PDA

View Full Version : [7.6] Bye,bye

Paul.Dirac
26-06-2012, 16:25
Jeśli chcesz jako fizyk zrobić kawałek naprawdę dobrej roboty, to musisz ją robić nieprzerwanie. A to dlatego, że jeśli układa się w całość pomysły mgliste i trudne do zapamiętania, to tak jakby budowało się domek z kart, bardzo chwiejny, a zapomnienie choćby jednej z nich powoduje rozsypanie się całej konstrukcji. Nie wiesz, jak doszedłeś do tego, co już miałeś i musisz zaczynać budowę od początku.

Na gre juz nie wrócę, nie mam czasu i chęci dalej czytać waszych żali. Prawda jest taka, że gówno o mnie wiecie!. Na spiny większość mam wyjebane, mógłbym byc top1 na liście ale już mi się nie chce. Wole mieć wiedze i byc kimś niż miałbym stawac się coraz bardziej podobny do was.
Do administracji: mortiis popraw ten wykres bo z niego wnioskuje, że exp przyrasta nieskończenie w nieskończenie krótkim okresie czasu a to jest idiotyczne. Słupki to jedyne rozsądne rozwiązanie, słabo znam sie na php, narazie sam pisze forum na swoją stronę. Macie moje gg, moge selnąc za niską kwote postać z ponad 240 dniowym paccem.

pozdrawiam, jeśli to czujecie to nadszedł mój czas, mojej życiowej rozkminy jak przystało na fizyka nara!. ciekawe kiedy odejdzie z tad zarexm, udowodnij sobie i graczom, ze masz te iq o którym piszesz