Zaloguj się

View Full Version : Update - Ogólny temat, pomoc. (misje itp.)

Strony : [1] 2

Bartosz
18-07-2012, 23:18
Siemano, założyłem ten temat z myślą trochę o forum i trochę o graczach, by nie było burdelu na forum oraz by gracze nie szukali po całym forum odpowiedzi na swoje pytanie. Głównie chodzi o to aby tutaj zadawać/odpowiadać na pytania związane z nowym upade jego misjami oraz questami.

Regulamin
1. Rozmawiamy tutaj tylko i wyłącznie o nowym upade (questy, misje itd)
2. Nie prowadzimy żadnych rozmów towarzyskich ani nie spinamy się, każda spina będzie zgłaszana.
3. Pytamy/odpowiadamy krótko zwięźle i na temat.

# Gdzie jest najwięcej Ghostów, bo muszę zabić ich aż 1000 a tak z miecza knightem to trochę kiepsko idzie.

`Demon <3
Trzeba było od razu zakładać, a nie gadać z nim, bo chyba temat jest dobry i pomocny więc można go samemu założyć.
A co do gfb to nie działają na Ghosty.

Demon
18-07-2012, 23:23
Gdzie jest najwięcej Ghostów, bo muszę zabić ich aż 1000 a tak z miecza knightem to trochę kiepsko idzie.
kup sobie gfb?

@kurde, pisałem z Heavenem dziś o takim temacie xd

rumun
18-07-2012, 23:27
A wiec jak zrobic misje ktora polega na przycinaniu roslin pierwsza z nich jest agawa i czym je przycinac.

Wnorekkk
18-07-2012, 23:38
Jest misja, w której jest coś o scarabach, jeziorach ze smoły (pustynia ank), coś trzeba wyłowić i jest jeszcze wzmianka o zgniłym mięsie. Osobiście nie ogarniam o co chodzi w tej misji, chętnie przyjmę pomoc.

Jak ekipa doda możliwość sprawdzenia opisu misji, to edytne i dodam w tym poście.

Kovalchuk
18-07-2012, 23:49
Ludzie ruszcie głową, chcecie wszystko na tacy mieć podane a potem będziecie płakali, że już rozwiązaliśmy, next update dawać bo nie ma co robić, ruszcie głową, poszukajcie sami i wysilcie się troszkę, oczywiście możecie w grze kupować odpowiedzi do misji u graczy, ale to jak chcecie ;]

Pozdrawiam, żeby nie było oftopa (dla jaj)

Gdzie jest szachownica na cod ;>

Bartosz
19-07-2012, 00:08
Ludzie ruszcie głową, chcecie wszystko na tacy mieć podane a potem będziecie płakali, że już rozwiązaliśmy, next update dawać bo nie ma co robić, ruszcie głową, poszukajcie sami i wysilcie się troszkę, oczywiście możecie w grze kupować odpowiedzi do misji u graczy, ale to jak chcecie ;]

Pozdrawiam, żeby nie było oftopa (dla jaj)

Gdzie jest szachownica na cod ;>

Ty chyba nie zrozumiałeś tego o co chodzi w tym temacie, to może Ci wytłumaczę, misji jest aż 70 nie każdy chce się trudzić z misją i siedzieć X czasu nad nią, wolą tak jak ja sobie rozwiązywać wiedząc jak to zrobić, ten temat jest po to by pomóc gdy ktoś czegoś nie wie albo do misji potrzeba będzie X osób.

.Animal.
Gdy ja chciałem zaruchac, to ty w kondonie jeszcze 3 dni za oknem dojrzewałeś, na uj się tak produkujesz , post zgłoszony.

Gubi
19-07-2012, 00:24
A jak będziesz chciał zaruchać to też poprosisz kogoś żeby CI pokazał ( na twojej dziewczynie) gdzie penisa włożyć.Temat gówniany

Podbijam.

Dojdź sam do tego jak rozwiązać zagadkę, będziesz miał przyjemność z tego, że zrobiłeś coś sam.
Temat zbędny.

↔Dla jajec.

Gdzie jest plansza na evul?

Bartosz
19-07-2012, 00:58
Temat nie łamie regulaminu, więc może zostać, regulamin tematu jest więc mam nadzieje że ktoś się zajmie debilami spamującymi w tym temacie.

Kovalchuk
19-07-2012, 01:51
Właśnie tam odpowiedziałem Bartosz na twój temat... musisz sie potrudzić żeby coś dostać, nie ma lekko, specjalnie temat założyłeś żeby ludzie Ci misje wklejali ? Przecież to też nie są kretyni (większość) i nie dadzą Ci na tacy tego nad czym poświęcili troche czasu...

Elderius
19-07-2012, 23:01
Heh... 3 dni od upa a Ci juz o pomoc prosza... Żenada lekko to mówiąc... Temat powinien zostać zamknięty.

Żeby nie było offtopu
Gdzie jest plansza na ev?

Okey
20-07-2012, 00:57
Czy wy do wszystkiego potrzebujecie poradnik? Powinny być usuwane tematy dotyczące update, przynajmniej do póki ktoś nie skończy wszystkich misji.

azii
20-07-2012, 01:26
Powiem mam że faza z update będzie co robić xD
Najlepsze że na 1k na lvl same ławte zadania miał kolega

1. 50 jagód
2. 100 sheep.
3. 1k Dragow

Chyba był najlepszy :D wiem że ma już zrobionych 14..
Ja dopiero Msem 2 i Knightem 8 ;3.

Rookslayer Maniek
20-07-2012, 10:24
Mam pytanie co do misji:
Ma ktoś pojęcie jak się rozwala te siedliska mrówek ?

yakapushi2
20-07-2012, 11:55
Musisz miec cos takiego jak - bessom, miotła i nia rozwalasz te mrowiska, ale nie wiem skad ja wziaść.:confused::confused::confused::confused::co nfused:

Pit
20-07-2012, 13:12
ja nawet nie wiem jak zrobić pierwszą misje dla tego mistrza logiki xd nie wiem o co chodzi z tymi kwadratami, jakimś ułożeniem, pomocy :D

a mitołe można np zdobyć przy queście na bh można ją zabrać ze skrzynki w piramidzie na ank

SkorpioN
20-07-2012, 14:19
22:49 Gdzies posrod pewnej silnej rasy demonicznych stworzen lezy skrzynia.
Znajdz ja, moze zawierac cos ciekawego! Pomoze Ci magia -potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"!Ruszaj

gdzie to może być bo już pół mapy oblatałem ;<

Demon
20-07-2012, 14:32
Znajdz ja, moze zawierac cos ciekawego! Pomoze Ci magia -potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"!Ruszaj

może Demon Lord'y na sprite wand quescie? co za problem przebiec się po demonach/demon lordach/orshabaalach?XD

Kovalchuk
20-07-2012, 14:42

Poszukaj na volcano ;-) Tylko musisz skojarzyć z treścią misji, ja od razu wiedziałem ;-)

Kovalchuk
21-07-2012, 13:02
Jak chcecie konkretną pomoc uzyskać piszcie do mnie, done 27 misji!
Nick w grze: Adas Gornik

Refresh
21-07-2012, 13:20
jak uzywasz pathe gex to ***** ci przeciez pisze chyba

Mieniu
21-07-2012, 16:38
16:25 Niektore z poteznych skarabeuszy zamieszkujacych pustynie wykopaly tunele do wewnatrz jezior z goraca smola! Kilku z nich spodobaly sie nowe warunki zycia, zmienily sie wbardzowytrzymale, potezne bestie! Wylow na powierzchnie i zabij jednego!Jesli sie nie uda, Twoja wedka moze zostac zniszczona! Pamietaj, ze potwory te lubia zgnile mieso, tylko takie spotykaja na swojejdrodze. Ruszaj!
#
Miał ktoś tą misję ?

yakapushi2
21-07-2012, 18:00
Misja jest łatwa w ciul. Kup lub pozycz od kogos wędkę,idz na ank tam gdzie minotaury biegaja >>> od jeziorek smoły i znajdz rotten meat, wygląda jak zwykły meat ale jest ciemnobrązowe, zbierz kilka szt i idz nad jeziorka smoły i łów:D:D:D:D

Xayn : )
21-07-2012, 21:11
jak chcecie pomocy piszcie do mnie - 32 misje done - Cartel

Pit
21-07-2012, 21:45
17:59 Niedaleko miasta City of Dreams wzniesiono jakis czas temu niewielki budynek! Broni go potwor przybyly wprost z dzungli! Znajdz budynek i jesli jestes wystarczajaco bogaty - walcz z bestia!

Kovalchuk
21-07-2012, 21:54
Czlowieku i tego nie wiesz? Nie rozśmieszaj mnie, przecież nawet gimbus na to by wpadł.

Fangeon
22-07-2012, 11:02
Znajdz teczowe jezioro lezace na wschod od City of Dreams! Twoim zadaniem bedzie zdobycie pieciu barwnikow i zabarwienie nimi jeziora we wlasciwej kolejnosci. Barwniki te to: red hot paint - wypadajace z Demon Lordow, brown dirty oil - przy odrobinie szczesciamozliwy do zebrania z brudnej podlogi, green poisoning pigment - wypadajacy z Pathfindera, liquid nitrogen - gubiony przez Urge oraz bluestrong thinner - wypadajacy z Wise Mana! >>znalazłem tylko brown dity oil z brudnej podłogi zdobyłem a chcialem wylocic z demon lorda red hot ale nic nie wypada po drugie nie wiem nawet ktore to jezioro na cod prosze o pomoc i opisanie co mam zrobić ;/

Kovalchuk
22-07-2012, 12:56
Chyba jeszcze nikt tego nie zrobił, z 3h lootowałem z Demon Lordów i nic...

