PDA

View Full Version : Pyskaty - Wdech, wydech

ByyOuuT
09-06-2012, 12:00
Zapraszam do odsłuchu nowego singielka Pyskatego:

oLrZ8FinmTs

Demon
09-06-2012, 12:08
lepsze od rapera solar/bialas, bo tam momentami asłuchalny pop ;}{P;; nie wiem kto produkował ten beat, ale zjadł pyska

swiety mikolaj
09-06-2012, 12:11
właśnie miałem wrzucić , ale widze szybciej wyszło Ci copy/paste:|

Zajebisty kawałek, o bicie już nie wspomne nawet

Tumanbuga
09-06-2012, 12:16
Co on pierdoli , że ta płyta będzie słaba , bit i kawałek pełen props no i czekamy na materiał w całej okazałości.

Mikiel SZN
09-06-2012, 12:22
lepsze od rapera solar/bialas, bo tam momentami asłuchalny pop ;}{P;; nie wiem kto produkował ten beat, ale zjadł pyska

kudel

^top
jaram sie, płyta roku przecież wiadome, wydał po kilkulatach, widać że przyłożył się max i jest genialnie

SedaN*
09-06-2012, 12:25
też chciałem wrzucić, ale widzę tutaj już byli szybsi ;D jak dla mnie na razie rozpierdol, ale tego się spodziewałem po Pysku! płytę zamawiam i może nawet kupie sobie jakąś koszulkę z aptaun, bo wczoraj wyszła nowa kolekcja, aczkolwiek bez rewelacji :)

jaram się i czekam na 22 czerwca w sumie to na 19 bardziej, bo już wtedy powinienem dostać płytkę ;P

Niuchacz
09-06-2012, 12:52
Płyta roku jak nic, złoto minimum

^Gpiotras~
09-06-2012, 17:10
Jaram się w chuj...
Pysk zawsze na propsie !

Ryśku xD
09-06-2012, 17:48
Kolejny bardzo dobry singiel . Czekam na płytę .

Bzdonc'
09-06-2012, 18:55
kozak kawałek, slucham juz z 2 godziny :6

Huskar
09-06-2012, 19:10
W ogóle zajebisty koncept tej płyty jest i to masakryczne flow.... MHMMM... Kolejna pozycja ,która napewno dołączy do mojej kolekcji ;)

swiety mikolaj
09-06-2012, 19:46
Płyta roku jak nic, złoto minimum

Co do płyty roku wątpie, bo 3W Troche za dużo hałasu zrobiło, i napewno jeszcze zrobi więc dla większości fanów tej muzyki ten rok jest Ich ;)

Lecz co do Pyska, do jego rapu trzeba troche dojrzeć, większość pewnie nie zrozumie jego płyty... Taki kraj... 'Cenią ludzi za kalectwo'
Refleksyjnie i lirycznie po dwóch kawałkach czuje sie zniszczony.

powtórze, JEŻELI CHODZI O WYTWÓRNIE to w tym roku Aptaun Records, niszczy wszystko na 'pyski' . W tym roku jeszcze płyta oprocz Pyska - Peerzeta, W.E.N.Y, Siwersa/Tomiko , takze szykowany rozpierdol. !

Τettmeier
10-06-2012, 09:14
Jak dla mnie bit zjadł kawałek. Pysk w swoim stylu wiadomo ale nie ma jebnięcia na które czekam cały czas.

swiety mikolaj
10-06-2012, 10:12
Jak dla mnie bit zjadł kawałek. Pysk w swoim stylu wiadomo ale nie ma jebnięcia na które czekam cały czas.

5. Razem (gościnnie: Siwers, Jinx, Tomiko, Peerzet, Te-Tris, Małpa, W.E.N.A.)

Będzie w tym kawałku !!

Demon
10-06-2012, 10:50
5. Razem (gościnnie: Siwers, Jinx, Tomiko, Peerzet, Te-Tris, Małpa, W.E.N.A.)

Będzie w tym kawałku !!
wątpie, pysk będzie zakryty gośćmi, ale również czekam na ten kawałek ze względu na sprawdzenie formy proximite

Kaziu Extreme
10-06-2012, 15:39
Ten track duzo lepszy od poprzedniego! Czuje ze plyta wypierdoli mnie z butow xd

SedaN*
10-06-2012, 15:42
To jest płyta, gdzie z 14 kawałków tylko 2 ma z kimś a reszta solowe, a nie jakieś chady czy inne tam, propsy przemek! Płyta już zamówiona na aptaun.pl :) ogólnie uważam, że ta wytwórnia aktualnie ma najlepszą ekipe.

Demon
10-06-2012, 16:09
To jest płyta, gdzie z 14 kawałków tylko 2 ma z kimś a reszta solowe, a nie jakieś chady czy inne tam, propsy przemek! Płyta już zamówiona na aptaun.pl :) ogólnie uważam, że ta wytwórnia aktualnie ma najlepszą ekipe.
no aptaun rozwinęło się momentalnie, ale należało się im, osobiście z aptaun jaram się weną, małpą, jinxem, przemkiem + wszystkimi asami, żyt toster, karwan, 2sty, beeres, emas, dj'e, producenci, coś pięknego, ciekaw jestem jak ruszy AS 2

@down
właśnie nie mogę przejeść Adama, poprostu nie dla mnie : d

Mikiel SZN
11-06-2012, 06:27
no aptaun rozwinęło się momentalnie, ale należało się im, osobiście z aptaun jaram się weną, małpą, jinxem, przemkiem + wszystkimi asami, żyt toster, karwan, 2sty, beeres, emas, dj'e, producenci, coś pięknego, ciekaw jestem jak ruszy AS 2

przecier tet zjada wszystkich dupą, oprócz pyska, ja najebany wiec sorki XD

Pysk płyta roku, chyba że tet coś wyda to 2 płyty roku