PDA

View Full Version : Postac ogólna - s?ynna wypowied? dawnego gracza, tutora testowego, kogo? kto...

Artis
09-06-2012, 00:15
Magik, nie kasuj tego tematu. Raz napisałem całą prawde o Was, gdze ten fakt zatajałem przed innymi, ale czas wyjśc z cienia i ogłosic to całemu światu.
Zrobiliście świństwo kasując mój temat z propozycją żebym został mapperem pomocniczym. Co było w nim złego Magik? Zawiodłem się na Tobie całkowicie, nie poznaję Ciebie. Chuj z tym.. No, ale wracając do tematu olewacie całą sprawę na całego, nie informujecie graczy praktycznie o każdym możliwym aspektem Waszej pracy. Raz była propozycja, robicie w formie teaseru. Szczególnie mowa tutaj o obecnym update? Gdzie on jest? Widac konkurs który zrobiliście poszedł na marne, nie wspominając że nawet nagrody nie dostałem.
Mój trud w poświęceniu się dla tego serwera się już dawno skończył. Kontynując Wasz serwer można porównac dla tych co są dla kasy, mają totalnie wyjebane w graczy, praktycznie gówno robią. Nie jesteście dziecmi, gdzie jest ten dawny serwer który miał ponad 300 graczy? Ta liczba na obecną chwilę jest bardzo straszna, aż 50-70 osób, to cholernie strasznie dużo. Chcę Wam uświadomic, że robicie błąd i to totalny błąd. Mam swój honor i podziwiam jedną osobę, że ma jeszcze ochotę coś zrobic dla tego serwera. Niestety dla poufności nie podam jego imienia oraz nicku w grze lub na forum. Sasha napisał temat w którym wyjawił całą prawdę. Nie to co się spodziewałem po Tobie Magik. Odpowiedz Magik znasz, więc uszanuj to jak możesz. Liczę na to, że te słowa które napisałem trafią do większości osób w kadrze i wspomną moje słowa.

Dziękuję.

Sasha Rookslayer
09-06-2012, 00:21
Grzesiu, zgadzam się z tobą w 100%. Dzięki, że o mnie wspomniałeś, ale i tak to nic nie da. Każdy wie, jakie już jest APO. Główna Administracja olewa wszystko i wszystkich. Wstaniesz rano i pewnie tematu już nie będzie, bo go skasują... :l

Paul.Dirac
09-06-2012, 08:29
Po co sie pchasz tam gdzie ciebie nie chcą?. chcesz sie upokorzyć przed kłamcami i jakimis zerami dobranymi do administracji?. Masz pacc to graj, baw się bo się tobie to należy, a jeśli masz powera założ swojego otsa, i tyle xD.
Ja tam mam wyjebke na nich i na graczy, bawie sie dzis bo dzis mam ochote!. Po co wy tak rozkminiacie o przyszłości, tak serio- myslałem, że sasha pisał, dla jaj, że gdy serwer offline potniecie się ale chyba to jest prawda, w takim razie oby skutecznie i powodzenia.

RekruT #21
09-06-2012, 09:10
I tak nic nie da, że tyle się spisałeś bo mają to gdzieś.

.Animal.
09-06-2012, 09:21
Usuwanie tematów które maja pomóc APO to kolejny dowód że już nie warto tutaj grac.

mtflyfek
09-06-2012, 09:42
Dla mnie autor tematu wiele powiedzial prawdy. Jest to nie ok. Kiedy owszem bylo inaczej ale tutaj znowu musze powiedziec cos od siebie. Ludzie w wiekszej mierze niz administracja zniszczyli ten serwer. Niestety. To gracze. A co do postu. JEst on w zupelnosci prawdziwy i tez sie z nim zgadzam. A pozatym. Paul i Rakrut. Jestescie zalosni obydwoje. Niestety musze to napisac ale zal mi was i wezcie odejdzcie choc z tego forum zeby nie zasmiecac chorymi postami. Skoro macie to w dupie to czemu dalej gracie i maniaczycie? Jasna cholera. Albo wóz albo przewóz!

Adachi.D
09-06-2012, 09:52
Od długiego czasu usuwane są tematy niezręczne dla administracji. To nie ukazuje Waszej "władzy", a słabość. Gdybym był na ich miejscu zrobił bym coś z tym i pokazał graczom, że to marne APO na coś jeszcze stać... No, ale przecież po Waszemu jest łatwiej. Tak to jest, teraz każdy sobie odpuszcza, nie walczy... Zachowujecie się jak dzieci, no ale to Wasza zasługa, że tak, a nie inaczej jesteście postrzegani... Skoro nie chce Wam się/nie macie czasu, weźcie kogoś do pomocy ! Albo zamknijcie serwer w cholere...
Tutaj jest coraz gorzej !
@down
Jak może zacząć grać 400 graczy, skoro nic tutaj się nie dzieje ? Bez jaj, troche realizmu... Gdyby administracja ogarniała serwer, napewno trwał by jeszcze raz tyle co teraz.

Marek
09-06-2012, 10:11
Zauważyłem , że Wy to już jak w sejmie się zachowujecie jak w polityce. Zamiast dać sobie kuźwa spokój z tym gównem apo i albo przestać grać albo pograć sobie na dobrych ots'ach nawet dla wara czy coś to gracie i produkujecie się na czymś co już nigdy dobre nie będzie.Po co więcej takich tematów ? Przecież każdy wie , że administracja już nie ma takiego zapału co do serwera jak kiedyś. Wiadome , że miałaby większy jakby nagle 400 osób zaczeło grać ale robić coś dla 80 osób to też już nie jest ta motywacja. Zrozumcie kuźwa to , że nic nie trwa wiecznie i przyjdzie Wam się wieszać w końcu jak będzie koniec apo. To nadejdzie i może idźcie do psychologa psychiatry aby dał Wam jakieś leki na zachowanie spokoju itp...w razie kiedy utracicie swoje 2kllv + :) Żal naprawdę żal to czytać. Na dworzu coraz to ładniej a oni się kłócą o update gdzie jakiś mieczyk dodadzą haha :D

^Gpiotras~
09-06-2012, 10:19
Zauważyłem , że Wy to już jak w sejmie się zachowujecie jak w polityce. Zamiast dać sobie kuźwa spokój z tym gównem apo i albo przestać grać albo pograć sobie na dobrych ots'ach nawet dla wara czy coś to gracie i produkujecie się na czymś co już nigdy dobre nie będzie.Po co więcej takich tematów ? Przecież każdy wie , że administracja już nie ma takiego zapału co do serwera jak kiedyś. Wiadome , że miałaby większy jakby nagle 400 osób zaczeło grać ale robić coś dla 80 osób to też już nie jest ta motywacja. Zrozumcie kuźwa to , że nic nie trwa wiecznie i przyjdzie Wam się wieszać w końcu jak będzie koniec apo. To nadejdzie i może idźcie do psychologa psychiatry aby dał Wam jakieś leki na zachowanie spokoju itp...w razie kiedy utracicie swoje 2kllv + :) Żal naprawdę żal to czytać. Na dworzu coraz to ładniej a oni się kłócą o update gdzie jakiś mieczyk dodadzą haha :D

Skoro sama Administracja reklamuje się jako "Najlepsze Servery Gier", to chyba wymagamy od nich by to spełnili.

