Zaloguj się

View Full Version : Woodstock

.-Oskariusz
16-07-2012, 12:28
Siema, chcemy ze znajomymi wybrać się w tym roku na Woodstock ale nadal nad tym myslimy.. a Wy się wybieracie? Polecacie tą impreze? ; p

Tumanbuga
16-07-2012, 12:51
siemka z całego serca nie polecam imprezy jaką jest woodstok rok temu zostalem zmuszony do kapieli blotnej dodatkowo wszedzie biegaly jakies szatany zostal tam spożyty alkohol w ilościach masowych i posypany koks nie polecam ci elo .

KaZeK
16-07-2012, 13:13
Jak chcesz spotkać Mortiisa to jak najbardziej polecam.

Anonimowy
16-07-2012, 14:37

Tró, Mortiis zamiast szykować update szykuje się na Łódstok. Jedź i mu wpierdol autorze tematu :)

Gubi
16-07-2012, 15:14

Jak możesz tak obrażać były klinerze i wymienniku od 7 boleści?

Tró, Mortiis zamiast szykować update szykuje się na Łódstok. Jedź i mu wpierdol autorze tematu :)

Kolejny kartofel, co gra na serwerze, a administrację obraża, jak tak można! :(((((((((((((((((((((((((

Oczywiście, jadę jak co roku od '64.
Będzie feta, marry, alkohol się uszami będzie wylewać.

Splaxor
16-07-2012, 17:33
a tak naprawdę to zagorzałe dresy są takim samym ścierwem jak zagorzałe metale

Wszędzie gorzała.

@topic
Gdyby nie to, że jadę na Festiwal Ryśka to pojechałbym na Woodstock. Będzie grać Sabaton.

.-Oskariusz
16-07-2012, 21:57
Wiem że leje się tak gorzała i nie tylko :D ale chodzi mi bardziej o klimat i ludzi, czy warto : >

Fifek
17-07-2012, 21:35
Jadę i chooy. Z tego co wiem, będzie i Margoth piczka : D

Soi
17-07-2012, 21:58
Nie bylem i nie zamierzam jechac, paru kumpli bylo i srednio sie im podobalo...
No jak ktos lubi nayebanych/przycpanych metali bez kultury<ofc. po spozyciu> to polecam.

<nie chce obrazic nikogo ale widzialem fotki i melina... serio>

Ryśku xD
17-07-2012, 22:42
Gdyby nie to, że jadę na Festiwal Ryśka to pojechałbym na Woodstock. Będzie grać Sabaton.

Nie robię żadnego festiwalu w tym roku bo mnie nie stać ;/ !

@
Nie pojadę bo nie dostanę urlopu , może następnym razem. :rolleyes:

Demon
18-07-2012, 22:13
Debilizmem jest mówienie, że coś jest chujowe bo mi kolega powiedział. Jeżeli masz takie spojrzenie na świat, bo Ci koledzy powiedzieli, że to jest fajne a tamto jest głupie, to Ci współczuje gościu. Zero swojego zdania, ale oczywiście trzeba dodać swoje 3 grosze. No i co w związku z tymi zdjęciami? Z tego co ja widzę, większość jest z Amerykańskiej wersji Woodstock'u a my mówimy o Polskiej. Byłeś z raz na dyskotece, w klubie, jakimś festynie czy czymkolwiek gdzie było więcej niż 50 osób? W każdym takim miejscu znajdą się ludzie tacy co się napierdolą, przyćpają czy Bóg wie co jeszcze zrobią. Także to, że garstka ludzi się najebie do nieprzytomności czy zaćpa łeb nie znaczy, że wszyscy tam tak robią. "Kąpiel błotna" też jest dla chętnych. Przecież tam Cię nikt nie pójdzie i nie zmusi do czegoś czego nie chcesz zrobić. Człowieku otwórz oczy na świat, na to co Cię otacza, bo jeżeli budujesz swoje zdanie o świecie poprzez to co Ci koledzy powiedzieli to Ci naprawdę współczuje Twojego światopoglądu. Ograniczony człowiek mówi o tym kto jest normalny, a kto nie. Dobre sobie : ) Pozdrawiam Ciebie i Twoich "normalnych" kolegów.
+ podbijam do słów

@nie jestem fanem 'tamtej' muzyki, nie uczęszczam na Woodstock'i, ale szanuję innych, bo każdy ma swój pogląd, pyk

See You
19-07-2012, 00:49
+ podbijam do słów

@nie jestem fanem 'tamtej' muzyki, nie uczęszczam na Woodstock'i, ale szanuję innych, bo każdy ma swój pogląd, pyk

Chyba [4] ???

#t nie nie wybieram sie, chyba ze zdaze zdac prawko i kupic samochod, ale nie wierze w to wiec raczej nie.. nie bede sie pierdolic pociagiem i siedziec na korytarzu jak brudas mimo tego ze place za bilet jak ci co siedza na siedzeniach xd

Oskarqq
27-07-2012, 01:17
Jadę, będę rozbity przy lesie najprawdopodobniej, jak coś pytajcie o Oskara/Golonę :>

Wujek Margoth
01-08-2012, 10:59
ŁUDSTOK BICZYS! http://www.youtube.com/watch?v=vGzWBbpX4-0&sns=fb#start=0:00;end=2:52;autoreplay=true;showopt ions=false

Jak ktoś chce na piwo wyskoczyć to pisać xD

Mokolaj
03-08-2012, 20:49
MORTIIS BĘDZIE >? i czym się tak podniecać zjebane utwory koleś ma jedynie najelpsza nuta

http://www.youtube.com/watch?v=EM-VTCesxHg

SABATON TO JEST COŚ ***** !