22-07-2012, 16:51
Gdzie ten oil zebrac ? bo na brudna podloge klikam vialem i nic nie idzie

Rookslayer Maniek
22-07-2012, 16:52
Miał ktoś może misje z Agavą i wie jak ją przyciąć ?

22-07-2012, 17:11
pomysl logicznie, czym bys to scial w rl ? :)

Rookslayer Maniek
22-07-2012, 17:47
Już wiem, dzięki :) aaaaaaaa

Fobir
22-07-2012, 19:44
no to czym ją ściąć tą agawę ?

Pit
22-07-2012, 20:39
Maczetą ??

Gdzie znajde mrowiska? Oprócz City, Cod, Ank ??

Pactomi
22-07-2012, 20:55
Maczetą ??

Gdzie znajde mrowiska? Oprócz City, Cod, Ank ??

volcano.
...............................

Fobir
22-07-2012, 21:19
to chyba ani maczeta bo gdy klikam na tą agawę to nic się nie dzieje...

Kovalchuk
22-07-2012, 21:52
Nivel, musisz mieć pustą fiolkę ;)

Demon
22-07-2012, 22:06
spadł komuś 'green poisoning pigment' z pathfindera? jeśli tak to po jakim czasie :confused:

Władca Wschodu™
22-07-2012, 22:31
Co jest grane jak idę niszczyć te mrowiska to nie mogę nic z nimi zrobić. Używam miotły.

22-07-2012, 22:55
ale na jakich sqm ta brudna podloga ? :D

Gigantyczny
22-07-2012, 23:03
ale na jakich sqm ta brudna podloga ? :D

Takich wchuj brudnych o takich http://i46.tinypic.com/5wzde1.jpg

Rookslayer Maniek
23-07-2012, 00:05
Co jest grane jak idę niszczyć te mrowiska to nie mogę nic z nimi zrobić. Używam miotły.

Masz napisane, bij mrówki, które są BLISKO NPC :)
Nie chodzi o mrówiska na vol itd.
Masz taka podpowiedz ode mnie:)

Gubi
23-07-2012, 08:45
Temat się jednak przydał, jebac hejtów którzy hejtowali mój temat :D

Jebać nabijczy, którzy nabijają : (

↔żeby nie było xd

Jak zaświecić wszystkie 10 lampek na ANKAROS?

Heaven
23-07-2012, 12:31
Ktoś wykonał/wie jak wykonać 8 planszę mistrza logiki? :)

23-07-2012, 18:22
#up
juz widze jak to rozwiazales

#top
10 lapmek musisz kminic, ja chyba 20 min przy tym siedzialem, ogarnij ile lampek i ktore sie zapalaja przy jakiej dzwigni i potem juz z bani ;d

Rookslayer Maniek
23-07-2012, 18:50
Jak zaświecić wszystkie 10 lampek na ANKAROS?[/QUOTE]

Rozpisz sobie na kartce która lampka do którego, wczoraj w nocy głowiłem się około 30minut, ale w końcu się zapalą.

@EDIT

Pytanie. Miał ktoś misje na cod z szachownicą czy coś takiego..? Nie chodzi mi o rozwiazanie, wczoraj mialem ta misje i zapomnialem tresci..

Kovalchuk
23-07-2012, 20:09
Ja tam w 10 min zależy też od szczęscia ;)

HpX3
23-07-2012, 20:49
y a powie ktos jak wykonać 5+ plansze mistrza logiki. Próbuje juz wszystkiego i mi sie we łbie przewraca od tych kwadratów

@ edit 4 misja to była z pustym kwadratem, piąta to jakies piramidki po dwa kwadraty oddzielone jednym

yakapushi2
23-07-2012, 21:15
O ile się nie mylę to na 5 nic nie trzeba robić tylko pociągnąć dzwignię.

Heaven
23-07-2012, 21:16
@EDIT

Pytanie. Miał ktoś misje na cod z szachownicą czy coś takiego..? Nie chodzi mi o rozwiazanie, wczoraj mialem ta misje i zapomnialem tresci..

15:51 Gdzies na City of Dreams powstal niedawno budynek. Znajdz dzwignie na wschod od tego miasta, a przeniesie Cie ona do wewnatrzbudynku. Twoim zadaniem jest poprawne wypelnienie kwadratu mistrza logiki. Udowodnij swoja inteligencje. Powodzenia!

@up
Jeżeli w piątym poziomie masz kwadraciki coraz większe, to ten, który masz ułożyć zostaw cały pusty.

Bartosz
24-07-2012, 02:53
02:35 Twoim zadaniem bedzie odnalezienie lustra w jednej z restauracji NPC Fobos na Expgardzie, a nastepnie dojscie do wskazanego celu w odpowiednim czasie! Za kazdym razem, gdydotkniesz lustra, zadanie zostanie rozpoczete ponownie! Szybko!

http://www.iv.pl/images/67037784065648393797.png (http://www.iv.pl/)

Moje pytanie jest następujące gdzie jest to lustro które zacznie mi liczyć, czas i wyznaczy daną misje do wykonania, bo te dwa co leża na ziemi nie działają wcześniej były na ścianie tez nie działały zdjąłem je i dalej chujnie mam...

Bartosz
27-07-2012, 00:22
Odświeżam, bo nie dostałem odpowiedzi.:p

Bartosz
30-07-2012, 02:41
Dobra, misje z lustrem wykonałem jakoś się udało. Teraz mam kolejną, ale nie rozkminiam jej do końca, może ktoś wytłumaczyc, podpowiedziec? Chodzi o zamiatanie mrówek...

Misia <3
01-08-2012, 21:59
zamiatasz mrówki które sa blisko npc, masz je np na vol w piramidzie, w city kolo jubilera i u popiego itd ;] ale musisz mieć miotle która można znaleźć w domku na cod po drodze na dark lordy.
powodzenia...

# Leo
szybciej bedzie ja chyba zdobyc z trgo domku niz zdropic z witcha...

Leonidaas
02-08-2012, 18:51
Możesz też miotłę wylocić z wiedźmy :)

yakapushi2
02-08-2012, 23:00
Wie ktoś może jak wylocić barwnik z pathfindera oraz z jaką częstotliwością leci ? Bo już probujemy w kilka osób od tygodnia zdobyć i nic .....:(

GnójNaWidłach
03-08-2012, 19:17
Wie ktoś może jak wylocić barwnik z pathfindera

Normalnie, jak każdy inny item.

z jaką częstotliwością leci ?

50Hz (Herców)

Bo już probujemy w kilka osób od tygodnia zdobyć i nic .....:(

Nie staracie się, proszę się przyłożyć do tego zadania.

Faamous
04-08-2012, 13:33
Wie ktoś jak zrobić misje na czas, w ktorej nalezy kliknac na drzewko w city, a nastepnie znalezc rowniez zniszczone drzewko w otchlani ognistych kobiet. Domyslam sie, ze chodzi o Fw ale gdzie? i czy ktos to zrobil, bo szukalem drzewka na senji i go tam nie widze. dodam, ze w misji nie mozna plywac statkami etc.

Pozdrawiam.

Refresh
04-08-2012, 14:32
Wie ktoś jak zrobić misje na czas, w ktorej nalezy kliknac na drzewko w city, a nastepnie znalezc rowniez zniszczone drzewko w otchlani ognistych kobiet. Domyslam sie, ze chodzi o Fw ale gdzie? i czy ktos to zrobil, bo szukalem drzewka na senji i go tam nie widze. dodam, ze w misji nie mozna plywac statkami etc.

Pozdrawiam.

w minute masz dobiec na cod na fire woman tam jak na quest whip's wolf sie idzie chyba

Faamous
04-08-2012, 14:43
wie ktos czym nalezy przycinac agawy i w jaki sposob ?

Heaven
16-08-2012, 09:31
Miał ktoś tą misję:

08:26 Gdzies w korytarzach przed swoja kryjowka Stworca ukryl wejscie do podziemi. Bedziesz mogl tam wejsc i wykonac zadanie zabierajac Najpotezniejszemu cos cennego! Zauwaz dzwignie! Wez kilof, przyda Ci sie!

Jak tak, to muszę oddać NPC'owi motylki aby tam wejść?

@down
Thx :)

Sciex
16-08-2012, 10:42
Miał ktoś tą misję:

Jak tak, to muszę oddać NPC'owi motylki aby tam wejść?

Zeby wejsc do kryjowki stworcy musisz oddac motylki wiec coz to za pytanie:p

Sir Shayza
16-08-2012, 22:13
wie ktos czym nalezy przycinac agawy i w jaki sposob ?

AGAVY należy przyciąć zwykłą axe która leci z orca dokładnie nazywają sie AGAVE jest ich dużo na vol poszukaj a znajdziesz najlepiej po restarcie bo ktoś je może ściąć przed Tobą

John Cena
17-08-2012, 12:42
Wie ktoś gdzie znajduję się cel tej misji
Jedynie smierc w boju moze doprowadzic Cie do zwyciestwa. Tam gdzie nieumarli zabija kazdego kto polegnie - znajdziesz goracy cel.PomozeCi magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Refresh
17-08-2012, 12:47
Jedynie smierc w boju moze doprowadzic Cie do zwyciestwa. Tam gdzie nieumarli zabija kazdego kto polegnie - znajdziesz goracy cel.PomozeCi magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

arena pvp cod musisz pasc chyba i tam gdzie zombie do przodu musisz isc i tam masz kliknac na lawe

#topic

tak z ciekawosci pytam, kto ma najwiecej misji zrobionych? bo chyba jest ich 70

paffelek
17-08-2012, 20:41
Silne prady morskie ulozyly piasek z dna oceanu w waska droge prowadzaca na mala wysepke niedaleko Volcano! Teraz mozesz tam dojsc. Jesli jestes wystarczajaco bogaty - znajdz to miejsce i zabij bestie!