\/
17 lat, cieszy Cie to info ?
Pomyśl też, że jak byś miał firmę, i byś reklamował swoją firmę jako najlepszą, a sprzedawał chłam, to też by ludzie wymagali od Ciebie tej 'zajebistości'. A jak byś miał w chuj reklamacji i ludzie by przestawali kupować produkty Twojej firmy, to chyba byś zaczął myśleć, że coś jest nie halo i próbował to zmienić.
Nie mówię, że serwery, a właściwie serwer, APO są zajebiste, a ten temat jest taką jak by reklamacją...

Marek
09-06-2012, 10:30
@up

A wiesz , że to stare i nie prawda ? Każdy daje jak najlepszy opis dla swojego serwera. Ile Ty masz lat , że takich rzeczy nie wiesz ? To działa w każdej dziedzinie czy to reklamie produktu czy to reklamie odżywki , lekarstwa i w ogóle :) każdy swoje chwali jak najlepiej bo z tego jest biznes. A co do apo to chyba teraz nie zmieni " najgorszy Polski ots " bo gra 90 osób ? pomyśl trochę.

Magik
09-06-2012, 11:05
Magik, nie kasuj tego tematu.
Dlaczego oskarzasz o to mnie, skoro nie wiesz kto to mogl zrobic? Nie jestem w Ekipie sam.

Zrobiliście świństwo kasując mój temat z propozycją żebym został mapperem pomocniczym.
Osoby do Ekipy wybiera sama Ekipa (ta najscislejsza), a nie gracze - wiec to do "czerwonych" osob powinienes pisac z taka propozycja. Polecam Tygrysa.

#Topic
Rozumiem, ze ubolewasz nad wlasna osoba - tytul tematu? To jest, moim zdaniem, niesmaczne. No ale to juz jak kto woli, nie wnikam.
Skoro juz tak otwarcie piszesz o "tutorze testowym", to ja otwarcie moge napisac, ze miales szanse. Jestem tak samo zwyklym graczem (jesli gracz) jak Ty i jak cala reszta graczy. Zas jako czlonek Ekipy jestem niemalze codziennie on-line, a smiem twierdzic, ze mam swoje prywatne zycie, swoje sprawy i problemy. Nie bede sie poswiecal dla serwera - dla graczy - skoro Wy tego nawet nie potraficie uszanowac.

Demon
09-06-2012, 11:10
Osoby do Ekipy wybiera sama Ekipa (ta najscislejsza), a nie gracze - wiec to do "czerwonych" osob powinienes pisac z taka propozycja. Polecam Tygrysa.
myślę, że najpierw powinien złapać zaufanie graczy, a potem napisać do Tygrys'a wysyłając mu odrazu odnośnik do tematu z sondą. Oddajcie mu ten temat, bo chyba w niczym Wam nie przeszkadza.

[Magik] Mysle, ze Tygrys sam by zrobil taki temat, jesli mialby jakies watpliwosci. Powtarzam - takie propozycje trafiaja najpierw do scislej Administracji. Mapper nie ma miec zaufania graczy, a doswiadczenie i pomysly - i nimi niech sie dzieli z Tygrysem jako doswiadczonym mapperem.

Paul.Dirac
09-06-2012, 11:48
Czasem mam wrażenie: czytając te posty, że wy sie zmuszacie grac na apo!. Ja robie to na co mam ochote. Jesteście chyba wolni?.

Przestańcie myśleć, tylko zajmijcie sie expem bo szkoda czasu na zycie!

Artis
09-06-2012, 12:05
Troche kijowo sie pisze z tableta, ale co tam. Sam mysle, ze dobrze napisalem ten temat.
@magik
odp dostales na pw

See You
09-06-2012, 12:09
Czasem mam wrażenie: czytając te posty, że wy sie zmuszacie grac na apo!. Ja robie to na co mam ochote. Jesteście chyba wolni?.

Przestańcie myśleć, tylko zajmijcie sie expem bo szkoda czasu na zycie!

I pisze to łeb ktory napisal 40 tematow z placzem jakie to apo jest chujowe ;[

#t Bo do takich rzeczy nie zaklada sie tematow tylko sie pisze pw do Tygrysa..

Zarexoholik?
09-06-2012, 12:28
Jakby Tygrys potrzebował pomocy to by zrobił kolejny konkurs na wyłonienie 'wybrańca'. Jednak jak na razie tego nie zrobił, więc drogą dedukcji nie jest potrzebna mu pomoc, bo woli zrobić coś samemu, a dobrze niż później po kimś coś poprawiać.

Shabus
09-06-2012, 13:05
mają totalnie wyjebane w graczy, praktycznie gówno robią.

Tu masz rację.

Wasz serwer można porównac dla tych co są dla kasy.

Tu nie masz racji ;p Gdyby serwer był dla kasy to by się ktoś kuźwa poświęcił i zrobił tego upa, żeby grało to 100-150 graczy więcej, dzięki czymu więcej by na paccach zarabiali.

mtflyfek
09-06-2012, 13:35
Nie bede sie poswiecal dla serwera - dla graczy - skoro Wy tego nawet nie potraficie uszanowac.

Zrozumcie wkoncu ze oni tez maja swoje zycie! A po drugie. Widzisz. Wszyscy narzekaja ze nie ma upa. Cholera a nic nie mówcie i poczekajcie spokojnie. Umrzecie jesli tego nie zrobicie? Jesli oni tego nie zrobia to waszym narzeniem nic nie wskuracie. A pozatym. Ja sie wcale nie dziwie ze oni to zaczeli olewac. Nic ludize nie szanujecie co zrobia. Zrobili jednego upa i questy sa do dzis dzien wykonywane przez Hlvl nawet. Zastanówcie sie co wy robicie. A mimo wszystko administracja ma tez swoje grzeszki. Nie mówie ze kazdy z administracji. Ale mówie ogólnie. Tyle w tym temacie

@down
Tak mysle ze oni jeszcze sie kiedys spreza. Wkoncu nie biora za to groszy. Nie wyliczam im ile maja z tego kasy. Gowno mnie to interesuje. Ale mysle ze przyjdzie czas gdy bd tak jak dawniej. Jak sie biegalo i warto bylo grac. Tylko ze tez mimo wszystko duzo starych gracyz odeszlo którzy robili owy klimat. Ale mlodzi tez moga cos stworzyc ciekawego. Licze na to ze kiedys wlacze Tibie Apo i bedzie co porobic, a nie tylko siedziec w City i bic pk badz pisac z znajomymi

