View Full Version : Update OTS 17.07.2012
Długo, a nawet bardzo długo oczekiwany przez Was Update wreszcie nadchodzi. Dodaliśmy bardzo wiele różnorodnych misji, które - mamy nadzieję - przypadną Wam do gustu.
Misje te są bardzo specyficzne - różne od dotychczasowych. Wszystkie z nich uruchamia się komendą !quest. Następnie gracz dostaje wylosowaną misję dostosowaną do jego poziomu.
Czego możecie się spodziewać? Wszystkiego! Misje począwszy od szukania przedmiotów, przez zabijanie potworów i odkrywanie trudno dostępnych, nowych lokalizacji, po nowe rozwiązania i gry, które do tej pory nie istniały na żadnym serwerze. Spośród ponad siedemdziesięciu nowych zadań na pewno znajdziecie wiele, które zachęcą Was do gry oraz sprawdzania elementów wprowadzonych w tej aktualizacji.
Specjalnie dla Was dodaliśmy również gry: kółko i krzyżyk oraz gra w statki. Plansze do gier będziecie mogli odnaleźć na City of Dreams!
Kimus The Master
17-07-2012, 20:07
GRATULUJE!!! W końcu daliście z siebie wszystko GZ!!
Musze przyznać, że ani troszke nie wierzyłem, że w wakacje bedzie UPDATE a tu prosze.. xD
Kovalchuk
17-07-2012, 20:07
Koniec swiata ! Pierwszy! No mortiis dzis chyba nocka bedzie dzieki brachu!
Mortiis licze tez na opisanie misji jak robil to Santa!
Wreszcie!
Myślę, że ciekawa aktualizacja. Jak będzie serwer online to wejdę zobaczyć :)
@edit
Ciekawe ciekawe! Dwie misje już zrobiłem, teraz mam wbić 15 poziomów i zabić apocalypto.
Krulowiec
17-07-2012, 20:08
GRATULUJE!!! Wkońcu daliście z siebie wszystko GZ!!
może odpuścisz sobie tibie i weźmiesz się za ortografie ? :(
Super, na pewno nie skorzystam !
Władca Wschodu™
17-07-2012, 20:10
W końcu się coś ruszyło ;D brawa dla administracji.
`Palldino
17-07-2012, 20:10
pf usun 7.6 zrob 8.6 ;] jestem za
Master Sio
17-07-2012, 20:12
oł jejeejejejejeeeeee "UPDATE!! to jest to . Dziękuje i teraz bedzie misja jak zrobic pacc runke ;d
Mistic Mar
17-07-2012, 20:24
ZALLLL :(
!quest jest dla maina - na rooku jest napisane zadanie dla nich a nie dla rooksteyerów :(
A tak to gz xd
.Animal.
17-07-2012, 20:28
O w morde jeża wreszcie
Noe aka Capitan
17-07-2012, 20:29
Czy cokolwiek zostało wprowadzone na rook bo z tego co widzę to nie ? :>
~#*Nalesniczek Zla*#~
17-07-2012, 20:30
uff
Gratuluję ,kiedy następny Update ? Za 10lat? xD
Może być ciekawie ,ale jakoś mało się rozpisałeś Tiger xD
Zawsze takie opowieści na całą stronę a tutaj 3 zdania xD
Widać odechciewa się wam wszystkiego ,ale gratulacje update.
jak uptade bedzie taki jak ten news to zostawie to bez komentarza :)
:_:Dolan:_:
17-07-2012, 20:43
jak uptade bedzie taki jak ten news to zostawie to bez komentarza :)
Coś nie pasuje - wypad z ots. Ciekawe ile osób jeszcze płakać będzie :)
@top
w końcu, gracze będą mieli co robić.
Nie było update saapy, jest update dalej sapy.
Zdecyduj sie *****, dodali i jest, zamknij morde i ciesz sie tym, ze masz co robic.
@t.
Fajnie, gram.
Creatynka
17-07-2012, 20:53
Minelo 15 min od ostatniego apdejta a wy dalej nie dodaliscie drugiego , co wy robicie ?
