View Full Version : Hip-Hop Festiwal Gi?ycko :)
Jedzie ktoś na hip-hop festiwal w Giżycku od 2-4 sierpnia? :)
Właśnie zakupiłem karnet na te 3 dni, myślę, że będzie mega :D
Wystąpią m.in.:
Te-Tris, Grubson, Trzeci Wymiar, donGuralesko, Tabasko czyli O.S.T.R, Kochan, DJ Haem i Zorak, duet Sokół & Marysia Starosta oraz Małpa, WSRH czyli Shellerini i Słoń, Hemp Gru.
Ja bede raczej wybierał sie na "Muzyka Przeciw Wykluczeniom", wystapia prawie Ci sami artytsci, za wyjatkiem WSRH, ale za to bedzie Fokus i Rah. ;)
Poleciałbym, ale szkoda mi hajsu. 12go lecę na Snoop Dogga do Krakowa a od 14go do 18go będę w Czechach na Hip-Hop Kempie, poza tym słyszałem już wszystkich wyżej wymienionych grajków na żywo poza Trzecim Wymiarem na którym będę we wrześniu jak będę grali koncert w Szczecinie.
Na Snoop Dogg'a raczej też ide, bo właśnie jestem z Krakowa, daleko nie będzie :)
Tym co idą hf&gl :)
Ja mam 10h drogi, gdybym mieszkał w Krakowie to nawet bym się nie zastanawiał.
brak kwitu i zajawki, za rok lecę na kempa na 99% niezależnie od line up'u : -)
Mikiel SZN
08-07-2012, 12:31
jechać dla polskich grajków na festiwal beka mocna, gdyby było coś jak w Gdańsku, że bilet 35zł i masz Dillated Peoples oraz Nneka to bym pojechał, lecz usłyszę Ev'a na kempie więc wyjebando, 18stego lipca jade do Berlina na Hilltop Hoods :):)
Belfus Adri
08-07-2012, 16:25
Jedzie ktoś na hip-hop festiwal w Giżycku od 2-4 sierpnia? :)
Właśnie zakupiłem karnet na te 3 dni, myślę, że będzie mega :D
Wystąpią m.in.:
Te-Tris, Grubson, Trzeci Wymiar, donGuralesko, Tabasko czyli O.S.T.R, Kochan, DJ Haem i Zorak, duet Sokół & Marysia Starosta oraz Małpa, WSRH czyli Shellerini i Słoń, Hemp Gru.
Oni i tak bd na kempie więc nie ma sensu jechać :D
Fajnie ze ktos zrobil temat, bo rok temu za pozno sam go zalozylem :) Mieszkam tam, wiec jak cos to mozna sie spotkac, podam jakies miejscowki czy co kto chce ;) co roku jest zajebiscie, super klimat i takie tam inne ;D Rok temu bylo lepiej z line-upem, ale nie mam co narzekac, najwiekszy HH festiwal w moim miescie, hmm ^^ Chociaz wolalbym do Nysy pojechac w tym roku.
Przy pytaniach pisac pw ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.