Zaloguj się

View Full Version : Wasz ulubiony raper znuf w wje?e?u

swiety mikolaj
12-06-2012, 16:37
Wytwórnia Step Records z przykrością informuje, iż warszawski raper Chada ponownie trafił do więzienia. Parę dni temu muzyk został zatrzymany przez policję i obecnie niestety przebywa w zakładzie karnym. Póki co nie wiadomo ile dokładnie czasu Tomasz będzie musiał tam spędzić.

Ostatnie tygodnie były okresem wzmożonych prac nad albumem „Jeden z Was” który na szczęście udało się zakończyć. W związku z tym planowana na 22.06.2012 premiera albumu powinna się odbyć zgodnie z planem.

„Udało nam się sprawnie zamknąć i oddać do masteringu materiał z płyty „Jeden z Was”, zrealizować kilka teledysków, sesji zdjęciowych oraz dopilnować letniej kolekcji marki odzieżowej „Chada Proceder”. Dzięki temu album powinien trafić na sklepowe półki zgodnie z planem. Niestety, nie udało nam się dokończyć klipów do kilku najlepszych singli, które zostawiliśmy na koniec, ale mamy pomysły jak zmontować je nawet bez obecności Tomasza.” – dowiedzieliśmy się od przedstawiciela opolskiego labelu.

BEKA BEKA BEKA , Za dużo kwadratów w jego życiu, za dużo

^Gpiotras~
12-06-2012, 17:09
Teraz będzie ile razy on to w pierdlu nie był, i dzięki temu wie co to rap ; o.

Mikiel SZN
12-06-2012, 17:37
no widzisz, a twój jedyny kontakt z policją to był jak paliles papierosa za szkołą, ale HWDP to najgłośniej krzyczysz co

nie chodzilem do szkoly :<
Wole krzyczec jp, no ale ty o tym nei wiesz bo utknales jak chada stylem w 2000 / 99

2099 rok, czyli ze stylem jestem troszu do przodu :):)

przecież sie jarales jak głupi Chadą, coś tam pierdoliłeś że on z Opola wiec twój ziom tam wiesz sex blanty i pomarańcze, wszystk obyło grane

Kovalchuk
12-06-2012, 18:01
jak kogos mozna wsadzic do wiezienia bez wyroku ? lol2

swiety mikolaj
12-06-2012, 18:37
no widzisz, a twój jedyny kontakt z policją to był jak paliles papierosa za szkołą, ale HWDP to najgłośniej krzyczysz co

nie chodzilem do szkoly :<
Wole krzyczec jp, no ale ty o tym nei wiesz bo utknales jak chada stylem w 2000 / 99

Demon
12-06-2012, 19:01
coraz lepszy ten wtorek, dobre info, dzięki : D!

@down
za głupote, ludzką głopotę nakręcaną głupotą takich osób jak ty

Ryśku xD
12-06-2012, 19:04
Właśnie widzialem na facebooku z tego co wiem co bylo napisane to za niewinnosc .

Krac
12-06-2012, 20:18
każdy w pierdlu siedzi przecież za niewinność, symetrii nie oglądaliście?
dobrze, że ta faja została zgarnięta, zaraz ziomki z celi dostaną gryps od miętusa że chałwa się rozpruł i koleguw posprzedawał
koniec chujowego pseudorapu od tego pajaca na jakiś czas

KopMordo
12-06-2012, 21:35
Szykuje się nowy track od Chady... "Od apelu do apelu 2"

Adachi.D
12-06-2012, 21:41
Co do samej twórczości muzycznej - nic nie mam. Lubie słuchać niektórych jego kawałków.
Co do samego ponownego trafienia do pudła - wnioskuję, iż ma pusto we łbie. Jedna odsiadka nie pomogła ? Może druga pomoże xD.

swiety mikolaj
12-06-2012, 23:25

2099 rok, czyli ze stylem jestem troszu do przodu :):)

przecież sie jarales jak głupi Chadą, coś tam pierdoliłeś że on z Opola wiec twój ziom tam wiesz sex blanty i pomarańcze, wszystk obyło grane

1999 :<
toz chada wwa , w opolu nagrywał wgw i ten nowy album,tym samym mieszkajac tu
Jak ja jarałem sie chadą ty hejtowałeś peje, wiec troche sie pozmieniało co?

Chada nawet nie siedzi, tylko pierdolnął chwyt marketingowy bo zabrakło na KOGZ, bo matce juz nie ma jak podpieralac;/
y
hóI tam
eldo wyczyści was z czystom głowom pis joł

deeL `
12-06-2012, 23:57
Wytwórnia Step Records z przykrością informuje, iż warszawski raper Chada ponownie trafił do więzienia

HAHAHAHAHAHAHAHA, to zdanie jest mega !