@Top
Sprawdze
Kovalchuk
17-07-2012, 20:54
20:52 Musisz pokazac, ze potrafisz wzmacniac siebie, bedac jednoczesnie bardzo opanowanym! Twoim zadaniem bedzie zdobycie trzech poziomow doswiadczenia, a nastepnie zabicie owcy! Nie probujzabic tego stworzenia zbyt wczesnie!
Takie misje sa najlepsze + dla ekipy i z tego co widzę nie jest tych misji 10 tylko od chuu.... za przeproszeniem :D
Dawno temu chciało się ekipie wymyślić przynajmniej jakąś historyjkę przy okazji update , rozpisać to fajnie w punktach i w ogóle ale teraz widzę już ,że sami zaczynacie powątpiewać w server ,który najzwyczajniej w świecie upada a jego czas nie ubłagalnie dobiega końca.
Iron Killer
17-07-2012, 20:58
Przecież gra kółko krzyżyk była już daaawno na tym CoD.
@top
Wreszcie update, gratuluje administracjo
Paul Barbarzyńca
17-07-2012, 21:04
Żeby nie laboratorium przedyplomowe na 100% bym grał ale obecnie są ważniejsze sprawy na mojej bani xD.
Juz lepiej bys zrobił jakbyś dał te update 1 września, te kidy szkołe by zajebały przez gre.
Nie masz twarzy przez te kłamstwa, i juz tego nie odzyskasz nigdy.
/* zastanawiam się: Czy nie zrobić jakiegoś eventu na itemy i mojego chara na 3053 */
Pozdrawiam Magika!.
Knight Lukas
17-07-2012, 21:04
APO 7.6 136/800
Rekord ostatnich miesięcy ;]
To czekamy po ilu dniach(godzinach) skończą misje xD
News troche mały mam nadzieje, że updejt nie będzie taki jak ten news..
@KaZeK
Zioom to powiedz mi skąd masz takie info?
Za niedługo liczba graczy wróci do <100
To czekamy po ilu dniach(godzinach) skończą misje xD
HAHHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd
Ziom uwierz mi, nikt nie zrobi tego Questa wcześniej jak za miesiąc/dwa.
#Lukas - Od ekipy.
#Noe - Tak, ja go robiłem..
Noe aka Capitan
17-07-2012, 21:15
HAHHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd
Ziom uwierz mi, nikt nie zrobi tego Questa wcześniej jak za miesiąc/dwa.
Bo ty go robiłeś ? :D beka.
Up jak na razie jest tylko na main czekamy co zrobia z rookiem. : >
Coś nie pasuje - wypad z ots. Ciekawe ile osób jeszcze płakać będzie :)
@top
w końcu, gracze będą mieli co robić.
po co sie prujesz? kazdy ma prawo wyrazic zdanie a Ty masz huj do tego czy mi sie podoba czy nie i wypad mozesz pisac do chlopaka swojej dziewczyny
^^wypowiadalem sie juz :)
Ryśku xD
17-07-2012, 21:52
Tak czekaliśmy i się doczekaliśmy serdeczne podziękowania dla administracji :rolleyes:
Cuuuurwaaa.. Nie dosc, ze upa zrobili to jeszcze beda problemy teraz o jakies ybane historyjki... O.o
GZ ekipo, ale niestety juz nie pogrywam na otsie ;c
Fajnie, że w końcu coś bo już mi się nie chciało czytać tych narzekających użytkowników tego forum ;[
Leonidaas
17-07-2012, 22:06
No w reszcie ten długo oczekiwany uptade:) Myślę, że będzie fajny.
~Bocianex~
17-07-2012, 22:22
Nie gram na tym otsie bo nie daliscie historyjki ! wiecie co? mogliscie w ogole tego update nie wprowadzac bez historyjki......szkoda gadac jednym slowem to SCHRZANILISCIE robote
Gratulacje tak zacnego wyczynu w 10 gmów + w ciul tutorów tak zacnego update robionego od tej daty 11:11:2011 do dzisiaj normalka chyba flaszka wam się należy !
to następny w 2014 ; d?
Aha :confused:
To ten największy update "jaki kiedykolwiek miał miejsce" :confused::confused:
Gratulacje dla ekipy, bo z newsa widzę że jest czego :D
I tak nie gram, więc nie sprawdzę.
