PDA

View Full Version : Zdajesz?

Palladyn Zlosci
28-06-2012, 09:55
Zdajesz do nastepnej klasy czy nie ?

Sasha Rookslayer
28-06-2012, 10:06
Oczywiście, że zdaję. Co jest w tym trudnego, by nie otrzymać promocji do następnej klasy:confused:. Ja nie widzę trudności.

Mr Fsza
28-06-2012, 10:06
nie zdaje do klasy ale do szkoły innej jak najbardziej TAK ;d

Axelo .
28-06-2012, 10:39
Skończyłem właśnie gimnazjum z zadowalającymi mnie wynikami. :)

Again q.q
28-06-2012, 10:44
Skończyłem gimbaze too. Wyniki takie sobie : [ ale tam gdzie idę wystarczą :]

Vendetta
28-06-2012, 11:07
Zawsze gładko przechodzę z klasy do klasy, a wyniki mnie zadowalają, chociaż mogły być lepsze.

Viseq
28-06-2012, 11:08
Oczywiście, że zdaję. O dziwo w tym roku miałem nad wyraz dobre osiągnięcia wliczając w to prawo jazdy które zajmowało mi masę czasu. 3 klasa technikum wita:)

Mooncry
28-06-2012, 11:19
Nie muszę zdawać, koniec szkoły :)

Tumanbuga
28-06-2012, 11:29
Zdaję .

Krulowiec
28-06-2012, 11:53
Nie, nie zdaje . :confused:

Niuchacz
28-06-2012, 12:05
Oczywiście, że zdaję. Co jest w tym trudnego, by nie otrzymać promocji do następnej klasy:confused:. Ja nie widzę trudności.

W gimbazjum może łatwo

#zdaje, ale ledwo

SedaN*
28-06-2012, 12:17

Wyjdz z gimnazjum, pójdź do dobrej szkoły ponadgimnazjalnej, gdzie większość nauczycieli chce Cię udupić :) ode mnie w tym roku, prawie połowa klasy ma poprawki, a niektórzy się nawet na nie nie załapali a nie są to głupie osoby

#zdałem, ale nie było tak łatwo

Orson_Pall
28-06-2012, 12:20
wlasciwie to nie zdalem do nastepnej klasy :( skonczyly mi sie juz klasy w ogolniaku. Ew w piatek dopisze czy zdalem mature X D

#Lordzik#
28-06-2012, 12:22
Szkołę średnią już skończyłem. Jutro się okaże czy zdałem, maturę ofc.

Krac
28-06-2012, 12:53
szkołę średnią już skończyłem. Jutro się okaże czy zdałem, maturę ofc.

mam mam mam tak samo jak ty.

Midq
28-06-2012, 13:00
zdane z pusto glowo 2 gimnazjum wita

.Animal.
28-06-2012, 13:38
Zdane a za rok maturka: )

Demon
28-06-2012, 13:39
poprawka z matmy w LO, liczę na warunek PX:D

KamilQ
28-06-2012, 13:53

Jak siedzisz w gimbazie to nic trudnego : ]

#top
Zdaje, były małe problemy ale lajcik :)
2 TECH :}

_woto_
28-06-2012, 14:01
Tak zdaje. Koniec gimbazy

Daroo
28-06-2012, 14:28
zdalem ale w ankiecie przez przypadek nacisnalem nie bo jakis debil dal do to do gory co nie zal

Patryk1551
28-06-2012, 15:01
Zdałem, byłem zagrożony z fizyki, ale poprawiłem parę ocen i wyszło nawet 3 :) Drugą klasę tech. kończę ze średnią 3,75, w sumie mogło być lepiej.

Adachi.D
28-06-2012, 15:08
Tak, zdaje. Miałem 5 zagrożeń, poprawiłem jedno i mnie przepuścili. Robie wyjazd z gimbudy, jutro kolejny raz będę świętować te wielkie wydarzenie, idę się najebać.

~Bocianex~
28-06-2012, 16:03

#top
Zdaje, były małe problemy ale lajcik :)
2 TECH :}

Sasha teraz do 2 tech gastro zdał typie, jak go nie znasz to sie nie wypowiadaj : )

@t Pewnie,że zdałem ; ] Geniusze tak juz maja..

KamilQ
28-06-2012, 16:52
Sasha teraz do 2 tech gastro zdał typie, jak go nie znasz to sie nie wypowiadaj : )

@t Pewnie,że zdałem ; ] Geniusze tak juz maja..

