View Full Version : Wakacyjne plany.
Adachi.D
29-06-2012, 12:27
Cze, co będziecie robić we wakacje ?
Ja przeprowadzam się do Anglii, zapewne trochę pozwiedzam. Będę chodzić jeszcze miesiąc do szkoły :x reszta to przesiadywanie przed pc xD
Patryk1551
29-06-2012, 12:29
Planuję coś popracować, 22 lipca mam 18nastke to się najebe i 28 lipca jadę na 16 dni nad jezioro, a potem nie wiem ;d
Kovalchuk
29-06-2012, 12:36
Planuję wykupić pacca na rl i zasłonić zasłony i expić all day all night :)
Krulowiec
29-06-2012, 12:42
Nie wiem czy to plany, ale chce aktywnie spędzać wolny czas. Rower, piłka czy coś takiego ;)
Ryśku xD
29-06-2012, 13:06
Bardzo możliwe że wyjadę do Irlandii bo tam jest aktualnie moja dziewczyna tylko na tydzień bo więcej urlopu nie dostanę.
planuje się uczyć z matmy i z chemii aż do sierpnia
Przyjechałem do Polski robić prawka a/b i przy okazji oczywiście dobrze się bawić a pod koniec wakacji z ekipą do Turcjii w stylu hangover.
za tydzień do Niemiec na 2-3 tygodnie pracować u ojca w firmie. Potem powrót do kraju, dalej nie planowałem. Może znowu za granicę...
za tydzień do Niemiec na 2-3 tygodnie pracować u ojca w firmie. Potem powrót do kraju, dalej nie planowałem. Może znowu za granicę...
Podobnie jak ten Pan tylko ze jade na 2 miesiace ;]
Sasha Rookslayer
29-06-2012, 18:15
Będę grał w Tibie (APO) przez całe 2 miesiące, aż do września.
~Bocianex~
29-06-2012, 18:34
Zapewne wyjazd do Hiszpani na 2 tygodnie : )
all inclusive <333
Możecie o tym tylko pomarzyc : DDDD
All inclusive za 700 zł/e rezerwowane we wrześniu ubiegłego roku, dobre.
Robota/Melanż tak już do końca.
scimex pallll
29-06-2012, 20:41
Jade na wakacje do Wloch ;o nie wiem na jakis okres. Zeby wam dojebac to jade na Sardynie gdzie jest cieplo i same ladne laski XDD
Mikiel SZN
29-06-2012, 21:27
Pewnie spontan wyjazdy nad morze jak będzie ładna pogoda bo 5zł pociąg i 1h jazdy to dłużej do centrum jadę elo. W Sierpniu kemp grany będzie, a po kempie na studia do USA na wymiane elooo
wyjazdy jakies nad morze czy cos jak mikiel jakies jeziora zloty motocyklowe i planuje do anglii zajebac do znajomych na pare dni to tyle raczej
trip
polska- niemcy- austria- włochy- francja- portugalia- polska.
Mikiel SZN
29-06-2012, 21:47
trip
trudno będzie dojechać do portugalii nie przejezdzajac przez Hiszpanie hehe no offence izomek taki zarcik kosmonaucik, eurotrip dobra opcja, miał być grany, ale ludzi trudno ogarnąć bo zawsze jakiś płacze o urlop,hajs,samochody itp
Jeszcze nie wiem, ale szczerze powiedziawszy to chcialbym cos takiego jak zacytowany typ \/
trip
jade na Sardynie gdzie jest cieplo i same ladne laski XDD
Sardynki jako główne pożywienie?
@top
Bede grau w grem :mad::mad::mad:
Łoić browary cały dzień w parku i siedzieć na dupie, oprócz tego 2 wyjazdy i mecze u siebie.
trudno będzie dojechać do portugalii nie przejezdzajac przez Hiszpanie hehe no offence izomek taki zarcik kosmonaucik, eurotrip dobra opcja, miał być grany, ale ludzi trudno ogarnąć bo zawsze jakiś płacze o urlop,hajs,samochody itp
Niestety w Hiszpani nie mam rozładunku więc nie wymieniłem tego kraju. Będę miał pare postoi, ale raczej przy autostradach więc nie bedzie czego zwiedzać :)
Wyjeżdżam jutro za granicę na 2 tygodnie, oprócz tego jakieś jeziorko, morze ze znajomymi gdzieś na tydzień. Ogólnie hajsik odłożony jest, więc chyba nawet do żadnej pracy nie będę musiał lecieć, chociaż wiadomo tego nigdy za mało. Parę imprez do zaliczenia, osiemnastki kolegów, koncerty i inne tego typu rzeczy :_) jednym słowem szykują się zajebiste WAKACJE!
#edit
1500 POST!!!!!!!!!!!
Tumanbuga
30-06-2012, 00:54
Włochy 11 dni , dupeczki słońce i wieczny melanż , już się nie moge doczekać , a tak to tradycyjnie jak będzie flota jakieś bronki wódka ew. grill kiełbaski itp.
Ja tradycyjnie odwiedzę dziadka...
ale w USA... New York ... xD
#down
Zrobię Ci zdjęcie w plenerze z napisem "dexterro pedał" ok?
