View Full Version : pytanie mam
KopMordo
02-07-2012, 15:57
Pograłbym na apo, ale patrząc na status
APO 7.6 65/800 odechciewa się xd
btw. Czy Tygrys nadal nagradza za zrobienie prezentacji servera???
Czy ma ktoś screen starego wyglądu strony głównej apo?????
skoro nawet w samo południe za bardzo nie spotkasz ludzi pod dp, a respy są wiecznie puste to sam sobie odpowiedz, bo wiesz albo lubisz expić albo lubisz pogadać/pobić się
Nie graj, szkoda czasu :c .
powiem tak , jesli grasz dla zabawy to pewnie ze mozna sie pobawic :) z tego zalozenia wychodze wiec jesli chcesz to sie baw :)
scimex pallll
02-07-2012, 17:29
Bedzie up to graj, bo jak narazie nie widze sensu grania na pustym otsie :)
KopMordo
02-07-2012, 19:33
Dzięki za odp.
#
Czy Tygrys nadal nagradza za zrobienie prezentacji servera???
Sasha Rookslayer
02-07-2012, 20:01
Pograłbym na apo, ale patrząc na status odechciewa się xd
Heh, szczerze? Nie opłaca się już grać - dlaczego?
Nic się nie dzieję, Administracja na olewke na całego od dawna.
Czy Tygrys nagradza za prezentację? Hmm, dobre pytanie. Ale patrząc po tym, że loga na Forum co miesiąc - to łatwo można się domyślić, że narazie nie nagradza. Może kiedyś nagrodzi :D
Richard Feynman
02-07-2012, 22:31
W końcu, to ci sami adminy co sprawowali kontrole nad 8.42 na którego wyłozyli lache aż musieli go zamknąć xd. E tam, mają oni poważniejsze sprawy na głowie niż zaspokajanie maniaków. Masz ochote grać, graj, masz facc kup pacc. Pamiętaj, rób to na co masz ochote!.
Sasha jak to jest każdy zaczyna od 1- xxxx a ty od 0 ?. Dopisz tam 0->0, bo nic się nie zmiania samo
Kimus The Master
02-07-2012, 23:26
Najlepiej zapomnij, że gra o nazwie TIBIA w ogóle istnieje!!
Napewno wyjdziesz na tym na +
ps.
wiem co pisze bo mnie to gówno mocno wciagnelo....
Najlepiej zapomnij, że gra o nazwie TIBIA w ogóle istnieje!!
Napewno wyjdziesz na tym na +
ps.
wiem co pisze bo mnie to gówno mocno wciagnelo....
Ale na forum tibijskim dalej siedzisz, smutne :)
↔
Stary wygląd strony APO znajdziesz tutaj. (http://web.archive.org/web/20070114102303/http://armia.toproste.pl/)
~#*Nalesniczek Zla*#~
03-07-2012, 00:30
Posłuchaj Kimusa ,on ma rację ,ten server nie istnieje ,i dzisiaj też doszedłem do tego wniosku że na prawdę nie ma sensu ,już tu grać choć wróciłem na hmm tydzień ,to dochodzę po przemyśleniach że to bęzie konkretny THE END ;S
Smutne ,ale prawdziwe trzeba zająć się priorytetami w życiu.
Adachi.D
04-07-2012, 10:42
Pograłbym na apo, ale patrząc na status odechciewa się xd
Co do samej gry, nie polecam... Żenada, serwer się sypie... Po zapowiadanym update bedzie przez jakis czas ze 100 ludzi, a potem znów to samo... Sam nie gram, jebac ten szajs.
Co do nagród za prezentacje, to chyba tak... Nie było żadnej wzmianki o tym, że konkurs się skończył, czy coś, także chyba nadal możesz otrzymac nagodę.:cool:
Co do samej gry, nie polecam... Żenada, serwer się sypie... Po zapowiadanym update bedzie przez jakis czas ze 100 ludzi, a potem znów to samo... Sam nie gram, jebac ten szajs.
Co do nagród za prezentacje, to chyba tak... Nie było żadnej wzmianki o tym, że konkurs się skończył, czy coś, także chyba nadal możesz otrzymac nagodę.:cool:
Może i by dostał nagrodę, ale zauważ, że na te pierdolone forum żaden administrator nie loguje, a co dopiero Tygrys, bo tylko On za prezentacje rozdawał nagrody.
Także, nie ma sensu wracać :)
W końcu, to ci sami adminy co sprawowali kontrole nad 8.42 na którego wyłozyli lache aż musieli go zamknąć xd. E tam, mają oni poważniejsze sprawy na głowie niż zaspokajanie maniaków. Masz ochote grać, graj, masz facc kup pacc. Pamiętaj, rób to na co masz ochote!.
Sasha jak to jest każdy zaczyna od 1- xxxx a ty od 0 ?. Dopisz tam 0->0, bo nic się nie zmiania samo
ty ty paul dirac czy jakis tam zamknij ryj bo gówno wiesz o tym ots
też wychodze z założenia, że jak chcesz się pobawić to się baw.
ty ty paul dirac czy jakis tam zamknij ryj bo gówno wiesz o tym ots
też wychodze z założenia, że jak chcesz się pobawić to się baw.
Tak, niech się bawi, bo za niedługo serwer będzie zamknięty a forum opanuje stado upośledzonych dzieci neo ( za późno ).
Sam widzisz co się tu dzieje - na forum mało co wchodzi ktoś z ekipy, serwer upada - brak UP, brak sensu gry. Sam kilka lat temu grałem po średnio 4 - 5 godzin dziennie, w weekendy czasem ten czas dochodził do 10 godzin. Niestety, gdy na serwer wchodziło już po 100 - 200 osób stwierdziłem, że nie opłaca się grać już nawet dla zabawy. Ostatnie kilka miesięcy w ogóle na forum nie wchodziłem...
# Lepiej by było gdyby ten serwer oddali graczom takim jak Artis, czy osobom, które mają czas by siedzieć.
Heh, szczerze? Nie opłaca się już grać - dlaczego?
Nic się nie dzieję, Administracja na olewke na całego od dawna.
To czego dalej masz 10h dziennie online?
`Palldino
04-07-2012, 16:21
Posłuchaj Kimusa ,on ma rację ,ten server nie istnieje ,i dzisiaj też doszedłem do tego wniosku że na prawdę nie ma sensu ,już tu grać choć wróciłem na hmm tydzień ,to dochodzę po przemyśleniach że to bęzie konkretny THE END ;S
Smutne ,ale prawdziwe trzeba zająć się priorytetami w życiu.
smutne jest to ze grasz dalej nalog nie pozwoli ci odejsc nie?
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1016772&postcount=4
~#*Nalesniczek Zla*#~
04-07-2012, 23:24
Ej ale nie musisz się interesować czy dalej gram czy nie ,czy to itemki dla mnie czy też nie ,smutne jest to że ty dawno skończyłeś ,a dalej zamulasz na forum mordo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.