PDA

View Full Version : [7.6] Wycurwiam z tego syfu.

Lettis
08-07-2012, 14:21
Witam.
Oświadczam, iż gra stała się bezsensowna 2 lata temu, ale dopiero teraz zachciało mi się stracić cenne 2 minuty życia i napisać, że serwer został opanowany przez armie dzielnych dziewczynek broniących sashy. Administracja pojechała do Las Vegas grać w karty a moderatorzy na forum mają beke z takich dzieci jak niektórzy z Was, które mają nadzieję, że uda im się wbić 9999 poziom przed końcem serwera, który zbliża się 100000 milowymi krokami. Gdy go już wyłączą będzie ten koniec świata, bo tibijskie dzieci odetną prąd oraz wodę i porwią Justina Biebera, myśląc, że on odciął im przepływ do pixelowego świata tibijczyków. Teraz kilka miłych paranienormalnych słów:

Ryśku wypierdol z archiwum te zdjęcie, bo mi ***** monitor się rozjebał i musiałem zajebać starożytny telewizor 5000kg sąsiadowi po 90.

Azbest - zgromadź ogromną armię Twoich poddanych i rozpierdol to 4um.

Mikiel - grochy ***** benc

Pojebany pojebaniec tańczy taniec opętaniec, yoł yoł elo madafaka bieber ma małego ptaka.

N0Name - Ty jebany wykokokokokokokokokoszony wysoko ponad granice gimbazy i wszelkich norm moralnych oraz adekwatcji tej moralnej cnoty ***** LIDŹ OF LEGENDYS!

YOŁ KURFA, MACIE NUTE NA POŻEGNANIE

http://www.youtube.com/watch?v=664A91fiPJY