Nie ogarniam tych terenów w ogóle, w zasadzie nigdy nie byłem na volcano, nawet nie wiem czy to wyspa dla PACC czy FACC, ani jak się tam dostać. Mógłby ktoś pomóc? Coś mi sie kojarzy, bo czytałem na forum coś o miejscu przy którego wejściu trzeba płacić, ale zgubiłem gdzieś temat, a nawet nie wiem czy to było o tym. Robił już ktoś to, albo kojarzy miejsce?

yakapushi2
17-08-2012, 21:13
Pisz do mnie w grze, powiem ci gdzie to jest

Mieniu
21-08-2012, 04:31
Co jest z tymi mrówkami ? Mam broom i daje use na mrówki np. u Jubilera w City, albo na vol u npc i nic...

#Heaven

Tej ej a skąd wziąć ten besom ?XD!

Heaven
21-08-2012, 09:26
Musisz mieć miotłę, która zwie się besom. Zwykłym broomem nie wysprzątasz mrówek ;)

@down
To jest ta duża arena PVP na CoD, co jak padniesz to jesteś w środku z Zombie. Musisz fastem lecieć na północ środka i dotknąć posągu.

Faamous
21-08-2012, 10:00

Robilem to i wydaje mi sie, o ile dobrze pamietam, ze musisz wpasc do Zombi na ciachu i dotknac posagu na samym srodku. Pathe gexem wyszukasz to, zakladasz ringa i dajesz buta do posagu.

Pozdrawiam.

Mieniu
21-08-2012, 12:16
12:13 Wez to wiadro i zbierz do niego spora ilosc naturalnej farby z kwiatow. Teraz potrzebujesz farby zoltego koloru, kiedy ja zbierzesz, znajdz baner w podziemiach COD bardzo blisko depo i pomalujgo. Ruszaj!
#
Skąd wziąć tą farbę :confused:

#Edit

Już znalazłem xd

Aro Kox
21-08-2012, 12:20
12:13 Wez to wiadro i zbierz do niego spora ilosc naturalnej farby z kwiatow. Teraz potrzebujesz farby zoltego koloru, kiedy ja zbierzesz, znajdz baner w podziemiach COD bardzo blisko depo i pomalujgo. Ruszaj!
#
Skąd wziąć tą farbę :confused:

Z kwiatów:) Jedną z takich zielonych liści:)

Heaven
22-08-2012, 16:11
18:56 Twoim zadaniem bedzie podpalenie fragmentu serca mistrza demonow! Zdobadz prymitywny, orientalny sejmitar i sprobuj wyciac nim zciala Master Atoma czesc jego serca! Jesli Ci sie to uda, dowiesz sie, co masz zrobic dalej.
Ktoś wie, gdzie się podpala to serce? :)

NaZawszeJLB
24-08-2012, 12:08
Pewien elficki mag zaklal niegdys krasnoluda zamieniajac go w glaz! Znajdz ten glaz i oddaj czesc odwaznemu wojownikowi! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj . Powie ktoś w jakim to jest mieście ?

~#*Nalesniczek Zla*#~
24-08-2012, 12:10
Ogarnia ktoś te misje?
23:42 Twoim celem jest odbycie podrozy w cieple tereny pochodzace ze starozytnosci. Wdrap sie na szczyt i dotknij pomnika! Pomoze Ci magia - potezny, alewyczerpujacy czar "pathegex"! Ruszaj
Z góry dzięki.

Zarexoholik?
24-08-2012, 16:13
Ogarnia ktoś te misje?
23:42 Twoim celem jest odbycie podrozy w cieple tereny pochodzace ze starozytnosci. Wdrap sie na szczyt i dotknij pomnika! Pomoze Ci magia - potezny, alewyczerpujacy czar "pathegex"! Ruszaj
Z góry dzięki.

Czyli misja z ANK albo pustynią w city. Musisz wejść pewnie na jakąś piramidę. Nawet o takie proste misje musicie się pytać? : d

'Boonek'
05-10-2012, 01:16
Jak podpalic barak na cyc?:\

Lord Morgan.
16-11-2012, 18:41
Wita, Mam misje z mrówkami ale mrówki nie mogą być kolo npc rozwaliłem 8 mrowisk zostały mi 2. Rozwaliłem City - 3, Villa 1, Soran - 1, Cod - 2 i Ank - 1. Prosiłbym o pomoc gdzie mogę znaleźć jeszcze 2 mrowiska :)

Akita
17-11-2012, 19:41
Siemka:D Mam takie małe pytanko. Czy za te misje"Quest" są jakieś nagrody? I jak są to po jednej czy wszystkich misjach? Pytam oto bo jeżeli nie ma nagród to wole sobie poexpic :P Za pomoc wielkie dzięki

Gimme
17-11-2012, 19:42
Siemka:D Mam takie małe pytanko. Czy za te misje"Quest" są jakieś nagrody? I jak są to po jednej czy wszystkich misjach? Pytam oto bo jeżeli nie ma nagród to wole sobie poexpic :P Za pomoc wielkie dzięki

Jest nagroda jak zrobisz je wszystkie.

Finarfina
17-11-2012, 22:56
Lord Morgan jak nie masz pomysłu gdzie są te mrówki jeszcze to po restarcie można w tych samych miejscach bić :P

Kovalchuk
18-11-2012, 11:32
Za cząstkowe misje dostajesz exp i czasem jakąś nagrode ale to jest nic drogocennego ;p

Xofer
31-01-2013, 10:22
sorry że odświeżam, ale

10:20 Twoim zadaniem bedzie odnalezienie wspanialej rosliny! Ten piekny, czerwony kwiat zostal niegdys upuszczony przez zakochanego krasnoluda. Znajdz ta rosline! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Rekrut
31-01-2013, 16:03
Idź na can i wpisz czar pathe gex i samo Cie już doprowadzi :)

DarkCokolate
22-02-2013, 21:25
19:00 Udaj sie na Evul i znajdz plansze. Twoim zadaniem bedzie poznanie jej tajemnicy. Czar "floo mov" Ci pomoze! Gdy znajdzieszrozwiazanie, uzyj dzwigni! Powodzenia!

wie ktos moze o co chodzi z tym? co zrobic z ta plansza?

Rekrut
23-02-2013, 00:51
19:00 Udaj sie na Evul i znajdz plansze. Twoim zadaniem bedzie poznanie jej tajemnicy. Czar "floo mov" Ci pomoze! Gdy znajdzieszrozwiazanie, uzyj dzwigni! Powodzenia!

wie ktos moze o co chodzi z tym? co zrobic z ta plansza?

Stajesz na kratce pisujesz czar "floo mov" aż pojawi Ci się na planszy napis APO :)

Shouter
26-02-2013, 14:45
Twoim zadaniem jest zlozenie bogom w ofierze 1 present!
Kladlem 3 przedmioty z nazwa present i nie chce przyjac moze ma ktos wieksza wiedzie i chce sie nia podzielic :D

Rekrut
26-02-2013, 15:22
Twoim zadaniem jest zlozenie bogom w ofierze 1 present!
Kladlem 3 przedmioty z nazwa present i nie chce przyjac moze ma ktos wieksza wiedzie i chce sie nia podzielic :D

Ten prezent respi się w ank jak idzie się na umy koło kolorowych worków:D Napisz w grze Siemionix to Ci pomogę:)

#edit

\/ Napisz w grze do Don ja

Shouter
27-02-2013, 14:12
Nie chce byc namolny ale moze ktos by umial wytlumaczyc jak rozwiazac 9 zagadke mistrza logiki. Chociaz jakas malo podpowiedz :D

Mieniu
27-02-2013, 17:17
Nie chce byc namolny ale moze ktos by umial wytlumaczyc jak rozwiazac 9 zagadke mistrza logiki. Chociaz jakas malo podpowiedz :D

Jedynie Ci mogę ją sprzedać, bo wiele graczy tak robi, nie jest to łatwe dla każdego, w grze Sarumar.

ElectroHouse
27-02-2013, 18:57
Shouter dam Ci ją za free.
Pisz w grze Electro Knightt

Shouter
05-03-2013, 15:49
Czy sosny(pine) tez scina sie zwykal axe tak jak agawe i trzcine bo ja jakos nie moge ich sciac??

~trolling.
05-03-2013, 15:54
#up
Tak wszystko da się ściąć przedmiotem zwanym 'axe'.
Prawdopodobnie ścinasz złe sosny, jeżeli znajdę zdjęcie to Ci je uploadne

http://i48.tinypic.com/2643twn.png

#MARTI
Zgromadź gbp Torch'y, udaj się do baraku i wypierdol wszystko z niego, potem poustawiaj (!) niezapalone pochodnie na drodze od drzwi do końca [ umowna droga jest zaznaczona] gdy to zrobisz naciśnij na sianko w lewym dolnym rogu domku, jak nie dasz rady tego zrobic, napisz do mnie w grze to CI pomoge.