Artis
09-06-2012, 13:45
Dobra, dobra każdy ma swoje życie. Obiecują Wam coś ciągle, ja nie narzekam, ja nie płaczę. Ten temat powstał nie z ubolewania nad sobą, lecz po to żeby zobaczyli jaka jest sytuacja na serwerze. Z tym swoim życiem też przesadzasz, bo tutejsze update są trochę nieścisłe. Nie pod względem że są chujowej jakości, ale samo to że to za mało żeby zorganizowac coś bardzo dobrego. Były konkursy, ostatnio nawet był konkurs mapperski. Nie widziałem jeszcze żadnej wzmianki o tym że mapa zwycięzcy została dodana na mapie, nie widzę także aktualizacji google map. Powtarzałem i będę ciągle powtarzał - np. jest szansa wprowadzenia samego głupiego guild war systemu, którego praktycznie nie ma na żadnym serwerze pod 7.6.

@edit
Ja sam daje jeszcze szanse, żeby ten OT postawili na nogi i był takim samym świetlanym otsem z przed 3-5 lat.

@edit2
Kolego z góry, ciekawą interpretację przedstawiłeś. Może jestem z nielicznych którzy potrafili docenic to co zrobili.
Owszem questy są wykonywane przez H lvl, mają ciekawe wątki fabularne, jest wiele rozwiązań. Ale, halo, halo czegoś tutaj brakuję. Moje propozycje dotyczące głupiej instancji, głupiego castle wara i to pod 7.6 zostało wyrzucone z błotem, czy jak to określic. Mówi się trudno, wybacz Arts ale nie jesteśmy obecnie w stanie tego zrobic, może kiedy indziej :) Liczę tylko na to, że ten serwer, jako praktycznie jedyny, który jest typowym rpgowym serwerem nie będzie się staczał.

Jabi666
09-06-2012, 15:26
Co do postow wyzej - Tygrys nie czyta PW wchodzi bardzo rzadko, sam widzialem jak rozpatruja tematy w dziale skargi, czyt. kasuja.

Widzial ktos ostatnio jakis nowy post na stronie glownej po za maratonem? no nie bardzo
Wiesci o Updacie roznosza tylko gracze, nie ma zadnej notki ze strony administracji odnosnie "zblizajacego" sie UPa
Ten temat jak i inne wczesniejsze i tak zostanie zamkniety pod haslem "nie robcie spiny"

SedaN*
09-06-2012, 16:12
Największą motywacją dla administracji będzie jak przestaniecie grać, wtedy może zobaczą, że na serverze jest 20 osób i może coś z tym zrobią, a nie ciągłe tematy.. APO już nie ma takiego klimatu jak kiedyś, potrzebne jest zaangażowanie i zmiany, aby to wróciło, ale póki są jako tako gracze to po co to zmieniać? hajs się kręci..

Adachi.D
09-06-2012, 16:21
Zrozumcie wkoncu ze oni tez maja swoje zycie! A po drugie. Widzisz. Wszyscy narzekaja ze nie ma upa. Cholera a nic nie mówcie i poczekajcie spokojnie. Umrzecie jesli tego nie zrobicie? Jesli oni tego nie zrobia to waszym narzeniem nic nie wskuracie. A pozatym. Ja sie wcale nie dziwie ze oni to zaczeli olewac. Nic ludize nie szanujecie co zrobia. Zrobili jednego upa i questy sa do dzis dzien wykonywane przez Hlvl nawet. Zastanówcie sie co wy robicie. A mimo wszystko administracja ma tez swoje grzeszki. Nie mówie ze kazdy z administracji. Ale mówie ogólnie. Tyle w tym temacie

@down
Tak mysle ze oni jeszcze sie kiedys spreza. Wkoncu nie biora za to groszy. Nie wyliczam im ile maja z tego kasy. Gowno mnie to interesuje. Ale mysle ze przyjdzie czas gdy bd tak jak dawniej. Jak sie biegalo i warto bylo grac. Tylko ze tez mimo wszystko duzo starych gracyz odeszlo którzy robili owy klimat. Ale mlodzi tez moga cos stworzyc ciekawego. Licze na to ze kiedys wlacze Tibie Apo i bedzie co porobic, a nie tylko siedziec w City i bic pk badz pisac z znajomymi

Rozbawił mnie Twój post kolego... Ok. szacun dla Mortiisa, Tygrysa i Santano za prace nad OTS + wielka kreska za to co jest teraz. Szacun dla Splaxa za ogarnianie forum, reszta to pionki, które nic nie robią. [(brak obrazy administracji) info dla Magika].
@Jabi666
Wypadało by najpierw poczytać wcześniejsze posty ze starszych tematów. Santano napisał, że zbliża się największy jak do tej pory update, do którego zostaną wykorzystane pomysły z konkursu. PA !

Sasha Rookslayer
09-06-2012, 16:58
Słowa Santano, które napisał w Aktualizacji, która miała miejsce 11.11.11 roku.

To postaram się Wam wynagrodzić wprowadzając kolejny update jak najszybciej. Nie będę rzucał terminami, ale koncepcję update, jakiego jeszcze na serwerze nie było, już posiadam.

Piszę, że wprowadzi update jak najszybciej..
Poświęciłem tą chwilę, by obliczyć ile czasu mineło od wprowadzenia wcześniejszego Upa i wszysło na to, że od 11 Pazdziernika do dzisiejszego dnia (9 Czerwca) - mineły tylko 211 dni.

Jak tam nie starcza 211 dni to co wy za przeproszeniem kurw* robicie?
Powiem tak, lecicie w hooya :). Bo inaczej nazwać tego się nie da i nie piszcie, że czasu nie macie, bo pracujecie we 3 osoby + może macie skrypterów z dwóch, więc nie mogliście się wyrobić w 200 dni od wcześniejszego Upa:confused::confused:
Dla mnie to jest śmieszne!

Ryśku xD
09-06-2012, 17:54
Kolejna prawda wychodzi najaw. Zgadzam sie z autorem tematu.

Jabi666
09-06-2012, 18:06
Naucz sie czytac to co ludzie pisza, nie chodzilo mi ze oni nie informowali o zblizajacym sie updacie, ale pokaz mi GDZIE taki watek znajduje sie na glownej stronie serwera lub na forum cos w rodzaju zakladki, tematu "nad czym pracujemy, kiedy spodziewamy sie wprowadzic aktualizacje. Ile byloby prosciej gdyby raz na ruski czas jakis "nius" sie pojawial.
Jakos ciezko opierac sie na postach sashy ktory od miesiaca "rozmawia i sie dowiaduje", lub pisanym na przyslowiowe "odwal sie" posty w kolejnym temacie gdzie 20 osob chce poznac odpowiedz kiedy co jak i naprawde ile, ale to ile mozna gadac o tym ze administracja ma prywatne zycie?

