Zaloguj się

View Full Version : Czarnobyl - reaktor strachu

swiety mikolaj
10-06-2012, 07:33
Horror twórcy przełomowego "Paranormal Activity". Sześcioro młodych ludzi szukających ekstremalnych wrażeń wynajmuje przewodnika, który, mimo surowych zakazów, zabiera ich do owianego tajemnicą miasta-widmo. Tu mieszkali niegdyś pracownicy reaktora w Czarnobylu. Po tragicznym wybuchu, ponad 25 lat temu, w ciągu 48 godzin przeprowadzono ewakuację całego miasta. Pozostali w nim nieliczni ludzie, których już nigdy więcej nie widziano... Wkrótce bohaterowie filmu odkrywają, że choć nikt nie przeżył katastrofy, bynajmniej nie są tutaj sami. Wszystko wskazuje na to, że przerażający rozdział w historii miasta nie został jeszcze wcale zamknięty

http://www.youtube.com/watch?v=3pLfLBaOFYw

tutaj zwiastun

.

W sumie film może być ciekawy, wybiore sie do kina.

a z Chęcia wybrał bym się do Czarnobyla, bo maże o tym od kilku lat
xd

WYBIERACIE SIE?

.Animal.
10-06-2012, 09:41
No no no ciekawe się zapowiada jak będzie czas to trzeba się wybrać.

Demon
10-06-2012, 10:42
też miałem takie marzonko, żeby się tam wybrać, ale pomyślałem, po co?!
film będzie warty uwagi, ale teraz moim największym zmartwieniem jest to, że na białorusi już zaczęto wykopy pod fundamenty nowej elektrowni atomowej. : - )

KopMordo
10-06-2012, 11:08
Film zapowiada się ciekawie! Z miłą chęcia pójdę do kina :D
BTW.
Od dawna marzę pojechać do Prypeci tylko niestety nie mam z kim, bo wszyscy znajomi myślą, że są tam jakieś mutanty XDDDDD

swiety mikolaj
10-06-2012, 11:21
film będzie warty uwagi, ale teraz moim największym zmartwieniem jest to, że na białorusi już zaczęto wykopy pod fundamenty nowej elektrowni atomowej. : - )

to moje maŻenie man? Nie rozumiesz... POJEĆMY TAM.

KopMordo

Ja z tobą pojade :D

Film już na warezach, ale w wersji Ang jakby ktoś sie interesił.

Właśnie sie sciaga

Zarexoholik?
10-06-2012, 12:26
wybrał bym

kk, poćwicz

maże

Nie wierzę w ciebie, wysłanniku gimbazy.

to moje maŻenie man? Nie rozumiesz... POJEĆMY TAM.

A tutaj na szybkości udajesz, że napisanie z błędami było celowe - to dopiero jest żenująco-śmieszne.

#topic

Zobaczyłeś, że ma powstać film, ale dokumentów pewnie nie widziałeś, więc podjarany, nie? Film pewnie będzie marny, ale wybiorę się do kina, bekę kręcić.

Ryśku xD
10-06-2012, 13:41
Na pewno obejrzę ten film zapewne jest bardzo ciekawy i oparty na faktach.

Kimus The Master
10-06-2012, 14:46
Jak będzie dostępny w sieci to ściągne i zobacze xD!
wydaje sie ciekawe..

Janush
10-06-2012, 19:31
kosa w hooy lecę na to na 100% ogolnie cały czarnobyl ma zajebisty klimat, gry typu stalker są zajebiste więc na film też muszę się udać ; p

Liryczny Wandal
11-06-2012, 07:04
22 czerwca w Krakowie premierka - idę na 100%

Krac
11-06-2012, 08:27
WYBIERACIE SIE?

Jadę w przyszłym roku.

swiety mikolaj
11-06-2012, 11:16
kk, poćwicz

Nie wierzę w ciebie, wysłanniku gimbazy.

A tutaj na szybkości udajesz, że napisanie z błędami było celowe - to dopiero jest żenująco-śmieszne.