Długo, a nawet bardzo długo oczekiwany przez Was Update wreszcie nadchodzi. Dodaliśmy bardzo wiele różnorodnych misji, które - mamy nadzieję - przypadną Wam do gustu.
Misje te są bardzo specyficzne - różne od dotychczasowych. Wszystkie z nich uruchamia się komendą !quest. Następnie gracz dostaje wylosowaną misję dostosowaną do jego poziomu.
Czego możecie się spodziewać? Wszystkiego! Misje począwszy od szukania przedmiotów, przez zabijanie potworów i odkrywanie trudno dostępnych, nowych lokalizacji, po nowe rozwiązania i gry, które do tej pory nie istniały na żadnym serwerze. Spośród ponad siedemdziesięciu nowych zadań na pewno znajdziecie wiele, które zachęcą Was do gry oraz sprawdzania elementów wprowadzonych w tej aktualizacji.
Specjalnie dla Was dodaliśmy również gry: kółko i krzyżyk oraz gra w statki. Plansze do gier będziecie mogli odnaleźć na City of Dreams!
Heh Dobrze że jest upodate ale nie wiem czemu ale chyba Santano lepiej opisuje up'a XD
No chociaż teraz będzie co robić :D
Xayn : )
17-07-2012, 23:13
No misje troche przegięte, rozimiem ze 3k lvl to nie zabicie 100 orcow ale 10 MINOSów to troche nie teges XD
#bleyn
Wystarczy dobic ; |
No misje troche przegięte, rozimiem ze 3k lvl to nie zabicie 100 orcow ale 10 MINOSów to troche nie teges XD
3k lvl nie poradzi sobie i tak solo z minosem:confused:
t#
Mam nadzieje ze sobie poradzicie z misjami ktora sa w upie bez naszej(ekipy) pomocy:) Good Luck!
Ciekawe zastosowanie, no nic więcej tutaj nie dopowiem :)
Misia <3
17-07-2012, 23:49
Szkoda ze sie nie przekonam co ciekawego wymyśliliście w związku z tym upem, ale poczytam troche na 4um i tak sie dowiem :) tylko mam nadzieje ze misję zostały bardziej przemyślane niz taski i nie bedzie trzeba zabijać 800 lv glackow czy czegos w tym stylu...
To teraz panowie, muzyczka na uszy lub skype odpalony i przez następny miesiac maraton przed kompem? Tylko nie zapomnijcie ze trzeba jeszcze spac, jesc czy tez korzystać z wc XDDDD
Jednym słowem POWODZENIA w grze ! ! :)
zajmij sie sprawa mojego bana jak mozesz bo czekam 3 tyg juz xd
Powodzenia w czekaniu kolejne 3 tygodnie, znając nasza administrację...
A w sumie za toba i tak nikt nie płacze ani nie tęskni wiec jeden chu** XDDDD
Lethornek
18-07-2012, 00:37
Gratulacje dla administracji za znalezienie chwili czasu dla tych 50 osób, które wciąż w Was wierzą !
Knight Lukas
18-07-2012, 00:40
#bleyn
Wystarczy dobic ; |
Powodzenia z creatorem ;]
To teraz zajmij sie sprawa mojego bana jak mozesz bo czekam 3 tyg juz xd
dziekuje
#sprawdze jak ^
bb
Adachi.D
18-07-2012, 01:09
***** no, rozpierdalacie mnie na każdym kroku... Update co rok (śmiech na sali), chujowa zapowiedź... Ja jebie, widać jak dbacie o graczy, nawet dobrej atmosfery swtorzyć nie umiecie... Dobranoc !
Dla mnie lipa ale to tylko moja opinia ;)
Komenda !quest jest strasznym ułatwieniem. Nie trzeba nigdzie biegać po misję, gadać z żadnym NPC. Pierwsza misja już jest na kilka/kilkanaście dni - to dobrze. Przynajmniej nikt nie zrobi questa w ciągu tygodnia.
Kovalchuk
18-07-2012, 02:22
Nie no jak na razie wykonałem 5 misji, jedna na prawdę zajela mi troche czasu, w miare ok ;-) Zobaczymy co zostało dodane.
Co do Newsa, Mortiis, ludzie lubią jak mają wszystko na tacy czyt. opisanie up, zdjęcia (jak na rl) nie lepiej było napisać newsa z rzeczami które dodałeś?