P.S. Postac Sashy byla tylko przykladem i odzwierciedleniem o co mi chodzi, bo ludzi "dowiadujacych sie" jest wiecej a pewnych informacji zero.

Paul.Dirac
09-06-2012, 18:17
Wow, sasha umie liczyć- zaskoczyłeś mnie ale powinieneś podać to jako wartosc 211+/-10 [dzień].

up będzie po wakacjach na 100%, w sumie co racja to racja, w lato zawsze mniej osób gra bo lepiej wyjśc sobie na spacer niż ganiac pixel xD.

Osobiście uważam, że wystarczy żeby powstawały nowe respy, juz chyba najwyższy czas na okres - 4k lvli. Polecam wyjsc pojedzic rowerem- ja ide xD.

Artis
09-06-2012, 18:25
Ten post naprawde jest smieszny. No, gdzie? Fakt, ale ta liczba nie byla taka wielka, co rok, albo 2 lata temu.

Skeptikz
09-06-2012, 21:48
odpowiesz na pytanie dlaczego nie ma update?
-bo jestescie de**** i nie mozecie oderwac sie od gry, gdybyscie przestali grac to do nastepnego miesiaca macie upa gotowego.

Mortiis widzi, ze sa takie nołnejmy bez szkoly typu Xixe, Paul, Hiderax , ktorzy i tak grac beda to po co ma siedziec przy kompie nad mapami?

Nadal jest 100 osob online (200+ kupuje pacca) czego Mortiisowi jeszcze trzeba? XD Miec 1500-2500zl za nic? Tez chce...
Ma splacony kredyt na mieszkanie za darmo a wy bedziecie mieszkac z rodzicami na 2 pokojach w bloku do 50 roku zycia XD

Pisze co mysle, znam Hide, Skocia i reszte ale wiem ze nie przestana expic

Marek
09-06-2012, 22:05
odpowiesz na pytanie dlaczego nie ma update?
-bo jestescie de**** i nie mozecie oderwac sie od gry, gdybyscie przestali grac to do nastepnego miesiaca macie upa gotowego.

Mortiis widzi, ze sa takie nołnejmy bez szkoly typu Xixe, Paul, Hiderax , ktorzy i tak grac beda to po co ma siedziec przy kompie nad mapami?

Nadal jest 100 osob online (200+ kupuje pacca) czego Mortiisowi jeszcze trzeba? XD Miec 1500-2500zl za nic? Tez chce...
Ma splacony kredyt na mieszkanie za darmo a wy bedziecie mieszkac z rodzicami na 2 pokojach w bloku do 50 roku zycia XD

Pisze co mysle, znam Hide, Skocia i reszte ale wiem ze nie przestana expic

haha pojechałeś xDD :D

Artis
09-06-2012, 22:22
Jeśli tak macie prowadzic dyskusję to ja podziękuję. Kolejny bezsensowny flamewar i temat będzie zamknięty.

Adasik
09-06-2012, 23:01
Jakby Tygrys potrzebował pomocy to by zrobił kolejny konkurs na wyłonienie 'wybrańca'. Jednak jak na razie tego nie zrobił, więc drogą dedukcji nie jest potrzebna mu pomoc, bo woli zrobić coś samemu, a dobrze niż później po kimś coś poprawiać.

Tygrys zrobił konkurs na najlepszy zamek Evul i chyba nawet nie został wprowadzony, więc tu chyba nawet jakaś tam rekrutacja nie jest potrzebna... Ten serwer się wypala, administracji nie chce się przy nim pracować, a gracze nie będą jarali się jednym i tym samym przez pół roku(ostatni update na początku listopada).

Jeśli wymienników dali nowych, bo starym się nie chce wymieniać lub nie mają na to czasy to i administracje powinni wybrać nową-taką, której będzie się chciało robić i którzy będą mieli na to czas...

Doktor Szypka Konefka
10-06-2012, 04:50
Dajcie mu mappera tutora i co tam chce !!!!!!!
Wzruszylem sie bardzo <placze>

wtf *****?

Marek
10-06-2012, 11:22
Mi aż oczy wyskakują jak czytam te posty. Jak zaciekle bronicie tego pixelowego świata i domagacie się zmian , update itp...Kur...nie pasuje coś Wam to wyjazd na inne serwery a nie przywiązaliście się do swoich pixelowych braci za których niektórzy sporo kasy zapłacili. Nigdzie nie jest w regulaminie napisane , że postacie będziecie mieć do śmierci i serwer tak będzie istnieć więc wyjazd bachory na dwór - ciepło się robi wakacje !! Po co Wam wbić nawet i 200lvelei przez wakacje z 2500 na 2700lv. Co Wam to w tedy da ? I tak będziecie praktycznie solo nie pokonani...a gra 100 osób z tego full noob charów a połowa w trainach. Ogarnijcie się i przejrzyjcie na oczy !!!!!!!!!!!!!

Artis
10-06-2012, 12:11
Ahh, aż mam ochotę odpisac na niektóre beznadziejne posty, zwłaszcza na Twoje Marek.
Każdy Twój jak i innych dzieciaków Twojego pokroju poste te są typową obelgą. Z drugiej strony już się raz wypowiedziałeś na ten temat, i kolejny tym razem ten post, i gdybym był tutejszym moderatorem, to z chęcią bym Ci wlepił ostrzeżenie za małowartościowy post oraz post nie na temat. Koniec idiotycznych postów, jeszcze jeden taki i jeden z moderatorów zamknie temat. Ostrzegam..

Marek
10-06-2012, 12:42
Ahh, aż mam ochotę odpisac na niektóre beznadziejne posty, zwłaszcza na Twoje Marek.
Każdy Twój jak i innych dzieciaków Twojego pokroju poste te są typową obelgą. Z drugiej strony już się raz wypowiedziałeś na ten temat, i kolejny tym razem ten post, i gdybym był tutejszym moderatorem, to z chęcią bym Ci wlepił ostrzeżenie za małowartościowy post oraz post nie na temat. Koniec idiotycznych postów, jeszcze jeden taki i jeden z moderatorów zamknie temat. Ostrzegam..

Ty jeszcze ostrzegasz ? Przecież to najlepsza rzecz z możliwych zamknąć ten temat a Ty piszesz " ostrzegam " To ile Ty masz lat skoro najeżdżasz na mnie i nie wiem czy bronisz ich czy co ? Dla Ciebie takie tematy mają kur...sens ? Przecież i tak nic nie zmienią. To tylko i wyłącznie od adminów zależy a nie od spamowania na forum. Moje posty są beznadziejne ? Dlaczego ? Wolisz czytać posty gdzie każdt się wyzywa i sam w takich uczestniczyłeś ? Wolisz posty w stylu płaczu. Może Ty sam masz 3klv kupiony za zł i dlatego ? Małowartościowy post ? Wydaje mi się , że ten post jest jednym z więcej wartościowych. Poczytaj sobie wypowiedzi co niektórych gamoniu i może te Twoje zaropiałe oczy się oczyszczą.

