View Full Version : [Forum] Rozmowy o botach w dziale RL Tibia
GownianyTornister
16-07-2012, 09:38
Proponuje znieść ten jakże bezsensowny punkt:
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=300762&postcount=1
Palldino √
16-07-2012, 10:11
nom jestem za! bendziemy sie skrypcioramy wymieniac kk
wiadomo, że to głupota, nie wiem w czym im to przeszkadza, ale to już ich decyzja, ja osobiście jestem za wyjebaniem tego punktu z regulaminu : o
.Animal.
16-07-2012, 10:18
Tak.Wyjebujemy ten punkt i żyjemy lepiej.
Misia <3
16-07-2012, 10:31
Punkt ten rzecz biorąc jest zbędny wiec "delete" ;-)
Kasujemy pedałka !
Przecież plan dnia do real tibii to nic złego, jestem za zniesieniem tego punktu, albo przerobienie go na takie coś:
Kolekcjonowanie planów dnia pod nasz serwer będzie srogo, ale to korwa srogo karane warnem.
Jestem na tak.
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-07-2012, 11:38
Jestem za usunięciem ,będzie spam na ChatBox'ie o dzisiaj boce na tym a jutro na tym xDD
Τettmeier
16-07-2012, 11:41
Ludzie będą na googlach szukać skryptów to trafią do nas na forum i o, będzie więcej typków, a nie od kilku lat te same mordy. Good idea :):D;):rolleyes:
Sir Krystian
16-07-2012, 12:56
Podbijam jestem na TAK!
Domcio Old
16-07-2012, 17:22
No oczywiscie jestem na tak,, po co to ?
Temat, do którego autor postu podał link jest tylko przypomnieniem zapisu, który znajduje się w regulaminie forum (punkt 6 podpunkt 3):
Zabronione jest umieszczanie na Forum treści związanych z botami lub innymi programami ułatwiającymi grę w Tibię oraz Counter-Strike.
Jestem przeciwny zniesieniu tego zapisu, ponieważ to nie jest forum o botach :)
Τettmeier
16-07-2012, 20:12
Jestem przeciwny zniesieniu tego zapisu, ponieważ to nie jest forum o botach :)
Co to jest za argument "to nie jest forum o botach"? Żaden. Tak samo jak to nie jest forum o muzyce a mimo to dział 'muzyka' jest tym najczęściej odwiedzanym.. Bez sensu.
Napiszcie lepiej maila do administracji z linkiem do tego tematu, żeby usunąć ten punkt z regulaminu forum, bo jak widać większość osób jest na tak, a serwerowi APO to w żaden sposób nie szkodzi.
Kovalchuk
16-07-2012, 22:23
Dobra propozycja, oczywiście jestem na tak ;-)
Jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jebac boterow, jestem na nie XD
Nie, bo nie. Nie po to zostal wprowadzony.
STOP ACTA! Roger that! Bez odbioru.
Zamkniety.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.