View Full Version : Dzieci JP OGIEN JP
'Oxidosis'
09-06-2012, 21:44
Siemanko, tutaj moje ziomy z podstawówki już koncerty dają w podstawówce, co o tym sądzicie?
http://glamrap.pl/bv/5477-dzieci-jp-koncert-w-podstawowce
dzięki za video, beka przyznana, ŻYCIE KRĘCI SIĘ JAK VESTAX!
Kimus The Master
09-06-2012, 22:48
ale OGIEŃ masakra
"dobre dzieciaki reprezentują JP" hahha
ale tylko na 50% bo się trochę boją xD!
swiety mikolaj
10-06-2012, 07:53
Fejm u dupeczek jest!
Ryśku xD
10-06-2012, 11:56
Tak jest no zajebisty ogień. :rolleyes::rolleyes:
Dobry ogień, dzięki za film, mój dzień stał się pogodniejszy :)
Kazdy z raperow ma takich sluchaczy jak dzieci na filmiku. Zeby wszyscy wrzucali takie filmiki jak jakis malolat wrzuca video z nagraniem gdzie spiewa nute ostrego czy kogos tam beka bylaby taka sama.
@top
beka
Kazdy z raperow ma takich sluchaczy jak dzieci na filmiku. Zeby wszyscy wrzucali takie filmiki jak jakis malolat wrzuca video z nagraniem gdzie spiewa nute ostrego czy kogos tam beka bylaby taka sama.
@top
beka
nie chodzi o to, że małolat, chodzi o treść, która trafia do dzieci, które głupieją, zrozum, że to są marne grajki, które zarabiają na dzieciach w przedziale 10-18 + dorosłych jpach/niedorozwiniętych umysłowo ludziach, bo każdy normalny w końcu zrozumie, że ich wersy są chuja warte. możesz mnie teraz pojechać, że jadę po Twojej kochanej firmie, ale prędzej czy później wspomnisz moje słowa, kup płyte + smycz, załóż dres i pierdol policje, a przytoczę Ci wers z kawałka skor'a trzęsie się, który Cię nastawi na prostą, dobrą drogę, pis&jou!
weź papier panie raper napierdalaj panie zatem
o tym jak jest ciężko, jak Cię gnębią na komisariacie
krzycz JP, CHWDP weź poszerzaj krucjatę
jestem ciekaw gdzie pobiegniesz jak Ci opierdolą chatę
CZUJ SIĘ ***** ZGNĘBIONY LIŚCIU
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.