#Shouter
Nie ma za co ;)

Shouter
05-03-2013, 16:16
Dzieki Trolling za odpowiedz nawet podwojna scinalem jednak nie te sosny :D repucik dla ciebie :)

Marti
05-03-2013, 16:24
Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć jak podpalić barak na cyclopolis? :confused:

Demon
05-03-2013, 16:26
Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć jak podpalić barak na cyclopolis? :confused:
najlepiej to napisz do Skocio / Marecki Mocarz i on Ci pomoże. przygotuj 4x torch :p

Rekrut
05-03-2013, 18:49

musisz mieć pochodnie i położyć je w odpowiednich miejscach. Napisz do mnie w grze i wszystko Ci powiem co i jak. Nick Siemionix

Shouter
15-03-2013, 23:13
Gdzies w korytarzach przed swoja kryjowka Stworca ukryl wejscie do podziemi. Bedziesz mogl tam wejsc i wykonac zadanie zabierajac Najpotezniejszemu cos cennego! Zauwazdzwignie! Wez kilof, przyda Ci sie!
Moze jakis "Mistszu" :D zdradzi gdzie moge zaczac poszukiwania owego celu.

..:Too Get:..
15-03-2013, 23:28
Gdzies w korytarzach przed swoja kryjowka Stworca ukryl wejscie do podziemi. Bedziesz mogl tam wejsc i wykonac zadanie zabierajac Najpotezniejszemu cos cennego! Zauwazdzwignie! Wez kilof, przyda Ci sie!
Moze jakis "Mistszu" :D zdradzi gdzie moge zaczac poszukiwania owego celu.

Musisz iść na creator quest i kopać w tych okolicach:

http://img856.imageshack.us/img856/5421/crekopanie.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/856/crekopanie.jpg/)

(Takie info: koło tego miejsca respi się master atom.)

Shouter
15-03-2013, 23:47
Ok. Dzieki za informacje Too Get na 1,2ed to bedzie ciezko pozatym nie wiem gdzie znajduje sie creator quest ale repucik za info polecial :D

Tai
22-03-2013, 20:17
Dotknij magicznego kamienia - tylko tak mozesz wykonac zadanie! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"!Ruszaj
Gdzie znajduje się ten kamień??

Demon
22-03-2013, 21:05
bodajże quest na 'ciacho' jeden z różowych kamyków :D

Rekrut
22-03-2013, 23:51
na ciacho jest inna misj! Myślę,że to będzie kamień na elfach tam co respią się blod herby!

DarkCokolate
26-03-2013, 13:08
12:08 Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniowodrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz 10 nowo powstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienależących do zadnego NPC!

robilem juz ta misje, ale w miejscach kolo npc, wiecie moze gdzie sa te nienależące do npc?

Qnek
26-03-2013, 15:18
Sprawdź w city desert depo może to jest to

Rekrut
28-03-2013, 15:09
12:08 Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniowodrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz 10 nowo powstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienależących do zadnego NPC!

robilem juz ta misje, ale w miejscach kolo npc, wiecie moze gdzie sa te nienależące do npc?

Np koło świn w city:) Napisz do mnie w grze Reekrut to Ci powiem gdzie one są:)

FreakiN?
01-04-2013, 02:04
01:38 Na szczycie jednej z piramid wewnatrz miasta Ankaros znajdziesz dzwignie! Jej uzycie zaprowadzi Cie do tajemniczego budynku. Twoim zadaniem bedzie zapalenie w nim wszystkich dziesieciu pochodni. Jesli to zrobisz, bedziesz mogl przejsc przez drzwii wziac nagrode!

http://i49.tinypic.com/e6bzb7.jpg

Możecie mi napisać jaka pochodnia pierwsza, jaka ostatnia itp?
Ja próbowałem i doprowadzałem zawsze do tego że jedna pochodnia zostawała.
Proszę mi nie pisać postów typu:

Klikaj tyle razy, aż zrobisz
Bo postaram się żeby ten kto tak napiszę dostał warna

Rekrut
01-04-2013, 15:13
Klikaj wszystkie po kolei i wreszcie Ci się uda... Ja to robiłem 2 razy i się dało. Nie ma chyba tak że trzeba ta czy tą... Musisz kombinować.

FreakiN?
01-04-2013, 19:31
Dobra, główkowałem się godzinę i dałem radę

Tai
10-04-2013, 19:34
19:48 Udaj sie na tereny zamieszkane przez Giant Serpenty bardzo wysoko nad ziemiami Kanionu! W tej okolicy znajdziesz stary, zniszczonymost. Przedostan sie na druga strone! Nie zapomnij wziac liny, przyda Ci sie! gdzie to?

Rekrut
10-04-2013, 20:58
19:48 Udaj sie na tereny zamieszkane przez Giant Serpenty bardzo wysoko nad ziemiami Kanionu! W tej okolicy znajdziesz stary, zniszczonymost. Przedostan sie na druga strone! Nie zapomnij wziac liny, przyda Ci sie! gdzie to?

Nick w grze kicaii. Napisz i Cie zaprowadzę.

Pagon
04-06-2013, 14:38
Treść:
Niedaleko miasta City of Dreams wzniesiono jakis czas temu niewielki budynek! Broni go potwor przybyly wprost z dzungli! Znajdz budynek i jesli jestes wystarczajaco bogaty - walcz z bestia!

Chce tylko się dowiedzieć jaki tam jest potwór. Domyślam się, że może to być Pathfinder, jednak mogę się mylić. Nie sprawdzę, bo wejście na tą arenę kosztuje 10kcc i jak mam paść to ja dziękuje.

@Carlos
Już wiem co tam jest ^^ Pathdestroyer, który tworzy 2 Pathfindery, czyli nie dla mnie ta zabawa ;D

@edit
Słit focia z tym czymś ;p
http://i39.tinypic.com/2s66ngi.jpg

Carlos!
04-06-2013, 15:17
#up
O ile się nie myle, to jest coś w rodzaju Path'a + jakieś summony -Nagroda Pharoh Sword [ nie wiem jak sie pisze xd]

gwnstopro
04-06-2013, 15:32
Potwór jest dużo lepszy od pathfindera

Pupajo
04-06-2013, 20:11
mieliscie już te nowe misje z upa? Trudne?

rumun
04-06-2013, 20:15
Kimuss/Don Ja maja lecz szukaja odpowiednich npc a Don Ja az placi jak ktos mu znajdzie

hunterkula
04-06-2013, 21:12
Ja juz jedna z nowych zrobilem. Mialem odzyskac miecz ukradziony przez thuga fargumowi. Teraz mam jakies ciala piratow odszukac na ank. Jak bede na kompie to editne tresc misji. To zadanie co mialem to to opisane przez rinsona w poscie mini update.

Edit

17:28 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.

Jak ktos ma jakies info to chetnie przyjme.

14:50 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz.

Tam w 1 ciele na tych lodkach byl

Zark
05-06-2013, 12:21
Edit

17:28 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.

Jak ktos ma jakies info to chetnie przyjme.

Idziesz na północ (przez północną bramę) i odbijasz za zamkiem minosów w prawo. Znajdziesz tam ciała piratów i małe łódki.

USTA USTA
08-06-2013, 16:59
skad wziac te smieszne mieso, ktorym lowi sie te scaraby w ank?

Sendox
08-06-2013, 17:11
Jest gdzieś koło minotaurów na ank. Wygląda jak popsute mięso.

Pagon
09-06-2013, 18:58
Zdaje sobie z tego sprawę, że nikt raczej jeszcze tego zadania nie miał. Mimo to, będę czekał na pomoc.
http://i42.tinypic.com/1zq9hf9.jpg
Chcę się dowiedzieć jak mogę dostać się do tych zaświatów.

@\o/ ~*^ GRATZ ^*~ \o/
Przed napisaniem tego posta próbowałem kilku sposobów. Napiłem się wina, piwa i nic. Pisałem do tych NPC od tej misji pod wpływem alkoholu i też nic. Nie wiem jak ten rebus rozwiązać.

Refresh
09-06-2013, 19:56
pisze jak byk ze musisz byc zalany, napij się wina

Refresh
10-06-2013, 14:51
Zdaje sobie z tego sprawę, że nikt raczej jeszcze tego zadania nie miał. Mimo to, będę czekał na pomoc.
http://i42.tinypic.com/1zq9hf9.jpg
Chcę się dowiedzieć jak mogę dostać się do tych zaświatów.

@\o/ ~*^ GRATZ ^*~ \o/
Przed napisaniem tego posta próbowałem kilku sposobów. Napiłem się wina, piwa i nic. Pisałem do tych NPC od tej misji pod wpływem alkoholu i też nic. Nie wiem jak ten rebus rozwiązać.

To może coś zbugowane jest, napisz do kogoś z wyższą rangą o malutką podpowiedź.

Dominikaa
10-06-2013, 15:51
Napij się wina w grze a nie przed komputerem;D xd napisz do np Don Ja lub kogoś kto wykonał na prv tą misje i spytaj się ile by zawołał za taką pomoc..

Pagon
10-06-2013, 16:11
@up
Don Ja nie wykonał tej misji. Tak samo jak ja nie wie co zrobić z tą różnicą, że on szuka frajera co będzie za niego własną miksturą testował...

@Rinson
Może i napisał, ale nie dokładnie. Z jego słów można to tłumaczyć na kilka sposobów m. in. "Napij się piwa/wina i wypij miksturę" lub też "Napij się piwa/wina i pogadaj z jakimś NPC który w zamian za miksturę przeniesie Cię w zaświaty". Ja ryzykować 25kcc i trudno dostępnymi trzema dyniami nie zamierzam.

