View Full Version : Dziecinne zagrania ze strony "ekipy"
Było setki tematów o update, dlaczego?- to chyba nie jest dziwne.
Możecie wytłumaczyć nam "gracza" dlaczego tak olewacie sprawę?
Skoro są zakładane takie tematy to po to, aby jakiś Tygyrs/Santano/Mortiis a nie pionki, które nic nie wiedzą wypowiedzieli się na ten temat.
Więc może zamiast zamykać tematy w końcu dacie jakąś odpowiedz i zamkniecie?
I tak zaraz dostane warna, usuniecie posta czy uuuj wie co jeszcze ;)
jak tak placzesz to pisz emiala a nie na forum
Po 1 nie płaczę, bo nie gram już tu. Wolałem wszystko wymienić za eq/kase na mazurku :)
Po 2 po chuj jest forum OTS"a, żebym pisał na emaila? Chyba po to jest ten dział, aby pisać opinie jak i krytykę :)
`Palldino
16-07-2012, 17:54
'Admini' tych tematow nie zamykaja ogarze zeby jeszcze wchodzili na forum i to widzieli .. XD jak tak placzesz to pisz emiala a nie na forum
.Animal.
16-07-2012, 17:55
Odchodzić z tego serwera !!! Na co Wy jeszcze ludzie czekacie administracja ma w dupie wszystko XDD
Old-Don Ja
16-07-2012, 18:10
Przerasta już ich to:(
Azbestowy Człowiek
16-07-2012, 18:13
bul dupy.txt
no wlasciwie to mogliby napisać cokolwiek nawet na odczepnego
byłby spokój a nie to ciągłe przekrzykiwanie się co kto robi a kto czego nie robi, lub być może nie robi albo być może robi
Leonidaas
16-07-2012, 18:22
Nie chce się im. Nie mają czasu.
Paul Barbarzyńca
16-07-2012, 18:32
Brakuje tobie itemów na apo?
Masz zbyt mało respów?
Zbyt mało kasy zarabiasz ( w kcc)?
Z mojego punktu widzenia obecnie serwer stanąl w miejscu najbardziej dogodnym. Miech, 2 miechy i upa wykonacie i znowu będzie płacz. Tibia juz taka jest. Ponad 50% chce nowy serwer a więc zaczynajcie grac od 0. Na rl top lista wykonuje questa w kilka dni a może i godzin i jakos płaczu tam nie słychać. Ludzie tutaj chodzi tylko o lvl, respy są wolne a więc do dzieła.
Krulowiec
16-07-2012, 19:05
Przecież Santano, Tygrys i Mortiis jak widać już dawno sobie odpuścili serwer, a wy myslicie, że się podniesie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jestem swiecie przekonany iz update zostanie wprowadzony w tym tygodniu takze badzcie cierpliwi i poczekajcie do konca tygodnia.
Tak już było mówione tydzień temu, dwa tygodnie temu XDDDDDDDDDDDDDD
Nie musisz wierzyc ale ja wiem swoje:)
.Animal.
16-07-2012, 19:27
Jestem swiecie przekonany iz update zostanie wprowadzony w tym tygodniu takze badzcie cierpliwi i poczekajcie do konca tygodnia.
Nie musisz wierzyc ale ja wiem swoje:)
Czemu robisz za murzyna na forum? (czarny moderator)
↔
Oby w tym tygodniu jak mówi Bleyn!
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-07-2012, 19:50
Pożyjemy zobaczymy ,ale wątpię że będzie to w tym tygodniu czym tam w następnym.
Owszem wszystko ich już przerasta ,my chcemy nowy server i było by dobrze żeby go zrobili ,nawet niech dadzą to UW itp ,zanim ktoś wykona ten quest minie dość dużo czasu ,a oni zarobią na pacc it ,to może zatrudnią jakąś firmę ogarniającą server czy zrobią coś ze swoim stanowiskiem to servera.
~Bocianex~
16-07-2012, 19:56
To juz bylo mowione w lutym haahahuahsuahsuahsuah
Taaaak, kupujta paki bo JUZ ZARAZ bedzie updejt, od miesiecy tak mowicie? xD
A poza tym jak zwykle dowiadujemy sie od jakiegos "piona" senior tutora zamiast od ekipy...
Mario Trollotelli
16-07-2012, 20:56
Chce wam się jeszcze zakładać takie tematy? Przecież to bez sensu... Administracja ma już wyraźnie w dupie ten serwer... Nawet nikt się na forum z nich nie wypowiada. XD Jeżeli będzie jeszcze jakieś uptade (w co nie wierzę) to pewnie ostatnie. Serwer obecnie działa, aby działać i myślę, że oni tylko czekają aż upadnie, bo takiej małej ilości graczy na głównym serwerze (70-80 dziennie?) nie było jeszcze nigdy. Już wiele razy mówiło się o upadku APO, ale tym razem jest już baardzo blisko. xd
ja nie wierzę w to co czytam po prostu nie wierzę. Sam kiedyś maniaczyłem w tibie lecz na rl i mogłem nazwać się " maniakiem " na szczęście wyzwoliłem się z tego zająłem się innymi ciekawymi zajęciami a tutaj po prostu cały czas temat w kółko ten sam. Ludzie ile można ? Można raz skrytykować adminów ale ile razy to samo ? Przecież widzicie , że takie tematy są zamykane od razu więc ? Co Wam dadzą te tematy skoro Administracja i tak na to nie patrzy ?
Kto jest za tym aby banować osoby które założą taki sam temat ? kiedy ten zostanie zamknięty ?
Update jak bedzie to bedzie! Poczekajcie.
.-Oskariusz
16-07-2012, 21:50
Ja bym nie liczył na nic... Ten server nie funkjonuje już normalnie, patrząc nawet na sprawe domków które stoją po pare miechów 'bez ownerów' którzy nie logują a które powinny przejść na licytację po miesiącu, nie zauważacie małą ilość lifów, awansów na forum? Porównajcie ten server sprzed roku a teraz... Od kilku miesięcy jak dla mnie sprawa jest przesądzona... Loguje tu teraz 1/4 graczy co w zeszłe wakacje, na domiar tego respy 'oblegane' przez gildie stoją puste... Myślę że wszystko ma swój kres i nadchodzi kres apo... Wiem, szkoda tego ots bo miał swój urok lecz warto podkreślić słowo MIAŁ.
:_:Dolan:_:
16-07-2012, 22:00
Nie grasz - nie rób tematów, nie przychodź tutaj.
Co cie korwa interesuje status serwa, skoro "nie grasz"?
Grasz na mazurku - won na forum mazurka.
thx :)
Ryśku xD
16-07-2012, 22:04
W końcu wypowiedziała się kompetentna osoba:
Dzięki za info.
Trzymam Cię za słowo a więc czekamy:)
W końcu wypowiedziała się kompetentna osoba:
A raczej pionek, który nawet nie wie co ma być w tym upie, którego i tak się nie doczekacie :rolleyes:
Ps. Co do upa- dodanie nowych przedmiotów na rooku, good idea ;)
Chcialbym tylko zauwzyc, ze Ekipa moze odpowiedziec w zamknietym temacie. Kazdy jeden czlonek Ekipy Forum ma taka opcje.
Tak wiec xx tematow w jednej sprawie wystarczy, a za zalozenie xx+1 tematu (np tego? :rolleyes:) powinien byc warn, nakaz zgaszenia pochodni i wygnanie z plemiania.
Osobiscie nie wiem nic o update i takze czekam z niecierpliwieniem. ; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.