View Full Version : [rook] Jubiler i Crusader helmet.
Chodzi mi o dodanie crusader helmeta do spidera bo leci z dark dwarfa i zalega w dp tego coraz więcej cena do ustalenia (15cc??). Oraz zrobienie u jubilera stałego klienta po sprzedaniu określonej ilości itemów, rabat 5% lub inny.
nie, a dlaczego? na wszystko nie może być rabatu, ani wszystkiego nie musi dać się sprzedać : o rook i tak jest na tyle łatwy, że nie potrzeba żadnych zmian jeśli chodzi o pieniądz
Sasha Rookslayer
27-06-2012, 16:36
Crusader Helemet już dawno jest dodadny do spidera:confused:
A ze stałym u jubilera, hmm. Nie, a dlaczego? Ponieważ i tak tam się mało zarabia, sprzedając diamenty i inne perły, więc po co ci 1cc więcej?
Nie masz kasy, napisz do mnie ja ci dam. Szkoda czasu na takie pierdoły.
Pozdr.
Adachi.D
27-06-2012, 16:36
Stały klient u Jubilera, jestem na nie, wystarczy to co jest.
Crusader helmet u spidera, jestem na tak, ale pragnę zauważyć jak cennym przedmiotem był kiedyś, teraz jest gówno wart...
Leonidaas
27-06-2012, 16:42
Crysader może być :) Reszta nie:)
~#*Nalesniczek Zla*#~
27-06-2012, 17:10
Crusader jest ,reszta nie potrzebna bo będą 3k lvl niedługo ;D
Crusader jest ,reszta nie potrzebna bo będą 3k lvl niedługo ;D
Nie czaje co ma 3klvl do perełek i crus helmet ?
Co do crusader helmet w poradniku nie jest on dodany a jak zapytamy spidera co skupuje to nie wymienia w swoim spisie crusadera :/ Po jakiej cenie skupuje ?
Sasha Rookslayer
27-06-2012, 17:42
Co do crusader helmet w poradniku nie jest on dodany a jak zapytamy spidera co skupuje to nie wymienia w swoim spisie crusadera :/ Po jakiej cenie skupuje ?
O ile dobrze pamiętam to Spider skupuje Crusader Helmet za 3cc.
#t
Wypowiedziałem się.
@Down.
G armora, c legów ani innych takich podobnych itemów na pewno ci nie dam.
Rozumiem jakieś 10-15cc, ale nie takie itemy :l, więć ogarnij nygus :).
Crusader Helemet już dawno jest dodadny do spidera:confused:
Nie masz kasy, napisz do mnie ja ci dam. Szkoda czasu na takie pierdoły.
Pozdr.
00:10 Sasha Rookslayer: Ignore
00:10 Sasha Rookslayer: NIe dam nic
00:10 Sasha Rookslayer: ...
00:10 Sasha Rookslayer: bb
Nic dodac nic ująć.
@up
Ty nie powiedziałes ze nie dasz takich itemów tylko ze nic nie dasz, pozatym i tak nic nie chce tylko sprawdziłem czy jest tak jak mówisz.
A co do propozycji to jedynie jestem za jubilerem, mogło by pokazywać ile się juz sprzedało kosztowności, to akurat jest dobre. Ale helmet to za duzo.
Xayn : )
28-06-2012, 00:21
jak dla mnei rybka, ale jak staly klient u jubilera to i na rooku XDDDDDDDDD <lol2>
Pomysł jak pomysł, może być i tak znając życie ten pomysł zostanie obalony jak każdy inny ;)
Ten Jubiler powinien stać na Faccu bo i tak jest bezużyteczny i powinno się u niego sprzedawać puste flaszki z life fluid JAK NAJBARDZIEJ POPIERAM ALE GO DAĆ NA FACC A TAM COŚ INNEGO JEBNĄĆ ; D
NP -> DUNIE BO I TAK TRZEBA JĄ SZUKAĆ PO CAŁEJ MAPIE
w sensie zamienić .
Tak, powinno być to dokładnie za 15cc u spidera, bo nie ma co z tym robić.
:_:Dolan:_:
02-07-2012, 14:08
Spider skupuje crusadery, za parę cc.
Co do jubilera - mi to nie jest potrzebne, i tak z dark dwarfów/lordów można sporo zarobić nie zbierając perełek.
Azbestowy Człowiek
03-07-2012, 15:13
Chodzi mi o dodanie crusader helmeta do spidera bo leci z dark dwarfa i zalega w dp tego coraz więcej cena do ustalenia (15cc??).
no za 15 dobre bo nie ma co z nimi robić i nikt nie kupuje bla bla bla bla
z jubilerami nie ma co kombinować bo nikt nie zbiera błyskotek
no za 15 dobre bo nie ma co z nimi robić i nikt nie kupuje bla bla bla bla
z jubilerami nie ma co kombinować bo nikt nie zbiera błyskotek
Crusader helmet jest już od dawna u spidera, ale jest nieco tańszy, niż 15cc.
↔
Crusader - jest już od dawna.
Jubiler - dla mnie to śmieszne, kto na rooku zbiera jakieś pierdolone zasrane perełki?!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.