View Full Version : Euro 2012 w Poznaniu
Mecz Irlandia - Chorwacja, syf pozostawiony przez kibiców.. masakra
http://www.youtube.com/watch?v=_KTyH9fBcl8
Liryczny Wandal
13-06-2012, 01:15
Jestem z Irlandii i wiem, że moi rodacy by takiego gówna nie zostawili, tylko polaczki srają gdzie popadnie. Nie zganiajcie na kogoś, kto tego nie zrobił
.Animal.
13-06-2012, 09:15
Ehh mega syf ale podczas każdej dużej imprezy zawsze taki syf jest.
Mortalix
13-06-2012, 14:00
Po piątkowym meczu zarówno Rynek jak i Fan Zone wyglądały bardzo podobnie. Wtedy jakoś nikt nie płakał, że Poznaniacy zaśmiecili sobie miasto. Może przyjezdni pomyśleli, że tak się u nas robi i wzięli przykład. ;-)
Adachi.D
13-06-2012, 14:36
A czego się spodziewać po tylu ludziach ? Chyba nie porządku... To oczywiste po takich imprezach... U Ciebie w mieścinie po festynach itp jest zawsze porządek ? Napewno nie, jak wszędzie...
Zarexoholik?
14-06-2012, 15:03
Tak jest wszędzie, na każdej tego typu imprezie, więc nie wiem czym tu się dziwić. Może gdyby znajdowało się więcej kontenerów w miejscach publicznych na czas euro byłoby inaczej?
Jestem z Irlandii i wiem, że moi rodacy by takiego gówna nie zostawili, tylko polaczki srają gdzie popadnie. Nie zganiajcie na kogoś, kto tego nie zrobił
Noms, zapewne Twoi rodacy ładowali te śmieci w plecaki albo przedzierali się przez kilkutysięczny tłum aby znaleźć śmietnik. Ciekawe skąd umiesz pisać po polsku? Czyżbyś spierdolił z polski i teraz uważał się za pełnoprawnego obywatela irlandii? ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ!
Noms, zapewne Twoi rodacy ładowali te śmieci w plecaki albo przedzierali się przez kilkutysięczny tłum aby znaleźć śmietnik. Ciekawe skąd umiesz pisać po polsku? Czyżbyś spierdolił z polski i teraz uważał się za pełnoprawnego obywatela irlandii? ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ!
skumaj ze on beke krecil i czekal az ktos taki jak ty sie na to nabierze
Ryśku xD
22-06-2012, 18:04
Jak bym widział u mnie po imprezie masowej , to jest norma nie ma się czego dziwić wszędzie tak jest po tego typu imprezach.
Wiecie początkowo nawet jeśli ktoś kulturka i wyrzuca wszystko do śmietnika to i tak jak już będzie najeb....to już , że tak powiem srać będzie gdzie butelkę wyrzuci. Tak jest w 90%
don wasyl
22-06-2012, 22:11
z chuj landi zgadzam sie
gówno z wysp przywiezione do polski zawsze tak działa, w krakowie skurwysyny srają na środku rynku
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.