Rinson
10-06-2013, 16:12
To może coś zbugowane jest, napisz do kogoś z wyższą rangą o malutką podpowiedź.

Akurat misja zbugowana nie jest, bo sam ją testowałem i działa w pełni :) Wszystko napisał Orlan, żadnych wskazówek nie udzielamy...

Doktor Watson
10-06-2013, 17:30
@up
Don Ja nie wykonał tej misji. Tak samo jak ja nie wie co zrobić z tą różnicą, że on szuka frajera co będzie za niego własną miksturą testował...

@Rinson
Może i napisał, ale nie dokładnie. Z jego słów można to tłumaczyć na kilka sposobów m. in. "Napij się piwa/wina i wypij miksturę" lub też "Napij się piwa/wina i pogadaj z jakimś NPC który w zamian za miksturę przeniesie Cię w zaświaty". Ja ryzykować 25kcc i trudno dostępnymi trzema dyniami nie zamierzam.
Nie ryzykujesz - nie żyjesz :D Jesteś pewny co do picia piwa/wina? Jeśli tak to teraz myśl dalej... :D Jeśli nie to kombinuj co innego :D

Vernereq
10-06-2013, 20:51
"mikstura dusz pozwoli ci sie przeniesc w zaswiaty" no czyli bedac zalanym masz wypic miksture i lecisz do tej krainy i elton co nie

Krul Adasik
11-06-2013, 01:55
01:33 Odpowiedz w przepasci, wsrod nieumarlych! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Gdzie to :D?

Sendox
11-06-2013, 12:07
01:33 Odpowiedz w przepasci, wsrod nieumarlych! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Gdzie to :D?

Obstawiam Pvp arene w COD. Musisz paść i jak Cie wywali do zoombie musisz kliknąć taki postument.

A druga możliwość to jest jak sie idzie na ciacho nad zombie. Trzeba zejść na dół i tak samo kliknąć jakiś posąg.

Krul Adasik
11-06-2013, 12:39
Done.

Teraz mam misje:
W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cosznalezc. - odnalazlem
12:18 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz. - znalazlem
Teraz mam - 12:29 Znalazles jedna z brakujacych stron, niestety nie jestes w stanie jej przeczytac oprocz jednego slowa "Minotaurs" - o co cho??

Sendox
11-06-2013, 12:49
Done.

Teraz mam misje:
W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cosznalezc. - odnalazlem
12:18 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz. - znalazlem
Teraz mam - 12:29 Znalazles jedna z brakujacych stron, niestety nie jestes w stanie jej przeczytac oprocz jednego slowa "Minotaurs" - o co cho??

To jest jedna z nowych misji ^.^ Musisz szukać stron z dziennika. Fajna misja tylko szkoda że do jej wykonania potrzeba 4 os..

PS. To jest ta misja z nowymi terenami. ;o

Krul Adasik
11-06-2013, 12:52
4 os. i oni też muszą mieć ta misje?

@down
No to czekamy na 4 osobe i donujemy. Ciekawe jaka nagroda

Sendox
11-06-2013, 13:39
4 os. i oni też muszą mieć ta misje?

Tak.. Aktualnie tą misje masz Ty, Ja i Kimuss. A i dodam teraz bo przedtem zapomniałem że jak nie wykonasz misji (tzn. nie odbierzesz nagrody - do tego właśnie trzeba 4 os.) i zanulujesz misje to dostęp do nowych terenów automatycznie tracisz.. i później jak wpiszesz !quest to znów od początku musisz szukać tego dziennika itd. (zadania się nie zapisują)

KaZeK
11-06-2013, 14:40
A i dodam teraz bo przedtem zapomniałem że jak nie wykonasz misji (tzn. nie odbierzesz nagrody - do tego właśnie trzeba 4 os.) i zanulujesz misje to dostęp do nowych terenów automatycznie tracisz.. i później jak wpiszesz !quest to znów od początku musisz szukać tego dziennika itd. (zadania się nie zapisują)

To chyba logiczne że jak coś się anuluje to później będzie trzeba to robić od początku..

Sendox
11-06-2013, 14:59
To chyba logiczne że jak coś się anuluje to później będzie trzeba to robić od początku..

No tak .. tylko pomyśl, na logikę jeżeli kiedyś znalazłem dziennik to po co mam go szukać x2? Misje powinny się zapisywać jak np. z misjami na masowe zabijanie.. Masz do zabicia 1000 ghostów zabijesz 400, z anulujesz misje to później masz 600 do zabicia, a nie 1k ..

Sir Shayza
15-06-2013, 12:15
11:49 Fargum: Thug ukradl mi miecz. Jezeli go odzyskasz, otrzymasz nagrode. Mozesz zabic tego zlodzieja... Wiec biegnij by go znalezc! Ostatnio widziano go w okolicach kanionu! Wie ktoś może??

hunterkula
15-06-2013, 13:02
Pisz do mnie (Kimuss) to ci pokaze. Jest to na terenie pacc. Musisz go zabic i odzyskac miecz i mu go oddac.

rumun
15-06-2013, 15:33
wie ktos gdzie sie respia dynie potrzebne do misji gdzie nagroda jest mozliwosc dokupienia fraga?

hunterkula
15-06-2013, 15:40
na ank kolo goscia z sapphire legami jest po prawej taki domek to tam sie respi.

Pit
16-06-2013, 11:57
Skąd wziąć ankh potrzebny do jednej misji

Demon
16-06-2013, 12:14
Skąd wziąć ankh potrzebny do jednej misji
respi sie gdzieś na ank, ale dokładnej lokalizacji nie pamiętam

16-06-2013, 15:59
@up
Na amazon w podziemiach.

Sir Shayza
16-06-2013, 16:22
16:20 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.
Wie ktoś może?? to już done
16:52 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz. wie ktoś??

Demon
16-06-2013, 16:24
16:20 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.
Wie ktoś może??
połnocny wschód od miasta (idź brzegiem, za minotaurami, na 100% trafisz)

Sir Shayza
16-06-2013, 17:01
[QUOTE=Sir Shayza;1077397]16:20 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.

a to?? 16:52 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz.

hunterkula
16-06-2013, 17:24
Szukaj stron w okolicy znalezionego dziennika. Pierwsza strona jest naprawdę blisko.

Sir Shayza
16-06-2013, 17:40
16:52 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz. wie ktoś??

[QUOTE=Sir Shayza;1077397]16:20 W okolicy pustyni Ankaros piraci morscy napadli na podrozujacych statkiem. Znajdz miejsce aktualnego pobytu cial poleglych podroznych. Moze uda Ci sie tam cos znalezc.

a to?? 16:52 Znalazles stary zniszczony dziennik, niestety brakuje w nim stron. Przeszukaj okolice, moze jeszcze cos znajdziesz.

to już też done

17:30 Znalazles jedna z brakujacych stron, niestety nie jestes w stanie jej przeczytac oprocz jednego slowa "Minotaurs"
Tego kompletnie nie rozumiem co dalej;/

Sendox
16-06-2013, 19:07
17:30 Znalazles jedna z brakujacych stron, niestety nie jestes w stanie jej przeczytac oprocz jednego slowa "Minotaurs"

Szukaj w okolicach minotaurów. Nie czekaj aż ktoś Ci pokaże dokładne miejsce tylko rusz coś tą głową.. ;o

Krul Adasik
16-06-2013, 20:15
[QUOTE=Sir Shayza;1077405]

to już też done

Twój nick w grze? być może jak szybko przetłumaczysz dziennik to wybierzesz się z nami za kogoś. Im szybciej tym lepiej

Pit
16-06-2013, 22:50
Siemanko, w kolejnej misji muszę dostarczyć Teddy Bear o jakiego to misia chodzi? O tego, którego dostaje się z misji na exp? Bo tego małego annihilation teddy bear nie pobrało :) A

Meidis
16-06-2013, 23:38
Możliwe że z jakiegoś nowego monstera leci, lub od kogoś trzeba rozkminić? myśl pozytywnie

Sorc Aka Siochacz
16-06-2013, 23:41
Siemanko, w kolejnej misji muszę dostarczyć Teddy Bear o jakiego to misia chodzi? O tego, którego dostaje się z misji na exp? Bo tego małego annihilation teddy bear nie pobrało :) A
Teddy Bear można chyba uzyskać za zabicie Warmastera na arenie Expgard,chociaż nie jestem pewny :)

#Edit
[http://www.armia.toproste.pl/potwory/7.6/?findLoot=teddy+bear]
Podobno leci z Devil Atom, Master Atom oraz Omen :D

Pit
17-06-2013, 13:29
Teddy Bear można chyba uzyskać za zabicie Warmastera na arenie Expgard,chociaż nie jestem pewny :)

#Edit
[http://www.armia.toproste.pl/potwory/7.6/?findLoot=teddy+bear]
Podobno leci z Devil Atom, Master Atom oraz Omen :D

Dzięki za rozwiązanie problemu D:

13:15 Wsrod ognia lucznik, a blisko drugi. Musisz go dotknac, jak najszybciej! Szukaj! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Demon
17-06-2013, 14:00
13:15 Wsrod ognia lucznik, a blisko drugi. Musisz go dotknac, jak najszybciej! Szukaj! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj
płatne bally (przesuwasz coal basiny), znajdziesz

rumun
17-06-2013, 19:02
18:58 Tylko osoba, ktora dotknie posagu wladcy labiryntu, bedzie mogla wykonac to zadanie! Znajdz posag, ten jedyny, prawdziwy! PomozeCi magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

czy to minos?

