Zaloguj się

View Full Version : Mistrz logiki - zbugowane?

Heaven
20-07-2012, 11:42
Witam!
Mam pytanie do administracji:
czy aby na pewno misja mistrza logiki, która składa się z poziomów nie jest zbugowana?
Obecnie ja, Seviper oraz Karmazyn (na kilku postaciach ma tą misję) jesteśmy na 6 poziomie, i na różne sposoby próbujemy zrobić misję i się nie da bo cały czas źle. Jedna z osób próbowała już 16 razy i nic.
Czy ktoś z administracji może sprawdzić tą misję?
Pozdrawiam.

@edit
MISJA DZIAŁA POPRAWNIE. JEST WYKONALNA!

Bleyn
20-07-2012, 12:05
Wczoraj testowaliśmy tą misję na teście i działa ona w 100%:)

Arad
20-07-2012, 12:58
To może dacie jakąś malutką podpowiedź <?> Od 1 do 5 poziomu jest w miarę łatwizna ale ten 6 to już HaRD :D

yakapushi2
20-07-2012, 13:44
Ja też mam cały czas problem z tą misją, już 8 raz próbowałem i nic. Muszę czekać 8 godzin żebym mógł next raz wejsć, Trochę ten czas czekania jest poroniony, moim zdaniem powinien być max 3 godziny po każdym błędzie. Bo tak jak jest dużo osób już zrezygnowało z robienie tego questu.:(:(:(:(:(:(:(

Kovalchuk
20-07-2012, 14:02
Dokładnie, przecież wszystko układam z takimi zasadami jak poprzednie, nie wiem czemu jest źle...

Heaven
20-07-2012, 14:38
Nie możliwe, że działa. Może działa na test serverze a tutaj jest bug? Sprawdź Bleyn na APO 7.6 normalnym tą planszę, bo rozwiązań ludzie próbowali różnych i nie działa.
No chyba, że rozwiązanie jest wgl nie pasujące do pokazanych 5 kwadratów to super.

P.S
14:36 To Twoja 5 nieudana proba. Kolejny raz na plansze bedziesz mogl wejsc po uplywie 5 godzin.

@Arad
Tą misję już miałem.

KaZeK
20-07-2012, 14:55
Karmazyn już zrobił - więc nie ma opcji żeby było zbugowane. Zostało sprawdzone na test serwerze kilka razy - wszystko działa bezbłędnie.

Robisz to po prostu źle - nie na darmo nazwa tej misji brzmi 'Mistrz Logiki'.

Chyba że Karmazyn nas wszystkich robi w piii