View Full Version : Event na wakacje
Czarodziej Xardax
12-07-2012, 16:07
hiho
Moja propozycja polega na zrobieniu eventu na wakacje bo i tak raczej update sie nie doczekcie (osobiscie narazie nie gram).
z co 1000 zabitego monstra (sumujac all monstry zabite na servie) spadalo by np 5-10sc
z co 100 zabitego monstra (sumujac all monstry zabite na servie) spadal by liscik z zartem ktory oddawalibysmy u "Andy" w city w zamian otrzymywali bys my rozne przedmioty np. softy/wh/aol/sl/c arrow/r lance/p sword/c wand oraz bardzo rzadko pande lub cos w tym stylu : )
czegos takiego jeszcze nie bylo a pewnie przeciagnie to kilka osob ; )
oczywiscie mozna to dopracowac
~~<Biohazard>~~
12-07-2012, 16:15
co 1000 spadac 1kcc ? aha... Zapomniales ,ze sa taski ??
Jestem na Nie, nie róbcie z APO mazurskiego, bo właśnie przez takie propozycje upada...
PS. Moja propozycja:
Z co 10 zabitego potworka spadałoby 100sc, co można by było zamienić na UW.
Kimus The Master
12-07-2012, 17:02
za zabicie XX potworów już dostajesz sc wiec odpada
2 opcja w sumie też jest do dupy,a z pewnością nie przyciagnie graczy..
ps
Graczy to dopiero przybedzie na Jesień jak wprowadzą update..
na wakacje nie ma co sie szarpać o graczy robiąc jakieś gówna bo tak czy siak więcej niż 100 osób przez ten okres grać nie będzie
chyba ze na 15 minut jak bedzie maraton hehe
Sasha Rookslayer
12-07-2012, 17:34
Administracja nie ma czasu nawet wbić na Otsa to co dopiero zrobić event:eek:
Propozycja nie przemyślana, ponieważ już z zabitych monsterów dostajemy kase/expa (task). Nie przejdzie, nie.
~Bocianex~
12-07-2012, 18:45
Co za glupia propozycja , jestem na NIE
wiecie czemu? bo nie gram na apo :D
Ryśku xD
12-07-2012, 20:24
19:55 Wszystkich Online: 57
Czy to ma jakiś sens?
@
Moim zdaniem teraz jest nie potrzebny event tylko ten zapowiedziany update co miał być "niby" nie długo.
Czy to ma jakiś sens?
@
Moim zdaniem teraz jest nie potrzebny event tylko ten zapowiedziany update co miał być "niby" nie długo.
moim zdaniem Ty jesteś niepotrzebny : _ (
@fail, 1000 potworów na APO 7.6 to jest MAX 1h, ofc. zależy co bijemy, ale tak czy siak zjebany pomysł, jak już to z losowej ilości potworów jakiś mini prezent [nowy item, coś ala ŁZY] w formie podziękowania za grę. pyk
~#*Nalesniczek Zla*#~
12-07-2012, 20:57
Nie ,jestem na nie są już taski...
Moja propozycja na wakacje to wyjsc na dwor :)
_
nie.
Krulowiec
13-07-2012, 09:48
Moja propozycja na wakacje to wyjsc na dwor :)
_
nie.
Nie wiem kto to, ale zgadzam się z Nim w 100% !
_nie
Mehrstein
13-07-2012, 11:35
hiho
Moja propozycja polega na zrobieniu eventu na wakacje bo i tak raczej update sie nie doczekcie (osobiscie narazie nie gram).
z co 1000 zabitego monstra (sumujac all monstry zabite na servie) spadalo by np 5-10sc
z co 100 zabitego monstra (sumujac all monstry zabite na servie) spadal by liscik z zartem ktory oddawalibysmy u "Andy" w city w zamian otrzymywali bys my rozne przedmioty np. softy/wh/aol/sl/c arrow/r lance/p sword/c wand oraz bardzo rzadko pande lub cos w tym stylu : )
czegos takiego jeszcze nie bylo a pewnie przeciagnie to kilka osob ; )
oczywiscie mozna to dopracowac
Rok szkolny = APO.
Wakacje = APO.
:rolleyes:
Czarodziej Xardax
13-07-2012, 16:22
(osobiscie narazie nie gram).
pJona ; )
Dobrze wiesz, że i taknie zrobią tego co Wy tu wypisujecie, bo nawet na forum im się wejść nie chce.
↔
Wypowiadałem się, ale dodam, że wpadłem na nową propozycję, na zmianę loga forum, ponieważ jest 1 serwer i powinno pisać Najlepszy Server Gry.
Misia <3
13-07-2012, 17:09
Jak co 1000 monsterow ma spadac 1kcc to 1k lv skocze sobie na raty...
-.- _/fp
Pomysł sam w sobie dobry, ale jest nie dopracowany i nie na ten server... Administracja ma problemy z ogarnięciem upa a ty juz im proponujesz pisanie nowego skryptu na ewent...
Hahahaha :D dobre, dobre... ;-)
Paul Barbarzyńca
15-07-2012, 14:33
Z mojej strony pomysł jest zajebiście pozytywnie zakręcony.
Kovalchuk
15-07-2012, 21:52
Pierw up, zakładam że wraz z upem będzie jakiś event w zamian za wynagrodzenie czekania ;d
Palldino √
16-07-2012, 09:40
nie potrzebne dirac i bez tego bedzie expil czy sasha
jakieś plagi, marattony w zupełności wystarczą ale i tak nie zrobią , wolą banować i tracić przez to graczy na servie ;)
Zarexoholik?
24-07-2012, 02:29
Czyli jak mam taska na wardy 2k wardów do zabicia, a w ciągu dnia można zrobić 2 takie taski dostanę 4kcc~ albo iść i zabijać byle jakie moby żeby było tylko 1k i odbierać po 4kcc? Oczywiście na NIE.
Adachi.D
24-07-2012, 08:36
Czyli jak mam taska na wardy 2k wardów do zabicia, a w ciągu dnia można zrobić 2 takie taski dostanę 4kcc~ albo iść i zabijać byle jakie moby żeby było tylko 1k i odbierać po 4kcc? Oczywiście na NIE.
To se kurna kingi bij, pewnie szybciej Ci 1k wejdzie lol, wez sie ogarnij i przestan wkoncu myslec tylko o sobie. -.-
@top
Sam pomysl jest dobry, ale wymaga dopracowania.
.Animal.
24-07-2012, 09:37
Po pierwsze: są taski
Po drugie: kasy na serwie jest dużo
Po trzecie: Update już był
Nie
Typie wakacje same w sobie są eventem.. Tyle że w realnym życiu.
Jestem na nie, powinniście odpoczywać a nie napierdalać na respie po 20 godzin (chyba że to dla Was jest odpoczynek)
Sasha KOKS
24-07-2012, 23:43
Mortiis coś tam pisał, że będą eventy jakieś w wakację, gdzie będzie można wygrać nagrody pieniężne. Ciekawe, czy mówił serio :).
daro ban wienc nowe konto
25-07-2012, 13:14
jestem na tak bardzo dobra propozycja
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.