Sendox
17-06-2013, 20:59
18:58 Tylko osoba, ktora dotknie posagu wladcy labiryntu, bedzie mogla wykonac to zadanie! Znajdz posag, ten jedyny, prawdziwy! PomozeCi magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

czy to minos?

Tak, chodzi o postument który znajduje się w okolicach respu Minosa w labiryncie.

Frugo
17-06-2013, 21:50
21:09 Na tronie maga zagadki koniec. Tron gdzie nakaz smierci. Szukaj! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

chodzi o arene pvp cod ??

Sendox
17-06-2013, 22:01
21:09 Na tronie maga zagadki koniec. Tron gdzie nakaz smierci. Szukaj! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

chodzi o arene pvp cod ??

To jest koło Wise Man'a na Can :)

Frugo
18-06-2013, 08:46
Gdzie jest 10 siedlisk mrówek nienależących do NPC ??

znalazłem dopiero

2 ( świnie i depo) w city, 1 villa, 1 soran (obok hotasa) , 1 ank (te długie), cod 1 (depo)

gdzie są jeszcze?

Dominikaa
18-06-2013, 16:20
hmm masz w dp pustynia city i od wejśćia na pustynie na piramidzie V

Frugo
22-06-2013, 23:34
Twoim zadaniem bedzie odnalezienie lustra w jednej z restauracji NPC Fobos na Expgardzie, a nastepnie dojscie do wskazanego celu w odpowiednim czasie! Za kazdym razem, gdy dotkniesz lustra, zadanie zostanie rozpoczete ponownie!Szybko!

Jak znaleźć to lustro? Gdzie kliknąć? Pomoże ktos??

Dominikaa
23-06-2013, 00:17
hmm znajdź restauracje npc fabbos w expgardzie? hmm to chwila moment... i tam będzie lustro kliknij w nie... i będziesz musiałw określonym czasie kliknąć drugiego lustra które znajduje się na respie orców przy dziurach... jeśli nie dasz rady sam to pisz w grze nick:Kostel Zibi

Rekrut
23-06-2013, 10:41
A jeśli nie zdążysz to możesz je zabrać do plecaka

Pit
26-06-2013, 17:46
Siemanko, gdzie znajdę trzcinę?

Pagon
26-06-2013, 18:00
Koło statku na Bamboo Camp.
http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=6&id2=2161&x=385&y=311&z=7&zz=8
Te zielone musisz ścinać.

Dominikaa
26-06-2013, 18:18
a jeśli to ci ułątwi to znajdują się za domkiem skocia;) czyli pod statkiem praktycznie;p

Frugo
27-06-2013, 14:39
Pomocy 14:37 Gdzies posrod pewnej silnej rasy demonicznych stworzen lezy skrzynia. Znajdz ja, moze zawierac cos ciekawego

Rekrut
27-06-2013, 15:02
Szukaj w labiryncie orshabali na volcano

Frugo
27-06-2013, 15:31
Mam teraz misje, ze musze znaleźć THUG na can i oddać miecz. Gdzie on jest i jak go znaleźć ??

Faworyt
28-06-2013, 14:25
Wie ktoś ja podpalić barak na cyc ??

Rekrut
28-06-2013, 14:28
Napisz d mnie w grze Leonidaas to Ci pokaże

Gubi
29-06-2013, 12:09
wie ktos gdzie so te skarabełusze do wylowienia na pustyni ankoros???
i co trzeba miec by je zlowic bo chce w wodzie lowic i tylko rekiny so

Demon
29-06-2013, 12:45
wie ktos gdzie so te skarabełusze do wylowienia na pustyni ankoros???
i co trzeba miec by je zlowic bo chce w wodzie lowic i tylko rekiny so
SO W SMOLE NA ANK OBOK MINOSÓW, a mięso to rotten meat (np. z minotarów obok, leżą na podłodze) i wędke

Frugo
30-06-2013, 19:12
Banners Painter (motyw napelniania wiader z farba autorstwa jednego z laureatow I stopnia konkursu na najlepszy scenariusz)
18:50 Wez to wiadro i zbierz do niego spora ilosc naturalnej farby z kwiatow. Teraz potrzebujesz farby zoltego koloru, kiedy ja zbierzesz, znajdz baner w podziemiach COD bardzo blisko depo i pomaluj go. Ruszaj!

Gdzie znajde te kwiaty? Czy potem jeszcze jakiś barwnik musze znaleźć?

Próbowałem kwiatów na vol ale nie poszło, pomoże ktoś?

Rekrut
30-06-2013, 21:42
właśnie na vol jest ich najwięcej. Ja je też zbierałem na cod. Baner znajdziesz na cod w depo.

Faworyt
01-07-2013, 00:09
Polecacie jakieś miejsce, które jest najlepsze do zabijania dragonów?

I pytanie jakie są jeszcze misje na bicie potworów? Miałem już Black Knighty, Rotwormy i teraz mam dragony. Co jeszcze zostało?

Rekrut
01-07-2013, 11:38
Na zamek w ev. Są jeszcze duchy (1000) devil atomy(100)

Franek Pall
01-07-2013, 12:42
Gdzie polecacie bić Demony? (1000)

Faworyt
01-07-2013, 12:57
Może na can spróbuj, albo cod jak sie idzie na devil atoma

rumun
01-07-2013, 13:39

can/ank/cod na dark jest tez troche z tego co pamietam

'Neroox'
01-07-2013, 13:42

Najlepsza opcja to COD(droga na devil atom'a) jest ich tam najwiecej i w miare szybko wbijesz misje z !quest.

<Magiczny>
01-07-2013, 13:59
13:35 Frurik: Elitarny oddzial krasnoludow wyruszyl kiedys na wojne z elfami. Wygrywali juz walke, kiedy zjawil sie elficki general i zaproponowal zdrajcom lapowke. Zgodzili sie, pozwolilizabic osiem tysiecy niewinnych krasnoludow w zamian za ziemie.
13:35 Frurik: Te plugawe, zdradzieckie, istoty mianujace sie tytulem wladcow krasnoludow ciagle istnieja. Oddzial ciezkozbrojny Dwarfolsow rozpadl sie, ale pojedynczy oficerowie wciazzyja. Znajdz i zabij przynajmniej trzech z nich, niech zdrajcy wiedza, ze nie powinni z nami zadzierac!

Misja po 5 kuli..

'Neroox'
02-07-2013, 22:38
13:35 Frurik: Elitarny oddzial krasnoludow wyruszyl kiedys na wojne z elfami. Wygrywali juz walke, kiedy zjawil sie elficki general i zaproponowal zdrajcom lapowke. Zgodzili sie, pozwolilizabic osiem tysiecy niewinnych krasnoludow w zamian za ziemie.
13:35 Frurik: Te plugawe, zdradzieckie, istoty mianujace sie tytulem wladcow krasnoludow ciagle istnieja. Oddzial ciezkozbrojny Dwarfolsow rozpadl sie, ale pojedynczy oficerowie wciazzyja. Znajdz i zabij przynajmniej trzech z nich, niech zdrajcy wiedza, ze nie powinni z nami zadzierac!

Misja po 5 kuli..

Zabić 3 Elf Gladiatorów.. Tak mi się wydaje.

Frugo
11-07-2013, 18:10
Pomocy z tym 17:09 Find and Get: Self-Righteous Suicide
17:09 Odpowiedz w przepasci, wsrod nieumarlych! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

#niżej dzięki, to było to

Zdzisiu Motyka
11-07-2013, 18:32
#wyżej
Jeżeli dobrze pamiętam (80%) to znajduje się to na ciacho, musisz wpaść na dół do zombie i nacisnąć na pomnik zanim Cie zajebią, polecam wejść na ringu. Pomnik widać z góry, staraj się podejść maksymalnie blisko w tym labiryncie żeby mieć jak najmniej do przebiegnięcia. Jak coś to edytnij, to Ci wszystko powiem.

#niżej
a tak sory, to evul !

gwnstopro
13-07-2013, 10:33
10:41 Pewien elficki mag zaklal niegdys krasnoluda zamieniajac go w glaz! Znajdz ten glaz i oddaj czesc odwaznemu wojownikowi! ?
Thx Rekrut jakiś idiota mnie na can wysłał szukałem tam i nic xd,

Rekrut
13-07-2013, 10:37
10:41 Pewien elficki mag zaklal niegdys krasnoluda zamieniajac go w glaz! Znajdz ten glaz i oddaj czesc odwaznemu wojownikowi! ?

na ev przy zamku z dragonami

Danni
16-07-2013, 13:35
O co chodzi z tym?
Udaj sie na poludnie od miejsca, gdzie duchowny spod Gwiazdy Dawida. Gdy zolc i zielen ogarna cala przestrzen - odnajdziesz swoj cel. Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 1x tree seedlings.

Rekrut
16-07-2013, 13:42
O co chodzi z tym?
Udaj sie na poludnie od miejsca, gdzie duchowny spod Gwiazdy Dawida. Gdy zolc i zielen ogarna cala przestrzen - odnajdziesz swoj cel. Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 1x tree seedlings.

na volcano od statku w dół \/ szukaj posągu

dziq76pl
19-07-2013, 04:06
03:30 Fargum: Thug ukradl mi miecz. Jezeli go odzyskasz, otrzymasz nagrode. Mozesz zabic tego zlodzieja... Wiec biegnij by go znalezc! Ostatnio widziano go w okolicach kanionu!
W imieniu mojego kolegi proszę mi powiedzieć gdzie jest ten Thug, odwdzięczę się reputem :)

Sendox
19-07-2013, 07:40
W imieniu mojego kolegi proszę mi powiedzieć gdzie jest ten Thug, odwdzięczę się reputem :)

Wejście do kryjówki Thuga jest na Canyon część pacc, a dokładnie znajduje się tu: ( mapa nie jest zaktualizowana )

Zobacz na mapie APO 7.6 (http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=6&id2=2160&x=728&y=451&z=7&zz=8)

Refresh
19-07-2013, 07:52
gdzie dokladnie trzeba polozyc torcze na cyc zeby barak podpalic?