Ale co tam ja już w tym temacie się nie wypowiadam. Róbcie co chcecie i walczcie o swój tibijski świat !!! Przecież lepiej wygrzewać się pod słoneczkiem z gadu gadu niż spędzać czas na plaży lub z znajomymi. Pozdrawiam

Artis
10-06-2012, 13:28
Dziecko z tymi słówkami nie do mnie, gdyż nie jestem Twoim kolega żebyś się tak do mnie odnosił. No cóż, co za polska mentalośc. Zresztą moja sprawa czy wyjdę się opalac, czy pójdę gdzieś wyjśc ze znajomymi, za głupi jesteś żeby mi dyktowac warunki. Czas najwyższy żebyś opuścił ten temat i tutaj więcej się nie udzielał.

Tak osrzegac będę, mówiłem kolejny idiotyczny post z Twojej ręki lub osoby tego samego pokroju co Ty i temat zamknięty.

Mówię jeszcze raz *****, w tym temacie wypowiadają się osoby które mogą wnieśc coś do dyskusji. Dzieciom APO mówimy see you.

Sasha Rookslayer
10-06-2012, 13:36
Nie wiem dlaczego Dzieci neo piszą te idiotyczne posty i jeden z drugim się wymądrzają, a tak naprawdę gówno wiedzą :confused::confused:
Proszę nie spamować tymi idiotycznymi postami. Na dniach tak czy siak Artis, Moderator zamknie temat, więc nie będzie spiny i nabijania postów.
Na na ich miejscu, bym zamknął temat i poczekał na kogoś z Administracji, aż ktoś coś napiszę w tym temacie. Niestety boję się, że ta chwila nigdy nie nastąpi :(.

Olewka ze strony Administracji.

KaZeK
10-06-2012, 13:40
Artis powinien zostać mapperem, dlaczego? Bo tak. Piontka.

Soi
10-06-2012, 14:25
Szczerze? Moze powtorze to co wielu innych ludzi, ale ogarnijcie sie wreszcie, bo czas najwyzszy. Ja juz tu nie gram od dluzszego czasu, siedze na tym forum tylko i wylacznie dla kumpli i dla dzialu RL tibia i innych gier nie zwiazanych z tibia typu Lol, Poki, Wow.
A jak slysze slowa "niedlugo", "jeszcze troche" ktore dotycza upa to mnie krew zalewa, bo na serwerach typu HEXA**, TELAN** i inne z rl mapa maja co tydzien, moze dwa update mapy, nowe lokacje, nowe expy itd. Mozna?! I tam jest po 300-500 osob online?? Czasem jak wbijam z Nerany na Hexa** to na otsie jest wiecej osob w depo niz na rlu... Im sie po prostu chce, a wy dalej nawalajcie na apo bez przyszlosci ktore za rok-dwa albo nawet szybciej bd wylaczone albo bd gralo po 20 osob. Juz dwa lata temu albo lepiej ludzie apelowali o reklame w necie i gdzie to miala administracja? gleboko w dupie. Od hexa** przy otwarciu nowego serwera dostaje SMSA<ogarniacie??>, pisza mi smsa, ze powstal new serwer i bd otwarty za tyg!! Sorki, ale jak kto sobie o interes dba tyle potem zarabia.

Wdlg mnie jestescie po prostu nie uczciwi, napiszcie newsa, ze na serwerze nic sie juz nie bd dzialo, ze kladziecie lache i tyle. A nie oszukujecie ludzi i trzymacie ich jak najdluzej jak sie da na serwerze zeby tylko placili na pacca... :/
Albo rzeczywiscie zacznijcie cos robic, bo oszukujecie naiwnych ludzi ktorzy wierza, ze cos sie zmieni ;/

RekruT #21
10-06-2012, 15:40
No niech zostanie mapperem to przynajmniej coś będzie robił>)

Liryczny Wandal
10-06-2012, 17:59
Tygrys gdyby chciał kogoś do pomocy, to napewno by się do tego NoName'a zgłosił, ale jak widać nie potrzebuje pomocy.

Xzaz!t
10-06-2012, 20:22
I pisze to łeb ktory napisal 40 tematow z placzem jakie to apo jest chujowe ;[

Popieram Cie. A wiesz, że nie zawsze mi się to zdarza ;)

@Topic
Czego wy ludzie chcecie? Ots'a na którym będzie grało tyle osób co kiedyś? To jest już nie realne... Jedyny powód jest taki, że kładą chuja, na ten ots całkowicie...

Teraz 20 osób z możliwością banowania,najazdów itp przy 50 osobach- nie ogarniają
Kiedyś 4 osoby z możliwością banowania,najazdów itp przy 600 osobach-ogarniali

Niech upada:p

Usernames
11-06-2012, 00:15
Jedno wam powiem: Mortiis widzi i interesuję się APO w ten sposób: http://i47.tinypic.com/1j6ag5.jpg
Reszte ma w dupie, Up`y tak samo. 'ekipa' jaka jest dobierana i w jaki sposób - jest smieszne. Ots sie moze nie rozleci dlatego Mortiis bierze pieniązki za wasze smieszne pacce a Wy macie z tego wielkiego ch*ja.

see you;)

Kamor zabił Papkina
11-06-2012, 10:54
Ale przecież apo już upadło definitywnie,kwestia czasu jak mortiis zamknie portal.

Paul.Dirac
11-06-2012, 12:06
Serwer obecnie juz nie zarabia, kupic pacc runke albo kod pacc graniczy z cudem xD. Mortiis jest cwany, obecnie na 100% mu zł nie brakuje ale jak zacznie wprowadzi upa, kupicie pacc i kasa bedzie a tak to mu styknie tyle ile wpływa co miech obecnie. Serwer nie upadnie, będziemy go bronic rekoma i nogami i tak do zasranej naszej śmierci z głodu kiedy rodzice zamkna oczy na wiecznośc xD.

pozdro bałwany

Armianin
11-06-2012, 13:50
. Serwer nie upadnie, będziemy go bronic rekoma i nogami i tak do zasranej naszej śmierci z głodu kiedy rodzice zamkna oczy na wiecznośc xD.
HAHAHAHAHAHA! Doyebałeś! Chyba Ty go będziesz bronić, a nie my.
@t
Masz tutaj racje, lecz nie do końca. Ale przyznaję, że administracja póki co to NIC NIE ROBI!. Może doczekamy sie tego upa po wakacjach.

