PDA

View Full Version : P?acz o Update.

Sasha Rookslayer
13-07-2012, 20:06
Witam!
Kolejny temat związany z AKTUALIZACJĄ.
Jak wiadomo nam, update miał być już na dniach!
Słowa Mortiisa w sprawie o Upie! :)

21:36 Mortiis: update bedzie i robimy testy
21:42 Mortiis: w sobote bedzziemy testowac i doknczac update
21:42 Mortiis: ale nie moge powiedziec kiedy na 100% dokladnie bedzie gotowy bo sam nie wiem
21:47 Mortiis: nie mamy wyjebane tylko ostatnio mieslimy malo czasu
21:47 Mortiis: w sobote sie mobilizujemy cala ekipa i robimy testowanie update
21:47 Mortiis: juz test serwery postawilem
21:49 Mortiis: resetu postaci nie bedzize!
21:49 Mortiis: robimy update a na wakacja postaramy sie zrobic fajny konkurs z fajnymi nagrodami bo dawno nie bylo
21:50 Mortiis: ale z rzeczowymi nagrodami
21:50 Mortiis: od soboty dzialamy z ekipa w sprawie update zeby przetestowac i skonczyc wiec spokojnie bedzie na dniach
21:51 Mortiis: no beda takie rzeczy gdzzie nigdzie takich nie ma

PISAŁ TO Z MIECH TEMU? ^

Jak pisałem z Tutorami na RRV to już niby all (jak zawsze jest zrobione). Zostały poprawki, które musi wykonać Mortiis/Santano. Moje pytanie brzmi, kiedy oni poprawią te poprawki (misje)?:confused: Ile można czekać?

Nie widzicie, że już więcej osób gra na Mazurku niż na APO?

18:01 Wszystkich: 68 - APO
18:01 Wszystkich: 74 - MAZUREK

Czemu macie wyjebane na tego Otsa? Dlaczego?
Nie potraficie nawet napisać czegoś na Forum.
Boicie się czy co:confused:

Wczoraj Tygrys był na 30 min, co robił? Hmm, nic.
Mortiis pewnie z Santano i Tygrysem wyjechali na Majorke i wrócą po wakacjach, a Upa nie będzie.

Będą takie tematy ciągle, ponieważ ile można czekać na Upa? Już na Real i na innych Otsach są częstsze Aktualizacje, niż na ''najlepszym polskim otsie''.

Nie lepiej dać APO off??

Proszę nie spinać mi się tutaj, jak również proszę o wypowiedz kogoś z Administracji, ale pewnie takiej nie utrzymam.

PS.
Proszę nie kasować tematu, bo zrobię nowy :)

Misia <3
13-07-2012, 20:16
Moze dac ci chusteczkę?
Największe dziecko tibi martwi sie zapewne o swoj wirtualny dorobek, bo jego zycie zakończyło by sie bez apo a bez upa ten serw poDUPAda...
Ciesz sie ze wgl zrobią ci jakiegos upa :) a nad tym jak jest naprawde z administracja nie bede sie rozpisywac bo kazdy na swoje zdanie na ten temat a cala prawdę zna tylko święta trójca... :)
Bez odbioru!

Domcio Old
13-07-2012, 20:29
Jak uptade bedzie to bedzie... Chociaz moglbym Sie mortiis wypowiedziec w tym temacie..

Arcano Druid
13-07-2012, 20:34
Sasha ogarnij du*e...
Placzesz o upa na serwie bez przyszlosci bo tak zostal zjeb*ny...
-.-

Jak Morfisowiu sie zachce to zrobi up'a a jak nie to nie ;]

Ryśku xD
13-07-2012, 20:41
Kolejny temat o update tak na prawę czekamy i czekamy doczekać się nie możemy mam nadzieje że dadzą radę w wakacje jeszcze zrobić a co do małej ilości graczy są wakacje piękna pogoda więc każdy woli wyjść na dwór i spędzić ten czas wolny jak najlepiej . Serwer bedzie i tak istniał dopóki bedzie z niego zysk .