Adwokatem jego jestes, czy taka pizda z niego ze sam sie nie umie wypowiedziec? XD

#top
Wypowiadałem sie juz.

Maxiuu
28-06-2012, 17:01
Adwokatem jego jestes, czy taka pizda z niego ze sam sie nie umie wypowiedziec? XD

true

@top
poprawka z matmy jak inne 9 osób z klasy, warunek mam także luz.
3 tech i tak przywitam. ;d

Wnorekkk
28-06-2012, 17:29
Zdałem, klasa maturalna wita :>

Sasha Rookslayer
28-06-2012, 19:01
W gimbazjum może łatwo

Wyjdz z gimnazjum, pójdź do dobrej szkoły ponadgimnazjalnej, gdzie większość nauczycieli chce Cię udupić :) ode mnie w tym roku, prawie połowa klasy ma poprawki, a niektórzy się nawet na nie nie załapali a nie są to głupie osoby

Ludzie, po hooy się wypowiadacie jak gówno za przeproszeniem wiecie. Myślicie, że jak hmm napiszecie, że jestem w gimbazie to jesteście fajni? Jak tak myślicie to jesteście w błędzie.

#t
Jestem w technikum gastronomicznym o profilu klasy Kucharz. Zdaję teraz do 2 klasy :). Pozdrawiam downów.

SedaN*
28-06-2012, 19:23
Ludzie, po hooy się wypowiadacie jak gówno za przeproszeniem wiecie. Myślicie, że jak hmm napiszecie, że jestem w gimbazie to jesteście fajni? Jak tak myślicie to jesteście w błędzie.

#t
Jestem w technikum gastronomicznym o profilu klasy Kucharz. Zdaję teraz do 2 klasy :). Pozdrawiam downów.

twoją wypowiedzią udowodniłeś, że naprawdę musisz mieć tam wysoki poziom jeżeli zdajesz bez problemu. Nie, nie jesteśmy fajni jak tak napiszemy ale po twojej wypowiedzi mogliśmy stwierdzić, że chodzisz do gimbazy, bo zazwyczaj w szkołach ponadgimnazjalnych są problemy ze zdaniem (nie musisz to być ty, ale np. twoi koledzy), chyba, że tak jak napisałem wyżej - niski poziom. A co mają tego downy, że nas tak obraziłeś to chyba tylko ty wiesz

Kovalchuk
28-06-2012, 19:57
2 poprawki jest okej dla mnie ;)

Viseq
28-06-2012, 21:11

kucharz zawsze na propsie, podzielasz moj zawóz polecam wszystkim:)

Daroo
28-06-2012, 21:21

#t

grubego do jedzenia ciagnie

@topic
no gimbaza to lajt ale jak ktos nie chodzi jak ja to zagrozenia sa ;p ja mialem 700h opuszczone hujnia ale wychodze jusz

^Gpiotras~
28-06-2012, 21:48

Podbijam, tak samo jak on xd...
Druga klasa Technikum gastronomicznego, profil kucharz :d.

Dexterro
28-06-2012, 22:57
zdaje, profil mat-geo, 1 lic, dosyć wysoki poziom.

Ryśku xD
28-06-2012, 23:02
Zdaje choć to szkoła zaoczna bo pracuję już :)

Mooncry
29-06-2012, 10:30
Własnie zerknąłem na stronę oke, co do wyników matury:

pol. ust. 70
pol. P 47
ang. ust. 83
ang. P 76
mat. P 66
ang. R 44

P podstawa, r rozszerzenie ofc

Dziękuję dobranoc. :)

ManiQ
29-06-2012, 11:05
Historia roz. 85% (esej spierdolilem)
Wos roz. 78% (przechuj,myslalem,ze bede mial 60%)
Angielski roz. 83% (pasuje mi,wiedzialem ,ze bedzie powyzej 80)
Angielski ust. 76% (moglo byc lepiej)

Podstawowe zdane spokojnie wiec zajebiscie i nie ma po co pisac tu wynikow xd

@down
gg Midi.