RekruT #21
11-06-2012, 18:17
Robi coś ale wolno bo nie mają dużo czasu...

Marek
12-06-2012, 15:37
Kur.wa to postawcie swojego ots'a imbecyle a nie kur.wa cały czas płacz o nic nie robienie. Oni mają swoje rl życie , kobiety , dom. A Wy kuźwa cały czas o tej zasranej tibi ciśniecie. Owszem miałem okres kiedy też domagałem się większego zainteresowania serwerem ale każdy robi błędy i przejrzałem na oczy i mam w dupie swoje XXX KCC , full eq i chara. Nie gram na tym gównie i nawet za 20zł go nie sellne - po prostu wbijam w to. A Wy kur...zacięcie bronicie i płaczenie o ten update. Skoro tyle krytyki to wypier.dalać na inny ots.

Adachi.D
12-06-2012, 16:06
@Marek
Mądralo, skoro mają ten serwer za źródło jakiś dochodów to powinni go nie zaniedbywać... Wystarczy logicznie pomyśleć, skoro serwer przynosi zysk, powinien on być traktowany poważnie, chociażby dla korzyści materialnych, bo rozrywka i przyjemność już przeminęła...
@edit
Nie pomyślałeś o tym, że my(gracze) chcieli byśmy wyciągnąć ten serwer na wyższy poziom aniżeli serwery pokroju Mazurski ?

Marek
12-06-2012, 16:22
To jak widać Mortiis ma wyj...w korzyści materialne. Tak ciężko zrozumieć ? Zauważ , że on zapewne ma zdanie takie jakie mają kumaci forumowicze czyli " a niech ots stoi póki zysk na opłacenie i na plus to niech to dalej trwa - raz na dwa lata coś dodamy i może ciągle grać będzie 80 osób z których jako tako zysk będzie " Czy Wy macie 5 lat ? jakby Mortiisowi zależało na kasie to odpaliłby np. 8.6 lub rox i tyle. Zawsze kasa jakaś wpadła by. Ots by upadł odpalił by next. A jak dorabiają się narvie itp ? Każdy kumaty gracz sam sobie potwierdzi , że Mortiss ma takie a nie inne podejście i nie dziwie mu się. Mi też by zalegać przed kompem nie chciało by dać rozrywki na miesiąc a później znów płacz. Dlatego w dzisiejszych czasach najlepiej robić jak narvia itp...gracze i tak czy srak będą a i kasa też. Choćby nie wiem ile restartów będzie teamy będą wbijać ots zgarnie żniwa przez miesiąc przy graczach 1 - 1000 osób 2 - 300 osób i heja...papa

Artis
12-06-2012, 16:31
Po pierwsze źle wymieniasz jego nick, po drugie jesteś tępym idiotą który nie rozumie, że są jeszcze chętni do ratowania tego otsa, w tym ja, o ile jeszcze będę na siłach. Po trzecie, po co piszesz w tym temacie, przecież dobrze się zrozumieliśmy że nie masz zamiaru już w nim pisac żadnych postów. Po czwarte, otsy typu narvia to są serwery dla czystego zarobku materialistycznego, gdzie admin "dzieciak" lubi oszukiwac ludzi na dobre sposoby i zakłada ten sam serwer, ale pod inną nazwąi i robi dalej to samo, jeżeli oto Ci chodzi.

@edit
Kolejny idiotyczny post Marek i temat będzie zamknięty.

Marek
12-06-2012, 16:53
Po pierwsze źle wymieniasz jego nick, po drugie jesteś tępym idiotą który nie rozumie, że są jeszcze chętni do ratowania tego otsa, w tym ja, o ile jeszcze będę na siłach. Po trzecie, po co piszesz w tym temacie, przecież dobrze się zrozumieliśmy że nie masz zamiaru już w nim pisac żadnych postów. Po czwarte, otsy typu narvia to są serwery dla czystego zarobku materialistycznego, gdzie admin "dzieciak" lubi oszukiwac ludzi na dobre sposoby i zakłada ten sam serwer, ale pod inną nazwąi i robi dalej to samo, jeżeli oto Ci chodzi.

@edit
Kolejny idiotyczny post Marek i temat będzie zamknięty.

Dla mnie zamknięcie tego tematu byłoby najlepszą opcją jaka istnieje. Piszesz , że ja płaczę i ubolewam nad sobą a co Ty w takim razie robisz ? Kogo obchodzą te bzdury co napisałeś w 1 poście. Ja nie odnoszę się tymi swoimi postami do Twojego postu , gdyż jakbyś zauważył na całkiem inne posty odpisuję. Ja bym nie mógł nazwać Ciebie idiotą znając Ciebie tylko poprzez forum :) nerwy mi puszczają a znajdź moje inne idiotyczne posty. Uwierz , że miałem na tym forum większe poparcie niż ty sam. Oczywiście zaraz na mnie znów najedziesz , że dowartościowuje się teraz i mam kompleksy. Ale ok wolność słowa myśl co chcesz Twoja sprawa. Wydaje mi się , że po moich postach idiotom nazwać mnie nie można ( całokształt odkąd jestem na forum ). Ale dobra nie rozmawiajmy teraz o mnie. Nie rozumiesz tego , że nic nie zrobisz nic nie zdziałasz takimi postami ? każdy wie o co tutaj chodzi i jaki burdel panuję. Wiem , że jest garstka graczy którzy chcą ratować ten serwer ale pamiętaj , że Ci bardziej ogarnięci dawno pozostawili ten serwer w spokoju posprzedawali chary i teraz te osoby co albo sporo wydały ( nie moja sprawa ) albo są b.przywiązane do swoich postaci bronią tego otsa. Ciekawe jakby Mortiis sondę założył z propozycja restartu - niby połowa wbija w ten serwer itp..a założę się , że olbrzymi płacz byłby i odpowiedzi same na " nie "

Wybacz jeśli Ciebie uraziłem moimi postami.

Powiedzcie mi jeszcze jedno. Niektórzy z Was piszą , że dla Mortiisa tylko szmal się liczy a uwierz , że dla niego to nie aż tak się liczy. I tutaj o tym też pisałem ale widocznie nie zrozumieliśmy się.