Gubi
13-07-2012, 20:53
21:36 Mortiis: update bedzie i robimy testy
21:42 Mortiis: w sobote bedzziemy testowac i doknczac update
21:42 Mortiis: ale nie moge powiedziec kiedy na 100% dokladnie bedzie gotowy bo sam nie wiem
21:47 Mortiis: nie mamy wyjebane tylko ostatnio mieslimy malo czasu
21:47 Mortiis: w sobote sie mobilizujemy cala ekipa i robimy testowanie update
21:47 Mortiis: juz test serwery postawilem
21:49 Mortiis: resetu postaci nie bedzize!
21:49 Mortiis: robimy update a na wakacja postaramy sie zrobic fajny konkurs z fajnymi nagrodami bo dawno nie bylo
21:50 Mortiis: ale z rzeczowymi nagrodami
21:50 Mortiis: od soboty dzialamy z ekipa w sprawie update zeby przetestowac i skonczyc wiec spokojnie bedzie na dniach
21:51 Mortiis: no beda takie rzeczy gdzzie nigdzie takich nie ma

Idiota, zapisał specjalnie to co ktoś pisał, hahahahahahahha cebulak.

Wczoraj Tygrys był na 30 min, co robił? Hmm, nic.
Mortiis pewnie z Santano i Tygrysem wyjechali na Majorke i wrócą po wakacjach, a Upa nie będzie.

Mam dobre wiadomości, Tygrys nie jest na Majorce, wczoraj mi odpisał na GG wraz z Mortiisem.

Będą takie tematy ciągle, ponieważ ile można czekać na Upa? Już na Real i na innych Otsach są częstsze Aktualizacje, niż na ''najlepszym polskim otsie''.

Będą prawidłowo nagradzani.
Nie porównuj jakiegoś OrshaOTS, gdzie Update nazywają dodanie moba, z którego leci 187621578sc, albo real tibii, gdzie nad Upem pracuje firma :D

Nie lepiej dać APO off??

Nie, nie lepiej, jak Ci nie pasuje, to nikt Cię tutaj nie trzyma, śmiało mogę Ci powiedzieć spierdalaj.

Proszę nie spinać mi się tutaj, jak również proszę o wypowiedz kogoś z Administracji, ale pewnie takiej nie utrzymam.

Po co prosisz, jak dobrze wiesz, że ten temat jakiś modek zamknie, a Administracja Ci nie da odpowiedzi? :|
Żenujący jesteś kartoflu.

PS.
Proszę nie kasować tematu, bo zrobię nowy :)

To już będzie podchodzić pod warna.

~#*Nalesniczek Zla*#~
13-07-2012, 21:02
Będzie to będzie ,ale przekładają go i przekładają albo to będzie super hit ,albo największe gówno jakie wprowadzono i to będzie cios dla servera.
Więc albo zobaczymy za rok super Upa albo Off servera.
Ale temat lekko nie potrzebny.

Kimus The Master
13-07-2012, 22:03
Tyle razy już pisałem i napiszę jescze raz, UPDATE będzie na Jesień!!
Teraz nie opłaca sie dodawać bo mało ludzi gra.. Mortiis wie, że na APO ludzie będą wracać bo drugiego takiego 7.6 nie ma i nie będzie...

Rookslayer Maniek
13-07-2012, 22:14
Jeśli administracja byłaby kompetentna, napisałaby, kiedy na pewno odbędzie się ten update, a nie ciągnęła to dniami,tygodniami,miesiącami..byle ludzie grali i kupowali pacc'a, żeby było z czego utrzymać server.. Wcale nie zdziwię się, jeśli takowego update'a nie będzie i zostanie tak jak jest, bo i tak dla nich jakiś zysk będzie z zakupionych pacc'ów i tyle.

Assassin Mateusz
13-07-2012, 22:21
Jeśli administracja byłaby kompetentna, napisałaby, kiedy na pewno odbędzie się ten update, a nie ciągnęła to dniami,tygodniami,miesiącami..byle ludzie grali i kupowali pacc'a, żeby było z czego utrzymać server.. Wcale nie zdziwię się, jeśli takowego update'a nie będzie i zostanie tak jak jest, bo i tak dla nich jakiś zysk będzie z zakupionych pacc'ów i tyle.