#zrobilem

Domcio Old
22-07-2013, 17:42
17:08 Udaj sie na tereny zamieszkane przez Giant Serpenty bardzo wysoko nad ziemiami Kanionu! W tej okolicy znajdziesz stary, zniszczonymost. Przedostan sie na druga strone! Nie zapomnij wziac liny, przyda Ci sie!

gdzie to jest ?? wiem ze na can ale jak dojsc na te giant serpenty ??

Demon
22-07-2013, 17:46
musisz podejść na strone pacc (najbardziej wysunięta na wschód) pod same bramki lvlowe (przejście między \/, a /\ czyli demonami) i pod drzewem masz ukryte wejście, mijasz djiiny + jakieś warlocki i nie ma możliwości, żebyś dalej nie wiedział o co chodzi

Danni
02-08-2013, 09:26
Wie ktos moze gdzie ten dom?
Szukasz w zlym miejscu! W okolicy Capital City wzniesiono kiedys specyficzny dom. Byl on nagroda dla jednego z graczy. Poszukaj swojego celu w okolicy tej budowli. Aby wykonac zadanie, musisz zabrac ze soba: 1x demon legs.

KaZeK
02-08-2013, 09:46
Wie ktos moze gdzie ten dom?
Szukasz w zlym miejscu! W okolicy Capital City wzniesiono kiedys specyficzny dom. Byl on nagroda dla jednego z graczy. Poszukaj swojego celu w okolicy tej budowli. Aby wykonac zadanie, musisz zabrac ze soba: 1x demon legs.

Dom za wschodnia brama, za tym domkiem pod drzewem jest ukryty "przycisk"

Mamed first
02-08-2013, 23:25
23:20 Twoim zadaniem bedzie podpalenie fragmentu serca mistrza demonow! Zdobadz prymitywny, orientalny sejmitar i sprobuj wyciac nim z ciala Master Atoma czesc jego serca! Jesli Cisie to uda, dowiesz sie, co masz zrobic dalej.

Mam serce i co robić :D? jak coś to kupiłem.

Rekrut
02-08-2013, 23:46
23:20 Twoim zadaniem bedzie podpalenie fragmentu serca mistrza demonow! Zdobadz prymitywny, orientalny sejmitar i sprobuj wyciac nim z ciala Master Atoma czesc jego serca! Jesli Cisie to uda, dowiesz sie, co masz zrobic dalej.

Mam serce i co robić :D? jak coś to kupiłem.

Idz na devila na cod i w podziemiach masz tacke:D kładziesz serce i ciągniesz dzwignię. Musisz mieć ze sobą 10kcc

Sendox
03-08-2013, 08:27
Idz na devila na cod i w podziemiach masz tacke:D kładziesz serce i ciągniesz dzwignię. Musisz mieć ze sobą 10kcc

Mała poprawka, po zdobyciu fragmentu serca Master Atoma wkładasz go do głownego bp oraz 10kcc.. Po wykonaniu tej czynności klikasz na 'Fragment Serca Demona'. Wyskakuje Ci jakiś tam komunika, że następnie musisz iść na Devila (COD) i położyć Fragment serca na kadzi i pociągnąć dzwignie.

Ps. Nagroda z tej misji to BH ;O

Goatee
14-09-2013, 18:13
Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniow odrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz 10 nowopowstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienalezacych do zadnego NPC!

Helpie ktoś???

Refresh
14-09-2013, 18:32
no to tak: w city, villa, tiquanda- reszte nie pamietam, moge pokazac

Turoczeek
14-09-2013, 19:13
Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniow odrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz 10 nowopowstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienalezacych do zadnego NPC!

Helpie ktoś???

Sor, ank, 2 x cod, city, willa, ank, >> od popiego

Napisz do mnie w grze, pokaże.

Mohito
15-09-2013, 14:18
Siemanko, wiecie jak podpalic barak? Już męczę się z tym półtora godziny i no nie wiem. :< Dobija mnie to. W grze nick Balon

Dementor
15-09-2013, 14:44
Wiecie co trzeba zabić w misji po 5 kuli u rurika? Chodzi o jakichś zdrajców (minimum trzech).

Edit
Już mam. :)

Up
Musisz rozłożyć to po takiej kresce, widać ją jak przesuniesz itemy. Pochodnie muszą być zgaszone i jeśli dobrze ułożysz to klikasz w sqm w jednym z rogów tego baraku. :) W razie co pisz do mnie w grze.

Demon
15-09-2013, 15:24
Siemanko, wiecie jak podpalic barak? Już męczę się z tym półtora godziny i no nie wiem. :< Dobija mnie to. W grze nick Balon
musisz mieć 4x torch i zrobić to co napisał Dementor...

@down
Dark Bartek ;p

MorgiBack
15-09-2013, 20:34
18:35 Dotknij magicznego kamienia - tylko tak mozesz wykonac zadanie! Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Gdzie owy kamień się znajduję wie ktoś?

#down

Nie, to nie te miejsce...

Sorc Aka Siochacz
15-09-2013, 21:55
Gdzie owy kamień się znajduję wie ktoś?

O ile się nie mylę to w tym miejscu:
http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=4&id2=20&x=532&y=285&z=6&zz=8
Spróbuj poklikać wszystkie kamienie może to ta misja :D
#Edit
Pathe gexem spróbuj poszukać, a jak nie to zapytaj Adrian of Sorc, Zarexoholik, Aziel Vara lub Don ja.
Oni wykonali te misje to powinni wiedzieć :D

Mohito
16-09-2013, 17:40
Ten magiczny kamień jest bodajże na ciastku jak dobrze pamiętam :) spróbuj może to jednak tam :P

MorgiBack
17-09-2013, 12:46
Ten magiczny kamień jest bodajże na ciastku jak dobrze pamiętam :) spróbuj może to jednak tam :P

Dokładnie ! Ten kamień jest na Ciastku ! Reput poleciał...

#edit
Gdzie znajdę mnóstwo Ghost ?

Rekrut
17-09-2013, 13:43
Dokładnie ! Ten kamień jest na Ciastku ! Reput poleciał...

#edit
Gdzie znajdę mnóstwo Ghost ?

Najwięcej ghostów jest na ank przy quescie na kaptur.

Andax
20-09-2013, 13:19
13:14 Zdobądź teraz niebieska naturalna farbę! Możesz ja pozyskać z dość rzadkiego rodzaju pięknych, jasnoniebieskich kwiatów!

Może ktoś powiedzieć gdzie znajdują się owe kwiaty ?

Rekrut
20-09-2013, 13:22
na volcano. Napisz do mnie i Ci pokaże. nick kicaii\

\/ na volcano też :)

Doktor Watson
20-09-2013, 13:31
na volcano. Napisz do mnie i Ci pokaże. nick kicaii
Więcej ich jest na magic na zielonej wyspie :D W ciągu kilku sekund zbiera się wszystko co trzeba :P

Andax
21-09-2013, 14:58
Twoim zadaniem bedzie odnalezienie posagu aniola w miescie, a nastepnie dojscie do wskazanego celu w odpowiednim czasie! Posag znajduje sie bardzo blisko na polnocny zachod od depo! Zakazdym razem, gdy dotkniesz posagu, zadanie zostanie rozpoczete ponownie! Szybko!

Gdzie znajduję się ten pomnik anioła ?

Rekrut
21-09-2013, 15:03
Twoim zadaniem bedzie odnalezienie posagu aniola w miescie, a nastepnie dojscie do wskazanego celu w odpowiednim czasie! Posag znajduje sie bardzo blisko na polnocny zachod od depo! Zakazdym razem, gdy dotkniesz posagu, zadanie zostanie rozpoczete ponownie! Szybko!

Gdzie znajduję się ten pomnik anioła ?

Pomnik anioła jest na can ze statku i>>

Andax
21-09-2013, 15:05
Thx .

21-09-2013, 15:08
Pomnik anioła jest na can ze statku i>>

Pomnik z tej misji znajduje się ^< od dp city.

Andax
22-09-2013, 10:12
Skąd można zdobyć besom ? Miotła do zniszczenia mrówisk.

Kimus The Master
22-09-2013, 10:13
chyba leci z witch .

22-09-2013, 10:36
Skąd można zdobyć besom ? Miotła do zniszczenia mrówisk.

Respi się w tym miejscu: http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=4&id2=20&x=239&y=250&z=9&zz=8

gwnstopro
22-09-2013, 16:58
17:06 Silne prady morskie ulozyly piasek z dna oceanu w waska droge prowadzaca na mala wysepke niedaleko Volcano! Teraz mozesz tam dojsc. Jesli jestes wystarczajaco bogaty - znajdz to miejsce i zabij bestie! Pokaze ktos na mapce??. Wystarczająco bogaty? to znaczy ile ? I co tam jest dam rade na 560 lvlu ?

dziq76PLx2
22-09-2013, 17:38
17:06 Silne prady morskie ulozyly piasek z dna oceanu w waska droge prowadzaca na mala wysepke niedaleko Volcano! Teraz mozesz tam dojsc. Jesli jestes wystarczajaco bogaty - znajdz to miejsce i zabij bestie! Pokaze ktos na mapce??. Wystarczająco bogaty? to znaczy ile ? I co tam jest dam rade na 560 lvlu ?

