View Full Version : Co tam?
no dawno mnie nie było, więc pomyślałem co tam u was na forumku nuda to okej zakłada temat trole mile widziane dla kumatych ELO
no hejka brutalu, ide expic :(
a tak poza tym pozdrawiam 'Ryska xD' bez oczu ! ziąąąą naucz mnie byc taki zajebisty!
Ryśku xD
18-06-2012, 23:03
Jacy wy jesteście żałośni : ( : ( Jeden zaczyna a reszta się przyłącza nie ma to jak mieć plecy na necie szacun dla was chłopaki naprawdę proponuje wyjść troszeczkę na świat i zobaczyć co się dzieje , no ale to wasze życie możecie mnie wyzywać mam to w czterech literach tylko nigdy nie zrozumiecie o co mi chodzi bo niestety jesteście troszeczkę zacofani a ta gra przysłania wam życie które marnujecie , tyle mam do powiedzenia . Dobranoc.
Zarexoholik?
19-06-2012, 00:00
Co tam?
Marysia dostała kwasa w peperoni, po tym jak zdradziła Ryśka po raz pierwszy, czuła się lepsza i czuła, że należy się jej lepszy.
#niżej
kk
czyła
Mam cie :cool:
Jacy wy jesteście żałośni : ( : ( Jeden zaczyna a reszta się przyłącza nie ma to jak mieć plecy na necie szacun dla was chłopaki naprawdę proponuje wyjść troszeczkę na świat i zobaczyć co się dzieje , no ale to wasze życie możecie mnie wyzywać mam to w czterech literach tylko nigdy nie zrozumiecie o co mi chodzi bo niestety jesteście troszeczkę zacofani a ta gra przysłania wam życie które marnujecie , tyle mam do powiedzenia . Dobranoc.
To nie plecy, lecz wspólna beka!
Adachi.D
19-06-2012, 07:35
A u mnie hmm... Jade sobie do szkoły i dziko się czuje xD Bo od ponad tygodnia wolne miałem :p i stypa na forumie jak zawsze nie jest Ok, ej !
Palladyn Zlosci
19-06-2012, 12:49
a ja jósz fakasje mom .
fajnie, a tam??? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Adachi.D
19-06-2012, 14:29
Y ! Dzień mi zjebali xD turwa mać na fajce mnie złapali w sql i zachowanie -1... Nieodpowiednie, super... A u was co słychoć ?
don wasyl
19-06-2012, 14:39
jusz posmarowałę tobą hlep
Y ! Dzień mi zjebali xD turwa mać na fajce mnie złapali w sql i zachowanie -1... Nieodpowiednie, super... A u was co słychoć ?
tak to w gimnazjum było : D
@top
dostałem mandat jak do szkoły leciałem przez tory, utargowałem z 250zł na 50zł XD!
pozdrawiam Ryśka, któremu padają powieki na oczy, yyy znaczy psycha. : (
Krulowiec
19-06-2012, 15:15
a nic, dojebałem mąkę w nosek i jest spoko.
Misia <3
21-06-2012, 20:59
Danielek!!! Pograj ze mną na d2 ;] Siedzę na chilout'cie i gra jest na maxa wkręcająca ;]
Jajco bursztynie :)
.........................
scorviel
22-06-2012, 11:11
guwno jeden zero .
no siemeks, wlasnie wrucilem z kerfura kupilem osiem bulek i bende to wcinal a ty
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.