Taka sama byla sytuacja z 8.42. Ludzie czekali, czekali i jak juz bylo za pozno to oni dodali update dla 15 osob. Ja sie dziwie, ze wam sie jeszcze nie znudzilo to 7.6.

Kovalchuk
13-07-2012, 22:39
Hahaha, sprawdziły się moje słowa "Na Rl szybciej będzie letni up niż na apo obiecywane up", ale przejdźmy do rzeczy... Nie rozumiem czemu każdy napier... na tego Sashe, koleś poświęcił czas żeby wyrobić postać, kupił pacca płacił więc za utrzymanie serwera więc w 100% ma prawa pisać swoje opinie/propozycje etc. Więc nie napier... na niego bo ma do tego prawo, a co robi w wolnym czasie to jego sprawa, jeden woli iść na melanż drugi woli sobie poexpić nie każdy jest taki sam.

Wiadomo ekipa ots leci w wielkiego chu... jak można robić tyle update, zobaczcie datę logowania Santano... to jest nie prawda ale wiedziałem, że tylko Tygrys i Santano trzymali ten serwer, bo Mortiis woli sobie leżeć brzuchem do góry na jakiś wyspach a tu na niego i tak będą pracować.

#Gubi
eee, a Obama nie odpisał czasem kiedy wizy zniesie ;> ?

Sasha Rookslayer
13-07-2012, 22:41
Hahaha, sprawdziły się moje słowa "Na Rl szybciej będzie letni up niż na apo obiecywane up", ale przejdźmy do rzeczy... Nie rozumiem czemu każdy napier... na tego Sashe, koleś poświęcił czas żeby wyrobić postać, kupił pacca płacił więc za utrzymanie serwera więc w 100% ma prawa pisać swoje opinie/propozycje etc. Więc nie napier... na niego bo ma do tego prawo, a co robi w wolnym czasie to jego sprawa, jeden woli iść na melanż drugi woli sobie poexpić nie każdy jest taki sam.

Od 2006 roku nie wydałem ani grosza na te zasrane pixele, więc o czym mowa?
Nie wydałem i nie wydam ani grosza na tą grę.

Zarexoholik?
14-07-2012, 00:31
Jak zwykle robisz sztryms. Jeśli nie chcesz to nie graj, nikogo nie będziesz zmuszać, żeby na siłę 'pracował' i robił dla ciebie update, bo ci się nudzi. Ja mogę poczekać, poczekaj i ty.

KamilQ
14-07-2012, 00:37

Ale zmarnowales 6 lat na tego marnego OTSa. XD

Masz 17 lat(?) a rozumu za grosz. :<

scimex pallll
14-07-2012, 00:50
Naprawde ze nic nie wydales ? HAHAHA policz sobie ile musza placic twoi rodzice na prad oraz internet XD
Cos sie nie podoba, to nie graj. Ty wiecznie masz problemy.
Tibijski przyjeb

Leonidaas
14-07-2012, 08:35
Dodadzą kiedy będą chcieli i już. Nie ma co płakać.

Paul Barbarzyńca
14-07-2012, 08:43
Zarexoholik: Jak zwykle robisz sztryms. Jeśli nie chcesz to nie graj, nikogo nie będziesz zmuszać, żeby na siłę 'pracował' i robił dla ciebie update, bo ci się nudzi. Ja mogę poczekać, poczekaj i ty.

Czy temat jest o czekaniu?. To czekaj, kogo to interesuje?

Scimex Pall: Naprawde ze nic nie wydales ? HAHAHA policz sobie ile musza placic twoi rodzice na prad oraz internet XD
Cos sie nie podoba, to nie graj. Ty wiecznie masz problemy.
Tibijski przyjeb