Artis
12-06-2012, 18:38
Dobra, wybacz że Cię nazwałem idiotą, ale niestety taka jest prawda, to też nie znaczy że się z zgodzę z Tobą w 100 %. Otóż nie, jak już wspominałem są chętni i będą, to co proponujesz żeby każdy pingował ten serwer w cmd? Moim zdaniem bylo by korzystne żeby się "Wami" zainteresowali. Gdybym miał już sam działac na własną rękę i dla swojego dobra miałbym to robic to ja już bym dawno olał ten serwer. Następna kwestia to sprawa osób którzy sprzedali chary, dobra nie wszyscy sprzedali, są tez osoby co z chęcią by jeszcze zagrało na tym serwerze. Powiem Ci, że miałem zamiar wrócic na serwa, wbic ten 200 lvl i to wiele osób mi zaproponowało, ale mniejsza z tym. Twój wkład też nie był na tyle duży, ale podziwiam Cię za trud który włożyłeś w napisanie tych tematów na temat 8.42. Prawda była taka, że mało graczy grało, za mało było tego coś.
Sam też nie miałem czasu pomóc Tygrysowi w mapie i w innych organizacyjnych sprawach, więc stało się, jak się stało. Te Wasze gadanie, że oni mają brak czasu już dawno mi się ubiło o uszy i mam dosyc wyszłuchiwania tego podobnych komentarzy.

RekruT #21
12-06-2012, 18:57
Niech dadzą Ci już tego mapper i będzie git:)

Sasha Rookslayer
12-06-2012, 19:05
Moje jest zdanie takie, że Artisowi mapper się należy, dlaczego?
Sami spójrzcie na jego pracę:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=85354
Wiem, że do Tygrys decyduję o tym, czy potrzebuje kogoś do pomocy, czy też nie, ale wgl Tygrys się tutaj nie udziela:confused:
Zamknijcie ten temat, bo Marek dzieciak z innymi idiotami pierdol* farmazony, a gówn* wiedzą co się dzieje.

Niech ktoś w końcu z Administracji się wypowie, a nie, mają całe życie w dupie wszystko co się dzieje na APO.

Marek
12-06-2012, 19:28
Dobra, wybacz że Cię nazwałem idiotą, ale niestety taka jest prawda, to też nie znaczy że się z zgodzę z Tobą w 100 %. Otóż nie, jak już wspominałem są chętni i będą, to co proponujesz żeby każdy pingował ten serwer w cmd? Moim zdaniem bylo by korzystne żeby się "Wami" zainteresowali. Gdybym miał już sam działac na własną rękę i dla swojego dobra miałbym to robic to ja już bym dawno olał ten serwer. Następna kwestia to sprawa osób którzy sprzedali chary, dobra nie wszyscy sprzedali, są tez osoby co z chęcią by jeszcze zagrało na tym serwerze. Powiem Ci, że miałem zamiar wrócic na serwa, wbic ten 200 lvl i to wiele osób mi zaproponowało, ale mniejsza z tym. Twój wkład też nie był na tyle duży, ale podziwiam Cię za trud który włożyłeś w napisanie tych tematów na temat 8.42. Prawda była taka, że mało graczy grało, za mało było tego coś.
Sam też nie miałem czasu pomóc Tygrysowi w mapie i w innych organizacyjnych sprawach, więc stało się, jak się stało. Te Wasze gadanie, że oni mają brak czasu już dawno mi się ubiło o uszy i mam dosyc wyszłuchiwania tego podobnych komentarzy.

Od razu lepiej napisany post :) na spokojnie i zgadzam się z tym co napisałeś. A ja nie nawijałem w tym temacie na Ciebie czy do Ciebie tylko wybacz ale wkurzyło mnie ponowne czytanie niektórych postów w kółko tych samych. Ja wiem jak sprawa wygląda nikt mi tłumaczyć nie musi. Ale naprawdę moim zdaniem ciężko będzie tutaj coś jeszcze wypracować ale życzę powodzenia.

Beemha™
14-06-2012, 01:20
W każdym razie albo coś się zaradzi w tej sprawie, ale nic już z tego nie będzie. Niema na co czekać trzeba działać!

Marcelllo
15-06-2012, 14:11
A ja wtrącę swoje 3 grosze.

Tak jak wiadomo, wiele osób chciało pomóc ekipie... Ale jakoś nikogo nie chcieli - wolą robić wszystko sami.

No ale cóż. Jak widać, przez te kilka dni żaden z czerwonych nie odważył się napisać żadnego posta w tej sprawie :confused: Z resztą w wielu innych wątkach również cisza. Wiadomo - najlepiej olać graczy...

Ja rozumiem, że skrypty, kody i fragmenty mapy trzeba dopracować, przetestować itp ;) Ale to nie powinno zajmować aż tyle czasu!

Jeszcze tak btw: Na stronie głównej pojawiły się 2 serwery Test? :D

Sasha Rookslayer
15-06-2012, 16:24
Mortiisa słowa, które napisał wczoraj na Game-Chat:

21:36 Mortiis: update bedzie i robimy testy
21:42 Mortiis: w sobote bedzziemy testowac i doknczac update
21:42 Mortiis: ale nie moge powiedziec kiedy na 100% dokladnie bedzie gotowy bo sam nie wiem
21:47 Mortiis: nie mamy wyjebane tylko ostatnio mieslimy malo czasu
21:47 Mortiis: w sobote sie mobilizujemy cala ekipa i robimy testowanie update
21:47 Mortiis: juz test serwery postawilem
21:49 Mortiis: resetu postaci nie bedzize!
21:49 Mortiis: robimy update a na wakacja postaramy sie zrobic fajny konkurs z fajnymi nagrodami bo dawno nie bylo
21:50 Mortiis: ale z rzeczowymi nagrodami
21:50 Mortiis: od soboty dzialamy z ekipa w sprawie update zeby przetestowac i skonczyc wiec spokojnie bedzie na dniach
21:51 Mortiis: no beda takie rzeczy gdzzie nigdzie takich nie ma

Heh, myślę, że chociaż teraz Mortiis dotrzyma słowa i serio wezmie się do roboty z Ekipa i skończą tego Upa.

Pozdrawiam,
Sasha Rookslayer.

Paul.Dirac
15-06-2012, 18:13
Jutro to jest mecz polska-czechy i tyle w temacie!. Mortis sobie pisac może i tak jest kłamcą - xD. Obecnie nie wystarczy przeprosić, a latami sie odbudowuje reputacje a tyle nie mamy xD, więc ... . Mam ochote grac, gram, nie to nie i tyle w temacie. A w wakacje tez smigać nie bede, bo mam w chuj roboty- krótko zycie xD.

Sashy podnieta, że mógł copy zrobić pourywanych wątków z wymiany zmian, gówno wnosi w temacie. Wakacje, widze, że mortis juz zaplanował co niektórym xD- współczuje tymże graczom!.

A do mortisa- dodaj jakis resp na 3k lvl, to sobie podexpie, a co do reszty mam neutral!.