Ja to miałem, napisz na nick Vienio to Cie tam zaprowadzę, jest tam potwór o mocy bally (a może tam jest bally?) weź ze sobą max 1kcc i napisz.

Rekrut
22-09-2013, 22:44

Od statku wolcano w dół \/ Jeśli nie znajdziesz pisz w grze nick kicaii to Cie zaprowadzę:)

Mohito
23-09-2013, 14:59
Muszę tam do domku obok salima przynieść te coś ale co to jest to ja nei wiem

14:58 To nie ten przedmiot! Twoim zadaniem jest zlozenie bogom w ofierze 1 present!

NIE NIE NIE TO NIE JEST TAKI MAŁY NIEBIESKI KARTONIK Z CZERWONĄ KOKARDKĄ TO COŚ INNEGO :<

Miał to ktoś i podpowie:P?

Rekrut
23-09-2013, 15:16
Muszę tam do domku obok salima przynieść te coś ale co to jest to ja nei wiem

14:58 To nie ten przedmiot! Twoim zadaniem jest zlozenie bogom w ofierze 1 present!

NIE NIE NIE TO NIE JEST TAKI MAŁY NIEBIESKI KARTONIK Z CZERWONĄ KOKARDKĄ TO COŚ INNEGO :<

Miał to ktoś i podpowie:P?

To na pewno ten present który respi się na ank przy kolorowych workach. Innego chyba nie ma -.-

#edit
No tam się respi present -.- napisz do mnei w grze to Ci to am -.-
\/ No to mowie cały czas :D

Mohito
23-09-2013, 15:25
W tym problem ,że to jest 15:24 You see a luxury present (Vol:5).

a ma być present wtf

##edit

To jednak ten present co jest na ank pustyni przy workach. Tylko trzeba go zebrać stamtąd jak się respi bo zwykły ten od mikołaja to nie :P

Mohito
29-09-2013, 12:05
12:01 Poszukiwany zlodziej! Szczegoly na tablicy w swiatyni Capital City. Po zapoznaniu sie z nia, udaj sie do Fargum'a po wiecej informacji.

Turoczeek
29-09-2013, 12:26
Tu masz tego NPC

Zobacz na mapie APO 7.6 (http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=1&id2=2162&x=325&y=197&z=6&zz=7)

Napisz do mnie w grze to Ci pomoge.

Mohito
01-10-2013, 14:31
Robiliscie?

14:29 Jedynie smierc w boju moze doprowadzic Cie do zwyciestwa. Tam gdzie nieumarli zabija kazdego kto polegnie - znajdziesz goracy cel. Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

Vimpexx.
01-10-2013, 15:15
Robiliscie?

14:29 Jedynie smierc w boju moze doprowadzic Cie do zwyciestwa. Tam gdzie nieumarli zabija kazdego kto polegnie - znajdziesz goracy cel. Pomoze Ci magia - potezny, ale wyczerpujacy czar "pathe gex"! Ruszaj

A szukać, to nie potrafisz ku*wa?
Tak trudno wpisać w 'szukajce'?
Masz ku*wa (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1025622&postcount=64).

Logan711
03-10-2013, 19:22
W tym problem ,że to jest 15:24 You see a luxury present (Vol:5).

a ma być present wtf

##edit

To jednak ten present co jest na ank pustyni przy workach. Tylko trzeba go zebrać stamtąd jak się respi bo zwykły ten od mikołaja to nie :P

Dam ci łukasz ten present jak wejde na apo :)

Turoczeek
03-10-2013, 21:22
Dam ci łukasz ten present jak wejde na apo :)

Po tym co napisał można się domyślić, że już znalazł ten present...

Hustlerek
12-10-2013, 13:14
Mam problem z misją Mysterious Island. Znalazłem fragment dziennika, kawałek kartki z napisem "minotaurus" (czy coś takiego) i nie wiem co dalej zrobić. Przeszukałem cały resp minotaurów na ankaros i też nic nie znalazłem. Pomoże ktoś?

Rekrut
12-10-2013, 18:23
Mam problem z misją Mysterious Island. Znalazłem fragment dziennika, kawałek kartki z napisem "minotaurus" (czy coś takiego) i nie wiem co dalej zrobić. Przeszukałem cały resp minotaurów na ankaros i też nic nie znalazłem. Pomoże ktoś?

ciężka misja. Napisz do mnie w grze pomogę. Nick kicaii

gwnstopro
14-10-2013, 19:58
20:00 Twoim celem jest odbycie podrozy w cieple tereny pochodzace ze starozytnosci. Wdrap sie na szczyt i dotknij pomnika!

Refresh
15-10-2013, 06:47
20:00 Twoim celem jest odbycie podrozy w cieple tereny pochodzace ze starozytnosci. Wdrap sie na szczyt i dotknij pomnika!

idz na ank i szukaj :P jest to w miescie

Frugo
15-10-2013, 17:24
Elo potrzebuje pomocy

16:39 Znajdz teczowe jezioro lezace na wschod od Expgard! Twoim zadaniem bedzie zdobycie pieciu barwnikow i zabarwienie nimi jeziora we wlasciwej kolejnosci. Barwniki te to: red hot paint - wypadajace z Demon Lordow, brown dirty oil -przy odrobinie szczescia mozliwy do zebrania z brudnej podlogi, green poisoning pigment - wypadajacy z Pathfindera, liquid nitrogen - gubiony przez Urge oraz blue strong thinner - wypadajacy z Wise Mana!

W jakiej kolejności wlewać te barwniki i gdzie dokładnie jest to jezioro?? Pokaże ktoś na mapie apo i napisze ta kolejność??

Rekrut
15-10-2013, 17:29
Elo potrzebuje pomocy

W jakiej kolejności wlewać te barwniki i gdzie dokładnie jest to jezioro?? Pokaże ktoś na mapie apo i napisze ta kolejność??

W takiej samej jak Ci pisze
z Demona, z Patfindera, z Urge i z Wise Mana

Danni
17-10-2013, 14:19
Udaj sie na poludnie od miejsca, gdzie duchowny spod Gwiazdy Dawida. Gdy zolc i zielen ogarna cala przestrzen - odnajdziesz swoj cel. Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 95x banana. gdzie to jest?

KaZeK
17-10-2013, 15:03
Udaj sie na poludnie od miejsca, gdzie duchowny spod Gwiazdy Dawida. Gdy zolc i zielen ogarna cala przestrzen - odnajdziesz swoj cel. Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 95x banana. gdzie to jest?

http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1097426&postcount=17

Danni
19-10-2013, 23:13
W miescie marzen elfy rozbily swoj oboz na poludnie od miasta, uwazaj na nie, bo bywaja niebezpieczne. Tam jest Twoj cel! Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 1x sprite wand. gdzie to i o co chodzi dokladnie?

Rekrut
19-10-2013, 23:20
W miescie marzen elfy rozbily swoj oboz na poludnie od miasta, uwazaj na nie, bo bywaja niebezpieczne. Tam jest Twoj cel! Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 1x sprite wand. gdzie to i o co chodzi dokladnie?

Jak płyniesz z cod ze sky i z dywanu idziesz\./ do południowej bramy aż do łódki, przepływasz idziesz< do bramki i w dół\/ i znajdziesz;]

http://www.armia.toproste.pl/mapa/?id1=6&id2=2158&x=1189&y=397&z=7&zz=7

masz;]

Danni
20-10-2013, 11:25
Gratulacje! Wykonales juz wszystkie przeznaczone dla Ciebie zadania! Znajdz pomieszenie nieopodal wyspy Kanion. Jesli reszta wojownikow spisze sie rownie dobrze jak Ty - bedziesz mial dostep do nagrod! Gdzie to?

BAŁT
20-10-2013, 12:12
od statku can <<<<^ trzymaj sie lewego brzegu i napewno trafisz na tereny ;;]]]

KaZeK
29-10-2013, 00:57
Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniow odrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz10 nowo powstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienalezacych do zadnego NPC!

Proszę o wskazanie miejsc.

#down
Już zrobiłem, dzięki :)

Rekrut
29-10-2013, 09:01
Jakis czas temu swiat zaatakowaly mrowki. Te drobne stworzenia nie zagrazaja ludziom, ale bardzo zniechecaja przechodniow odrzucajac ich od roznych miejsc. Zniszcz10 nowo powstalych siedlisk tych owadow w miejscach nienalezacych do zadnego NPC!

Proszę o wskazanie miejsc.

Np swinki city, na ank wschodnia brama. Napisz do mnie w grze i to zrobimy ;]

First Legend
05-11-2013, 07:05
Witam, doszły nowe outfity "eventowe" zaczynam robić outfit na nekromante

Skąd wziąć
necromancers cape?

KaZeK
05-11-2013, 08:04
necromancers cape

Sama nazwa wskazuje - http://www.tibia-wiki.net/images/Necromancer.gif Necromancer

Demon
05-11-2013, 11:32
Witam, doszły nowe outfity "eventowe" zaczynam robić outfit na nekromante

Skąd wziąć
necromancers cape?

Sama nazwa wskazuje - http://www.tibia-wiki.net/images/Necromancer.gif Necromancer
można też lootnąć z dark dwarfa ;-)

Danni
05-11-2013, 14:34
Jak zacząć ten nowy quest na te ubranka nowe? jest jakis NPC czy jak?

^Demon
tak, npc znajduje się na zachód od miasta (lekko za zachodnią bramą)