Maciek'Z'Klanu
17-06-2012, 11:36
Witam!
Postanowiłem odejść z apo, nie mam czasu a każda sekunda w grze przybliża mnie coraz bardziej do dna, zycie bez perspektyw. Po prostu po 14 dniach offline- chara usune i tyle byłoby w temacie.
Zarex- człowiek padaczka. Każdy z nas wie, że zgnijesz na apo, bo postać to jedyne twoje osiągnięcie życiowe
Hiderax - ciśnij ile tam chcesz.
xixe- podobnie, ale przynajmniej otwarcie piszesz o uzależnieniu od gry. Tylko osoba inteligentna potrafi spojrzec trzeźwym okiem na sytuacje która go dotyczy.
Leonidass- ciśnij z tym pvp, może będziesz najlpeszy
dark monster - dogoń edzia
Macie ochotę grać, grajcie.
mortis- kłamiesz, szkoda że jesteś błaznem. Uczciwośc to podstawa biznesu, i tak reputacji już nie odbudujesz.
santano - tez wkręcasz graczy a gówno z tego wynika
tygry- podobnie
reszta - dajcie spokój- bez komentarza!
Z forum nie odchodze nara!
Postanowiłem odejść z apo, nie mam czasu a każda sekunda w grze przybliża mnie coraz bardziej do dna, zycie bez perspektyw. Po prostu po 14 dniach offline- chara usune i tyle byłoby w temacie.
Zarex- człowiek padaczka. Każdy z nas wie, że zgnijesz na apo, bo postać to jedyne twoje osiągnięcie życiowe
Hiderax - ciśnij ile tam chcesz.
xixe- podobnie, ale przynajmniej otwarcie piszesz o uzależnieniu od gry. Tylko osoba inteligentna potrafi spojrzec trzeźwym okiem na sytuacje która go dotyczy.
Leonidass- ciśnij z tym pvp, może będziesz najlpeszy
dark monster - dogoń edzia
Macie ochotę grać, grajcie.
mortis- kłamiesz, szkoda że jesteś błaznem. Uczciwośc to podstawa biznesu, i tak reputacji już nie odbudujesz.
santano - tez wkręcasz graczy a gówno z tego wynika
tygry- podobnie
reszta - dajcie spokój- bez komentarza!
Z forum nie odchodze nara!