A no i cieszę się, że zostały wykorzystane moje misje czasowe ;-)
beka, spodziewałem się w chuj wielkiego postu, bo szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej, ale wg. mnie zajebiście dobre rozwiązanie, ciekaw jestem co tam dodaliście :)
Gigantyczny
18-07-2012, 10:51
No nareszcie update :) długo czekaliśmy mam nadzieję, że nie na marne. Questy wydają się być ciekawe. Jak na razie nie umiem wykonać jednego ze swoich xD
1st Plutek^.^
18-07-2012, 12:39
Tak malo zescie zrobili przez tyle czasu? Porazka... liczba graczy podskoczyla z 70 do 100. BRAWO ! :( Z przykroscia stwierdzam, ze nic nie uchroni APO przed upadkiem. Tyle odemnie...
`Palldino
18-07-2012, 12:44
Tak malo zescie zrobili przez tyle czasu? Porazka... liczba graczy podskoczyla z 70 do 100. BRAWO ! :( Z przykroscia stwierdzam, ze nic nie uchroni APO przed upadkiem. Tyle odemnie...
przez 3/4 tera czasu mieli wakacje dopiero teraz santano pewnie cos pozmienial z misji ktore sami podaliscie im i dodali ;]
Trochę nie pomyślane, wpisze !quest ok mam misje, a jeżeli chwile po tym padne lub coś z netem się stanie to po ponownym wpisaniu !quest pojawi się tylko: 12:58 Misja aktualnie trwa, wykonaj ja jak najszybciej! Jesli chcesz odlozyc wykonanie tej misji i zaczac inna, wpisz "!anuluj". A jeżeli zapomnę co tam miałem zrobić to później mam wbijać 5 lvl i anulować? Dodajcie np. !misja żeby w takich przypadkach była możliwość powtórnego zobaczenia jaką misje mam wykonać.
Trochę nie pomyślane, wpisze !quest ok mam misje, a jeżeli chwile po tym padne lub coś z netem się stanie to po ponownym wpisaniu !quest pojawi się tylko: 12:58 Misja aktualnie trwa, wykonaj ja jak najszybciej! Jesli chcesz odlozyc wykonanie tej misji i zaczac inna, wpisz "!anuluj". A jeżeli zapomnę co tam miałem zrobić to później mam wbijać 5 lvl i anulować? Dodajcie np. !misja żeby w takich przypadkach była możliwość powtórnego zobaczenia jaką misje mam wykonać.
Proponuje sobie zapisywac tresc misji np. w notatniku ale pomyslimy nad takim rozwiazaniem ktore zaproponowales.
Xayn : )
18-07-2012, 15:03
http://i48.tinypic.com/25thwrk.jpg
Misia <3
18-07-2012, 15:58
A Sasha na obodzie uahauuhauuhahauahau zaraz bedzie z buta wracal ;p
No to macie fajnie, bo widzę, że większość misji mimo ze nie jest trudna wymaga myślenia, a z tym przecież u was CIĘŻKO!!!
13:45 Pospi: Up w koncu zrobili i Jihad online, az sie za wami stesknilem... ;]
#święty mikolaj
Pierdol, pierdol - ja posłucham!
Niestety jestes dzieckiem z porażeniem mózgu, któremu nie musze ani sie, ani nic tlumaczyc wiec sie odpierdol jednym słowem bo twoje wypociny tylko mnie śmiesza!!
i to ma być Update ? heh :P
Myślałem że bardziej się postaracie no ale dobre i to :)
niewidomy
18-07-2012, 17:21
104/800 ooo kurde kiedy tu tyle osob gralo ...
@T
Myslalem ze cos innego zrobicie jakis hard quest ktory bedzie wysilkiem typu INQ na rly (oczywiscie takim jakim na poczatku byl wysilkiem)
Sorc Aka Siochacz
18-07-2012, 17:37
Lipa ten update :/ , myślałem że bd fajnieszy i ch*j 12 dni pacc'a niech się jeb*e bo gówno z up'a.