coś w tym jest sensownie ujętego

Obecnie jest bardzo dobrze, jest wystarczajaca liczba respów, żeby taki karmazyn mógł expić 200h na miech i dostać sie do Akademii Wychowania Gracza Tibijskiego on faculty ExpWard!. Ja określam obecny stan serwa: stabilizacja, dlaczego?. Gracz musi włożyc pewne starania, żeby wbić bardzo wysoki lvl. Mamy super itemy, znaczy macie!. Dodawani questów i nowych bossów rozsypało serwer i dlatego mortis bardzo dobrze robi odkładając go a może zaniechając wprowadzenia Upa!. W grze, trzeba czegoś unikalnego - obecnie z respami i możliwym do wbicia lvl jest zajebiście!. Serwer stoi i stać będzie a up z rozbudowanym questem na jakimś itemem raz na rok to jest to!. Otwieranie nowego 7.6 i deleted obecnego- Jakby co jestem "ZA". Powinni dać wam jakiś konkurs i stworzyć pod niego jakieś unikalne itemy np. Za exp w wakacje, albo za czas online albo ilość lvl wbita od 0 przez 2 miechy albo ilośc wykonanych questów w przeciagu 2 miechów!.

Krac
14-07-2012, 09:59
Tak bardzo wyjebane...
Może kiedyś będzie.

Demon
14-07-2012, 14:49
co za różnica czy będzie dziś czy za tydzień? tak czy siak nie podniesie to APO chyba, że zrobią jakiś duży krok, który ściągnie nawet mnie :)

:_:Dolan:_:
14-07-2012, 15:59
Śmiecham z tych tematów.
Ogólnie mogę ten płacz ująć:
http://img11.imageshack.us/img11/8790/15734390.jpg

:)

Patka
14-07-2012, 21:01
Jesteście bardzo niecierpliwi :rolleyes: będzie na pewno niebawem nie ma co się martwić a gracze na pewno wrócą ;p

Paul Barbarzyńca
15-07-2012, 08:54
jak to jest, gracze płaczą a nadal graja?, mamy juz 15 Lipca, znaczy napierdalacie w tibie juz 2 tygodnie z wakacji, w najcieplejsze dni i niby wam to przeszkadza. Osobiście bardzo dobrze, że gracie, przynajmniej nigdy nie zrobicie mi konkurencji w pracy xD. Zapewne wiecie, że jak nas do Unii Europejskiej przyjmowali mysleli, że nas jest 18 mln, a polske zamieszkuje 39 mln :(. Ozancza to ni mniej ni wiecej, że połowa musi z głodu zdechnąć- xD.

Co wy chcecie na końcu istnienia serwa usłyszeć?, że mortiis, tygrys i santano nagrają kilkudniowy filmik i będą płakać, że zamkneli serwer.

Macie ochote grać, grajcie. macie facc kupcie pacc. Trzeba byc twardym, bo jeszcze kilka tygodni i znowu bedziecie zapierdalać do tej samej klasy kolejny raz- xD.Każdy jest do czegoś stworzony, a może właśnie ty ( osoba która to czyta) do grania w tibie, jeśli tak to jesteście w dobrym miejscu o właściwe dobranym czasie xD

Artis
15-07-2012, 12:20
Płaczcie, a więcej będzie - doczekanie nasze.

Xzaz!t
15-07-2012, 14:25
Nie porównuj jakiegoś OrshaOTS, gdzie Update nazywają dodanie moba, z którego leci 187621578sc

A na APO update nazywają dodanie 15 mobów, 2 questy(które robi się w 3 dni), a robią to przez cały pierdolony rok :o, czasami dłużej...

*Sasha
Pierwszy raz przez 6 lat, zgodzę się z Tobą.
Po cholerę piszą, że już wszystko gotowe tylko coś tam...
Nie napiszą na forum nic, w tematach nie napiszą nic tylko usuwają, zamykają itp...

@Czy dodadzą upa czy nie, to jest już bez znaczenia, bo od 2009/2010 każdy up to tylko spierdolenie bardziej tego "najlepszego ots'a".
Mogę tylko pogratulować ekipie, za "cudowny" przedmiot, który spieprzył wszystko na APO, o balansie to już nawet nie będę się wypowiadał. Jaki to przedmiot, raczej też nie muszę pisać.

Jedyna osoba, która ZAWSZE pomogła jest Tygrys, którego podziwiam za to co "stworzył", bo mapa jest zajebista, na której zajebiście się bawiłem i NIGDY na lepszej grał już nie będę.

Każdy OTS w końcu upadnie...

Nic nie może wiecznie trwać (http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k)

1:30 ;)