View Full Version : 3033 - Mam nadzieje ze to poczatek ko?ca
Paul.Dirac
21-06-2012, 12:35
Witam!
Najazd na wardy:
http://i50.tinypic.com/24njk3b.jpg
Teraz kolejne awansa, które mam nadzieje za pare dni xD
pozdrawiam all
/* spinacze, i tak mam na was wyjebke */
Gratulacje :P Ostro bijesz te levelki :)
Zarexoholik?
21-06-2012, 13:11
Zastanawiam się tylko po co ci te poziomy. W pvp nic nie potrafisz, zbloczyć creatora nie potrafisz, z minosem pewnie tak samo. :S
#niżej
Spoko, baw się dalej. My bawimy się teleportując cię do temple.
20 minut pvp? Jak my obiliśmy cię, a ty tylko uciekałeś jak kundel. My mamy padake, ale to ty cały czas uciekasz na sh kilkając jak przypałowiec ppm. Nie omieszkam pozdrowić Wulfa, który wczoraj cię kilka x połamał. Taki spam to jednak pvp, przetłumacz sobie najpierw co to jest PVP.
Paul.Dirac
21-06-2012, 13:22
Bawie się expiąc, robie to na co mam ochote!. Szukasz kolegi albo zrozumienia, mam wyjebane na ciebie i na all graczy - tyle w temacie!
/* daj spokój zarex, te wasze 20 min. pvp to jest smieszne. Czasem masz dobre wejscia w pvp, ale w większośc przypadków macie padake, pozdórw wulfgara, pewnie odpoczywa po wczorajszej trzęsiawie- hahahah. Ty też ladnie wczoraj napisnałeś, aż miło było. Taki spam to nie pvp, tylko czysty przypadek!. /*
Sasha Rookslayer
21-06-2012, 13:27
Nie gratuluję. Jesteś pajacem i masz porażenie mózgowe.
Życzę ci, byś dostał Delete.
Blood Raven
21-06-2012, 14:38
Nie gratuluję. Jesteś pajacem i masz porażenie mózgowe.
Życzę ci, byś dostał Delete.
Obydwaj macie porażenie mózgowe możecie sobie uścisnąć dłonie w ilości przegranych godzin na apo ; o
@top
Jesteś zjebany ale gratuluję:confused:
GZ. exp dalej : ))
go go 3.1k
beka ostatni raz patrzylem w statystyki serwera rok temu i nie bylo zadnego takiego nonama a screeny byly z wardow, rok pozniej znowu wardy ale jakis noname jest w topce lol???????????
poczatek konca, uwazaj zaraz ciebie jebnie meteoryt
Lord Greg
23-06-2012, 21:45
Nie gz ! jesteś nikim. Elo
Początek końca? Chociaż byś sam siebie nie oszukiwał. Nawet jak apo padnie to będziesz grał na podróbkach apo.
Richard Feynman
28-06-2012, 21:09
Coś w tym jest, co napisałeś!. To nazywam - uzależnieniem. W końcu w tibie gram już 12 lat- z przerwami xD. Życie co nie!. Ale jedno jako gracz obiektywny musisz mi przyznać, nie mam aż takiej padaki jak jihad podczas gry xD. Żebys czytał i zaobserwował zachowanie wulfgara jak zmiażdzyłem go moim pvp- duzo mi do takiego dna brakuje -och dużo!
Coś w tym jest, co napisałeś!. To nazywam - uzależnieniem. W końcu w tibie gram już 12 lat- z przerwami xD. Życie co nie!. Ale jedno jako gracz obiektywny musisz mi przyznać, nie mam aż takiej padaki jak jihad podczas gry xD. Żebys czytał i zaobserwował zachowanie wulfgara jak zmiażdzyłem go moim pvp- duzo mi do takiego dna brakuje -och dużo!
Lepiej wyskakuj z UW, które przegrałeś w zakładzie, placku.
Richard Feynman
28-06-2012, 22:45
A logłem do gry- pajacu?. Smieszny jesteś, hahahaha.
Wielki finał Euro: Hiszpania vs Włochy. Super bo ja mam bilety z rodzina na finały do kijowa xD.
12.Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
Musimy się trzymać regulaminu w końcu są to zasady a prawo nie działa wstecz xD
GZ zajebista robota go top 1 :D
Richard Feynman
28-06-2012, 23:07
Ty jesteś z podlasia?. Ta gra strasznie dużo czasu pochałania, jak pomyśle ile % mojego zycia przegrałem w tibie to porązka jest. Piekny mecz włochy- niemcy. Bardzo mi sie podobał - poważnie!. Mam nadzieje, że finał będzie o 1 stopień ciekawszy i padnie z 7 bramek xD. To do wtorku, bo dopiero wróce z mistrzostw. Jakie miałem przejęzyczenie z tym wilnem na litwie xD
A logłem do gry- pajacu?. Smieszny jesteś, hahahaha.
12.Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
Musimy się trzymać regulaminu w końcu są to zasady a prawo nie działa wstecz xD
Dobra wymówka pajacu, miałeś też nie logować na forum :))
#btw Bilety może i masz, ale przed telewizor.
#t
Standardowo - gogo delete.
#down
Nie gram na APO :((
Richard Feynman
29-06-2012, 19:32
Obecnie nie mam chęci grać!. Zajmuje się poważniejszymi sprawami- xD. Czemu kazek się czaisz, kup sobie pacc albo barta odzyskaj i smigaj z lvl, To są wakacje, trzeba je spożytkowac na gre xD. Może to i lepiej, kiedyś łądnie mnie siekałeś bartem xD.
Może logne 7.07.2012 xD
Everlastek
30-06-2012, 16:10
Zastanawiam się tylko po co ci te poziomy. W pvp nic nie potrafisz, zbloczyć creatora nie potrafisz, z minosem pewnie tak samo. :S
#niżej
Spoko, baw się dalej. My bawimy się teleportując cię do temple.
20 minut pvp? Jak my obiliśmy cię, a ty tylko uciekałeś jak kundel. My mamy padake, ale to ty cały czas uciekasz na sh kilkając jak przypałowiec ppm. Nie omieszkam pozdrowić Wulfa, który wczoraj cię kilka x połamał. Taki spam to jednak pvp, przetłumacz sobie najpierw co to jest PVP.
czajnik komentujesz, nabijasz posty a sam jesteś dnem jeśli chodzi o pvp xD
@top
Gratulacje lecisz 3100
Richard Feynman
30-06-2012, 16:47
http://i48.tinypic.com/6z25g7.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.