#topic

Zobaczyłeś, że ma powstać film, ale dokumentów pewnie nie widziałeś, więc podjarany, nie? Film pewnie będzie marny, ale wybiorę się do kina, bekę kręcić.

beke to z cb wszyscy kręcą xd

Obczaiłem właśnie film na kompie, w sumie jakość na warezach zła nie jest.
Powiem ze szczerym sercem, ze film rozpierdala , owiele lepszy od Paranomormalów polecam!!

~~<Biohazard>~~
11-06-2012, 14:00
Po zwiastunie widac ,ze film kozak bedzie :D

Janush
22-06-2012, 21:29
właśnie wróciłem z kina, film daje rade nie ocieka zajebistością ale też nie jest zły ; p 7/10

SedaN*
22-06-2012, 21:35
Zwiastun wygląda zajebiście, ale praktycznie wszystkie zwiastuny zachęcają, więc nie ma co się napalać ;}

Midq
22-06-2012, 21:56

technika z czasow zimnej wojny a technika elektrowni atomowych teraz to jak niebo i ziemia, kaptur i crusader, najki i kuboty, jednym slowem tamta elektrownia miala prawo kiedys pierdolnac, te co budują teraz są w 99,9999% bezpieczne, wszystkie normy bezpieczenstwa, wylaczniki, niewylaczniki. gdyby w nowoczesnej elektrownii stala sie taka sytuacja jak w czarnobylu to by nie doszlo do wybuchu i wszyscy byli by szczesliwi i bez trzecich rąk

don wasyl
22-06-2012, 22:02
technika z czasow zimnej wojny a technika elektrowni atomowych teraz to jak niebo i ziemia, kaptur i crusader, najki i kuboty, jednym slowem tamta elektrownia miala prawo kiedys pierdolnac, te co budują teraz są w 99,9999% bezpieczne, wszystkie normy bezpieczenstwa, wylaczniki, niewylaczniki. gdyby w nowoczesnej elektrownii stala sie taka sytuacja jak w czarnobylu to by nie doszlo do wybuchu i wszyscy byli by szczesliwi i bez trzecich rąk

i grali by w lola lepiej niż ty, heeh

pujde do kina chętnie lubie to

'AraB
22-06-2012, 22:36
Z tego co jest pokazane na zwiastunie, film zapowiada się ciekawy, trzeba będzie obejrzeć :)

Liryczny Wandal
22-06-2012, 23:08
Byłem, polecam.
Filmik jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, opłacało się wydać te kilkanaście złotych na 2 bilety (nie poszedłem tam sam, no co wy).
Drugiego takiego filmiku raczej w tym roku nie będzie, miazga! :)

~Bocianex~
24-06-2012, 00:24
Lol dopiero teraz sie obudziliscie? ten film juz 5 czerwca ogladalem a polaczki sie podniecaja ze 22 czerwca go obejrzeli <3 beka

Ero Senin
24-06-2012, 03:03
Lol dopiero teraz sie obudziliscie? ten film juz 5 czerwca ogladalem a polaczki sie podniecaja ze 22 czerwca go obejrzeli <3 beka

Zadam Ci podstawowe tibijskie pytanie... Chwalisz się, czy żalisz?
Ide ogarnać to na warezie

.Animal.
24-06-2012, 10:31
Pół filmu nawet ciekawe, drugie pół bieganie w ciemnościach i straszna nuda, takie sobie 5/10

ŚW1R™
25-06-2012, 14:30
Ciekawy w hoy, przeszukałem pół sieci i nie znalazłem go dostępnego jeszcze w online. Może ktoś już gdzieś znalazł i byłby w stanie udostępnić link do strony z filmem online. Z góry dziękuje.

Krac
25-06-2012, 15:20
Jak chcesz film o Czarnobylu a nie gówniany horror to polecam Alone in the zone, zajebisty dokument.

ŚW1R™
25-06-2012, 23:16
Chyba pójdę do kina bo nie mogę tego nigdzie znaleźć.

Midq
26-06-2012, 13:38
powrocifszy z kina stwierdzam ze ten film to gówno nie polecam słabe i nudne

ŚW1R™
26-06-2012, 19:30
Sam się wole przekonać, zwiastun kozacki to i film sztos ;D

Krac
26-06-2012, 20:07
Przeważnie zwiastun jest kozacki. Obejrzałem AITZ i to. AITZ rozpierdala. Ale za rok przekonam się osobiście jak wygląda Prypeć.