Zaloguj się

View Full Version : Drugi server Apo 7.6? Przygooda od nowa.

Polowica
10-07-2012, 12:18
Chcialbym zeby, gracze wypowiedzieli sie na ten temat co sadza o nowym (drugim) serverze Apo 7.6? Chcielibyscie zaczac przygode od nowa?

Demon
10-07-2012, 12:27
tak jak pisałem wcześniej, można, ale bez nowych itemów [max parm+klapy+/-hota] pacc normalnie za sms/paccruna/przelew, 0 zjebanych upów typu wardy i expijcie, zmiany w ekipie, pyk

Gubi
10-07-2012, 12:31
tak jak pisałem wcześniej, można, ale bez nowych itemów [max parm+klapy+/-hota] pacc normalnie za sms/paccruna/przelew, 0 zjebanych upów typu wardy i expijcie, zmiany w ekipie, pyk

Te itemki co 3/4 lata temu, bez wardów, elfów, dwarfów, uw itd + na ten serwer wziąć ogarnietych ludzi i można coś takiego postawić.
Jestem na tak, ale tylko pod tymi warunkami, co napisałem wyżej.

^Gpiotras~
10-07-2012, 12:31
Mortiis kiedyś pisał, że drugiego 7.6 nie będzie.

Zresztą 7.6 może ma klimat, ale mniej ludzi już na nim gra.
Nie.

Ryśku xD
10-07-2012, 13:01
Moim zdaniem i tak nic to nie da juz nie będzie tak jak wcześniej wszystko sie powoli kończy tak jak ten serwer co pare lat wczesniej byl najlepszy pod 7.6.

Rookslayer Maniek
10-07-2012, 13:03
Jestem na tak, lecz tak jak pisali ludzie wyżej, ze starym klimatem sprzed 3-4 lat.. Pisać sobie możemy, robić ankiety, a i tak nikt z tym nic nie zrobi.. Niestety.

Mooncry
10-07-2012, 13:42
Lol. Kolejna "propozycja" "ulepszenia" apo, hahahah.
Chyba serio niektórzy nie umieją wytrzymać bez tego serwera, zaznaczam nie :cool:

Poiwo
11-07-2012, 14:36
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1006496&postcount=34

ja to za tym by mieć stamina i mieć swe potwory swe eq swojego klienta APO jeśli umią zrobić bo im się nie chce nic robić już ; P

Marek
13-07-2012, 21:39
A ja i tak założę się , że każdy kto piszę na nie i tak by zagrał widząc nowy serwer :) to tylko takie pier..., że nie itp...a grać by grali :)

Ale chociaż przykład macie bo gdyby Mortissowi zależało tylko na kasie to robiłby wszystko pod nią :) tzn starał się startować z nowymi edycjami itp..tak jak to inne ots pod kasę robią. Gdyby mu zależało to by postawił coś nowego i z obecną swoją " marką " w końcu naprawdę dobre skrypty , mapa itp...po reklamie i rozgłosie na pewno miałby graczy którzy by płacili. Wiadome pacc za kasę może i nie ale sms shop ?

Hektor Gompka
13-07-2012, 22:19
A ja i tak założę się , że każdy kto piszę na nie i tak by zagrał widząc nowy serwer :) to tylko takie pier..., że nie itp...a grać by grali :)

Ale chociaż przykład macie bo gdyby Mortissowi zależało tylko na kasie to robiłby wszystko pod nią :) tzn starał się startować z nowymi edycjami itp..tak jak to inne ots pod kasę robią. Gdyby mu zależało to by postawił coś nowego i z obecną swoją " marką " w końcu naprawdę dobre skrypty , mapa itp...po reklamie i rozgłosie na pewno miałby graczy którzy by płacili. Wiadome pacc za kasę może i nie ale sms shop ?

A może to on hostuje Narvię, Febę czy inne evo gówno? Skąd możemy to wiedzieć? xd

~#*Nalesniczek Zla*#~
13-07-2012, 22:37
Jak najbardziej na tak ,bardzo dobry pomysł ,chciałbym by wcielili go w życie ,ale tak jak wyżej server 7.6 sprzed 3lat ew 2.
Brak UW i Wardów i można grać.

scimex pallll
14-07-2012, 00:53
Jestem na NIE!
Nie wejdzie drugi (nowy server) trzeba czytać uważniej!
Nie - nie rób tematów!
Sam robisz kretynskie tematy i jest dobrze ?

@t
APO nigdy nie wroci do formy jak kiedys.

G_R_U_L_I_X
14-07-2012, 14:07
Jeżeli powstał by nowy serwer 7.6 przez pierwszy rok grało by ponad 200 ludzi, jestem na tak.

Elderius
14-07-2012, 15:37
Zgadzam sie z postem wyżej(?). Niech zostanie tak jak jest. Czas APO przemija(tak jak na Tibie), dzieci po 10 lat wolą teraz grać w gry o dużo lepszej grafice niż Tibia(choćby w Diablo III które niedawno wyszło), która ma grafike z lat 90~.

Być MOŻE up który będzie wprowaczony coś pomoże ale.. Wątpie.
Na Nie.

Adachi.D
14-07-2012, 23:38
Jestem na nie, z reguły drugi serwer otwiera się po to, aby uniknać przeludnieniu głównemu serwerowi, a tutaj jest całkiem inaczej. APO SIE WPALIŁO ! KONIEC ! :)

Mr Fsza
17-07-2012, 22:31
jestem za tym by zrobili swojego klienta bo to już upada już się nie mieści i niedługo i tak nawet jak nie będą chcieli to będą musieli bo ludzie nie będą grać bez upów a do tego z lagami

Ja zawsze powtarzam, że tylko zrobienie swojego klienta tibi może być godne ze swoimi itemami,potworkami

a tibia 7,6 niesie wiele możliwości do przetwarzania jej i np jebanie do niej wszystkiego z 8+

nowy serv exp x2 coś na zasadach innych otsów które posiadają swojego klienta .

~#*Nalesniczek Zla*#~
18-07-2012, 01:10
Ja tam lagów nie mam wgl xD
Ale racja bez upów i innych nowych aktualizejszyn ludzie po prostu nie będą chcieli grać na serverze ;S
Szkoda...

Misia <3
18-07-2012, 02:30
Teraz zrobili upa wiec zapewne juz nikt z grających na apo nie bedzie chcial nowego serwa :)
Ja nie gram wiec mi to lata czy zrobią cokolwiek czy beda dalej sciemniac xd

Czarny charakter
18-07-2012, 13:36
Do tego aby zacząć grać od nowa musi powstać nowy serwer? Równie dobrze możesz zacząć grać od nowa na tym. Nie kupuj nic na allegro, nie proś nikogo o pomoc, do wszystkiego dojdź sam bez pomocy botów.

NIE

TyruS aka Tyr'ek XD
01-08-2012, 22:54
Drugi server wiele by nie zmienił, bo co to za frajda biegać po respach które się już zna? To nie to samo, co grać na otsie, o którym wiesz tylko gdzie jest główne miasto, odkrywasz nowe miejsca itd. Chociaż itak osobiscie mam wyjebane w apo, i wam wszystkim radzę, w szczególności tym, którzy dalej tu grają chociażby dla "zabicia czasu" - dajcie sobie spokój, ten server nas niczym już nie zaskoczy. Tyle.