Ferrum
15-06-2012, 19:03
Tak, pracę trwają nad update. Słowa z raportu zgadzają się, będziemy testowali nowe rzeczy. Cierpliwości, jeszcze troszkę. ;)

Iron Killer
15-06-2012, 19:13
Tak, pracę trwają nad update. Słowa z raportu zgadzają się, będziemy testowali nowe rzeczy. Cierpliwości, jeszcze troszkę. ;)

Testowali nowe rzeczy ... Czy to oznacza że będzie coś lepszego od shaman seta? :O

Adachi.D
15-06-2012, 19:18
Testowali nowe rzeczy ... Czy to oznacza że będzie coś lepszego od shaman seta? :O

Interpretuj sobie to jak chcesz, dowiesz się w swoim czasie.
@top
No proszę, wypowiedź Ferruma, chociaż ktoś się wypowiedział - dzięki. Dobrze, że okres wakacyjny. Trafione w dziesiątke, czekam. :d

KaZeK
15-06-2012, 19:19

Nowe, nie znaczy lepsze.

ladnie nabijasz, tak estetycznie

Dziękuję Milordzie.

Numazus
15-06-2012, 22:59
Mortiis, nic nie robi? niczym się nie zajmuje, robi to tylko dla hajsu?

Co wy pier*olicie gimbusy zaszczane, chyba łeb wasz poza apo nie wyszedł, jak się nie podoba to wyjazd na ots rl mapy, gdzie gra te wasze 1200 osób a nie 100 jak na apo, gdzie GM zagląda tylko wtedy kiedy pieniążki już tak szybko nie lecą i trzeba zrobić edycje, v1, v2, v3, v60.

Jesteście kretynami dlatego, że tak piszecie, bo mortiis zrobił mega robote i chociaż jest rozłożona w czasie 5 czy 6 lat istnienia apo, to i tak mu się ten sos należy, bo zapracował na niego, stworzył wam niepowtarzalny klimat, i chociaż coraz więcej błędów ze strony administracji i ewidentnie nie idą w tą strone co powinni, to niestety to wasza wina i waszych zasranych błagalnych postów, tak samo rl tibia i kij wie jakie nowości.

Podsumowując, Nawet jeśli Mortiis zamknie serwer, to i tak mu się wszystko należało waszych pieniążków, a wy nie zasługujecie bo nie doceniacie starań administracji.

Jachu Gołynbie Na Dachu
15-06-2012, 23:15
Nowe, nie znaczy lepsze.

ladnie nabijasz, tak estetycznie

#

jak widac pomoc nie jest potrzebna, testowali cos to za 5 miesiecy to dodadza, czekajcie

Endrolid™
16-06-2012, 00:49
Z tego co słyszałem to na dniach ma być coś wiadomo na temat przyszłego update. Więc skoro już blisko, warto poczekać i się samemu przekonać.

RekruT #21
16-06-2012, 08:01
No już od dawna ma być coś i nie ma dalej nic... Może będzie za parte miechów.

Paul.Dirac
16-06-2012, 10:40
Po upie powstanie gidia nieśmiertelni, bo nowe eq będzie chroniło w 100% od zadawanych obrażeń od graczy i monsterów xD.

Czy będzie up czy nie znaczenie nie ma. Macie ochote grac, grajcie dziś bo jutro może byc za póżno xD. Jeśli macie konto na facc kupujcie pacc i bawcie sie dziś, przeciez to tylko gra, chwilowa zabawa xD.

Marek
16-06-2012, 11:43
Ja tam nic nie mam do update ( nie gram ) ale aż ciekawi mnie co dodadzą bo wiele rzeczy już jest zrobionych i można powiedzieć , że serwer wypalony , gdyż :

1.) Dodawanie kolejnych setów które mają właściwości magiczne mija się z celem - jak wiadome musiały by być jeszcze lepsze a obecne i tak wymiatają.

2.) To samo z bronią - jest UW - nie widzę żadnych możliwości dodania jakiejś broni bo to w ogóle chyba byłby spaczony pomysł.

3.) Mapa - hmm nie wiem co można jeszcze dodawać przy tej ilości graczy mapa jest ogromna. No ale jak wiadome tutaj jeszcze luz bo jak dodadzą nowe respy z nowymi moobami to gracze są ciekawi.

Artis
16-06-2012, 12:23
1) Sama mapa ma już ponad 40 mb, jak nie więcej. Ale jest spora możliwośc dodawania następnych terenów pod nowe rozwiązania.

2) Tutaj już trzeba mówic o własnym kliencie, nie ma możliwości żeby był to ten sam klient co jest dotychczas ze względu na ograniczenia.

3) Set, lepiej coś nowego..., innowacyjnego.....

Marek
16-06-2012, 12:43
1) Sama mapa ma już ponad 40 mb, jak nie więcej. Ale jest spora możliwośc dodawania następnych terenów pod nowe rozwiązania.

2) Tutaj już trzeba mówic o własnym kliencie, nie ma możliwości żeby był to ten sam klient co jest dotychczas ze względu na ograniczenia.

3) Set, lepiej coś nowego..., innowacyjnego.....

Faktycznie zgadzam się z Tobą odnośnie swojego własnego klienta :) coś tam kiedyś pisali , że nie można edytować - ja się nie znam ale bez tego tak jak mówisz nie obejdzie się bo tak by można było dodać nowe outfity np. z questy itp...różne ciekawe rzeczy

Paul.Dirac
16-06-2012, 17:21
Wypisujecie coraz to nowe mądrości ale kto to zrealizuje?. Z tego serwa nic nie było i nic już nie będzie. Robicie z siebie mądrych chujków, i zapewne pizgacie po 20h na apo stąd te pomysły o urozmaiceniu. Mi tam wystarczy wbic na 10-20 min, czasem wogóle.

Macie ochote ciskać w tibie- grajcie. Bo to, że będziecie czekać kilka lat na doby serwer filtrując fora tibijskich serwów jest conajwyżej oznaka waszego debilstwa, którego nie mam zamiaru komentować.

Mam nadzije , że w upie dodadzą nowe monstery na 3k lvl.

Adachi.D
16-06-2012, 17:38
Wypisujecie coraz to nowe mądrości ale kto to zrealizuje?. Z tego serwa nic nie było i nic już nie będzie. Robicie z siebie mądrych chujków, i zapewne pizgacie po 20h na apo stąd te pomysły o urozmaiceniu. Mi tam wystarczy wbic na 10-20 min, czasem wogóle.

Macie ochote ciskać w tibie- grajcie. Bo to, że będziecie czekać kilka lat na doby serwer filtrując fora tibijskich serwów jest conajwyżej oznaka waszego debilstwa, którego nie mam zamiaru komentować.

Mam nadzije , że w upie dodadzą nowe monstery na 3k lvl.

Ty jesteś oznaką debilstwa, pajacu. Próba zabłyśnięcia ? Nie udało się. Piszesz o innych, że grają po 20h, gowno Cie to obchodzi, spójrz na siebie.

Marek
16-06-2012, 17:53
Proponuję zamknąć temat :) już jasno napisane jest , że robią testy nad nim a poza tym widać to nawet na stronie głównej tak więc temat do zamknięcia. Każdy dodał swoje trzy gorsze i chyba starczy.