4/10 postaraliście się, że szkoda gadać, miesiąc roboty w 5 osób a Wy 10x tyle i gówno zrobiliście z update :(
Gratuluje chęci dla adminów dodania up'a dla kidów w wakacje, mogliście dać 1.09.2012 tego dnia było by w szkole 10% osób, bo reszta by siedziała przed kompami i odliczała czas aż up wprowadzony
Mam rozumieć, że te parędziesiąt misji to cały update a rookgard pozostaje bez zmian.
Podziękuje.
swiety mikolaj
18-07-2012, 18:32
Szkoda ze sie nie przekonam co ciekawego wymyśliliście w związku z tym upem, ale poczytam troche na 4um i tak sie dowiem :) tylko mam nadzieje ze misję zostały bardziej przemyślane niz taski i nie bedzie trzeba zabijać 800 lv glackow czy czegos w tym stylu...
To teraz panowie, muzyczka na uszy lub skype odpalony i przez następny miesiac maraton przed kompem? Tylko nie zapomnijcie ze trzeba jeszcze spac, jesc czy tez korzystać z wc XDDDD
Jednym słowem POWODZENIA w grze ! ! :)
Powodzenia w czekaniu kolejne 3 tygodnie, znając nasza administrację...
A w sumie za toba i tak nikt nie płacze ani nie tęskni wiec jeden chu** XDDDD
Czy ty masz w ogole swoja godnosc? 99% apo razem z administracja widzialo twoje nagie zdjecie
A Ty dalej lizesz dupe kazdemu jakby byla z cukru
77/800 - Update pomógł....
A Sasha na obodzie uahauuhauuhahauahau zaraz bedzie z buta wracal ;p
Lubie to !! haahah
I tak tu ni gram, mam nadzieje ze beda jakies ssy z upa , bo obczailbym
Smieszny ten update dodali okolo 70misji jakies gry w kolko i krzyzk zadnych mobow miejsc itp a na rooku to juz szkoda gadac
i tak wiekszość nie wróci, nawet na to nie liczcie ;)
Ernestus
18-07-2012, 21:17
3k lvl nie poradzi sobie i tak solo z minosem:confused:
t#
Mam nadzieje ze sobie poradzicie z misjami ktora sa w upie bez naszej(ekipy) pomocy:) Good Luck!
o ile dalej mozna ale kiedys 2.4k ek biegalem po tp i zabijalem tego minosa sam ;]
Elderius
18-07-2012, 21:21
Jak by nie było updejt jest ^^ Jeden pozytyw.
Krótki opis na stronie głównej... Troche to do du*y wygląda. Zawsze jak wprowadzaliście up to był jakiś wyje**ny w kosmos opis, a teraz?
!quest - ZBYT duże ułatwienie. Zapewne nie ma żadnych new npc(jeżeli są to sorki, nie gram). Jak uda mi sie jakoś skombinować pacc to zagram. Na 1.2k dostałem misje na 500 wise, to akurat mi sie podoba :p
Widze że liczba graczy wzrosła w momencie wprowadzenia upa o jakieś 20-30%. Ale już po 2-3h było kilkunasu graczy mniej(pewnie od razu im sie znudziło, bo pisałem z dwona ziomkami).
70 misji? Wydaje sie troche mało jak na taki update. Zapewne większość misji będzie "idz, zabij, oddaj...". Ale tego nie wiem :p Pożyjemy zobaczymy :p Edytne posta jak pacc kupie, bo jak narazie na mazurku mini aktualizacja bardziej mi sie podoba niż wasza tutaj :|
Graczom życze szybkiego zrobienia misji, i jarania sie z tego _/
Mariczek
19-07-2012, 05:50
Mam rozumieć, że te parędziesiąt misji to cały update a rookgard pozostaje bez zmian.
Podziękuje.
Podbijam do tematu co się stanie z rookiem ? Testy nowych 2 potworów było i co ? czemu nie są one wprowadzone wraz z dodatkowym terenem który miał być wybudowany dla wyspy początkujących czekam na wypowiedz ze strony Tygrysa.
~#*Nalesniczek Zla*#~
19-07-2012, 17:13
Ale Ty nie rozumiesz ,rook jest nudny więc po co xDDD
Nie no JOKE ,ale wiesz ile musieli w to pracy włożyć i czasu by zrobić parę misji
i komendę "!quest" , no wiesz xD? Teraz musisz poczekać na update 2/2 który będzie tylko dla rooka ,oczywiście musicie poczekać tyle co na update dla main czyli może w 2014 zabijesz jakiegoś nowego monstera <brawa> dla administracji.
