie piszę do Ciebie to nie płacz tu. Podaj nick w grze to wtedy dopiero będziesz mógł płakać:)
Gz Hiderax
Tylko szkoda ze ten zjeb rekrut powyzej zasmieca temat.
Może wreszcie powiesz ki Ty jesteś hm? Morda jak nawet mnie nie znasz gównie.
Odezwał się setny owner Leonidaasa. Po twoim podpisie widzę, że wszystkie postacie którymi grałeś były kupione, a w każdym poście udajesz chooy wie kogo. Śmiać mi się chce z takich ludzi jak ty, zrobił zakupy na allegro i myśli, że jest kimś. XD
#t
Gratulację!
Skeptikz
09-06-2012, 21:52
#Karpek
A ty nadal masz nedzieje, ze mozna byc "kims" w grze bo to jedyne co wyszlo ci w twoim marnym zyciu ;x
Xixe 1-3000 z braćmi i dziadkiem?
#gz ale bezsensu wstawione zdjecia z awansami na 3033.
#Karpek
A ty nadal masz nedzieje, ze mozna byc "kims" w grze bo to jedyne co wyszlo ci w twoim marnym zyciu ;x
Przegrałeś tu 10x godzin więcej niż ja, a jedyne co osiągnąłeś to 1k lvl skeptizem czy jak mu tam, więc zamilcz z łaski swojej kupo. / :
Xixe 1-3000 z braćmi i dziadkiem?
Nie, z twoimi rodzicami grałem na zmianę.
Ja będę tym dobrym więc ci pogratuluję! -Czego? -Idiotyzmu, że gnijesz na upadającym serwerze xD. Wbij 4k, 5k, bądź lepszy od Karpka, bądź lepszy od kogokolwiek, ale co z tego będziesz miał? Chyba jedynie stracony czas...
człowieku kogo obchodzi, że wbiłeś bezsensowny lvl?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.