View Full Version : haha dobry filmik testovirona
http://www.youtube.com/watch?v=iLD0q1P6NDs
hahaha ja pierdole widziałem mnóstwo filmików testovirona, ale ten mnie wyjątkowo rozjebał ;D
Liryczny Wandal
12-06-2012, 20:46
Testo się wypalił w tym USA, niech wraca do polaczków.
Strasznie bekowe -.-. tania- strasznie chujowa podróbka burneiki... do tego te teksty, co w tym śmiesznego ??
Strasznie bekowe -.-. tania- strasznie chujowa podróbka burneiki... do tego te teksty, co w tym śmiesznego ??
nie wiem obejrz sobie więcej jego filmów, to jest masakryczna beka z tego typa.. nie mów, że podróba burneiki bo nie wiesz o czym gadasz. każdy kto go zna wie jaki to warjacik ;D pozdro testoviron krul
#down
nic, śmieszne jest to w jaki sposób on to robi
no nie wiem... mnie też raczej nie bawi taka spina wyjechał sobie tam do USA i jest bonzo bo wpierdala chleb z cebula... co jest śmiesznego w obrażaniu naszego małego zacofanego kraju to nie wiem...
Przeciez on to robi dla beki... znam jego filmiki od dawna i niezle jajca z tego sa ;d
Przeciez on to robi dla beki... znam jego filmiki od dawna i niezle jajca z tego sa ;d
dokładnie tym bardziej, że sam to w wywiadzie mówił.. trzeba mieć wyjątkowo mały dystans do siebie, aby tym filmikiem zostać urażony.
Nie rozbawiło mnie to, heh.
testowiron to legenda trolingu ale najleprzy i tak jest 9S4FRCkzOok mistrzostwo swiata XD
testowiron to legenda trolingu ale najleprzy i tak jest 9S4FRCkzOok mistrzostwo swiata XD
ta propsuje ten filmik od 1410 XDDDD ale dobre też jest:
RHYOodd7eEI
i
yIGWbPYPZXs
POLECAM
no dobra nawet niech sobie ciśnie na polaczków już chuj z tym... ale czy to na prawdę jest aż tak zajebiście śmieszne D: ?
chyba trzeba mieć niski poziom poczucia humoru żeby cisnąć beke z tego : /
no dobra nawet niech sobie ciśnie na polaczków już chuj z tym... ale czy to na prawdę jest aż tak zajebiście śmieszne D: ?
chyba trzeba mieć niski poziom poczucia humoru żeby cisnąć beke z tego : /
każdy ma inny poczucie humoru, dla mnie to jest niesamowity warjat i swoim gadaniem, tonem głosu a nawet okrzykami "GRRRRRR" robi niesamowitą beke.. na pewno mnie to bardziej śmieszy niż filmiki gdzie np jest jakieś zderzenie, wypadki
ta propsuje ten filmik od 1410 XDDDD ale dobre też jest:
RHYOodd7eEI
i
yIGWbPYPZXs
POLECAM
becznie niesamowicie XDDDDDDDDDD
don wasyl
14-06-2012, 20:38
no tak żałosnego czegoś to dawno nie widziałem, to gówno nazywacie trolingię? aha
Liryczny Wandal
15-06-2012, 07:32
yIGWbPYPZXs
POLECAM
Koncertowo obsrany hahahahahahahahaha
heh, mnie to rowniez nie bawi ;x Kazdy ma inne poczucie humoru, nie chce wyjsc na nie wiadomo kogo, ale "*****" co 3 wyraz nie robi na mnie wrazenia. Ale jak juz mowilem, kazdego bawi co innego ;]
@edit po obejrzeniu tego ostatniego o Bogu, to po prostu kretyn, nie jestem jakims katolem, ale bez przesady, trzeba miec jakies granice.
@up
GOŚĆ ŁAMIE TEMAT TABU SPECJALNIE PO TO, żeby takie polaczki jak ty czuly sie urazone
@topic
props
Jachu Gołynbie Na Dachu
16-06-2012, 11:38
@up
GOŚĆ ŁAMIE TEMAT TABU SPECJALNIE PO TO, żeby takie polaczki jak ty czuly sie urazone
dokłądnie hahahah
#
propsuje temad
fejm w kurwe
filmiki na wysokił poziomię
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.