Dexterro
01-07-2012, 13:59
#UP
CHYBA ***** W NOWYM SONCZU
#TOPIC
Tibia tibia tibia tibia a potem tibia i rozmawiam z kumplami z tybi
N-series
02-07-2012, 08:28
jak na razie grill te sprawy :),29 lipca bede spał u dziewczyn y 2 tyg:P a w 2 połowie sierpnia jedziemy nad morze na 10 dni jakoś
Lodówka pełna chipsów i coli i nacurwianie w pixelowy świat tibijski w ciemnej piwnicy. 2 tygodnie ultra w Egipcie, później się zobaczy... Spędzanie wolnego czasu poza komputerem i wyjazd nad Jezioro :D Może jeszcze wypad do Słowacji na parę dni.
Będę grał w Tibie (APO) przez całe 2 miesiące, aż do września.
To wiemy, wiec po co to piszesz? :)
@t.
Piłka nożna, aktywny wypoczynek, dla rozrywki mozna oczywiscie max. 2-3 godzinki pograc na Pc. ;)
Niestety, wakacje mam już od 2 lat, także już jestem tak zanudzony, że wolałbym już gdzieś chodzić :]
jak na razie grill te sprawy :),29 lipca bede spał u dziewczyn y 2 tyg:P a w 2 połowie sierpnia jedziemy nad morze na 10 dni jakoś
Nie ma to jak się pochwalić na forum tibijskim, że będzie się spało u dziewczyny. Masz u mnie +10 do respektu na dzielni i w areszcie.
Temat: Będę spał kolejne dwa tygodnie z /\ jego dziewczyną, a potem może jakiś wyjazd nad morze do Rowów.
Misia <3
06-07-2012, 12:28
Narazie leże w szpitalu, ale po wyjściu stąd wyjeżdżam do Holandii na 3 tyg ;] Hmmm... Oj będzie się działo!!!!
A po powrocie pewnie jakaś plaża, ogniska, coś w tym guście ;]
Całkowity CHILLOUT ~.^
14-ego jade do Polski na zajebiste 5 tygodni, za duzo planow zeby tu pisac ;D w tym tydzien z Ojcem w gory + Drezno i Wieden. Potem wracam na 2 tyg przed rozpoczeciem roku i tez jakies imprezy, Heide Park i do Hamburga wpadne odwiedzic kolezanke (;
N-series
06-07-2012, 20:39
heh plany się zmieniły , prawdopodobnie boszkowo 5 dni , ciagle zalew i grille XD
i pod konic sierpnia 7-10 dni nad morzem , ale nie wiem gdzie!
Robota/Melanż tak już do końca.
Coś takiego. Generalnie wakacje to robota, bity, browar, bushido, freestyle i większe melanże. Jakoś w sierpniu jest plan nad jezioro białe pojechać ekipą, jak nie wypali to pewnie firlej : o
Nie planuję wyjazdu, dziecko w drodze, więc dalszych planów chyba pisać nie muszę.
Nie planuję wyjazdu, dziecko w drodze, więc dalszych planów chyba pisać nie muszę.
Aborcja ??
Wyjazd do Bułgarii mam nadzieje, że nie zbyt długo bo mam do nadrobienia troche w tibii i WoWie
Wnorekkk
10-07-2012, 13:48
trip
Yhy, ta. Chyba trip dom-praca-dom itd.
#t
Zostaję w domu.
Aborcja ??
Wyjazd do Bułgarii mam nadzieje, że nie zbyt długo bo mam do nadrobienia troche w tibii i WoWie
XDDDDDDDDD najlepsze rozwiazanie moge wyskrobacz jak cos mam lyzke
#pisalem juz, w chuja ciecie raczej
I tak połowa z Was nigdzie nie pojedzie :)
@Top
praca - melańż - praca - melanż - na początku sierpnia jezioro białe i ***** 5 dni melanżu!
Palladyn Zlosci
10-07-2012, 16:07
Za tydzien kuzyn przyjezdza do mnie .
A w sierpniu do Władka albo do Łeby zalezy gdzie beda tansze, blizej morza i wolne kwatery.
Mikiel SZN
10-07-2012, 17:33
do planów doszły 2 wyjazdy z dziewczyną na 5 dni do Warszawy oraz na 5 dni do Wiednia eloooo
Kamor zabił Papkina
10-07-2012, 18:02
planuje z mikielem skillowac offline na real tibii :)
pozdro mik
!!sQaua!!
10-07-2012, 22:11
Pracuje jeszcze przez 4 tygodnie na budowie, potem jade do Bułgarii, jak wroce, to zostana mi 2 tygodnie wakacji, które zapewne poswiece na imprezy, kosza, leniuchowanie...
szymon69331
17-07-2012, 00:05
ja Narazie siedze na kompie ,ale w Sierpniu wyjerzdzam Do rodzicow do niemiec
Polecicie mi jakies Gry??? pozdro
swiety mikolaj
17-07-2012, 01:12
do planów doszły 2 wyjazdy z dziewczyną na 5 dni do Warszawy oraz na 5 dni do Wiednia eloooo
no dupy z roksy nawet nie drogie, ale mogles juz na caly tydzien wynajac.
na wakacje nie jade nigdzie, zapierdol na chacie, remont itd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.