View Full Version : Odzyskiwanie Konta
Cze . Mam taki ptoblem ze chce odzyskac konto ale nie moge bo zapomnialem passow i e-maila i tera czy jest taka mozliwosc zeby dowiedziedz sie jaki jest adress e-maila haslo znam nick postaci Akalli
`Palldino
01-07-2012, 19:00
napisz emaila pomoc*********.pl podajac tam wszystko co pamietasz do konta i moze podadza ci emaila do konta ;]
yakapushi2
01-07-2012, 19:09
Możesz napisać na powyższy mail, ale chyba nic z tego nie będzie. Jak nie znasz passów ani maila to byłoby tak samo gdybym np ja napisał i powiedział że chcę odzyskać konto jakis 2500+ level ale znam tylko nick. Najlepiej załóż nowe konto i graj bo wątpie w to bardzo że po samym nicku odzyskasz .....
tak ale ja prosze tylko o adress e mail do nicku podanej postaci bo haslo znam wiec czemu mieli by mi samego adresu z e-miala nie podac
tak ale ja prosze tylko o adress e mail do nicku podanej postaci bo haslo znam wiec czemu mieli by mi samego adresu z e-miala nie podac
bo musisz im to udowodnić w mailu, ja mogę podać pasy kolegi i dostane jego maila + rk? proszę Cię
Myślę, że jeżeli podasz datę i godzinę ostatniego logowania wraz z adresem IP, numer, hasło (jeżeli pamiętasz stare) oraz nick, lub ewentualnie domenę maila to podadzą.
Nie gwarantuję tego na 100%, ale takie dane najlepiej podać :)
Pozdrawiam,
Heaven.
~#*Nalesniczek Zla*#~
01-07-2012, 21:41
Jesteście żałośni ,nic nie wiecie to po co się każdy wypowiada...
Prawda jest taka że zbyt dużo nie musisz wystarczy to co Heaven napisał.
Mi kazali kiedyś podać pasy, nicki paru postaci z konta ,ew jakieś itemki jakie były na koncie , sprawdzili i w 10min miałem konto. Nawet nie musisz pisać na pomoc*********.pl bo ja to w grze załatwiłem wystarczy trafić na Mortisa / Tygrysa w grze ;D Ew. Caav ,ale nie wiem czy on jeszcze jest.
Powodzenia ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.