View Full Version : Problem z Questem z City of Dreams
Hatchiyack
19-07-2012, 20:53
Kurcze mam zadanie znaleźć jakąś chatkę, która została niedawno zbudowana i rozwiązać jakaś zagadkę. po 1 nie umie znaleźć tej chatki i po 2 jak tą zagadkę rozwiązać. Proszę o pomoc
A może coś więcej? Chodzi Ci o świątynię, która jest niedaleko npc w niebieskiej pelerynie?
Hatchiyack
19-07-2012, 21:17
No chodzi o tego questa z niedawnego update i nie wiem dokładnie co tam pisało bo wczoraj wziałem tego questa coś, że musze znaleźć w City of Dreams jakiś niedawno wybudowany budynek i rozwiązać jakąś zagadkę w nim, która polega na ułożeniu czegoś.
Musisz rozwiązać mistrza logiki ;) Szukaj na południowy-wschód od CoD.
Misja składa się z poziomów, ja osobiście jestem na poziomie 6 i cały czas kombinuję ;)
@down
Nie chodzi o temple Salima, tylko o inny budynek również na wschodzie...
@2x down
Lipa, 4 próba i nie udana ;/
~#*Nalesniczek Zla*#~
19-07-2012, 21:42
Chodzi o Temple u Salima chyba ,tego koło Mad Dog' ów. To ten Ziomek od SL'i i Wardów. Ew od Perfect Questa.
yakapushi2
19-07-2012, 21:57
Heaven i jak ci poszedł ten 6 poziom ? Bo ja już bede go robił 12 raz i nadal nie moge tego 6 poziomu rozkminic. jakbyś coś wiedział to napisz .....;););););););)
ogarnijcie ktos juz zrobil marny temat z tymi misjami to piszcie w 1 a nie zakladacie nowe dekle http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=109328
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.