View Full Version : Cywil - Nienawi?? nie mo?e nas zniszczy?
Koleżka z miasta na bicie, dobry track, sprawdzać.
Cywil - Nienawiść nie może nas zniszczyć feat. Solar, Zbylu, Plejer, ZNWP, Pjentak/Siejek/Rin (https://www.youtube.com/watch?v=HN80S4hn0Iw)
Pewnie większość z Was nie słyszała.
Ryśku xD
17-06-2012, 13:20
Solar, Zbylu, Plejer, ZNWP, /Siejek/Rin
Pjentak Bez niego okey?
Nie słyszałem właśnie bardzo dobry track.
Czemu bez Pjentaka? Przecież dobrze poleciał na tracku.
ja słyszałem, dobry trak od chłopaków z wwa, ogólnie beka z Ryśka, bo BEZ PJENTAKA OKEY? pjentak ma w chuj skillsy, a to, że ludzie go nie lubią za podejście do beef'u to ich sprawa
KopMordo
17-06-2012, 14:23
Opublikowane w dniu 30 maj 2012
Dobry track z dobrym bitem.
Co do Pjentaka wkurwia mnie fakt, że błaga Plejera aby wziął go na featy XD Tak jak było z wizją lokalną.
Ps. Beka z Leśnego który myśli, że Pjentak to jego kumpel, a na fejsie Pjentak z jakimiś 2 typami go cisnął xDD
Ps. Beka z Leśnego który myśli, że Pjentak to jego kumpel, a na fejsie Pjentak z jakimiś 2 typami go cisnął xDD
Beka z ciebie lamusie, bo cisnęła mnie jakaś pizda z tego forumka, osoba której Pjentak nawet nie kojarzył i czekam na ss'a gdzie on tam cisnął mnie razem z nimi, nie siej niepotrzebnego fermentu nonejmie, szkoda, że Pjentak ma nowe konto na fejsie, bo bym ci pokazał co mi wypisywał na priv.
KopMordo
17-06-2012, 16:17
Od kiedy fermentem nazywasz prawde?
Każdy na forum i na fejsie wie, że jesteś jedynie marnym lizodupem, który myśli, że ma "sławnych" kolegów.
Szkoda, że Pjentak nie ma na profilu tamtej rozmowy, a nawet jakby była to byś napisał, że to nie o tobie mowa, bo przecież nie ma tam twoich komentarzy XD beka
A i jeszcze jedno nie nazywaj mnie nołnejmem, bo te forum to nie rap scena gdzie przykre hejty dzielą ludzi.
Ps. Już nie spamuj na fejsie pjentakowi, bo i tak nie wypromuje twojego żelu XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.