Midq
29-06-2012, 12:06
Historia roz. 85% (esej spierdolilem)
Wos roz. 78% (przechuj,myslalem,ze bede mial 60%)
Angielski roz. 83% (pasuje mi,wiedzialem ,ze bedzie powyzej 80)
Angielski ust. 76% (moglo byc lepiej)

Podstawowe zdane spokojnie wiec zajebiscie i nie ma po co pisac tu wynikow xd

ziomeczku podaj mi info nt wosu czy trzeba duzo kuc zeby tyle miec i czy trudna jest matura bo sie zastanawiam czy nei zdawac rozszerzenia wosu

Vernereq
29-06-2012, 13:23
koncze gimbazjum z 3.5555555556 takze jest ok

Orson_Pall
29-06-2012, 14:00
twoją wypowiedzią udowodniłeś, że naprawdę musisz mieć tam wysoki poziom jeżeli zdajesz bez problemu. Nie, nie jesteśmy fajni jak tak napiszemy ale po twojej wypowiedzi mogliśmy stwierdzić, że chodzisz do gimbazy, bo zazwyczaj w szkołach ponadgimnazjalnych są problemy ze zdaniem (nie musisz to być ty, ale np. twoi koledzy), chyba, że tak jak napisałem wyżej - niski poziom. A co mają tego downy, że nas tak obraziłeś to chyba tylko ty wiesz

Nie zgodze sie, tak jak mowisz jest w technikach, gdzie jest od zajebania przedmiotow, i w slabych i srednich liceach, gdzie wymaga sie duzo, a uczy gowno. W moim ogolniaku malo kto mial problem ze zdaniem (chyba ze w pierwszej klasie, gdzie poprostu Ci slabsi musieli odpasc), a potem zagrozenia to tylko kwestia tego, ze sie mialo calkowicie wyjebane na jakis przedmiot. Mialem glupie zagrozenie z fizyki przez czysty przypadek bo totalnie zapomnialem o napisaniu dwoch sprawdzianow, a oprocz tego to tylko pare zagrozen z wfu bylo, bo dziewczyny nie chodzily/nie cwiczyly... Wiec jak w ogolniaku jest dobry poziom, to ze zdaniem tez nie ma problemu. Zeby jakos Ci przyblizyc 'poziom' liceum, matury nie zdaly 4 osoby na 166, w tym 2 osoby z ustnego niemieckiego (patryjoci polegli w walce o ojczyzne), i dwie osoby z poprzednich late ktore nie zdaja bog wie ile.

Adasik
29-06-2012, 14:04
Zdałem do 4 technikum :D Średnia 3.6 bez ani jednej dwójki na świadectwie :D

Τettmeier
29-06-2012, 14:42
Nie zgodze sie, tak jak mowisz jest w technikach, gdzie jest od zajebania przedmiotow, i w slabych i srednich liceach, gdzie wymaga sie duzo, a uczy gowno. W moim ogolniaku malo kto mial problem ze zdaniem (chyba ze w pierwszej klasie, gdzie poprostu Ci slabsi musieli odpasc), a potem zagrozenia to tylko kwestia tego, ze sie mialo calkowicie wyjebane na jakis przedmiot. Mialem glupie zagrozenie z fizyki przez czysty przypadek bo totalnie zapomnialem o napisaniu dwoch sprawdzianow, a oprocz tego to tylko pare zagrozen z wfu bylo, bo dziewczyny nie chodzily/nie cwiczyly... Wiec jak w ogolniaku jest dobry poziom, to ze zdaniem tez nie ma problemu. Zeby jakos Ci przyblizyc 'poziom' liceum, matury nie zdaly 4 osoby na 166, w tym 2 osoby z ustnego niemieckiego (patryjoci polegli w walce o ojczyzne), i dwie osoby z poprzednich late ktore nie zdaja bog wie ile.

Podbijam. Jeśli jest dobre liceum i traktujesz tę naukę poważnie to nie powinieneś mieć zadnych problemów ze zdaniem. Nie wiem co z technikami. Jestem w najlepszej szkole w mieście i jeden gość, który miał wy*ebane nie przeszedł a reszta na tych dwójkach pojechała i została przepuszczona, wcale kosmicznych wiadomości zaliczać nie musieli, wystarczyło odrobinę zainteresowania.

@top
I LO bez dwójki na świadectwie. Średnia 3.8 przy czwórkach z PO i informatyki, z własnej winy, gdyby nie to, miałbym 4.0.. Szkoda mi trochę. Zdałem. Wakacje zapowiadają się zajebiście.

Janush
29-06-2012, 22:54
Pewnie że zdaje jak można nie zdać? xd 2 klasa Technikum cyfrowych procesów graficznych xd