Update na rooku nie bedzie bo po co? Dodane zostały wgl jakieś nowe potworki czy tylko kilka misji? "Wielki" update na, którego wszyscy czekali od 11.11 to kilka dni roboty na odwal się :)
Na rooku nic nie, a podobno miał być jakiś nowy super boss lepszy od priny. Porażka.
Gramy na apo? - Dziękuję postoję...
Kovalchuk
19-07-2012, 21:26
W miare robienia misji bd mial dostep na nowe tereny ;D
Wy chyba już chcecie ten server sami rozpierdolić xDDD
teraz ludzie kupią pacca bo niby największy update i znów przerwa DOBRZE MYŚLICIE ;D
a ogólnie chce wam się czytać jeszcze posty?
Eternity
20-07-2012, 16:16
Bardzo się cieszę i jestem ciekawy nowych misji.
Pozdro
Waldemar.Kiepski
21-07-2012, 13:06
Bym ja chciau nomanie powiedzieci se elegancko nie ze te misje to za mauo po tej kurna nieobecnosci i bym nomanie dodal ze cza by jakos to opisac elegancko co dodaliscie.
Ja to się im nie dziwie , że tak wolno robią te update itp...tyle się napracowali w sumie a nawet liczba graczy nie wzrosła :) ale może chociaż to Wam oczy otworzy i zrozumiecie , że tu już ludzi dużo grać nie będzie. Pozdrawiam
Ja się bardzo cieszę, że po tak wielkim czasie postanowiliście odnowić to APO, ale myślałem iż zrobicie coś więcej, jednak się myliłem, no cóż przynajmniej zawsze coś, ale zróbcie coś bardziej sensownego, bo akurat nie bardzo mi to byłoby przydatne jako do gry. Może jakieś nowe respy na wyższych, mniejszych, nowy set, jakieś organizowane miesięczne update, może i drobne rzeczy, ale gracze to docenią.
Jeszcze maraton dowalic i beda wszyscy happy ;> Misje warte zachodu :)
Black Dervil
25-07-2012, 19:05
właśnie co to za up jak na roku niema nic nawet nowego potworka niema a co dopeiro jakies misje zróbcie coś a na roku wiecej osób bedzie grało bo tak to niema co robić
I tak to nic nie zmieni. Największym błędem apo było to, że doprowadzili do expienia na tzw. ,,masówki", a nie jak to dawniej było, gdy każdy miał swój malutki resp i bił po jednym potworku
Leonidaas
05-08-2012, 14:07
/\up. Jak by tak było do dziś to nie było by 3k lvli i takiego zarobku na tym apo... W tym upie powinni właśnie dodać nowe respy ale tego nie zrobili:(
Zauważyliście , że od roku czasu forum to jedynie płacz o serwer i nic więcej ? nie widzę praktycznie nic innego niż spam o serwer nawet jak ktoś założy jakiś temat odbiegający od tego to i tak przekształca się w płacz i spam jaki to serwer zły i , że już upadł. Pytanie - po co tutaj gracie ? jeśli mówicie , że jest wiele innych dobrych serwerów czemu Was tam nie ma a tu płaczecie ?
PS : jak zauważyliście sami update nie zwiększył liczby osób grających :) no chyba , że 20 osób raz do czasu nazywacie większą ilością to pozdro. Wakacje ?? hmmm możliwe , że z 20 osób z serwera na wakacjach jest a po drugie zobaczycie , że nawet po wakacjach nie będzie tu sporo więcej osób. I piszę to tylko dlatego , że zrozumcie jedno !! jak może chcieć się Mortiisowi zapierdzielać nad update skoro nic z tego nie ma ? zysk może minimalnie większy i gówno - nic. Jak graczy nie ma tak nie ma. 80 osób online z tego połowa AFK + noob chary.
PORAŻKA
John Cena
12-08-2012, 12:19
Fajnie że zrobiliście update może zacznie więcej osób grać
fajnie ciesze sie oby tak dalej
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.